-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
Joker88
őstag
A Facebookon ismerőseim által ( főleg csajok
) feltöltött képeknél a jobb alsó sarokban előfordul a " Retrica " szöveg.. Ez mit takar,mit jelent ?
Pl.:
-
MPM
tag
Abban tudtok segíteni, hogy hogyan kell beállítani a célközönséget egy adott oldalnál amit lájkoltam? Pl. Salvador Dalít ha felkeresik az ismerőseim, nem látnak a lájkolók közt, de mondjuk a Silence of the Lambsnél igen. Vagy ez oldalfüggő lenne, hogy melyiknél jelenik meg a nevem?
-
tobias40
veterán
ezt annyiban egészítem ki hogy csak akkor mutatja a másik gépen való belépést amikor valós időben belépek a másik gépről!(online vagyok)
Amint kilépek onnan akkor nem mutat ki semmit tehát "előzményeket" nem ír,mintha nem loggolná (nem sorolja fel) azokat a belépéseket.Ezt vhol be kell állítani?
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, fészbukon mennyi a max karakter egy üzenetben?
-
Orionk
senior tag
Mindkettőtöknek köszi !
Rendesek vagytok ! -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Csináltam egy sportklubnak egy Facebook oldalt.
Állítólag lehet valahogy csinálni időzített bejegyzéseket. Ezeket hogyan lehet ? köszi -
WhiteWalker
nagyúr
Két napja érdekesség fogadott a FB üzenet küldö applikációban....
Este működött rendben , másnap pedig "Lejárt munkamenet" felirattal fogadott és kijelentkezett a programból,majd kidobott a teló desktopjára....
Újból elindítottam , kérte a névjegyzékkel való szinkronizációt , majd utána a telefonszámomat kérte... mindkettőre a " most nem" feliratra böktem , ennek rendje és módja szerinte be is töltötte Massengert egy pillanatra , majd ismét jött a " lejárt munkamenet" felirat... és kilépett a programból....
Volt már reinstall is , telefon reboot de ez sem segített... Jelenleg telefonon , nem tudom használni az app-ot... Eddig sem a névjegyzék sem a telefon számom nem volt megadva... Ezek megadása nélkül nem is működik?Valaki találkozott már ezzel ? Mit lehet tenni? -
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #11838 üzenetére
Üdv,
Ki tudsz mindent posztot törölni, de csak egyesével. Nincs erre egy általános "takarító" gomb.
-
-
tylerddd
veterán
Egy adott képnél ki lehet-e kapcsolni a hozzászólási lehetőségeket?!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11828 üzenetére
Volt több belépés(ma beléptem többször is máshonnan
) is és mégis csak a legutolsót írja ki,nem listáz többet.
Vmit be kell állítani hozzá?Üdv!
-
chungee
addikt
Estét!
Erőteljesen használom a listakezelést. Vannak létrehozott listáim. Viszont egy adott listáról vagy listákról akarom látni hírfolyamban. Hogy az illetők miket lájkoltak, hol szóltak szóltak hozzá, természetesen a létrehozott listábeli illetők. Jelenleg csak a sablon "Közeli ismerősök" lista tudja ezt. De nálam nem mindeki kerülhet bele a közelibe. Be lehet állítani ezt valahol
Csak példaképpen: Van "Csoporttárs" létrehozott lista. Átraktam onnan egy illetőt a Közelibe. egyből látszik, hogy mit lájkolt és hol szólt hozzá. Visszaraktam őt a Csoportra, akkor már nem. Listát akarok ezzel a funkcióval ellátni. Lehetséges
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11830 üzenetére
Ok,köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11828 üzenetére
Nekem itt is csak azt mutatja ahonnan éppen bent vagyok,nincs lista csak egy helységnév írva..(meg megye)
Időpont sincs írva.... -
enginev3.0
félisten
válasz
tobias40 #11827 üzenetére
https://touch.facebook.com/settings/security/?active_sessions
Itt látsz párat visszamenőleg (direct touch.facebook.com)
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11824 üzenetére
De itt csak az éppen bejelentkezett állapotot,helyet látom.
Nincs a mi kilistázza az utóbbi napot?(napokat?) -
krizmo_
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #11824 üzenetére
Ez nem elé neki....már múltkor írtam neki, hogy van ilyen...
-
enginev3.0
félisten
válasz
tobias40 #11822 üzenetére
Itt tudod követni, az aktív bejelentkezéseket
https://www.facebook.com/settings?tab=security§ion=sessions&view
-
tobias40
veterán
válasz
krizmo_ #11817 üzenetére
Tehát akkor nem "online" látszik csak ha pl. vmit beír egy hsz-hez vagy egy üzenetet ír vkinek vagy akár töröl egy üzenetet az látszik utólag?(de ha törölt vmit akkor azt már nem látom mert már elmúlt... igaz??)
Nem láttam még ilyet azért tudom nehezen elképzelni hogyan van a gyakorlatban... -
tobias40
veterán
válasz
krizmo_ #11815 üzenetére
Tehát látom ahogyan kattingat vagy amit ír?
Tehát mintha én csinálnám az én gépemen,a monitoron azt látom amit éppen abban az időben csinál?Már csak azért mert akkor erős jelszavakat kell kitalálni hogy biztonságban legyen az ember!
Jó tudni hogy mire kell figyelni hogy minden rendben legyen..
-
tobias40
veterán
Hi!
Azt látom vhol hogy ha vki belép az fiókomba?(ha igen hol?)mármint uanazzal az adatokkal...
És ha egyszerre ketten vagyunk bent uanabban a fiókban akkor azt látom hogy a másik mit csinál?
Láthatom hogy hozzászól vmihez,esetleg töröl beszélgetést vagy bármit... -
Saját zárt csoportomba hogyan tudnám beállítani azt hogy ne lehessen a hozzászólásoknál képeket berakni? Ergo ne legyen képes hozzászólás!
-
margithid
veterán
Olyanra van mód, hogy bent vagyok egy csoportban és letiltom valakinek a bejegyzéseit?
-
Integra
titán
válasz
enginev3.0 #11810 üzenetére
értem, tehát csak úgy lehet eltüntetni, ha az ember kilép az adott publikus csoportból
-
Integra
titán
ha egy publikus csoport tagja az ember, attól azt még el lehet távolítani az üzenőfalról idegenek számára, hogy ne lássák, hogy a csoport tagja?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Létrehoztam egyik sportklubnak egy Facebook oldalt.
Ahogyan néha lájkolják az oldalt, akkor a legtöbb esetben kimutatja nekem az oldal, hogy ki lájkolta és ki is listázhatom őket.Viszont vannak olyan esetek, amikor látom, hogy egyértelműen megnőtt a like olók száma és megsem látom, hogy kik azok, akik most lájkolták. Miért nem mutat minden embert a Facebook ? Miért nem tudok kilistázni minden like olót ?
köszi
-
Orionk
senior tag
Hogyan tudok feltölteni úgy egy képet a Facebook ra, hogy a hozzászólások le legyenek tiltva alatta, de a like olás lehetősége megmaradjon ?
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11796 üzenetére
Én nem tudtam, hogy látja, ha követem.
Akkor már megkérdezem, hogy hogyan birom megnézni az én követőim ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest