-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Bjørgersson #11699 üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz
Bjørgersson #11689 üzenetére
Az üzenőfaladon fent (Timeline, About, Photos mellett) a Friends/Ismerősök és azon belül látható az All Friends/Minden ismerős és a Following.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Bjørgersson #11695 üzenetére
Irtam hogy mobilnézet.
Normal nezetben en sem talalom... -
bigdady
nagyúr
válasz
Bjørgersson #11693 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
Bjørgersson #11691 üzenetére
Nekem netes feluleten mobilnezetben van ilyen a bal oldali menuben
-
bigdady
nagyúr
válasz
Bjørgersson #11689 üzenetére
Beallitasok/hirfolyam kezelés
-
Bjørgersson
félisten
Meg tudom valahol nézni az általam követett ismerősöket?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Van a saját Facebook oldalam és van egy Sportklub face oldala, amit lájkolni lehet.
Én ennek a sportklub oldalnak az adminisztrátora vagyok. Így tudok váltani, hogy a sajátom ként szeretném az oldalt használni, vagy a Sportklubként.A Sportklub oldalára is lehet üzenetet írni. Be lehetne-e állítani valahogy, hogy ha valaki a sportklubnak ír üzenetet, akkor azt én kapjam meg a saját profilom ként, mintha nekem írnának üzenetet és ne kelljen minden egyes üzenetnél átváltani a sportklub oldalára, hogy megnézhessem rendesen az üzeneteket ?
köszi szépen.
A legjobb megoldás az lenne, ha be lehetne állítani, hogy ha valaki a klubnak írni akar üzenetet, akkor az üzenetek irányítva legyenek hozzám és ne is kapja meg a sportklub.
-
Krystal_s
addikt
válasz
krizmo_ #11683 üzenetére
"Szerintem, nem gondolta ő ezt ilyen részletesen"
Hát ebből nem arra lehet következtetni.->
"Csak azt látom így, hogy mit osztott meg. Azt nem, hogy mit lájkolt."
Nem úgy értettem.
Engem nem zavar, ha az ismerőseim elvétve meglátják, hogy mit lájkolok, vagy kihez írok, de azért valakire külön rátapadni (minden lépését figyelni) szerintem elég beteges tud lenni olyankor, amikor a másik arról semmit sem tud, mert sunyiban követik.
Amennyiben olyan ismerősről van szó, akivel nagyon jóban vagyok és tudom, hogy valóban kedvel és ezt a tudtomra adja, akkor az más, de szerintem te is tudod, hogy többségben nem így szokott lenni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Krystal_s #11681 üzenetére
Nyilván ilyen beállítás sincs, mert azok a beállítások érvényesek, amiket az beállít akihez likeolni vagy hozzászólni mész. Ha, senkire nem tartozik, amit írsz, akkor írd meg privátban, ilyen egyszerű a dolog...
Szerintem, nem gondolta ő ezt ilyen részletesen, hiszen az azért durva lenne, ha így nyomon lehetne követni bárkit is...
(#11682) Satyricon
A likokat is látod, ha olyat likeolt, ami nyilvánosan van kitéve, vagy engedi számodra is a láthatóságot.
Ez az a beállítás, amivel a legtöbbet látsz másoktól, amit itt látsz annyi, ennél többet nem mutat senkiből a facebook.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz
Satyricon #11678 üzenetére
"kinek a képeit nézte meg, kinek a képeit lájkolta, melyikhez írt, stb stb..."
Ennyire részletesen szerencsére nem tudja mutatni. Durva lenne, ha azt is jelezné, hogy ki, mit néz meg.
Nekem meg pont olyan beállítás kéne (ilyen ismerősök ellen
) ,hogy ne mutassa senkinek mikor, mit, kit lájkolok. Szerintem ez csak arra tartozik, akihez írok, lájkolok.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Van egy ismerősöm, akinek a dolgait szeretném nézni. pl: mit osztott meg, kinek a képeit nézte meg, kinek a képeit lájkolta, melyikhez írt, stb stb... Hol lehet ezt beállítani? Ha rámegyek, hogy követem, akkor szerintem arról ő is kap értesítést. Nem lehet ezt valahogy kijátszani?
-
krizmo_
Topikgazda
Van egy oldalunk, amin ketten vagyunk adminok, mostanában nem kapjuk meg az összes értesítést, vagy egyáltalán nem kapunk, sem oldalként sem személyként, minden erre vonatkozó beállítás rendben van.
Mitől lehet ez?
Mostanában sok új kedvelő és posztot likeoló érkezett, talán ez lehet az oka? -
-
törölt tag
Van itt valaki aki már sikeresen törölte a fb fiókját?
Elindítottam az ügyet, írták is hogy kb. 2 hétig nem szabad belépni mert azzal érvénytelenítem a törlési kérést (amúgy ez milyen már).
Fognak emailt küldeni vagy valami ha kész a törlés?(#11673) RootRulez: Android-on az IFTTT alkalmazással
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy össze lehet-e már kapcsolni a Google+-t a Facebookkal, mint a twittert?
Tehát ha megosztok valamit a Facebookon, akkor az meg kéne osztania automatikusan a G+-on is, így nem kéne kétszer dolgoznom.
Köszi!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
enginev3.0 #11671 üzenetére
értem, kösz
-
-
kispx
addikt
Sziasztok,
az mitől van, hogy értesítést kapok arról, hogy valaki kapcsolatban van? Konkrétan csak egyetlen egy emberről kapok értesítést, a többiről nem. Nincs a közeli ismerősökhöz hozzáadva.[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
szeretném teljesen kikapcsolni a news feed-et.
van erre opció, plugin, akármi?
-
törölt tag
Sziasztok.Nekem van már IOS albumom.És az a kérdésem,hogy valamilyen úton módon,lehet PC-ről bele tölteni képeket?
-
_Csaba_
senior tag
Üdv!
Ha van egy facebook pages oldalad. Onnan hogyan lehet egyszerre az összes feltöltött képet letölteni? Tud segíteni valaki?
-
Sziasztok, facebook csoportból kiraktam egy embert, sajnos nem azt akit kellett volna, végleges tiltást is bepipáltam amikor kiraktam a csoportból, vissza tudom ezt valahogy vonni? Hozzá tudom adni újra a csoporthoz?
-
-
Kal-El
senior tag
Köszi srácok!
És ezeknek a menetéről, tudtok adni valamiféle leírást? Vagy egy linket, ahol erről írnak.
Nem nagyon vagyok otthon az oldalonmert nincs túl nagy szükségem rá.
Köszi! -
válasz
Kal-El #11656 üzenetére
Minden kiírásod meg tudod szabni hogy ki láthassa és ki ne
Minden képed meg tudod szabni hogy ki láthassa és ki ne
Az ismerőseidet el tudod rejteni (kivéve a közös ismerősöket másokkal)Telefonszámot, email címet, lakhelyet, munkahelyet, életkort, családi állapotot, mindent el lehet rejteni
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e részletes beállításokat végezni akár személyre szabva is?
Tehát, ha azt akarom, hogy valaki ne láthassa az ismerőseimet, vagy azok egy részét, vagy a képeim és kiírásaim egy részét, azt be lehet-e állítani?
Vagy van olyan közösségi oldal, amin ezeket meg lehet tenni? -
krizmo_
Topikgazda
Én nem azért vagyok fent facebookon, hogy chateljek...és nem mindig van arra időm, hogy magyarázkodjak, hogy miért nem érek rá éppen és csak 1 perce ugrottam fel...
Amúgy meg, ha én kikapcsolom a chat-et, akkor én sem látom a többieket...látom, ezt írták is...Alapból kikapcsolom, ha valaki ír üzenetet, és van időm belépek cahtre és beszélek vele, nem értem ezzel mi a gond... Ha, én akarok valamit, én is így teszek...
De, olyan is van amikor belépek és úgy hagyom, mivel a facebooknak van egy késleltetése ezért elég sokáig zöldként jelez még, és ha ilyenkor ír rám valaki, nem érti miért nem válaszolok.
Összegezve, szerintem nem baj, ha jelzed az ismerőseid számára, hogy most nem alkalmas.
A legjobb erre az lenne, ha lennének állapotjelző gombok, mint a Talk/Gmail esetében. -
batai15
félisten
Üdv, ezen a drága jó facen amit úgy el csesztek már rég, elő lehet hozni az ismerősők hivatkozásait vagy a sajátomat? yútyúk linkekre gondolok. Köszi!
-
-
CloZee
aktív tag
válasz
enginev3.0 #11651 üzenetére
De pont ezaz. Ha senki számára nem akarom? Mitől jobb az az opció, hogy 120 emberből 5 lát, mint az, hogy 120 emberből nulla lát? Ha beszélni akarok valakivel ráírok ígyis-úgyis.
-
-
Out
addikt
válasz
CloZee #11647 üzenetére
Igazad van annyiban, hogy minden chat-nek ugyanaz a célja, de mint írtad is a facebook chat integrálva van egy közösségi oldalba, ergo ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint az oldalon lévő összes dolognak, vagyis a közösségépítés, ezért nem lehet egy kalap alá venni egy Skype-al szerintem.
-
CloZee
aktív tag
Nekem is csak a legszűkebb kör van fenn, de még véletlenül sem akarom, hogy bárki is unalmába vagy bármilyen gondjába rám írjon pusztán azért, mert látja online vagyok fél perce és még az is leszek 2 percet. Utána persze megsértődjön, mert nem írok neki mert a, nem akarok b, nincs időm c, más dolgom van
"A Facebook-ot és bármilyen más Chat programot ne vedd egy kalap alá, mert nem ugyanaz a céljuk"
Tévedés. Pontosan ugyan az a céljuk, mivel integrálva van a facebookban a chat funkció.
-
Out
addikt
-
Out
addikt
válasz
krizmo_ #11642 üzenetére
Én a Facebook helyében kivenném ezt a funkciót, hogy elbújás a chaten. Egy közösségi oldalnak pont az a célja, hogy összekösse az embereket még akkor is ha neked nincs kedved valakihez, de neki lenne kedve beszélni veled. Vagy akkor csinálják azt, hogy ha Te elrejtőzöl a chaten, akkor Te se láss senkit ott.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
feka007 #11639 üzenetére
Ha annyira nem lenne kíváncsi a képedre, akkor kirak chat-ről, és akkor egyáltalán nem látnád, hogy mikor van bent. Én is ezt szoktam csinálni...pontosabban azt, hogy eleve mindig ki van kapcsolva a chat-em, és ha van kedvem beszélgetni valakivel az berakom és dumálok vele...
-
-
feka007
veterán
Írok vkinek chaten, elküldöm a választ. Pár mp múlva látom, hogy már nem zöld az ikonja, mondom dejó, biztos nincs kedve a pofámhoz. Utána látom pár mp múlva, hogy azt írja, hogy legutóbb 5 perce volt online, az üzit meg csak 3 perce küldtem el. Akkor most melyik az igaz ilyenkor?
-
Silverr
aktív tag
Mi történik akkor ha én valakit korlátozott listára teszek viszont nála én közeli ismerősként vagyok beállítva? Eddig ugye a közeli ismerősöknél láthatott mindent minden pillanatban mikor mit kedvelek stb. Így is látná azokat a dolgokat melyek nyilvánosak és én kedvelek? Ezt nem tudom, hogy működik de végső esetben nyitok egy másik profilt is, hogy pontosan kideritsem.
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11633 üzenetére
Szia !
Igen, legelső néhány találatra tényleg kihozza az ismerőseim, de sajnos nem mindet. Ezért is vetettem fel ezt a kérdést itt a csoportban.
Tagok listájára mentem és felhozott néhány ismerőst. Viszont sokkal kevesebbet, mint tudtam, hogy vannak. Megpróbálkoztam azzal, hogy mintha hozzá akarnám adni a csoporthoz az ismerőseimet és tizenvalahány ismerősöm kapásból fel tudtam sorolni, akik már tagjai a csoportnak, de nem mutatta ki őket a tagok listájában az elsők között.
Lehet, hogy azért nem mutatja ki mindet, mert ebben a csoportban már sokan vannak. Kb. 11ezren.
Szóval ez a problémám. Esetleg tudna-e valaki valami megoldást ?
köszi
-
SPF
senior tag
Ha írok egy zárt csoportba, azt az ismerőseim látják? Persze olyanok, akik nem tagjai ennek a csoportnak.
-
-
Orionk
senior tag
válasz
xenom0rph #11630 üzenetére
A csoportokban nincs olyan, hogy ki lájkolta.
Ez egy Adok-Veszek csoport és már 11ezren vannak benne és minden féle dolgot árulnak és vásárolnak az emberek.
Én meg azt szeretném megnézni a csoport tagjai között, hogy ez a 11ezer ember közül konkrétan kik az én ismerőseim.
köszi
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ha van egy 10ezer fős csoport, akkor hogyan tudom megnézni, vagy kilistázni, hogy ki az összes ismerősöm, akik tagjai a csoportnak ?
köszi
-
Krystal_s
addikt
A szolgáltató ad DNS-t, ami nem minden esetben gyors, ezért sokan használják a Google, Norton, Comodo stb. DNS címeit.
Rendszeren belül is át lehet írni az internetkapcsolat beállításokban. (Helyi kapcsolat - Tulajdonságok - TCP/IPv4)...de ha nem értesz hozzá, akkor inkább hagyd.
Itt egy videó a beállításokról, ha érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11624 üzenetére
Igen, csak nem akarom újra kitenni, mert azt hiszik, hogy reklámozni akarom... Azt szeretném egyszerűen, hogy a múltkori megosztásom kint legyen.
-
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11622 üzenetére
Igen, de ott nem mutatja ki valamiért. PEdig tegnap volt, hogy elrejtettem.
Szerinted mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy hete feltöltöttem egy albumot. Idővonalamon is megjelent meg minden.
Tegnap rányomtam, hogy rejtve legyen az idővonalamról. Most meg megint vissza szeretném hozni, hogy mégis látható legyen, de nem találom ezt a funkciót ? Hol van ?
Az album még mindig megtalálható az albumaim között és benne a fotók is. Csak az idővonalamról tünt el.
köszi szépen.
-
válasz
minimumgame #11616 üzenetére
Egyesével
-
minimumgame
tag
Üdv!
Van lehetőség az összes ismerős letörlésére a fiók megszüntetése nélkül ?
-
€uro
őstag
válasz
Krystal_s #11614 üzenetére
Nekem Chrome és Firefox böngészőn egyaránt előjött a lassulás. A böngészők mindig a fbstatic-a.akamaihd.net válaszára vártak perceket.
Tegnap Firefox-on próbálkoztam több dologgal. Például telepítettem a Firefox Facebook Phirshing Protector kiegészítőt. Utána pedig az általam linkelt oldalon ajánlott (és nem ajánlott) YesScript-et, amivel jelenleg blokkoltam a fbstatic-a.akamaihd.net elérését.
A böngésző most normálisan, gyorsan működik. Érdekes, hogy a Chrome is, amihez nem nyúltam.
Igen, T-Home-os VDSL netem van.
-
Krystal_s
addikt
Nálam is volt már ilyen script hiba pár hónapja, de akkor nem lassú volt az oldal, hanem folyamatosan ette a CPU-t. Nem is tudtam nyitva hagyni a Facebook kezdőlapot, mert folyamatosan 20-30% volt a cpu terhelés. Ez csak Firefox böngészőnél jött elő, csak alatta futott valami olyan script, ami más böngészőknél nem. Több böngészővel is megnéztem, azokkal nem volt gond.
Pár napja viszont előjött az általad is említett nagyon lassú oldalbetöltés. Szintén Firefox böngészővel. A belépési oldal kb 5 perc alatt jött be, belépés után pedig kb 10 perc mire mindent betöltött (más oldalakkal nem volt gond). 2 napig tartott, ahogy elnézem ma már jó. Nagyon ritkán, de volt már ilyen, hogy nem jött be a FBook oldala Firefoxban, másik böngészővel pedig jó volt.
Telekom internetet van? Egy ideje párszor a szolgáltató DNS is okozott hasonló lassulást egyes oldalaknál.[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
Pontosan ez a problémám: fbstatic-a.akamaihd.net
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #11611 üzenetére
Köszi.
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsof Nokia #11609 üzenetére
Nem, egészen biztos, hogy nem.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom a facebook eseményeket (pl. születésnapok) szinkronizálni a google naptárral?
-
Diego!
senior tag
-
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt kikapcsolni, hogy ne küldjön értesítést mobilra mindig, pl. ha valaki új képet tölt fel stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED monitor topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OpenMediaVault
- További aktív témák...