- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fery02 #13703 üzenetére
Működhete repeaterrel, de ez egy társasház és van közöttünk vízszintes irányban is távolság, nem csak lefelé 3 emelet.
Mondjuk ha nagyon akarnám, még talán végighúzhatnám a ház kábelcsatornáin az UTP-t, de annyira nem érdekes.
Igazából miattuk van Netflix, én már megnéztem róla kb mindent is ami érdekelt. -
Ilyen esetekre nem lehet megoldás vajon köztes útvonalon elhelyezni mondjuk egy ilyet?
Találgatok csak persze, mert nem vagyok teljes szimbiózisban a Netflix logikájával.Mondjuk belegondolva lehet ez se jó megoldás, mert a továbbított Wi-Fi jelet más SSID-n szórja, jellemzően betesz egy “plus” szót a végére, hogy meg lehessen különböztetni az eredeti Wi-Fi-től.
Szerk: Ez válasz akart volna lenni az előttem szólónak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, sajnos túl messze vannak a közös hálózathoz. Aztán most nézem, hogy a vendég fiók csak opcionális és azért is fizetni kellene... Sigh, és még csodálkoznak, hogy továbbra is népszerű a torrent.
Akkor azt hiszem marad az, hogy a család nézi a Netflixet én meg megoldom okosba...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok,
Legális módon használnám a Netflixet, prémium csomagot vettem, ahová bevettem szüleimet is. Viszont ugyanabban a társasházban laknak ők is és most pár hónap probléma mentes használat után elkezdtek azzal szívatni, hogy csak az egyik lakás eszközeit ismeri el otthoni eszköznek.
Ha náluk frissítem az otthont akkor én nem tudom használni, ha nálam akkor meg náluk nem megy a Netflix...
Át kellene tennem szüleimet vendég felhasználókra?
-
Adama123
aktív tag
válasz
bendeguz76 #13696 üzenetére
Rendezői változat, 4K minőségben, 5.1 hanggal. Az idegen nyelvű részeknél jön automatikusan a magyar felirat.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
bendeguz76 #13696 üzenetére
Biztos, mert korhatáros.
-
Sejtem, hogy mire van kitalálva a “nézd ideiglenesen” opció, ír is példákat különféle szcenáriókra.
De ha a mi célunkra is működne hosszabb távon is a folyamatos újrakérés (egyelőre nem úgy tűnik, hogy csak negyed vagy félévente engedné), akkor az oké lenne úgy nekünk.Heti rendszerességgel járok hozzájuk, olyankor persze a telóm felmegy a Wi-Fi-jükre, de megpróbálom rögzíteni, hogy olyankor a Netflix app-ot is nyissam majd meg náluk.
—————————————
azbest: Jah, olvastam erről az 1200Ft-os vendégfelhasználó helynek, majd ha úgy alakul utánaolvasok neki.
Szerk: Ha a linkedet megnyitom Törökországra állított nyelvvel és “A vendégfelhasználói funkció nem elérhető ebben az országban.“ … akkor ez azt jelenti, hogy török Netflix-en semmilyen csomagban sem lehet vendégfiókozni?
-
Adama123
aktív tag
Felkerült a Hunyadi sorozat a Netflixre.
-
azbest
félisten
válasz
pn4hvq #13688 üzenetére
van
természetesen nem a teljes életedet, csak a netflix használatodat követi a netflix
Az ipv4 vs ipv6 esetleg bekavarhat akkor is, szolgáltatófüggően.#13686 fery02
és persze még mindig van lehetőség arra, hogy havi 1200 forintért hozzáadd a tévéjüket teljesen szabályosan: vendégfelhasználói helyek [link]
Csak a legkisebb csomagnál nem lehet -
pn4hvq
senior tag
"Viszont szülőknél szerintem működhet, hogy elég ha havonta 1x felcsatlakozol az ő wifijükre arról a telóról amin wan netflix és elindítod. Onnantól 1 háztartásnak kezeli."
Ez esetemben nem működött, pedig minden héten fent van a telefon a wifijükön. Mondjuk a Netflix appot nem indítottam el a telefonomról, ha lenne jelentősége.
-
BaLee
addikt
válasz
fery02 #13686 üzenetére
Ha a "nézd ideiglenesen" opcióra gondolsz az arra van kitalálva, hogy ha pl. utazol valahova, én úgy vettem észre, hogy ezt negyed vagy félévente engedte nekem használni 1x.
Viszont szülőknél szerintem működhet, hogy elég ha havonta 1x felcsatlakozol az ő wifijükre arról a telóról amin wan netflix és elindítod. Onnantól 1 háztartásnak kezeli.
Az infók nem biztos, hogy 100%-osak, de indulásnak jó.
-
Sziasztok!
Van egy fiókom a legolcsóbb csomag előfizetéssel, amit szüleimmel is “megosztok”.
Mivel ritkán nézik, felesleges lenne külön előfizetés számukra, egyszerűen használják az én “e-mail + jelszó” féle “megosztásomat”.Pár hete még volt olyan probléma, hogy mivel észleli a Netflix, hogy nem azonos a háztartás, ezért sokszor egyáltalán nem engedte nekik használni, újabban viszont lehetőség van, hogy 14 napra ideiglenesen nézhessék, hogy e-mailben kapok 4 jegyű kódot és azt megadom nekik.
Egyszer már letelt a 14 nap, legalábbis tegnap újra problémázott miatta náluk, viszont ugyanúgy gond nélkül lezajlott az e-mail-en keresztüli kód igénylés és a náluk történő felhasználás.
Ez így mindig működni fog valóban?
Csak mert ennyi kompromisszumot bőven megér, hogy 14 naponta 1-2 percnyi szöttyögés.Továbbmegyek, ez ugyanúgy működik abban az esetben is, ha felváltok a közepes csomagra és abban az esetben gond nélkül tudjuk használni egyszerre használni ugyanazt a fiókot a két külön háztartásunkban?
-
Till@
aktív tag
válasz
Bondix #13684 üzenetére
Sziasztok !
Aki rendelkezik prémiummal, legyen szíves pillantson már a Fekete tükör 7.évad 4. (Játékszer) részére.
Ugyanis nálam az a rész csak FHD - SDR-be hajlandó megjelenni, viszont 4K DV-nek kellene lenni.Egy filmnél sem vettem észre még ilyet, minden esetben a kiirt formátumnak megfelelő a lejátszásom.Nem gondolnám, hogy nem nálam van a hiba.
-
Bondix
aktív tag
válasz
TrollBalint #13681 üzenetére
pn4hvq
2024 és Sony Tv így azzal nem lehet gond
De iPhone telfonon is ugyan ez van sőt egy Samsung tv -n isTehát valószínű az app.
Tegnap hívtam az ügyfélszolgálatottde 40 perc után feladtam
Mondtam amiket a Goggle kidobott lehetőségeget azokat végig próbáltam és net sebbeseg stb jó de csak erőltette az alapvető próbáljam ki dolgokat.
Aztan h angolul ír a technikusoknak de már nem volt türelmem 40perc után tartani a vonalat és blabla...Tehát nem tudom mi ez de elég gáz h fizetek egy premium csomagot és HD-ba nézem...
A film újra kezdése se oldotta meg s igen mindig HD
Az Apple tv meg nagyon is jó 4K-ba sőt pont azért vettem észre tegnap, h feltűnően más a képminőség és akkor néztem a netflix és...
-
TrollBalint
addikt
válasz
pn4hvq #13682 üzenetére
A vonatkozó Reddit topikban valaki írta, hogy neki LG tv-vel is gondja van, de amúgy mindenki az Apple TV-re írta ezt.
Én azt mondanám, hogy a Netflix appban lesz valami, mert furcsának találnám, ha pont az LG meg az Apple-nél is ugyanazt "szúrják" el a szoftverben. (de persze nem kizárható ez sem)
-
pn4hvq
senior tag
válasz
TrollBalint #13681 üzenetére
Nálunk az egyik régebbi LG tv-n van ilyen: alapból minden 720p-n megy (mindegy, hogy wifi egy méterről, kábel, app eltávolítás és újratelepítés), általában (de nem mindig) segít amit írtál, hogy visszatekerni az elejére a jobb felbontásért (1080p, ennyit tud a tv).
-
TrollBalint
addikt
válasz
Bondix #13680 üzenetére
Hogy mitől lehet azt nem tudom, de mindig HD a lejátszás? Többeknek az interneten bevált, hogy elindítják, majd újra elindítják az elejétől (vagy egy másik filmet indítanak el és utána váltanak erre vissza) és akkor átvált 4K-ba.
Mindenesetre a probléma nem egyedi eset -
Bondix
aktív tag
Apple Tv nézegettem erre elég feltűnő volt a képminőség..
Nézem a Netflix és szinte minden HD nálam
Tv és telefonon is
prémium csomagba vagyok és a net sebbesegem a duplaja mint ami a UHD -hez ajánlott. Le is mértem és semmi korlátozás sincs. Egy streem ment tehát az se lehet hogy csökkentette.
Direkt rákerestem Google melyik az a film ami tuti UHD kéne legyen és ott is HD ír.Ez mitől lehet?
-
Nagy nehezen sikerült révbe érni...
Kromban az oldlakat leforditattam es sikerült a nyelvet at allitani. Ugy nez ki most jo , azert egy passt is módosítottam biztos, ami biztos.
Ez valami netflixes bug lehetett hogy igy elallitotta nalam kinairana nyelvet...
Köszi azert mindenkinek✌🏻 -
Chris0321
veterán
Én beléptem az appba. Fenn jobbra van a profilkép, azt lenyitottam. A lenyíló részen alulról a ötödik egy ceruza, arra kell rámenni. A kilépési lehetőséget is beleszámoltam. Utána bal oldalt fenn a házikóra kell menni, akkor bead egy oldalt amin pl. a jelszót is lehet változtatni. Alulról a második egy fogaskerék, az a következő. Itt fenntről a harmadikra kell menni, mindent beleszámoltam. Egy A betű van ott és mellette valami jel. Itt lehet beállítani a nyelvet, egy lenyíló ablakban. Azt nem tudom, hogy ilyenkor ha át van állítva a nyelv neked ki lesz-e írva normál betűkkel is melyik melyik, de pl. google fordítóval le tudod fordítani a magyart, hogy írják kínaiul. Vagy végigkattintgatod a lehetőségeket míg valami emberi nyelvre nem bukkansz.
A helyre mindig azt írják, hogy kb. itt vagy mert a rendszer nem mindig érzékeli pontosan a net miatt.
-
boborján2
aktív tag
Az nem elég.
Minden sessiont le kell zárni. Magyarul léptessen ki mindenkit mindenhonnan. Meg nyilván vissza kell állítani a konfigot a saját nyelvedre.
Hogy kerül ki a jelszó? Jó kérdés , de nézd vissza mi írtam ebben a topikban a 13663 hsz-ben.
Az én jelszavam is kikerült a google szerint.
Márpedig a google helszókezelő ezen szolgáltatása meglehetősen jól működik.Ráadásul az elfőfizetésem vagy 1 éve nem használom, nincs fizetve , be sem léptem be azóta.
-
válasz
Chris0321 #13673 üzenetére
foglamam sincs hogy tudok oda eljutni mert minden kinai. Olyan , mintha at rakta volna az accomat valami ázsiai régióba. Viszont ami fura a felhasználom alatt lévő kép is megváltozott
LEforditva egy levelet, ebben is azt irja (Lehet , hogy ez a hely nem pontos)mi van ???
-
hát nem tudom, nekem ez fura hogy tudná bárki feltörni , ennek a jeszavát sehol nem adja meg az ember. Honnan tudnák meg a passt?
Változtattam jelszót sikerült, de semmi nem változott.
beirom a googlebe hogy netfli contact majd amiket feldob a google , rányomok pl a netflix ugyfelszolgal,atra es meg az is kinaiul jon be ilyet meg nem lattam. Hoghy tudom veluk felvenni igy a kapcsolatot ? Tud valaki valami elerhetoseget adni hozzajuk ? Van telefonos magyar ugyfelszolgalatok ? -
-
Hi all
Apple tv alatt a netfix alkalmazas at valtott magatol kínai nyelvre. Mit lehet ezzel kezdeni? Mar ki is jelentkeztem majd vissza de nem oldotta meg. Esetleg probaljam meg letorolni es ujra vissza csak ugye akkor elvesznek a favoritok... -
skroy
senior tag
válasz
Harbinger85 #13666 üzenetére
10 hónap után törlik az inaktív fiókot.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Rég voltam előfizető és most is csak koca előfizetés lenne - mert különben ott van a Sky és a Prime. Egyik kérdésemre választ is találtam, mert próbáltam belépni a fiókommal, mai már jó régi és nem tudtam, jelszócserére pedig azt írta nincs ilyen e-mail cím a rendszerben. Belépve rég voltam, előfizetve meg évek óta.
A másik hogy a 3 csomag közül a fullosban mit takar a spatial audio? Valamint ez PC-n fejhallgatóval elérhető? Audiophilne-nek nem nevezném magam, de a családban nekem van leginkább vájt fülem és tudom értékelni a technikai dolgokat. -
válasz
l.skywalker #13664 üzenetére
Köszi a megosztást, tényleg érdekes!
Most előfizettünk az akciós Disney-re, kipróbáljuk, a feliratok minősége botrányos, főleg a Netflixes feliratokhoz képest, most már értem miért.Az iparág legjobban fizető megrendelői közé tartozik a Netflix és az Apple, amelyek akár a szokásos iparági díjazás kétszeresét is kínálják, (...)
-
boborján2
aktív tag
Most kaptam a google jelszókezelőtől az értesítést, hogy a nf jelszavam kikerült a netre.
Ez annyiban problémás hogy nincs két egyforma jelszavam soha.
Bár nem jelent teljes biztonságot, de tudatosan és kellő körültekintéssel használom eszközeimet.Végülis megváltoztattam és ezen is túl vagyunk, mármint hogy ez az első ilyen biztonsági figyelmeztetésem.
-
-
spiky03
veterán
válasz
solfilo #13658 üzenetére
Igen azt tudom, hogy csak az Edge tudja a 1080pt, hiába van Chrome alá is olyan addon ami engedi az 5.1et meg a 1080pt. Valahogy a kép az nem jön össze neki, csak a hang.
Akkor nincs ötlet, hogy mi lehet a probléma nálam?
Csak a 32 bites winre tudok gondolni mert csak az változott az előző win óta...
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #13653 üzenetére
Ma Chrome alól megnéztem egy filmet, a hang az rendben volt, mert 5.1 volt, de a képpel nem voltam kibékülve. Főleg a sötét részeknél kockásodott.
Megpróbáltam ismer Edge alól megnézni, de ott meg folyamatosan dobálta az E 100as hibát, vagy épp kidobott, hogy jelentkezzek be.Lehet, hogy a 32bites win10 nem tetszik neki?
-
Az utolsó fizetett hónaptól számítva 10 hónap után figyelmeztetés nélkül törli a Netflix a fiókot?
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13652 üzenetére
Most épp ismét jó volt. Elindult a film és volt 5.1es hang is. Nem tudom mi történhetett korábban .
Most letöröltem az "appot" és böngésző alapon nézem csak.Köszönöm szépen a segítséget
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13650 üzenetére
Nekem a Tampermonkey-s nem akart az igazat, annál is kidobálta a hibát.
De megpróbálom mégegyszer.
Akkor Te szimplán a böngészőből használod? Nem töltötted le a storeból az "appot"?Gyorsan kipróbáltam, nálam böngészőből Hibakód: E100-at dob, ha elindítok egy filmet.
-
-
spiky03
veterán
Nálatok megy Win10 alatt a Netflix?
Letöltöttem a storebol is meg próbáltam Edgeben is de meg van örülve.
Olyat csinál, hogy belépek és elindítanek egy filmet és kilép.bejön újra a bejelentkező felület. De van, hogy hibaüzenet dob, mondjuk ez lehet a bővítmény okozza, akit feltettem, hogy legyen 5.1es hang.
-
Csabroncka
addikt
válasz
l.skywalker #13644 üzenetére
Egyértelműen az ár és a tartalom, én is ezért mondtam vissza!
-
skroy
senior tag
Ma mobilon jelzett a netflix, hogy a készülék nem része a háztartásnak. Ez új, eddig mobilon volt hasonló.
-
válasz
Eliot99 #13643 üzenetére
Azt is látni, hogy összességében csökkent a streaming előfizetők száma 2024-ben, szóval a gazdasági helyzet is belejátszhat. Max-ot ütheti az is a nagy átalakítás mellett, hogy elkezdtek a tartalmai megjelenni máshol. Minket az tart még ott, hogy él még az örök 30% kedvezmény a díjból. Elég keveset használjuk, inkább Netflix megy.
-
Eliot99
csendes tag
válasz
l.skywalker #13641 üzenetére
De érdekes a MAX, hogy 2022. júniusától 2024. áprilisig nagyon kis kilengéssel, szinten végig egy szinten tartotta magát, majd rövid idő alatt 2024. áprilistól 2024. novemberig az egyharmadát elvesztette az előfizetőinek. Vajon mi történt abban a fél évben velük? Mondjuk az is igaz, hogy abban az időszakban a mind a három legnagyobb jelentősebben esett. Mi történt ott?
-
válasz
l.skywalker #13641 üzenetére
Köszi, nem láttam még ilyen adatokat, nagyon érdekes!
-
l.skywalker
Topikgazda
Kis streaming adat Mo-ra vetítve:
Forrás: [link]
-
Eliot99
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a neten a témában, de nem egyértelmű nekem, hátha itt tudtok segíteni.
Családként gondolkozunk Netflix Premium előfizetésen, de nem egy fizikai helyen lakunk (hárman három helyen, de egy városban: én, öcsém és anyám). Ahogyan olvasom úgy működik a Netflix ellenőrzés, hogy 30 naponta legalább egyszer azonos hálózatra kell kapcsolódnia a készülékeknek, mégpedig arra a hálózatra ahonnan az előfizetést rendezték.Édesanyámat hetente meglátogatjuk öcsémmel. Ergo olyankor mindkettőnk telefonja az ő wifijére csatlakozik. Ha anyám hálózatán fizetünk elő a Netflix Premiumra, majd pedig így minden héten én is és öcsém is rácsatlakozunk amikor nála vagyunk, akkor így megfelelünk a szabálynak és várhatóan nem fog a Netflix reklamálni, ha utána én is és az öcsém is otthon a telefonunkon (chromecasttal casttolva az otthoni TV-inkre) használjuk a Netflixet? Elvileg így mindhárman tudjuk használni egy Netflix Premium előfizetéssel a Netflixet anélkül hogy problémázna a rendszer, ugye?
Válaszaitokat előre köszönöm!
-
blg
senior tag
Ha ugyanazzal a vendégfiókkal belépek két TV-n, amelyek nem egy lakásban vannak, fog reklamálni a Netflix? Azt tudom, hogy egyszerre nem lehet majd nézni őket, de ez nem gond, én nézném mindkét lakásban.
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
A Netflix működik még Windows 7-en, böngészőben?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Matrox1995 #13633 üzenetére
-
Matrox1995
tag
válasz
nincsnév007 #13632 üzenetére
Hallássérülteknek készült felirat.
-
nincsnév007
addikt
A filmeknél a feliratoknál a zárt feliratozás az mit jelent?
-
nincsnév007
addikt
pc-n a netflixben a főoldalon ezeket a játék ajánlásokat nem lehet kikapcsolni? nem érdekelnek a játékok.
-
spiky03
veterán
Másnak PCn nem csinál furcsaságokat a Netflix?
Nekem az utóbbi napokban azt csinálta, hogy nézek egy filmet és kb fél óra után elmegy a hang és néma film lesz.
Ilyenkor az segít csak, ha bezárom és újra nyitom. Akkor ismét van hang szintén kb fél óráig. Úgyhogy egy film alatt ezt a műveletet meg kell csinálnom vagy 3x...A böngésző Edge és win10.
-
gabross
tag
-
dokee78
félisten
Lg tv-m van,hogyan tudom beállítani,hogy a Netflix magyar nyelvű legyen?
-
l.skywalker
Topikgazda
US Netflixen február 25-én kerül fel az új Venom:
-
-
válasz
l.skywalker #13617 üzenetére
Öhm, igen, találtam, de most már látom nem azt, amit Ganzer keresett.
Látszik képben vagyok ezzel a sorozattal.#13618 Ganzer
visszavonom az előzőt, eddig nem tudtam, hogy ebből élőszereplős és rajfilmsorozat is van, csak utóbbi van fent.#13620 l.skywalker
ez ennyire jó, hogy ilyen sok feldolgozása van? Lehet kellene adni neki egy esélyt. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
solfilo #13615 üzenetére
Biztos vagy benne? Én nem találtam magyarra állított fiók alatt csak a rajzfilmsorozatot. A rendes sorozatot nem dobta be. Angol fiók alatt bedobta a sorozatot, de ott nincs se magyar nyelv, se magyar felirat. Az uNoGS is így mutatja:
Search Netflix for Trailer park boys on uNoGS -
Ganzer
aktív tag
Valaki meg tudná nézni nekem hogy a magyar Netflixen nézhető a "Trailer park boys"?
-
spiky03
veterán
válasz
B.Ricsike #13586 üzenetére
Nálam a PCn csinálj ezt, hogy elindítok egy filmet és csak teker, teker és semmi. Olyankor bezárom az egészet és újraindítom, akkor van, hogy jó lesz, de van, hogy mégegyszer újra kell indítani...
Ma pl olyat csinált, hogy ment a film majd egyszer csak eltűnt a hang és átváltott néma filmbe.itt is csak a restart segített.
Az Amazon firesticken meg rendben van a lejátszás, ott nem tapasztaltam azokat, amik a PCn jöttek elő.
-
válasz
solfilo #13611 üzenetére
A help is ezt írja: a várható címekről csak értesítést lehet kérni (Remind me), amelyek csak azután jelennek meg a listában (My List), miután ténylegesen megjelennek a katalógusban. Ha egy adott cím kikerül a kínálatból, akkor eltűnik a listáról is. (Illetve utazáskor ideiglenesen is eltűnhet, ha az adott régióban az adott cím nem elérhető.)
-
válasz
PeeterssoN #13610 üzenetére
Amennyire tudom, a még nem fent lévő cuccokat nem lehet saját listára tenni, csak értesítést lehet kérni az érkezésükről. De nem nagyon használom ezt a feature-t, azokkal se bírunk, amik már fent vannak, szóval lehet van vmi trükk.
Én szeretem a menüjét, jobb mint a Max-é, a többit nem tudom megítélni. -
PeeterssoN
őstag
Ok, megvannak a kipipált filmek. Kitöröltem, majd vissza amit meg szeretnék nézni!
Viszont továbbra is problémám, hogy a még le nem vetített, de általam értesítésként bejelölt filmeket nem listázza. Így hogy a bánatba tudom ellenőrizni, mikor lesz? Majd ha a Netflix jelez? 3 filmből 1 van egy olyan listán, hogy közelgő filmek mint pl Magyarország legnézettebb filmjei vagy ilyesmi megjelölések. Kit érdekel kinek mi a kedvence? Azt mutassa mi érdekel engem! Továbbra is tartom, hogy egy hulladék ez a menürendszer. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
PeeterssoN #13607 üzenetére
Milyen eszközzel használod? Én a helyedben egy ki-bejelentkezést mindenképp megpróbálnék, ha nem segít, akkor az alkalmazás újratelepítését (ha van rá lehetőség, akkor az adatok törlését is). Mert ahogy írja solfilo is, a normális működés az, hogy a saját listádban minden ott van, amit a plusz jellel hozzáadtál.
-
válasz
PeeterssoN #13605 üzenetére
Nem értelek. Az én saját listámban benne van amit hozzá adtam (hogy majd meg kellene nézni), nem csak az amit már láttam vagy elkezdtem. Nem a like jellel adom hozzá, hanem a plusz jellel.
Ha meg is nézem, akkor is ott marad a listában, míg ki nem veszem onnan. -
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy a mentett filmeket előbányásszam valahogy? Minden szart az arcomba tol, már elnézést, de amit elmentettem, hogy megnézném azokat sehol nem találom. Vagy nem is tudom , lehet e menteni, bejelöltem szivecskét , pipát. Nyilván keresőbe is beírhatnám a címet, de elég sok mindent megjelöltem és nem emlékszem pontosan a címekre. Saját listában csak azok vannak amiket megnéztem vagy elkezdtem nézni , de van hogy egy rakat film nincs közöttük. Elég katyvasz egy oldal. -
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13600 üzenetére
Es ez kiemelten igaz a linux alapu kliensekre. Amig az Androidra van rendes fejlesztes, a firmwarebe csomagolt klienseknel jo ha van evente 1-2 frissites (amikor nagyon muszaj, pl. titkositasi kulcs csere vagy jelentos backend valtozasok okan).
-
sztanozs
veterán
válasz
nincsnév007 #13599 üzenetére
Igen, tobb jogdijas (nem Netflix altal keszitett) film es sorozat van (vagy legalabb is volt fent meg par eve), mint europaban (es fokent kozep-kelet europaban).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest