- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
IntelKiller7 #36386 üzenetére
Igen, ugyan ez a szitu. Egyre rosszabb ez a ....
-
IntelKiller7
veterán
Ez a hulladék messenger másnál is csinálja mostanában, hogy nem akar semmilyen üzenetet elküldeni?
Leírom, majd eltűnik a fenébe.Aztán fél órával később, működik, persze az üzenet sehol, írhatom le megint.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Pár napja megadta magát a telefonom, ma vettem újat, addig nem voltam sehol belépve a Messengerbe (se a Facebookba). Most az új telefonon beállítottam, hozzáférést kért a Google Drive tárhelyemhez a Messenger app, hogy vissza tudja állítani a chat előzményeket. Nem igazán értettem a dolgot, hogy mi köze ennek a Google Drivehoz de végülis megadtam neki, így most meg van minden korábbi chat, de viszont minden chatben a legfrissebb üzenet, amit még az előző telefonra kaptam meg. Azóta küldtek nekem többen is üzenetet (másnál jelzi is hogy el lett küldve nekem, sőt úgy mutatja, hogy láttam is), de én azokat sehol sem találom. Ezek most elvesztek valahol az éterbe? Illetve akkor ha jól gondolom, most már a Messenger is a Google Driveba tárolja a korábbi üzeneteket a Viberhez hasonlóan? -
vacs
veterán
válasz
rgrsply #36382 üzenetére
Szerintem nincs ilyen lehetőség. A messenger maga az üzenet küldő, a messenger app jelez és kész.
AMDATIFAN:
Én is észrevettem már a limitet, okát nem tudom.
Ajánlom a magyar Tresorit-ot, titkosított tárolás, 7 nap múlva törlődik:
send.tresorit.com -
AMDATIFAN
csendes tag
Sziasztok!
Erre tudtok valami megoldást [link] ?
Köszi előre is ha igen. -
rgrsply
újonc
Sziasztok! Hol tudom beállítani, hogy kapjak e-mail értesítést, mikor új messenger üzenetem érkezik?
-
narii
tag
Hali!
Szeretnék tiltakozni az ellen hogy a meta felhasználja az adataim, gondolom az indoklást angol nyelven kell megirni ugye?!
Valaki aki kitöltötte már az űrlapot és el is fogadták neki, ő mit irt ?
-
kutga
félisten
válasz
elfelejtette #36376 üzenetére
Szerintem ezt csak úgy tudod elkerülni ha kikapcsolod Android alatt a gesztus vezérlést.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Facebook kérdés. Létezik beállítás arra, hogy mobilon mikor egy bejegyzés sok képet tartalmaz, ha görgetés közben véletlenül csak kicsit is oldal irányban húzom az ujjam a képernyőn, akkor kilépjen a bejegyzésből? Nem kicsit idegesítő, ha többször is újra kell kezdeni a görgetést, ha mondjuk tudom, hogy a legutolsó képen van az, ami érdekel...
Motorola Edge 50 Neo, Facebook Verzió: 506.1.0.74.27
Redmi Note 9 Pro-n vajon azért nem csinálja, mert azon a Facebook Lite van? -
Apollo17hu
őstag
sziasztok! léteznek olyan profilok a fb-n, amiket valamiért korlátoz a fb?
egy haverom, aki nem ismerősöm fb-n, megnézte a profilomat, és kb. semmit nem látott belőle. konkrétan üresnek látja az idővonalamat, és a képeimből is csak a profilképet látja. közben egy másik haverom, aki szintén nem ismerősöm fb-n, látja az összes bejegyzésemet, amit nyilvánosra állítottam. egyikőjüket sem tettem semmilyen korlátozó listára. találkozott valaki már hasonló jelenséggel? -
ledgeri
nagyúr
Legegyszerűbb: kérdezz rá nála, magyarázd el a szitut -biztos megérti, hisz ő állította be azt ami nem alapértelmezett- >>> Mindketten elsőkézből értesültök a szitu mindkét oldaláról a legfrissebb, legbiztosabb módon. (biztosabb mint a "jaj nekem fél éve volt hasonló, és..." komment.)
Az eredmény azért várjuk!
Egyébként tippem, hogy nem látta/-ja...
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Messenger kérdés. Küldtem privit valakinek (profil link nyilvános csoportban volt), és ezt kaptam vissza:
"This account can't receive your message because they don't allow new message requests from everyone."
Utána az illető rám írt, és a messenger részéről ezt kaptam:
"You can now message and call each other and see info like Active Status and when you've read messages."
Kérdés. Az első üzenetet ilyenkor utólag látni fogja az illető, vagy azt küldjem újra?
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Androidos telefonon hogyan lehetne azt megoldani, hogy 2-3 facebook csoportba ha tesznek be postot (apróhirdetést) azonnal visítson a telefon?
Eleve le van némítva a telefon értesítési hangja nálam, napi 50x nem akarom felkapkodni. -
Sziasztok.
Van egy olyan gondom, hogy van két fiók, amik között váltani szoktam messengerben és amikor átváltok, akkor jönnek meg a chat értesítések. Viszont tegnap óta az a helyzet, hogy a kijelentkezett fiók értesítései is megjönnek, ha oda ír bárki. Ez zavaró. Nem szeretném. Elvileg kellene lennie egy menüpontnak, hogy a kijelentkezett fiókok értesítéseinek ki/be kapcsolása, de nekem nincs ilyenem.
Találkozott már valaki ilyesmivel? És ha igen, van erre megoldás? -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Benne voltam egy Facebook csoportban, de már nem látom .
Olyan, mintha tiltva lennék .
A csoport működik, van ismerősöm, aki máig benne van .
Írtam személyesen az egyik adminnak, és kérdeztem, hogy mi történhetett ?
Válasza szerint senki nem tud semmit az esetemről .
Mi lehet ilyenkor ?
Valaki tilthatott, de nem mondja meg ?
Kideríthető az, hogy tiltva lettem, vagy a facebook hibája miatt van így ?
Nem értem .Üdv.
Astra
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Kb 2 hete a Messenger sima (tehát nem videó) telefonáláskor kihangositva indul. Ez nagyon zavaró és bosszantó, hogy ilyen előfordulhat. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam és a barátnőmnél van ilyen probléma?
-
Petrónius
aktív tag
Erre nem tudtok valami megoldást?
-
AssAssynn
őstag
-
Vmanka
újonc
Sziasztok!
Egy kicsit elcsesztem valamit és segítségre lenne szükségem, hátha van megoldás.
Elküldtem egy üzenetet messengerben valakinek, de eléggé megbántam. Nem ismerősöm, az üzenet az engedélykérések közé került. Még elméletileg nem olvasta. Sajnos csak magamnál tudom törölni, nincs ott a Törlés mindenkinél opció.
Van bármi megoldás, hogy eltűnjön az üzenet onnan?
Gondolom ha letiltom, attól látja, ha törlöm a profilomat, akkor is megmarad az üzenet, csak annyi lesz, hogy törölt a felhasználó.
Láttam, hogy van olyan az engedélykéréseim között, hogy csak Facebook felhasználó a név, az üzenetben meg semmi.
Végső megoldásként hogyan tudnám ezt elérni, hogy eltűnjön az az üzenet? Akár a profilom kitiltatásával?
Akkor eltűnne az illetőnél is vagy attól ott maradna nála az üzenet attól?
Köszönöm ha valaki esetleg tud megoldást! -
AssAssynn
őstag
Messenger appot ha megnyitom androidon, akkor felül mutatja ezeket a kis fejecskéket, és rákattintva ugye valami történeteket, vagy mit. Na a lényeg, hogy nekem egy jó ideig ezek nem jelentek igazán meg, mindig csak azt kínálta fel, hogy én hozzak létre ilyet. Most viszont egy pár hete tele van olyan fejecskével, akik még csak nem is ismerőseim... ja és nem is követem őket. Hogy tudnám ezeket eltüntetni? az a baj, hogy rákattintva egyesével tudnám elrejteni őket, de akkor meg ugye megjelennek a rejtett kapcsolatoknál, azt se szeretném.
El lehet ezt a fölső sávot teljesen tüntetni, vagy bármit kezdeni vele? -
Alusky
senior tag
Jelentettem a tipikus 390 Ft-os új gépek ami amúgy 200k lenne hirdetést, és két hét után visszaböfögte, hogy emberi és gépi ellenőrzés szerint is rendben vannak.
Jó.
Szerintem nem. -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Egy ideje valahogy belekerült a whatsapp a facebookomba pedig nem is állítottam át semmit a facebook fiókomba ezzel kapcsolatban. Ezzel eddig nem is foglalkoztam, de már kezd elegem lenni hogy nagyon sok poszt alatt nem tudok hozzászólni mert a hsz ikont felváltotta a whatsapp ikon. Nem minden poszt alatt, de elég sok alatt. Hogy tudnám eltüntetni a whatsapp-ot a facebook fiókomból és a linkjét a posztok alól? -
AMDATIFAN
csendes tag
Sziasztok!
Asztali pc, Facebook és a messenger.
Mitől lehet az, hogy pl. az egyik ismerősömnek legfeljebb 25 MB méretű file-t csatolhatok, egy másiknak meg legfeljebb 100 MB méretű file-t lehet csatolni?
Erre vonatkozó módosítható beállítást facebookon belül nem találtam.
A böngészőből elérhető facebook messengernél, vagy az asztali kliensnél is ugyanez a helyzet.
Eddig ha jól tudom 25 MB volt mindenkinek, mindenhol, mindenhogyan.Létezhet erre megoldás?
-
válasz
Kalacskepu #36345 üzenetére
5 napos kitiltás, "szexuális tevékenység" miatt, ami csak egy szimpla meme kép volt és kb semmi köze ehhez a témához.
-
kenwood
veterán
Az ok, de tizenx eve itthonrol jelentkezik be, vannak rola fotok a profiljan.
Ezek utan egy indiai/bangladesi IP-rol valaki rak ra egy authenticatort,atirja az emailt,es az ove az acc.
Ertem en,hogy nem akarnak minden ugyet emberrel kivizsgaltatni, de azert ez egy egyszeru scriptnek is eleg egyertelmu ... -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
4 napja jelent meg minden belépésnél, mi ez és hogy lehet ettől megszabadulni?
-
kenwood
veterán
válasz
Goose-T #36347 üzenetére
Egyebkent ez nagyon durva. Marmint a transzparens support teljes hianya. Mintha elmenne otthon az aram, es a szolgaltato ugyfelszolgalata azt mondana, hogy sajnos nem tud segiteni, hasznalj aggregatort meg gyertyat. Haver penteken irta messengeren, hogy meghackeltek az fb accountjat, es a videos ellenorzes sikertelen volt. Annak ellenere, hogy csomo kepe van feltoltve. Utana meg kuldott egy screenshotot, hogy mar csak authenticatorral tud bejelentkezni, amit o nem rakott az accountra. Azota olvasatlan minden uzenetem.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #36341 üzenetére
Valami mégis történt a titokzatos Marketplace-letiltások ügyében. Most már ezt látom a profilomon ezen az oldalon:
Ha rányomok a Részletek megtekintése gombra, akkor dob egy hibaüzenetet. Szóval megmagyarázni még mindig nem tudják, miért is tiltottak le valójában. -
voyi
aktív tag
válasz
Bferibörs #36343 üzenetére
1: Nincs
2: Redditen valaki ajánlotta, hogy egy régebbi Facebook app verziót telepítve és utána frissíte a legújabbra már működik a külső link megnyitás. Kipróbáltam leszedtem a 9.0.0.50.127 verziót és most már ez a funkció működik, ám a messengeren megosztott facebook bejegyzéseket még mindig nem hajlandó megnyitni.
-
Üdvözlet!
Ezzel lehet valami kezdeni, vagy teljesen gatya ?
Már lassan 4 nap eltelt, folytatásra rányomva csak kiírja, hogy hiba történt és ennyi. Se e-mail semmi nem jött, azt se lehet tudni, hogy mire jött a ban hammer.
Maga a profil ugyan úgy elérhető (telefonban be is van jelentkezve, csak nem frissülnek a posztok), illetve messengeren is lehet neki írni. Ötletek ?
-
-
Bferibörs
addikt
1
Nincs két fiókod véletlenül,nekem ez akkor jelentkezik amikor a kutyám oldalát használom éppen.( Fő fiókom alatt műxik)
2
ha facen állítod be,hogy külső alkalmazásban nyíljon meg valami,az a messengerre vonatkozik,facen megszűnt ez a lehetőség,két kattintással tudod csak elérni. -
voyi
aktív tag
Sziasztok.
Androidon a Facebook nem nyitja meg a messengerben megosztott Facebook bejegyzéseket. Ehelyett csak a főoldalt nyitja meg. Próbáltam már újratelepíteni mindkét alkalmazást, de a a hiba ugyanaz. Másik probléma, hogy a hivatkozásiok külső megnyitása a Facebook appbban megosztásokból sem működik, hiába van bepipálva ez az opció, mindig csak és kizárólag a saját böngészőjéből nyitja meg a hivatkozásokat.
Messenger app verzió: 501.0.0.61.108
Facebook app verzió: 507.0.0.66.49Mi lehet itt a gond? Van-e valalakinek ötlete hogy lehet ezt a hibát orvosolni? Létezik, hogy az új android 15-el van a gond? Előző telefonomban ahol 14es verzió volt, minden működött jól.
-
koshmar
addikt
Helló!
Nem tudtok valami trükköt arra, hogy lehetne visszatekerni egy Messenger beszélgetés elejére (nem manuálisan)?
Most különösen olyanra értem ezt, akivel 14 éve chatelsz -
razorka777
veterán
válasz
nincsnév007 #36334 üzenetére
Nálam is, de ha frissítek megjavul.
Személyes kedvencem: -
Viktor77
titán
válasz
nincsnév007 #36336 üzenetére
Ezek nálam mind magyar.
-
-
Viktor77
titán
válasz
nincsnév007 #36334 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Nálam full magyarnak tűnik. Nyílván minden beállításba nem másztam bele, ott lehet valami angol, amit még nem is láttam.
A főképernyő teljesen magyar. -
nincsnév007
addikt
pc-n nektek is félig magyar félig angol a facebook?
-
Rainman05
tag
Sziasztok. Ki lehet kapcsolni valahogy ezt a automatikus hírfolyam oldal frissítést hogy ne töltögesse állandódon újra magát miközben görgetnék lejjebb? Pc böngészőben csinálja ezt a facebook.
-
Alusky
senior tag
Ez mennyire pronyó viselkedés már, hogy egy csoportban ahol kimennek a posztok egyből, kint is van egy órát az enyém, majd valamelyik admin átrakja függőbe?
Ezt már eljátszották máskor is, ott ráadásul azért, mert az admin rakta ki utána saját maga, majd egy nappal utána engedélyezte az enyémet is, hogy úgy tűnjön én raktam ki később.
Eddig is meg voltam csömörödve az emberektől, de ez nem sokat segít rajta.Ha nem lenne az a néhány ismerősöm aki csak innen elérhető, meg nem lenne ennyire Face függő az egész ország, már rég töröltem volna.
-
peppe79
senior tag
Arra esetleg van megoldás, hogy a FB bejegyzéseimnél kikapcsoljam a hozzászólás lehetőségét? (ismerősök se tudjanak hozzászólni)
-
peppe79
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a messengernek elérhető-e valahol a hangbeállítása? A tabletemen alapértelmezetten csak a bal oldal szól, a messenger viszont ezt felülbírálja.
-
Attila0
őstag
Hogy lehet megelőzni hogy ne kapjak állandóan kéretlen követési felkéréseket? Mert már vagy a századikat szundiztatom, de még mindig jön.
-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Mi ez az üzenet a Messengerben, hogy az előzmények eltűntek? A számítógépen
egy évre visszamenőleg ahogy látom, telőn jó -
pinnacle
nagyúr
Facebook videókat, Élő adást lehet castolni? Nekem nem jelenik meg a Videó indítása.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Corleone33 #36306 üzenetére
Köszi
Lehet vissza rakok egy régebbi verziót. Aztán használom amíg lehet. -
-
pinnacle
nagyúr
-
kenwood
veterán
válasz
pinnacle #36316 üzenetére
Sajnos az A52 nem tud MHL-t, igy egyik ilyen passziv atalakito sem jo neked.
Egyebkent en ilyet hasznaltam az S21FE telomon :
[link]
Ennek az az elonye, hogy van rajta Type C bement is, igy tudod tolteni kozben. A type A-ra pedig raktam egy usb hubot,es eger billentyuzet.
Toltes nelkul neha megszakadt,de toltovel stabil volt.
Igy monitorra kotve szinte teljes erteku desktop rendszert kaptam.
Azert szinte,mert nincs multitasking, amit a Windows mar vagy 30-40 eve tud. -
qltsar
veterán
válasz
pinnacle #36316 üzenetére
En ugy tudom, hogy csak az S szeriakkal tudsz ilyet, az egyik hatraltato tenyezo az USB 2.0, bar ezt anno pont Samsung ki tudta kuszobolni az osregi DEx padoknal, igy valoszinuleg szoftveres zar is lesz.
Reszemrol A53-mal probaltam, 3 fele dokkolo/kabellel, a kepernyon kivul minden mukodott.
Itt valaki azt irta, hogy mukodott neki, de eros fenntartasokkal kezelnem, raadasul picit mas a SoC is: link
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Bferibörs #36312 üzenetére
Régi TV, csak YT, Netflix van rajta.
kenwood tudnál adaptert vagy kábelt ajánlani? Samsung A52s telefonom van. Remélhetőleg van benne ez a MHL. Lehet ez a kábeles összekötés lenne a legegyszerűbb. Androidos Boxon az FB fagy appból, böngészőből is. Miracast, AirScreen a videót egészen jól átviszi, de nagyon halk, hiába van maximumon. Kábelen keresztül talán nincs probléma.
-
kenwood
veterán
válasz
Goose-T #36311 üzenetére
Ezek nem Androidos telefonokhoz vannak.
Mobil eseten MHL a technologia neve, notebooknal pedig displayport alt mode.
Amennyiben az adott eszkoz nem tud ilyet,az atalakito nem mukodik.Szerencsere az MHL mar a kozepkategorias telefonokban is benne van, viszont notebookoknal nagyon gyakori, hogy nem tamogatjak a displayport alt modeot.
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Már nincs lassan egy éve FB profilom.
Viszont a kérdésem arra irányulna, hogy lehetséges valahogy valamilyen formában messengert használni regisztrált profil nélkül? pl: telefonszám, vagy bármi megoldás erre? -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van valami bevált eszköz Facebook élő közvetítés TV-n való lejátszásra? Androidos boxra felraktam a Facebookot, a videót nem találtam meg rajta, de azt átküldött linket lejátszotta. Tegnap viszont csak üres Metas képet kaptam. Google TV 4K-t akartam venni, de arra meg nem is lehet Facebookot telepíteni.
-
Helga0203
tag
válasz
Corleone33 #36306 üzenetére
Messengerben nálam is megjelent a Meta AI, de nem találtam meg a "kikapcsolását".
Találtam egy face linket, ez az?
facebook.com/help/contact/6359191084165019 -
Corleone33
senior tag
válasz
WhiteWalker #36305 üzenetére
Sajnos eddigi infóim szerint nem lehet ezt a trágyát kikapcsolni sehol
EU-s polgárként viszont tudod jelezni a Facebooknak, hogy semmilyen formában nem járulsz hozzá, hogy a személyes adataidat a Meta az AI trainingezésére hasznàlja fel
-
WhiteWalker
nagyúr
Megjött a Meta AI (Android ).
🤮🤮Ki lehet kapcsolni valahol?
-
IntelKiller7
veterán
Nehogy valami konnyen menjen..
koszi.
-
kutga
félisten
válasz
IntelKiller7 #36300 üzenetére
Ha privátra állítod az ismerős listádat akkor is mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest