- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Helló!
Gondolom (úgy látom), hogy a Facebook sztorik "sáv" nem tünthető el sehogy se, ugye?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Angel2014
addikt
-
-
Angel2014
addikt
-
G@ben
addikt
Marketplace-en meg szerettem volna hirdetni egy bicskát. Magyarországon teljesen legálisan hordható, árulható darab. Ennek ellenére elutasították a hirdetést, amit megreklamáltam, miszerint minden legális vele, nem fegyver, illetve több más, nagyobb pengéjű kést szabadon árulnak. Újra elutasították, már reklamálni sem tudok. Van valami hely, ahol meg lehet kérdezni, hogy mi az elutasítás konkrét oka? Annyit írnak, hogy nem felel meg az értékesítésre vonatkozó szabályaiknak, miközben a többi hasonló bicska meg igen?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Húgom régen facebook fiók nélkül, telefonszámmal regisztrált messengerre. A régi telója tönkrement, az újon szeretne most belépni.
Hogy tudna úgy bejelentkezni, hogy megmaradjanak a korábbi beszélgetései?
Előre is köszi!
Meizu MX3 32GB
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ha profilképet változtatok, Csak én láthatóságra, ugye akkor nem lehet hozzászólni, sem likeolni. Ez stimm. Így használom régóta.
Ha viszont megjelölök valakit a profilképen, és marad a csak én beállítás, akkor az ő oldalán meg fog jelenni a kép, hogy meg van rajta jelölve? -
Krystal_s
addikt
válasz
totron #26076 üzenetére
Engem is kikészít ez a legnépszerűbb/legtöbbet lájkolt/rendszer szerint legrelevánsabb baromság szerinti rendezés. Nem lehet normálisan olvasni a kommenteket.
Oldalak, profilok, csoportok szinte mindenhol ez van, de én úgy tudom az oldal tulaj tudja állítani, hogy normálisan mutasson minden hsz-t. Vannak értelmesebb adminok, akik kikapcsolják azt a funkciót.
Már többször találkoztam olyannal is, hogy Az összes hozzászólásra állítva nem volt mindegyik látható, de pl Legújabbra állítva látható lett. Szóval a FB rendesen bekavar mindenbe, az értesítésekkel is ezt teszi és hogy az ismerősök idővonalán kinek és melyik új bejegyzése jelenik meg. Pár éve nálam alig mutat ismerősöktől valamit (pedig követem őket). Náluk is ez van. Bezzeg tele van a ,,népszerű", vagy szponzorált oldalak posztjaival. -
tylerddd
veterán
Hello! A messenger.com másnek se jön be vagy nálam lehet a hiba?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
madrics
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem folglalkozni a facebookon élő videózással, és szeretném egy kicsit felturbózni a videós bejelenkezéseimet. Gondolok ilyenekre, hogy intro, outro és lógó látványelem. Találtam "oktatóvideókat" a neten, hogy hogyan kell beállítani, de sajnos az a megoldás, amibe ezt meg lehet csinálni, nálam nincsEz a Live Creator Kit névre hallgatott a facebookon belül. Esetlek valaki próbált már hasonlókat? Nem tudja valaki, hogy hova tűnt, vagy más alternatívát?
Fontos: telefonon keresztül élőzök, pc-n az obs studiot használom. Ott meg tudom oldani, de mindenképpen telefonra kellene egy megoldás.
Előre is köszönöm -
törölt tag
Olyan kérdésem lenne hogy:
DIGI-s vagyok és tegnap betudtam állítani a telefonszámomat hogy sms-ben adja a kódot amit 1x el is küldött majd kiléptem az asztali gépen és a telefonról is és belépéskor kiírja hogy várjam meg az sms,de nem kapom meg és ha rámegyek arra hogy kód újraküldése akkor ezt kapom. Mikor fog lejárni ez a tíltás?
Ha rámegyek a második kék szövegre,ezt kapom:
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Ritka fos újítások jöttek.
Be lehet-e alapértelmezettnek állítani, hogy az összes hozzászólás látszódjon a csoportokban? Nem érdekel a legnépszerűbb/legtöbbet lájkolt/rendszer szerint legrelevánsabb/unalmas belterjességbe hajló ismerősi hozzászólás-kiemelés.
Beállítható-e, hogy ne visszafelé kelljen olvasni? (legfrissebb komment legalul, mint régen) Az eddigi legszebb mégis az, mikor mindent listázva a valaki éppen üzenetet ír jelzés alul jelenik meg. -
Bibby
addikt
Miért nem tudok Eladó ingatlan kategóriában hirdetést feladni? Mi kell ahhoz?
Ελευθερια η θανατος
-
krizmo_
Topikgazda
-
prannk
őstag
Mostanában hogy van a likeolás? Ki látja,ki mit lát?
Közös ismerös likeja látszik az egyik félnél csak? -
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Azzal problémával küzdök, hogy a hírfolyam semmilyen platformon nem tölt be. Első bejegyzés megjelenik frissítésre, de tovább csak homokórázik. iOS app, összes böngésző, mac-en és windows-on is.
Mit lehet ezzel kezdeni?
MEgjegyzem minden más része műkődik, oldalak, csoportok stb.
Köszönöm a segítséget!
-
zzola
titán
válasz
kidnou #26025 üzenetére
Ez nem vagy csak részben nem igaz.
Ha valakit a barátaid közül megjelölsz közeli ismerősként, akkor láthatod, hogy mit likeolt. Lehet ez csak abban az esetben működik, ha a megosztónál be van kapcsolva az az opció, hogy a barátok és azok ismerősei lássák a bejegyzéseket. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudom az alábbi értesítéseket kikapcsolni és a jövőben megszüntetni?
Csak úgy, hogy ha tiltom vagy törlöm az ismerősömet?Köszi a választ.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
MadGame
senior tag
Van valami infó arról, hogy mikor ér el az új kinézet mindenkihez? Vagy „majd eccő”?
-
Robokutya
senior tag
válasz
WhiteWalker #26056 üzenetére
állítottál is rajta valamit vagy simán futatodd csak?
Egyenlőre úgy fest hogy kitisztultamTesztelem az abp mellett
köszi az infót -
krizmo_
Topikgazda
Kezd egy kicsit kocsma hangulat lenni, elhiszem hogy nagy a feszültség, de próbáljatok meg a korábbihoz hasonló kulturált megnyilvánulásra visszaállni! Káromkodás nélkül is megy ez nektek! Köszönöm!
A blokkoló témával kapcsolatban keressétek fel a megfelelő topikot!
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Miért írja ezt az fb, a Page infonál?
"Complete your About section so that people can find your Page more easily."
Én csak editor vagyok az oldalon, de kvára idegesít hogy állandóan ott a piros 1es a page info, és a settings fülön
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Robokutya
senior tag
srácok kérdés.
Használom az adblock plus blokkót a kérdésem az lenne hogy a facebook hírfolyamomban feltűnő istenverte szaros reklámokat lehet e egy adott parancsal kigyomlálni vagy kénytelen vagyok minden egyes felbukkanó reklámot külön külön letíltatni? ugye van olyan lehetőség némely reklám alatt hogy hivatkozá mentése ezt a hivatkozást bedobom az adblockba ezek után az a hír kiesik az okés de ha a mocsadék más néven jelenik meg ugyanazzal a reklámmal feleslegesen fárasztottam magam.
Nincs egy alap link amit bedobva az adblockba tiltom a teljes reklámforgalmat?
Vagy bármi amivel meg tudnék szabadulni a kéretlen szaroktól?
Ti milyen ötletet tudtok adni a reklámok ellen?[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
sziasztok,
az új fb-ban a hírfolyam beállítások merre található? eddig a "régiben" ugye a bal felső sarokban ott volt a hírfolyam és lehetett választani a "legfontosabb hírek" és "legfrissebb hírek" közül de az újban nincs ilyen.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A kérdésem, hogy Facebookra mekkora méretben célszerű videót feltölteni. Első sorban a pixelek száma érdekel, de a fájlméret is, illetve a fájl kiterjesztése is. Olyan méret kellene, ami univerzálisnak mondható, tehát megállja a helyét a borítón, de akár a hírfolyamban is, stb.
Előre is köszi a segítséget.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
junior11
veterán
Adguard vagy Blokáda és nagyrészt nyugi van.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
egy érdekes dologra lettem figyelmes, nem tudom más is tapasztalta e.
DE egy másik országban egy fbon nem ismerös és még közös ismeröseink sincsenek , rendelt a helyi pizzázóbol pizzát aminek se a nevére se a cimére semmi vele kapcsolatban nem néztem utána a neten ,csak egy szelet pizzát ettem belöle mikor megkináltak.
De ezután másnak a fab arról a pizzériárol küdött nekem ajánlo reklámokat.és nem a pizzázó krnyékén ettük meg .
tehát számomra semmi kapcsoalt nem volt elöttena akkor ez hogy ?
-
krizmo_
Topikgazda
-
-
raziel01
veterán
válasz
csudri #26034 üzenetére
Mivel két külön regisztráció ezért nem integrálódnak. Olyan mintha két külön email címmel regisztrálnál.
Ha kijelentkezik az újból és bejelentkezik a régi telefonszámával szerintem ugyan úgy ott lesznek az üzenetek.jannid: szerintem arra keresztet vethetsz. Letiltanak, korlátoznak valamiért de hónapok után se oldódik meg.
-
makoss
veterán
Üdv!
Sötét módba be lehet már állítani a facebookot PC-n? Ha igen, hogyan?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Sziasztok. A mai nap kaptam egy üzenetet, hogy letiltották a Marketplacem...
Xbox játékokat szoktam kizárólag kirakni, semmi kamu márkás cuccok, vagy bármi ami egyáltalán gyanús lehetne. Tényleg 1 hétit tarthat, vagy most komolyan ki is zárnak örökre? Lehet élő emberrel beszélni erről náluk?
Hi XY,
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. A Marketplace funkcióhoz való hozzáférésed felülvizsgálat alatt áll.
Újra ellenőrizzük az általad meghirdetett dolgokat, és értesítést küldünk neked a támogatási üzenetmappában:
https://www.facebook.com/support/
Ha arra a megállapításra jutunk, hogy a meghirdetett tételek megfelelnek a kereskedelmi szabályzatunknak, visszaállítjuk a hozzáférésedet a Marketplace-hez. Ha továbbra is úgy találjuk, hogy sértik a szabályzatunkat, véglegesen letiltjuk nálad a Marketplace elérhetőségét. -
csudri
őstag
Sziasztok!
Anyósom Messenger problémájával fordulok hozzátok. Adott egy Messenger, amit nem emailcímmel, hanem telefonszámmal regisztráltak. Facebook profilja nem volt. Két napja regisztráltunk neki egy Facebook profilt, erre a Messengerben azt látjuk, hogy a korábbi beszélhetésekben nem elérhető, teljesen újként látjuk. Sajnos a saját eszközein (telefon, tablet) eltüntek a beszélgetési előzmények és ezzel minden családi fénykép és videó, amik számára "pótolhatatlanok". Vissza lehet ezt valahogy hozni illetve miért nem ingetrálódott bele a korábbi profil az új facebook profil alá?Előre is nagyon köszi a segítséget! A problémát megírtam a Facebooknak is, egyelőre nem reagáltak. :\
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
trialboj #26032 üzenetére
Igaz...Itt próbáld meg, hátha tud valaki segíteni: Instagram közösségi fényképezés
-
trialboj
őstag
hello, van itt egy insta guru?
Tudtok rá megoldást, hogy ha storyt posztolok, akkor magától méretezze 16:9 formátumra, és beillessze ahogy kell? Hiába szerkesztem én meg helyesen a méretet, mikor a telefonról feltöltöm, belezoomol, mert nagyobb v hosszabb a képernyőm, és így nekem kell állítgatni, de ez azt eredményezi, hogy nem lesz középen, és valamelyik oldalból le fog vágni, v épp feljebb lesz mint kellene és a tetejét vágja majd le, pedig nekem a posztolás pillanatában jól mutatta.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
krizmo_
Topikgazda
Az alábbiakkal bővítettem a topik összefoglalót, beteszem ide is, érdemes vetni rá egy pillantást:
- Saját információ letöltése: link
A Facebook-adataidból bármikor letölthetsz egy másolatot. Lehetőséged van letölteni a teljes másolatot, vagy kiválaszthatod a kívánt típusú adatokat és az időszakokat. Választhatsz, hogy az adatokat könnyen megjeleníthető HTML formátumban szeretnéd-e megkapni, vagy inkább JSON formátumban, amelyből más szolgáltatás könnyebben tudja importálni őket.Az adataid letöltése jelszóval védett folyamat, amelyhez csak neked lesz hozzáférésed. Miután létrejött a másolatod, az néhány napon át lesz letölthető.- Ha letöltés nélkül szeretnéd megnézni az információidat: link
-
IntelKiller7
veterán
Az mitől van, hogy nekem 2 hét mire frissíti a messenger a kis profilképeket? Havernak egyből frissít amint valaki törli vagy lecseréli a jelenlegit. Nekem meg heteket kell várni mire megváltozik. Mindig a legfrissebb messenger van fent kb.
Mindkét telefon iPhone.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ToBeY
nagyúr
Vajon androidon miért alig hallható a messenger hang?fullon van a media hangerő!
Vagy hol kell beállítani,hogy hangosabb legyen? -
zzola
titán
Üdv!
Azt hol/hogyan tudom megnézni, hogy egy ismerősöm miket like-olt?
Köszi. -
Desktop Messenger alkalmazások modernizálódtak, illetve nem tudom mac-re létezett-e eddig. Windows-on én nem szeretem, mert homályosak a betűk.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
Nincsenek.
#26009 Soul Gem
Kattints rá az adott képre, majd a lehetőségekre, aztán az áthelyezés másik albumba opcióra.
A borítóképek és a profilképek albumban szereplő fényképeket nem lehet áthelyezni.#26010 Kingus83
A Facebook szándékosan lebutította a videók minőségét, így jelenleg nem nagyon fogsz tudni értékelhető videót letölteni. -
válasz
tothjozsi96 #26015 üzenetére
Elvagyok vele, de én sosem voltam igazán kritikus ilyen szempontból semmire se
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
válasz
tothjozsi96 #26013 üzenetére
Igen, ez az "új". Annyi a jó benne, hogy van gyárilag dark téma.
-
duke1981
lelkes újonc
Sziasztok!
Ha regisztrációnál megadom a telszámomat akkor azok akiknek meg van adva azok láthatják, hogy regisztráltam a facere? Asztali gépről vagyok. Nem szertném ha mindenki megtudná, hogy van fiokom.[ Szerkesztve ]
-
Kingus83
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Facebook-ról melyik programmal érdemes letölteni videót HD-ben?
https://www.fbvideoletoltes.hu/
https://www.forhub.io/facebook/hu/
ezeken kívül is egy csomót próbáltam már, sikerült letölteni a videót, csak sajna nagyon rossz minőségben, sőt olyan programmal is találkoztam, ami HD-ben töltötte le a videót, csak épp hang nélkül..
Már azzal is próbálkoztam, hogy m.facebook.com, de a videó minősége nem jó.Valaki tud valami tuti tippet? Nagyon köszi!
-
törölt tag
Sziasztok,
Hogy tudom a képeket egyik albumból a másikba áthelyezni? Sem a régi sem az új felületen nem találom ezt az opciót, a régi alatt ráadásul mappák hiányoznak.
Több képet kellene egyszerre mozgatni az egyszerűség kedvéért. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
krizmo_ #26007 üzenetére
Üzenet buborékok még mindig nincsenek benne? (Régebben amikor próbáltam, akkor nem voltak)
Kényelmi szempontból kellene, mert van hogy többen írnak, amikor mobilt másra is használnám közben.
Nyilván ha más megoldás nem lesz akkor marad az.
(Vagy addig csesztetem céget, hogy adjanak normális mobilt végre, mert ez az Samu Galaxy xCover már hulladék...
)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van itt olyan aki androidon régebbi apk verziójú messengert használ. Amiót lefrissült az app a céges telón bitang lassú sajnos. Régebbe lehetett hónapokkal ezelőtti verziójú apk-t telepíteni ami gyors volt, nem tudom, hogy ez létezik-e még.
Live-Die-Respawn
-
Orlin
addikt
válasz
tothjozsi96 #26003 üzenetére
Szia!
Ez a mobilos változat, köszönöm.
Itt is be lehet állítani?
Amúgy ismerős kérdezte.
Nekem be van állítva,de ő most azt mondja beállította,de még mindig nem lehet követni...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mian
aktív tag
krizmo_: egyelőre még próbálkozok azért köszi!
csako: Igen az megvolt nekem is de ha rámegyek az "elrejtve az idővonalról" részre alig hoz pár posztot és nagyon sokat nem hoz nem tudom miért. Az "...említésre került" egy bejegyzésben ezt hozza pl, de ha megvagyok jelölve egy fotón azt nem hozza?! Vagy én már nem tudom milyen 'logika' alapján történt ez az idővonalammal de egyszerűen csomó bejegyzés teljesen eltűnt, és mondom hiába kerestem ki a másik adatlapján és rámentem a 3 pontra (bejegyzés beállításai) nincs ott, mint régen, hogy elrejtés visszavonása vagy bármi ilyesmi. -
Orlin
addikt
Ki tud követni a Facebookon?
Megtaláltam...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Megérkezett a Twisted Metal TV sorozat második szezonjának új előzetese
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...