Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz baluka26 #28350 üzenetére

    normális konditermi edzésnél azt mondanám, hogy nagyobb izomcsoporttól haladj a kisebb felé. De mivel csak korlátozott lehetőséged van (10 kilós kézi) ezért azt mondom, csináld fordítva. Először kar, aztán váll, mell, majd hát és végül guggolás. 3*10 átmozgatás jelleggel mehet sztem.

    Mellet eléggé le lehet edzeni egy tárogatás-nyomás szuperszettel, ha szerelhető a súlyzó akkor nagyobbat is összerakhatsz mondjuk áthúzásra.

    Váll: tök egyértelmű: állig húzás-nyomás szuperszett, oldalemelés, előre emelés, döntött oldalemelés

    hát: erre kevés sztem, bár ha nagyobbat tudsz összerakni akkor döntött evezés egy kézzel

    guggolás: maga a súly kevés, de én magamat ki tudom készíteni simán 5*20 guggolással, pedig tudok 100-al guggolni (persze ez is szánalom, csak a miheztartás végett irtam). Goblet squatot csinálhatsz, kitörés, egy lábas guggolás (hátsó láb a padon)

    kar: tök egyértelmű, faxán elég két kézisúlyzó karhajlítás ahogy el tudod képzelni (simán, beforgatva, ülve, kalapács, kalapács test előtt) tricepsz: fej feletti nyújtás, skull crusher, fekve keresztve, lórugás...

    a múltkor hotelben voltam, ahol 10 kilós kézisúlyzó volt a legnagyobb qrva jókat edzettem. (jó volt egy lehúzó hátra, meg egy mellnyomó de akkor is) :K (mondjuk ez is elég szánalom, hogy 4 év után két 10 kg-s súlyzóval edzésnek nevezhető dolgot tudok produkálni :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák