Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz Angel2014 #151262 üzenetére

    Bedurranás: gondolj egy gépre ami amíg nem éri el az üzemihőt nem megy maximális teljesítményen, ugyan ez az izmok terén is +a sérülés esélyét csökkented illetve a vér oda fogja szállítani a tápanyagot és ha az izomzat "sérült" az edzéstől akkor "kérni" is fogja a tápanyagot(protejin mondjuk). Ergo ha csak bedurranásra edzel sose fog nőni az izomzat mert sose sérül le(már ha a bedurranást könnyű súlyokkal éred el) viszont edzés elején meg muszáj mert jobb lesz a teljesítmény és csökken a sérülés kockázata. Vagy szerinted egy bodys lemegy és egyből 200al nyom fekve? Csinál vagy 2-3szettet csak bemelegitésnek(bedurranásnak). Miért ne lehetne nagy súlytól is durrani? Csak mint írtam veszélyes lehet.

    Izomépítéshez meg "muscle tear" kell az az szakadjon az a k.va izom. Az meg attól fog szakadni ha olyan terhelést kap amihez nincs hozzászokva(nagy súly),ezt is ésszel kell és legyen terhelés alatt az izom ne csak 1-2 ismétlés meg 1mp-es rángatás legyen a gyakorlat. Kis súlyokkal csak elfárad az izom,kimerülsz nem pedig fizikálisan rombolod az izmot.

    Izomláz téma meg mikor küzdősportoltam és kis tunyaként kezdtem mindennap volt aztán hónapok múlva már megedzőttem és soha nem volt akármilyen keményen toltam. Kondiba is már csak akkor van izomlázam ha kihagyok heteket és nem is mozgok csak tunyulok. De érdekes pl hogy sokat ülök és lábnap után csak a vádlim izomlázas de mint a k.va isten kb csak lábújjhegyen tudok járni 2-3napig, a combomba meg csak mérsékelten van szinte alig érzem.

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák