Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz Radnix #31618 üzenetére

    Szerintem felépítés függő...van akinek kevésbé kell külön gyakorlato(ka)t végeznie rá, és van akinek muszály (így nekem is).
    Részemről a legjobban bevált módszer a váll végén a hátsó fogásos csuklyázás erőkereten, ezt szörnyen érzem, és pontosan azt a részt duzzasztja (lapocka fölötti domborulatot) ami szignifikáns látványt nyújt hátulról.
    természetesen az első pózoknál is megmutatkozik a hatása...

    Ha lehet beírni fehérje témában is:
    ...valóban igaza van Ferry-nek; fehérjét számolatlanul (3 g testsúly kilogrammonként) inkább a segédanyag kíván, egyébként én mindig a minél több valódi étellel bevitt fehérje híve voltam, persze ez esetemben (300 g/nap) szinte kivitelezhetetlen.
    Arra vigyázni kell, hogy arra érzékeny egyéneknél a túlzott protein bevitel savasodást, vesekő képződést vonhat maga után (mindkettőt saját bőrömön tapasztaltam).
    2-3 turmix-ot nem tartok rossznak, én speciel mostanság a Carnivor-ra esküszöm, de nem szállok vitába senkivel a "mi a tutibb por" ürügyén; nekem ez jött be, jól oldódik, ízét meg lehet szokni, ára sem vészes (14 000/ 2,3 kg)...persze nem tejsavó, hanem marha...

Új hozzászólás Aktív témák