-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
-
donnie.d
aktív tag
Böngészőben akadt problémám.
Adva volt két profilom, s a másikat már törölni szerettem volna, de olyan érdekesen jelent meg, hogy nem mertem a törlésre kattintani. Az értesítések miatt elég idegesítő volt a két profil közt váltogatni. Felfüggesztettem azt a profilt, amit törölni szerettem volna. Így benne "ragadtam" a felfüggesztett profilomban, mert nem jelenik meg a profilok közötti váltás. Inkognitó módban az aktuális profilom az alap, és a telefonon is működik.
Valaki tud erre megoldást? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A facebbokon egy feltöltött kép alatti hozzàszólàsokat hogy lehet kikapcsolni? -
MODERÁTOR
Kérdés.
Van egy oldal, amit a felhasználó, akihez kapcsolva van (vagy hogy írják), szeretne törölni.
Elküldtem neki ezt:Elmondása alapján nem tudja törölni az oldalt, mert visszadobja a profiljához.
Tudtok segíteni, mit ronthat el?Xiaomi 13T
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A Facebook profilomat felfüggesztettem, egy ideje már nem érdekel a dolog. A Messenger-em üzemel. A gond most ott van, hogy ha belépek az asztali Messenger weboldalon...akkor kidob a telefonon bejelentkezett app-ból. Ez mocsok idegesítő, mert így nem kapok értesítést telóra...múltkor is az tűnt fel, hogy fél napja nem írt senki. Aztán kiderült, hogy épp ki volt jelentkezve a telón....
Mit kell beállítanom, hogy ezt ne csinálja?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Járt már úgy valaki, hogy a chatelőzmények eltűntek onnantól, hogy adott beszélgetésben bekapcsolt a titkosítás? Nálam előjött és az alkalmazás törlése, újratelepítés/belépés és a kód megadása megoldotta. Most viszont egy ismerősnél ez nem működik. Valami egyéb megoldás erre? Mert azért eléggé kellemetlen és bosszantó, lássuk be. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Guitar14
senior tag
válasz ledgeri #36052 üzenetére
Munkahelyen is próbáltam, nulla sikerrel. Megoldottam már szerencsére, olyan oldal kellett ahol nem vagyok bejelentkezve és ott kellett a problémákra menni (kapcsolatfelvételi opció nulla, csak segítség tippek ami nekem ultra negatív) aztán ott volt egy gomb ha nem férsz hozzá a fiókodhoz igazold magad hivatalos okmánnyal. Küldtem képet róla, kaptam a facebooktól egy linket, hogy Belépés a fiókba, megnyitottam "a hivatkozás nem elérhető" komolyan mondom vicc... semmi se működik? A link alatt volt még egy kód, hogy azt használhatom akár jelszónak is az appban és azzal meglepő módon egyből beengedett. Hulladék.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
A folyamatban lévő hívás zöld betűkkel mit akar jelenteni? Egy ismerősöm telefonál messengeren mással és ez jelzi felém, hogy addig úgyse válaszol?
Sose láttam még ezt kiírva senkinél. A másik fura, hogy már fél napja ezt írja ki.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
ledgeri
nagyúr
-
Guitar14
senior tag
Komolyan mondom, nem normális ez a Facebook...
1 éve már legalább, hogy hiába pipáltam a "külső böngésző megnyitása hivatkozások esetén" mert mindig a facebookon belül nyitotta meg, sose csinált semmit az a pipa, mindig belül nyitotta. Tegnap letöröltem az appot teljesen, újra letöltöttem (régebbi verziót amit a redditen írtak de közbe láttam már keresésnél ide is be van dobva), bejelentkezek, e-mail+jelszó, kéri a hitelesítő alkalmazást beírom a kódot "hibás". Beírom újra "Hibás" kérek SMS kódot, megkaptam "Hibás kód", telefonos jóváhagyást kértem, céges telón jóváhagytam "Váratlan hiba történt". [kép] Próbáltam még 3x, ugyanez az eredmény. Böngészőben privát lapon megpróbáltam bejelentkezni, ugyanez a jelenség, másik böngészővel jóvá hagytam "az oldal nem érhető el..." [kép]
Rányomtam elfelejtett jelszó. "Add meg az e-mail címet, hogy megtaláljuk a fiókodat" MI??? a jelszavam akarom változtatni NEM a fiókom felejtettem el. Beírom a fiókom azért, "megtaláltuka fiókod, írd be a jelszavad a bejelentkezéshez....." EZ MI?. Beírtam, és ugyanúgy jóváhagyás után "az oldal nem érhető el".
Kedvencem: telefonon is rányomtam az új jelszó kérésére, ezt írta ki mikor beírtam a kritériumoknak megfelelő jelszót: [kép]Írtam nekik hibabejelentést képekkel, leírva, részletezve már és válaszra se méltatnak.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mokas_gizi #36048 üzenetére
Elég lesz ebből a szálból, a továbbiakat törölni fogom!
-
tag
válasz idegen lény #36046 üzenetére
Toroczkai meg Trump
01
Ott elmondja a videóban menni évet és mennyi pénzbe került , hogy itt nyerjenek...
+ hogy a jogerős magyar ítéletet leszarják...
02
Most ha egy USA elnököt letiltottak és leszarják, akkor minket mennyire szarhatnak le... -
khron78
őstag
Erre valaki? Az email értesítések jönnek, ha új helyen lépek be. A beállításoknál nem engedi kivenni a pipát az email címem mögül. Inaktív az a rész. "Mindig bekapcsolva" ez a zöld üzenet látszódik alatta. -
idegen lény
őstag
válasz mokas_gizi #36045 üzenetére
Hogy jön ide Toroczkai meg Trump? Egyiket sem véletlenül tiltották le.
Én is letiltottam volna őket. Pont az a baj, hogy már nem fogják az ilyeneket sem.[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
tag
válasz ferenck #36043 üzenetére
Csatolok képeket, hogy hol találod meg, de mint látod majd a 3. képet sokra nem mész vele...
Havonta 20 db enged majd, ehhez X időnek 1-2 hónapnak el kell majd hogy teljen.
Meg persze csináljad amit pn4hvq írt képek, ismerősök stb...
Facebook az a törvények felett állnak, törvények nem vonatkoznak rájuk.
Én utána néztem/kérdeztem tényleg + Toroczkai mennyi időt és pénzt rakott bele és semmire nem ment vele...
Magyar bíróság ítéletét is leszarták...
Én szoktam mondani, ha egy USA elnököt letiltottak, akkor én mit okoskázok itt...
Azért ha valamit sikerül elérned majd írj , köszönöm.Alapból egy cég a földön, hogyan működhet ügyfélszolgálat nélkül...
Körbe kérdeztem más országokban is ez megy...Marketplace hirdetések között , ott hirdették a kábítószert több hirdetésben fixre.
Fizetős hirdetésbe, minket meg letiltanak úgy hogy X Y felhasználó nem is adott fel hirdetést
Nekem is ha adok fel hirdetést 10-ból 9-10 kamu felhasználó...
Hírfolyam meg tele van hamis termékekkel csalókkal, fizetős hirdetésekbe...
Azt más is írta jelented őket és vissza ír a facebook, hogy nem sértettek szabályt...[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz ferenck #36043 üzenetére
Ugyanezt csináltam én is. Talán egy hét múlva tudsz 3 hirdetést megjeleníteni, egy hónap múlva ismét bővül a számuk. De közben jelölgess be ismét minden ismerőst, hogy ne legyél gyanús, sok csoportba be sem fognak engedni ilyen új profillal a saját szabályzatuk alapján. Szívás kategória. És mint fentebb írtam, 10-11 hónap múlva az új fiókon is megszűnt a Marketplace ugyanúgy mindenféle előjel, figyelmeztetés vagy bármi nélkül.
-
senior tag
válasz mokas_gizi #36042 üzenetére
Amúgy küldtek levelet a támogató mappába, mert nagy nehezen megtaláltam hová lehet "nekik" írni...
Ezt megírnád, hogy hová lehet nekik írni, mert én semmi ilyet nem találtam.Létrehoztam én is egy új profilt, de ennek több hátránya is van. Először is, 1 hirdetést enged csak egyelőre, hogy feladjak. A másik, hogy 2025 dátumú, ez nem túl bizalomgerjesztő, magamról tudom, ha valaki ilyen jelentkezik, annál élek a gyanúval, hogy csaló.
Egyébként nagyon dühítő, hogy semmit sem lehet tenni, saját 2009-ben létrehozott profilom alatt, ugyanazok a hirdetések vannak feltéve mint ide a hardverapróra. Persze, én is dögivel tiltottam ki a csalókat, mert minden hirdetés feladása után, szinte azonnal, csak ilyenek jelentkeztek, volt, hogy 10 is. Ráadásul ha egyszerre több hirdetést is feladtam, mindre kaptam azonnal az üzenetet ugyanattól a csalótól, ugyanazzal a szöveggel.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
tag
válasz ferenck #36025 üzenetére
Nálam is ez volt...
Kénytelen voltam másik profilt regisztrálni miatta...
Ha szükséged van a marketplace-ra akkor jobb ha csinálsz egy másik regisztrációt miatta...esetleg ha sikerül valamit elérni megköszönöm, ha írsz nekünk.Amúgy küldtek levelet a támogató mappába, mert nagy nehezen megtaláltam hová lehet "nekik" írni...
Vissza is írtak, hogy bocsánatot kérnek, nem követtem el semmit és visszaállítják az elérésemet...(Ilyet eljátszottak már egy másik profilnál is ott mondjuk a marketplace működött, csak kiemelni nem tudtam...A vicces, hogy ott is azt írták, hogy nem követtem el semmit és vissza állítják a hozzáférésemet...
Ennél a fióknál volt, hogy újra telepítettem a gépemet és nem is engedett vissza, hogy idegen eszközről próbálok belépni...)Én még ügyvédtől is kértem tanácsot, de azt mondták nincs értelme...
Utána pár hét múlva megnéztem Toroczkai László videóját a facebook-ról...
Neki is volt X év és jó pár millió forint és nem ért el semmit...
Neki bírósági végzése is van, de facebook leszarja[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az applikációban a hivatkozás menüsor "hogyan" működik.
Arra gondolok, hogy az idővonalat idősorrendben szeretem nézni. Ilyenkor ugye az applikációban a három vízszintes vonalra kell menni, majd ott a hírfolyamra. Felette van a hivatkozásaid menüsor. Rendszeresen tapasztalom, hogy bizonyos időközönként vagy akár naponta ismerősök kerülnek fel oda. Ráadásul legtöbbször olyanok, akikkel nem tartom a kapcsolatot, nem beszélünk messengeren, nem lájkoljuk egymás bejegyzéseit maximum évente kétszer felköszöntjük egymást névnap, születésnap alkalmából. A profilukra kattintva kiveszem a sorból, de ennek ellenére újra odakerülnek, s napokig ez megy. A gyorsítótárat töröltem, applikációt újra telepítettem, de ez nem oldotta meg a problémát.
Valami ötlet esetleg? -
Bondix
tag
Láttam egy csomó videót hogy instagramra és Facebook-ra van olyan app amivel lehet látni ha valaki a profilodra kattint.
Instagramra állítólag egy frissítés hozta gyárilag is.Ez igaz vagy kamu videók?
Nekem Instan nincs ilyen alapból azért kérdezem de külső app se találtam ami működne is. -
ledgeri
nagyúr
válasz idegen lény #36036 üzenetére
Ha aggódtál volna amiatt, akkor nem azon a felületen, de kikeresve a jelszóváltást megcsináltad volna, minden más eszköz kijelentkeztetésével, majd valami igen erős 2fa beálltásával. Az, hogy kérdezel, majd leírjuk a választ, majd az összegzendő infók alaján nem-logikusaln cselekszel, az nem a javaslat meggyőző képességét mutatlja, hanem a te meggyőzhetetlenségedet.
A #35947 -es üzim második fele továbbra is áll!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
Ha lenne is elérhető ügyfélszolgálat, nem valószínű, hogy problémaként jegyeznék fel, hogy nem az általad elvárt preferenciák szerint működik a hírfolyam. Amit leírtál, az nem bug, hanem fícsör.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB app-nál nem akarnak valamit kezdeni ezzel a hírfolyamban 2. posztnál nem betöltős, muszáj ráfrissítős hibával? Kezd már kicsit idegesítő lenni és min. 2 hónapja, ha nem több, már létezik. Család, ismerősök telóján is létező dolog, különféle márkájú, így más rendszerű készülékeknél is.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nagyúr
válasz idegen lény #36027 üzenetére
Nem hiszem, ez egy egy pop-up ablak és az URL is validnak tűnik. Én arra gondoltam, hogy a FB nem random userek nevében, Messengeren fog értesíteni, hanem a hivatalos csatornákon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ledgeri
nagyúr
válasz MaxxDamage #36021 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
idegen lény
őstag
Akkor mégiscsak adathalászati kísérlet volt ez is: #35931? Ebben a mappában ennek nyoma sincs. Azóta sem változtattam meg a jelszavam, több figyelmeztetést sem kaptam, minden rendben működik, be tudok lépni.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
válasz ferenck #36025 üzenetére
Azt meg hogy!?
Most néztem, minden OK.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
Ahogy visszaolvastam, látom nem vagyok egyedül a problémámmal. A teljes Marketplace elérésem megszűnt a "Marketplace nem érhető el számodra" üzenettel, nulla reklamálási lehetőséggel. Tegnap még jó volt, ma már ez az üzenet fogadott.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Köszi!
Ott semmi nincs, akkor tiltom is azt akitől érkezett, jelentést még tegnap tettem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pn4hvq
senior tag
válasz atika88 #35992 üzenetére
Ahogy #35998 Goose-T is írta, ez ennyi volt, megoldás, jogorvoslat, fellebbezés nincs.
Nekem Tavaly januárban került megszüntetésre, azóta sincs. Mivel használtam volna, áthidaló "megoldásként" regeltem egy új fiókot februárban. Annak a MP hozzáférését december 26-án szüntették meg. Ok, magyarázat, stb. most sem volt. Én is a botok/csalók jelentésére gondolok, mint indok, mert semmi szabályokkal ellenkezőt nem csináltam. -
nagyúr
válasz MaxxDamage #36017 üzenetére
A FB-tól érkező figyelmeztetéseket a Támogatási üzenetmappában találod, minden más kamu és scam.
-
válasz ledgeri #36019 üzenetére
Csak 5 db szám
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz kidnou #36018 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ledgeri
nagyúr
Mi van a # után?? (csak olyan szinten, hogy "sorszám", vagy valami "egyedi azonosító")
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kidnou
őstag
Adataidat akarja megszerezni. Ha rákattintasz a linkre, átirányit egy kamu fb oldalra, ahol újra be kell jelentkezned, amint beirtad az email cimed jelszavad, máris lellopták a profilod. régóta létező csalás
-
Ez menn,ire lehet igaz?
Vagy fake?
Még nem kattintottam sehová...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
LEON_01
tag
válasz Enigma1945 #36010 üzenetére
Én már 3 napja nem tudok belépni. Azt hittem csak nálam van így, ezek szerint nem. Semmilyen hírt nem találtam mi ennek az oka.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, PC-ről szoktam belépni a Facebook profilomba, de ma már nem enged..
Ezt írja ki:Ez az oldal jelenleg nem érthető el.
Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja, amelynek elhárításán jelenleg is dolgozunk. Próbáld meg újra betölteni ezt az oldalt.Mi a baja lett ennek? Tegnap este még semmi baj sem volt
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
pvt.peter
őstag
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Itt tudod állítani: Nyelv és régió -
nagyúr
válasz Bferibörs #36000 üzenetére
Az általad követett tartalmak időrendi szűrője. Sajnos csak desktopon, illetve desktop nézetben működik, igaz, én telefonon nem is használom se a FB_ot, se a Messengert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...