-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
ha egy csoportos beszélgetésből kilépek többé nem tudnak visszahívni bele?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom véglegesen törölni az alábbi Facebook oldalt, ami egy sportklubé.
1 adminisztrátor és 2 szerkesztője volt az oldalnak. Az adminisztrátor saját profilját törölte a Facebook valami bejelentés miatt. Így 2 szerkesztője maradt az oldalnak. Tehát nincs olyan személy, aki adminnak kinevezhetne valakit.
Ha mindkét szerkesztő lemond a saját szerkesztői jogukról, akkor szerintem megmaradna az oldal üzemeltető nélkül, ami még rosszabb lenne.köszi
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy sportklubnak a Facebook oldala, amit én üzemeltetek. Jelenleg kb. 130 lájkolója van.
Hogyan tudom megnézni, hogy kik a lájkolók ? Azokat is, akik ismerőseim és azokat, akik nem ismerőseim.
köszönöm szépen
-
Satyricon
addikt
válasz
enginev3.0 #12192 üzenetére
Köszi
Más: Ha telefonról kiposztolok valamit, hol lehet azt beállítani, hogy lássák, milyen telefonom van? Valakinek kiírja, hogy iPhone-ról küldve...
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valami bovitett keresés elérhető Facebookon? Munkahely szerint szeretnek embereket keresni.
Köszi
-
-
Satyricon
addikt
Boldog Karácsonyt srácok
Hogy, ill hol lehet beállítani azt, hogy az idővonalam és minden ilyesmi rajta található dolgot kizárólag csak az ismerőseim láthassák? Beállítások/idővonal és megjelölés/ki láthatja az idővonalamon lévő dolgokat - nál én csak az ismerősöket állítottam be, mégis látják azok is az idővonalam, akik nem ismerőseim. Hogy is van akkor ez?
-
kispx
addikt
válasz
littlelion21 #12189 üzenetére
Még mindig csak a teljes profillal együtt lehet lementeni őket.
-
littlelion21
addikt
Az üzenetek lementése még mindig megoldhatatlan feladat?
-
lafaty80
addikt
Látom sokszor felmerült is "a letiltott felhasználó".
Nos olyan kérdésem lenne, hogy ha letiltott engem valaki (amit így utólag nem bánok), akkor miért látszódnak nála a régebbi like-jaim? Több ismerőst is letiltott, és mindig kapjuk az ívet, hogy "jééé, még mindig tartjátok vele a kapcsolatot?!?", már unom hogy mindig el kell magyarázni, hogy egy r.hadt feltöltő mappája van a telós képeinek, és egyszer még régen azt like-oltam.
Nem értem, ha nem létezik számomra azóta az emberke, akkor én miért lézetem még számára like formájában? Le tudom vetetni a lapjáról ezeket? -
rushty
őstag
a követések ember (teljes) listáját, hogy lehet megtalálni? a followingban csak 20-at mutat újabban
-
törölt tag
válasz
Robokutya #12183 üzenetére
Ekkora képből alig lehet látni valamit...
Egyébként https://www.malwarebytes.org/ Free verziót töltsd le, frissítd és futtasd le, kezdésnek.
Szerk: címsorba betéve már látható. Azt hittem kicsiben valami virnyákot kapott be a géped
Játszol ezekkel? Mert egyébként ha a Facebookos játékokat letiltod az is megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
Hali skacok
Van egy visszatérő gondom
Mi a szöszt lehet ezzel csinálni?
Frissítés megvolt más böngészővel meg nem akarok bíbelődni.
A ne kérdezze többet gomb meg szerintem dísz.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10421623_722413094540147_3351618551930514019_n.jpg?oh=4f0eb5cf61d2a306f28c4840251a36ca&oe=55413DAA&__gda__=1425955858_39a6a062d4d69578c4df0bdba2722708[ Szerkesztve ]
-
Nkboy
senior tag
-
Bibby
addikt
A percről percre sáv alatt ott a javasolt csoportok, vagy éppen a kit ismerhetek. Tulajdonképpen ezekből többet látok mint a másikból, pedig az érdekelne jobban. El lehet tüntetni?
Azt olvastam adblockplus-ban van ilyen opció, de én nem találom melyik lenne az. -
törölt tag
válasz
zsof Nokia #12178 üzenetére
Lehet valami WWE nőci miatt kaptam az egyiket
-
válasz
zsof Nokia #12178 üzenetére
Azért nem, csak olyan aki számodra érdekes lehet (gondolom közös ismerősök alapján)
-
törölt tag
Akkor ez egy újabb "nagyon fontos" fejlesztés
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy sportklubnak a Facebook oldala, amit én üzemeltetek. Jelenleg kb. 130 lájkolója van.
Hogyan tudom megnézni, hogy kik a lájkolók ? Azokat is, akik ismerőseim és azokat, akik nem ismerőseim.
köszi
-
-
törölt tag
Helló, kaptam egy ilyen értesítést, hogy ez a két illető elérhető Facebookon:
Na most baromira nem tudom kik ezek, szóval mi ez? Valami hírdetés? Vagy ismerősk ismerősei alapján tolja be?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok! Az androidos facebooknál ha van netem nem kapok értesitéseket se üzenetet, szinkronizáslás engedélyezve van csak akkor kapok értesitéseket ha belépek a facebookra miért lehet régebben jó volt.
-
Nkboy
senior tag
válasz
kakuk.tamas #12170 üzenetére
Remélem, nem hentes a csaj férje.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
barack1997 #12169 üzenetére
Röviden: igen.
Hosszan: ha mégis nőügy, akkor gyorsan költözz ismeretlen helyre. -
barack1997
senior tag
Na lényeg tehát akkor mindehogy besz*ptam nem ?
-
Nkboy
senior tag
válasz
barack1997 #12167 üzenetére
Hiszünk Neked!
-
barack1997
senior tag
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
barack1997 #12165 üzenetére
Elég nagy véletlen kell, hogy megnyomd a Prtn Screen gombot, lementsd, betallózd, és elküldd.
-
barack1997
senior tag
válasz
kakuk.tamas #12163 üzenetére
Az nem fog menni :/ ugy biztosan megnézné az üzenet tartalmát igy meg nem fix. (egy véletlen printscreenről van szó)
-
Nkboy
senior tag
válasz
barack1997 #12162 üzenetére
Nőügy?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
barack1997 #12162 üzenetére
De. Kérd meg rá, hogy törölje.
Vagy törd fel a fiókját. -
Nkboy
senior tag
válasz
barack1997 #12158 üzenetére
Bocsi, nem meg, hanem látni fogja.
Csak, úgy tudnád törölni, ha belépnél a másik fél fiókjába.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
barack1997 #12158 üzenetére
Persze, mivel csak a Te fiókodban hajtasz végre módosítást/törlést.
-
barack1997
senior tag
Hali!
Ha kitörlöm az üzeneteket egy bizonyos félnél, attól ő még látni fogja ? -
ZOLL30
tag
Sziasztok!
segítséget kérnék,
pár napja 1-2 ismerőstől érkezett üzenetbe az én fényképem, ami természetesen vírus volt, bezártam, nem nyomtam rá.
majd a következő bejelentkezéskor már nem engedett belépni, és azóta sem.üzenet:
Your Computer Needs to Be Cleaned It looks like your computer is being affected by malware. We’ll help you fix the problem to keep your account secure and prevent malware from spreading to friends.
Malware is software that tries to steal personal information and causes problems when you use Facebook. Clicking or sharing links that contain spam can give your computer malware.Persze futtatom a Malwaret, de az ég világon semmi nem történik, és nem értem milyen vírus, mert 3 különböző gépen és telefonon sem tudok belépni, azaz inkább a profilomat nyúlhatták le.
Szerintetek, megoldás?
jah és már az öngyilkosságra is gondoltam
köszi
zoli -
peter889
őstag
Sziasztok!
Van egy régi típusú telóm (SonyE K750i). Vodafonos internettel.
Hogyan tudnám rajta minél egyszerűbben a facebookos üzeneteimet elolvasni? Vagy legalábbis azokról értesítést kapni?Köszönöm előre is.
-
Cartevo
őstag
Hallo, nem tudjátok, hogy lehet betenni a fejlécbe, hogy "Yotube", mint itt?
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy telepítettük több telefonra fb messengert, amiknél az elérhető emberkéket fel is lehet hívni. Az androidos telóknál ezzel nincs is baj, de a windows mobileos telefonoknál nem működik ez a funkció.
Nem lehet megoldani valahogy, hogy a windowsos mobil és az androidos fb messengerben hívni is lehessen egymást? -
peter889
őstag
Sziasztok!
A Facebook-on azt akarom beállítani, hogy senki más ne láthassa az ismerőseimet és azok számát.
Vagyis ne jelenjen meg, hogy x számú ember ismerősöm és hogy ők konkrétnak kik.Hol lehet beállítani?
Köszönöm előre is.
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
segítséget kérnék,
pár napja 1-2 ismerőstől érkezett üzenetbe az én fényképem, ami természetesen vírus volt, bezártam, nem nyomtam rá.
majd a következő bejelentkezéskor már nem engedett belépni, és azóta sem.üzenet:
Your Computer Needs to Be Cleaned It looks like your computer is being affected by malware. We’ll help you fix the problem to keep your account secure and prevent malware from spreading to friends.
Malware is software that tries to steal personal information and causes problems when you use Facebook. Clicking or sharing links that contain spam can give your computer malware.Persze futtatom a Malwaret, de az ég világon semmi nem történik, és nem értem milyen vírus, mert 3 különböző gépen és telefonon sem tudok belépni, azaz inkább a profilomat nyúlhatták le.
Szerintetek, megoldás?
jah és már az öngyilkosságra is gondoltam
köszi
zoli[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
enginev3.0 #12143 üzenetére
de meddig??
már 2 napja elmúlt a 3 nap bünti
-
válasz
Mr.Csizmás #12142 üzenetére
Lehet van némi késés a funkciók visszanyeresehez
-
Mr.Csizmás
titán
egy érdekes kérdés: ha törölnek egy oldalt, mert valakinek szúrta a szemét, és épp admin az ember, akkor miért ír 3 napot, majd a 3 nap letelte után se tudok se lájkolni, és csak válogatottan hozzászólni?
-
Orionk
senior tag
válasz
autosportos #12124 üzenetére
Nem hiszem, hogy tiltva lettem volna a kamu oldalról.
Úgy tűnik, hogy magát a kamu oldalt törölték.
-
-
mufi
senior tag
Mióta van az, hogy tégalalap alakú fényképet nem lehet profilképnek beállítani úgy, hogy abból ne vágjak le?
És az mióta van, hogy mondjuk a profilkép téglalap alakú kép volt eddig a percig amit most le akartam cserélni de ugye nem tettem meg, erre a régi profilképből is le akar vágni? Hogy a jó ***** vágnál le F***bukk -
prannk
őstag
Üdv!
Hol tudom beállítani azt,hogy csak az ismerőseim láthassák az adataimat és a képeimet?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #12119 üzenetére
Ma délutánra javult meg a fiókom elérhetősége.
Mit mondjak,nem kapkodták el ! :-( -
kispx
addikt
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ha facen jobb oldalt található online ismerősök közül valaki, akivel minden nap beszélek eltűnik, az azt jelenti, hogy kilép a facebookjából?
Szerk.: Vagy nem csak akkor tűnik el az ismerős, ha kilép a facebookból?
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a Hírfolyam->beállítások szerkesztése alatt van egy adat hogy ,, a héten legtöbbször megtekintett"
Ez a szám mit jelent pontosan, azokat jeleníti meg hogy egy adott embernek az elmúlt hétben hány posztja jelent meg vagy hogy hányszor kattintottam a posztjaira? -
-
Out
addikt
Egy ismerősödnek tudsz ajánlani ismerősöket, ami ergo olyan, mintha ő küldött volna felkérést valakinek. Szerintem csoportoknál is létezhet ilyesmi, hogy egy ismerősöd beajánlott egy csoportba és elfogadták
Sose voltam semmilyen csoportba, csak egy elmélet részemről.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Lenyitom ma a foldgombot es ott van, hogy xy felvett engem az ncore csoportba. Na azt meg hogyan csinalta? Hogy tud engem mas felvenni barhova is, nem csak en magam? Asszem az utolso napjait eli a face regisztraciom.
-
autosportos
csendes tag
válasz
Orionk #12123 üzenetére
A böngésződ (Firefox, Chrome stb.) előzményeiben keresd vissza nagyjából abban az időintervallumban, amikor rákattinthattál. Ott meg kell lennie az URL-nek, feltéve, ha nem szoktad kitörölni a böngészési előzményeket. Más lehetőséget nemigazán ismerek. (Amúgy nemhogy csak le lettél tiltva arról a kamuoldalról?)
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Tegnap lájkoltam egy Mercedes Benz Facebook oldalt. Azt hittem, hogy az a hivatalos oldal. Volt egy nyereményjáték rajta és azt is megosztottam.
Ma reggelre eltűnt a megosztásom és magát az oldalt sem találom. A Lájokmat viszont elvitték, ahol az oldalukat lájokoltam.Hogyan tudom visszakeresni az oldal címét, mert a kereső nem adja ki. A Tevékenységnaplóban is kerestem, de nincs. A Facebook kereső nem is találja az oldalt már.
Általában szoktam figyelni az ilyen lájk és megosztás vadászós oldalakra, de most ennek bedőlhettem.
köszi szépen
-
adyz.
aktív tag
szevasztok.
gondolom sokan használjátok ti is a facebook messengerjét. nektek van hang/rezgő/led értesítés? nekem az istenért sem akar működni. volt reset, program törlés, stb. és mégsem jó.
ötlet? -
válasz
Dszabolcs97 #12120 üzenetére
Várj egy kicsit és majd jó lesz
-
Dszabolcs97
csendes tag
Gyerekek nálam nem működik a chat :/ Az ablakokban csak ez áll:"Nem sikerült megtalálni a korábbi üzeneteket." Az üzenetek fülnél meg nincs semmi ha rámegyek.Ha valaki tud erről valami infót azt előre is köszi,és további szép estét minden fórumozónak!
-
vizslakutya
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap dél óta ez az üzenet fogad,ha be akarok jelentkezni:
A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz.
A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll. Amíg vársz, tudj meg többet arról, hogy miért látod ezt az üzenetet. Köszönjük a türelmedet, míg fejlesztjük az oldalt.Azt írja jelezzem a hibát,csak azt nem találom,hogy ezt hol lehet?
Köszi a választ. -
Krisz86
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudnám elérni,hogy két csoportnál jelezze ha írtak valamit a falra stb.
Többi csoportnál rendesen ki írja a számot a csoport neve mellé (tudtommal ez a hozzá szólások számát jelenti..)
Itt egy kép,hogy jobban érthető legyen:
Első kettő mellé nem ír semmit pedig aktív,utána lévőnél látni,hogy rendesen működik,8-as szám ott is van... -
huan
őstag
Sziasztok!
Melyik képfeltöltőre tölthetek fel gif-et, ami megjelenik előnézetben Facebookon? (A giphy-kivételével,mert az valamiért csak kattintás után indul el) -
válasz
csababarca #12112 üzenetére
Töröld az app adatait
-
csababarca
őstag
androidos facebook messenger appból nem lehet kijelentkezni? a facebook appból ki tudtam,a messengerben viszont guyan úgy be vagyok lépve...
-
kispx
addikt
válasz
Pocok77 #12107 üzenetére
A https://www.facebook.com/friends/birthdays?ref=notif¬if_t=birthday_reminder oldalon sincs rajta?
-
harcikoca
senior tag
Létezik Facebook messenger PC-re?
-
Pocok77
tag
Üdv
Olyan problémám lenne, hogy nem látom kiknek van születésnapja. Kapok egy értesítést,hogy xy + 2 másik ismerősömnek születésnapja van de nem tudom megnézni kinek. És kezdőlapon a jobb felső sarokban sincs jelezve. Valakinek 5 lete?
Köszönöm.
-
repvez
addikt
22,0,015,13 verzióju FB app van fenn a telomon (Huawei P7)
Az vele a problémám, hogy hiába van beállitva a fél óránkénti frissités és hogy minden eseményról kapjak értesitést, mégis csak akkor jönnek meg az üzenetek a massengeren keresztül is amikor elinditom az appot.
De ha bezárom akkor nem kapok értesitést a felső értesitési mezőbe , hogy nézzek rá mert jött valami üzenet vagy hozzászólás.
Van amikor a chatfejek is felugrik ,de 2 mp után eltünik, pedig ki van kapcsolva az elrejtés.
Hogyan vagy hol lehetne azt beállitani, hogy mindenről jöjjön azonnal értesités? -
artiny
őstag
hogyan allitsam be FB azt hogy ne jelenjen meg a szul.napom az ismerosoknek,ne jelenjen meg hogy koszontsenek fel...?
-
LanyUs
senior tag
válasz
enginev3.0 #12088 üzenetére
Köszönöm szépen. Telitalálat
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós kamerák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...