Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kámfor Lady
csendes tag
Sziasztok!
(B)Tudna nekem valaki segíteni,hogy hogy lehet 2 adatlapom?
Nem tudom,hogy valaki szívat csak vele,vagy meggajdult e a face!(/B)
Fogalmam nincs hogy tudnám töröltetni.
Ha valaki tud valamit erről légyszi,légyszi segítsen
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
picollo20
csendes tag
A segítségéteket szeretném kérni a facebookom olyat csinál, nem tudok senkit se bejelölni ezt írja ki, alul az angol szöveget bemásoltam, jelentettem is de semmi válasz. Mi lehet a megoldás? már 1 hete ez van....
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem-
-
aram01
nagyúr
akinek tetszik a nyomjon egy lájkot rá köszi
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
csáó
facebook reget csak telón lehet megerősiteni más módja nincs? ismerősöm nem akarja megadni a számát,mondjuk megértemés még egy hogy lehet üzenetet küldeni az összes ismerősömnek,egyszerre?
köszi
-
kpal
nagyúr
az mennyire igaz hogy feltörik mások fb oldalait ??
-
jericho69
tag
Mit gondoltok ebben mennyire lehet bízni? Próbálta már valaki?
-
MODERÁTOR
Hogyan tudom egyes ismerőseim elől elrejteni, láthatatlanná tenni az üzenőfalamat?
10 hozzászólással feljebb...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kpal
nagyúr
hol kell bállatini azt h az üzi falamat a barátokon kívül senki ne lássa ?
-
tomgabor
senior tag
Az normális hogy bejelentkezve látom a hozzászólásaimat, de kijelentkezve már nem?
-
félisten
válasz FoxiestFox #2083 üzenetére
Ja meg hogyan lehet beállítani, hogy ne tudjanak megjelölni posztokban?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Mindenkinek már az új felülettel van a Facebook oldala?Sok ismimnek már igen de nekemmég mindig a régi
THX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
félisten
Egy ideje úgy van beállítva a Facebookom, hogy nem bukkanok fel a találatok között, ha rám keresnek, és ha linkelem ismeretlennek a profilomat, nem látszik semmim, csak az érdeklődéseim, és a profilképem.
A kérdésem az, hogy hogyan lehet a profilkép láthatóságát is letiltani ismeretlenek számára? -
umek7
őstag
válasz mukibuci #2078 üzenetére
Köszi de ez közben már megoldódott. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy nem egy embernél láttam már (nem ismerősöm) hogy nem lehet megnyitni a profilképét, se az albumjait, addig amíg nem vagyok az ismerőse. Ha én is azt akarom hogy ne nézzék meg a többi képemet, és a profilképemet is csak akkor láthassa nagyban ha már ismerősöm, akkor mi a teendőm?
-
umek7
őstag
Hogyan tudom egyes ismerőseim elől elrejteni, láthatatlanná tenni az üzenőfalamat?
-
Orlin
addikt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
veterán
Afrikában minden 60másodpercben eltelik egy perc..
Tedd ki te is, ha szereted a palacsintát..!Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
S-eye
senior tag
Hello,nem futottatok bele olyan problémába,hogy a Fész nem jeleniti meg az érkezett levelet?Régen kis piros egyest rakott ki,ha kaptam új levelet,most meg semmi,néha észre sem veszem,h üzenet érkezett.
-
vinikorn
aktív tag
Ha az üzenőfalamon le akarok valakit tiltani, de a személyes üzeneteket még meg akarom kapni tőle akkor itt melyik pöttyöt kell kijelölni: [link]?
-
MaciG
addikt
válasz tzsolesz #2064 üzenetére
Nálem is hasonló a szitu. Bal oldalt nem jeleníti meg ki van fent (de néha meg beadja, nem tudom mitől függ...), ha meg jobb oldalon rákattintok ,mint régen, akkor feldobja az összes ismerőst azt bogarászd ki, hogy ki van fent... Régen csak azt láttam mindig aki fent van. Nem lehet ezt valahogy visszacsinálni? Viszont nálam többiek látják, hogy fent vagyok, tehát nem az a baj, hogy nem vagyok bejelentkezve.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok lassan egy hónapja nem működik nálam a chat. Nem jeleníti meg ott oldalt, hogy ki van cahtan, csak van egy lista. Asszem mások sem látják, hogy be vagyok jelentkezve. Ez azóta van, hogy megváltozott a chat alkalmazás.
Nem találtam erre beállítást sehol. -
whited
addikt
Sziasztok azt szeretnem kérdezni hogy azt hogy lehet kivitelezni, sok embernél láttam ilyet hogy "legjobb barat és oda van rakva általában egy ember, másnál hogy család és oda sok, na most én is szeretnek egy kategóriát amibe egy embert szeretnek bejelolni és az látszódjon is oldalt az ismerősök és a család alatt.
Ezt hogy tudom kivitelezni?? Előre is kosziHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kpal
nagyúr
Olyan van ha másnál belépek FB-re és utána kilépek a jelszót ugye nem jegyzi meg a böngésző ?
-
Weißturul
senior tag
Hali skacok!
Lenne egy égető problémám/kérdésem: le tudom cserélni a profilképem m.facebookról vagy droifos kliensről? Próbáltam átváltani a normális FB-re, de a nyomorultja nem tartalmaz [teljes verzió] gombot és mindig a monilos sitera navigálHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
kpal
nagyúr
válasz littlelion21 #2055 üzenetére
óóó . segitesz ??
-
kpal
nagyúr
Hol tudom meg változtatni a jelszavamat ??
-
aram01
nagyúr
amúgy egyre több embertől hallom hogy felnyomták a face-t,bár ez kifogásnak is jó
-
MODERÁTOR
-
őstag
Sziasztok !
A FB chatet nem lehet valahogy működére bírni? Már lassan 2 hónapja 0 ember van fent.. :S -
MODERÁTOR
a főoldalon megkeresed a hozzászólását, a felső sarokban van egy kis nyíl, lenyitod, és unsubscribe from xy. Esetleg az adatlapján fent subscribed gomb és ott unsubscribe
Már egy ideje vannak hivatalosan is csoportok, a restrictedbe összeszeded az ilyen idegesítő majmokat, és beállítod h a csoport ne látszódjon a falon.
(#2041) aram01 : mindig is tudtál létrehozni csoportokat
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
aram01
nagyúr
srácok lehet azt hogy valakinek a hozzászólásait letiltsam? magyarán: van egy jó arc akit nem szeretnék megbántani mert tényleg normális viszont annyi sz@rt felnyom a face-ra hogy lezsibbad az ujjam annyit görgőzök miatta hogy ne csak az ő hülyeségeit lássam,viszont megbántani sem szeretném
-
Gordiann
őstag
Üdv!
hogy lehet megadni a facebooknak, hogy mi legyen az adatlapom linkje? tehát ez a:
http://facebook.com/xyzKöszönöm
-
JoHnni
senior tag
Hali!!
Konkrétan tegnap írtam egy üzenetet olyan emberkének aki nem ismerősöm, majd az üzenetek közt láttam is hogy írtam, de ma már nem látom, hogy írtam volna neki:S Eltűnt az az üzenet. Valaki tudja mi az oka? Esetleg a másik fél kitörölhette? Előre is köszi!
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Ice!?
őstag
válasz Dyrtyho #2029 üzenetére
Ez gondolom wifivel működne. Én az edge/3g -féle ingyenes fészt használnám. Amúgy megoldottam. De azért köszi.
-
aram01
nagyúr
szerintetek lehet banner-t rakni az adtlapomra?
-
Dyrtyho
őstag
Android marketből töltsd le ingyenesen a Facebook for Android nevezetű alkalmazást
best regards, egy fórumozó blogger
-
vikvuk
senior tag
válasz bAtt001 #1999 üzenetére
Bökésből▬▬►Lájklesz▬▬►Lájkból▬▬►hozzászólás▬▬►Hozzászólásból
▬▬►Ismerkedés▬▬►Ismerkedésből▬▬► chat▬▬►Chatből▬▬► msn▬▬►Msnből▬▬►smsezés▬▬►Smsezésből▬▬►Találkozás▬▬► Találkozásból▬▬► Puszi▬▬►Pusziból ▬▬►csóklesz▬▬►Csókból▬▬► Csókolózás▬▬►Csókolózásból▬▬► Szerelem▬▬►Szerelemből▬▬►Szex...
szóval csak okosan bökködj...DA CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
xperia x8 -on hogyan tudnám beállítani a mobil facet?
sehogy se megy. beállítottam a telefon számot, kiküldettem a linket tartalmazó sms -t, de mikor megnyitná, fél pillanatig se tölti, és rögtön "a weboldal nem nyitható meg" felirattal megszakad a ki se alakult kapcsolat.
pliiz heelp!
-
aram01
nagyúr
valaki próbálta már azt az alkalmazást,ami megmutatja hogy kinézte meg az adatlapját?
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
vinikorn
aktív tag
Hol tudom beállítani, hogy egyes ismerősök üzenetei ne jelenjenek meg a Kezdőlapon?
-
Egorov
aktív tag
válasz Snooker #2017 üzenetére
Olyanra gondolsz, mint a G+-ban a körök. Nem vagyok nagy facebook felhasználó, csak azért használom, mert ingyé' lehet telón elérni és levelezni. Na de a kérdésedre, szerintem csoportot kell létrehoznod.
A Create után meg hozzá tudod adni a tagokat. Én erre gondolok de majd jönnek a szakik ls felhomályosítanak, szóval addig ne csinálj semmit.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Snooker
senior tag
Aha köszi a választ! Mondjuk már csináltam egy új profilt.. a régin úgy is tele volt olyan ismerőssel akiről azt se tudtam ki
Egy kérdésem lenne: hogy lehet az ismerősöket csoportra bontani? Mármint egy csomó embernél láttam úgy kiírva, hogy pl: "best friend" és alatta ott volt 4-5 ember profilja, és ez alatt volt, hogy "ismerősök" (remélem érted mire gondolok, kicsit kacifántosan írtam le)
-
Egorov
aktív tag
válasz Snooker #2015 üzenetére
Lehet, hogy karbantartás van. Hét elején nekem is volt ilyen, egész nap nem voltam elérhető. Hogyha ez van, akkor itt a magyarázat arra is, hogy a testvéred miért tud belépni.
"We don't do site maintenance on all accounts at the same time, so it's possible that your friends will be able to access the site while your account is unavailable."
Ha meg nem karbantartás, akkor nem tudom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Snooker
senior tag
MI lehet a hiba a profilommal? bejelentkezéskor account temprarily unavailable-t ír ki, és ha testvérem facebook-án megakarnám nézni az adatlapomat, ott is kiírja, hogy nem elérhető
-
-
sti10p
senior tag
Ez érdekes, én még senkit nem böktem meg így vírtuálisan, de nem azért mert feltételeztem volna a művelet szexuális tartalmát, ez most nagyon elcsodálkoztatott amiket írtatok. Szerintem alapból valami olyasmit kellene hogy jelentsen, hogy két jóbarát (maradjunk a fiú és lány felállásnál) apró gesztusként vagy csak csinytalanságból (attól függően mire irányul) fel próbálja hívni a figyelmét valamire, pl. "hé vedd már észre magad" vagy "ébresztő" vagy "figyelj már hogy miket írsz", vagy "ne hülyéskedj", "rám is figyelj, én is itt vagyok" vagy "ne felejszd amit tegnap megbeszéltünk" stb...
Amúgy ezek után már tényleg érdekelne, hogy a real life-ban mit jelenthet az ennek a korosztálynak (vagy maradjunk annál, hogy annak egy bizonyos rétegének) ha egy csaj kicsit megbök (klasszikusan a mutató újjával), vagy csak arra irányuló mozdulatot tesz?!
[ Szerkesztve ]
XY
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest