- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bittorrent topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Synology NAS
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hahó!
Megvettem az AppleCare+ viszont most folyamatosan azt hozza ki, hogy fejezzem be a beállítást és elég idegesítő... Ezt hogy lehet el tüntetni?
-
-
waszabi07
aktív tag
Gmail-t használtam eddig viszont állandóan azt csinálja hogy megnézem az emailt, kilépek és ugyanúgy ott marad az értesítési szám az ikonjánál, így újra meg kell nyitnom és frissíteni. Gondoltam kipróbálom a gyári mail appot, de egy fiókot hozzádok az oké, de utána hogy tudok többet? A beállításokban a mail-ba bemegyek ott bent van a 4 fiókom. Viszont ha az alkalmazásba belépek ott csak egy van amit hozzáadtam oda mikor megnyitottam. Valaki tud segíteni? Lehet nem írtam le a legérthetőbben.
-
válasz
Stauffenberg #335925 üzenetére
Igen kb. az a workaround lesz a jó a raw fileok esetén is amit a Fuji topikban írtatok a videóra. Felvétel jó minőségben, konvertálás gépen optimális minőségre.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lugosi #335869 üzenetére
Ezért nem tartom meg a ProRAW fájlokat. Megszerkesztem amit meg kell, aztán 1-2 havonta ráeresztek egy Shortcuts-ot ami az összes kijelölt (esetemben a RAW albumban egy "Select All") ProRAw fotót HEIC-re konvertál.
Volt amikor 60 GB-ot gyalultam le egyetlen lefuttatással a töredékére.
-
Bondix
aktív tag
válasz
AMD Power #335852 üzenetére
A régi iPhone és szoftver ezerszer jobb volt.
Nem voltak gondok semmi.
Most sok helyen olvasható hogy ez a baja az...
Nagyon gáz amit műveltek vele őszinténi5s óta minden évbe megvettem az ujjaz aztán i11pro max-nal megálltam és utána nem éreztem a váltás kényszerét aztán most i15 pro max van és azóta se érzem hogy váltsak.
Pedig nagy iPhone fan voltam de már nincs meg az a huuu de nagy dolog.
Max aki elfogult annak tény mint kb én régen csak az alma semmi más...Egy Samsung csucskategoria is hozza már ezt a szintet sőt kb onnan koppintanak.
Már azok se fagynak lassulnak be mint régen de sok mindenbe előrébb vannak. -
válasz
havri1 #335918 üzenetére
Szerintem nem fog tudni, mert pont az a lényeg, hogy konkrét fiókhoz kapcsolódik a mentés.
Engedd a többiek részére is, hogy hozzáadják a saját fiókot és akkor az alatt lehet saját mentésük. Persze csak akkor, ha ez neked így megfelel.És nagyon vigyázz a jelszavakra, pont a hetekben volt téma, hogy itteni fórumtársunk elfelejtette és nem tudott hozzáférni többet…
-
válasz
havri1 #335912 üzenetére
Ha jelszóval védett mentést végzel, akkor igen, minden visszakerül. Gondosan ügyelj rá, hogy megőrizd a mentés előtt létrehozott, csak az adott mentést végző jelszavad.
Egy adott Apple ID alá csak az ugyanazon ID-t használó iPhone-ok mentései tudnak kerülni, ezek száma nem limitált (csak a tárhely mérete lehet korlátozás oka). Gondolom, a többi családtag nem egy és ugyanazon fiókot használja, így nem lesz keveredés, ha minden tag a saját ID alá bejelentkezve végzi a saját mentését. -
havri1
félisten
válasz
Sasi001 #335913 üzenetére
Safarival nem csak ez a baj.
Már 2 weboldal, ami nem kezeli jó, vagy fordítva.
Első a Pi Network, QR azonosítást nem tudtam megcsinálni, a szerver nem érzékelte, hogy a telefonon nyíllik meg.
Másik a ONE (Vodafone) azonosítás, szintén QR beolvasás. QR-t olvasva a böngészőben nyílik meg a folyamat. Na ezeket nem képe megoldani a Safari.
Mindkét esetben Chrome kellett. Egyből ment..
Szeretem a gyári alkalmazásokat használni, de azért néha vannak bajok.
Emiatt nem szokok rá másik böngészőre, csak bosszantó. -
Sasi001
senior tag
Másnál is előfordul, mióta megoldódott a belépés a safari egyre többször nem tudja megjeleníteni az oldalt. Van amikor random kilép de csak itt fordul elő.
-
havri1
félisten
Ha én Mac-re csinálok az iPhone-ról egy teljes biztonsági mentést, visszaállítom gyári állapotra a készüléket, majd visszaállítom a biztonsági mentésből, minden visszakerül? Jelszavak, appok, képek, videók, főképernyő elrendezések stb?
Mert ha igen, akkor gyanítom tudok teljesen egymástól független készülékekről is csinálni?
Család többi tagja. Nem szeretném, ha keverednének a dolgok. -
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #335907 üzenetére
Nem kímélem de nem is ütöm oda, normális használat soha nem volt bajom vele. Ha valaki állandóan zsebre rakja, akkor képes a sarka megkopni, de idő kell ahhoz is. Hamis tokhoz volt egyszer szerencsém, na az nyúlt hajlott össze-vissza le és felrakáskor. De ilyen hangszórónál átszakadás nagyon extrém, soha nem láttam.
-
-
válasz
Zsolt,72 #335901 üzenetére
Csak hogy legyen egy kis ellenvélemény is.
Nekem meg 1 év alatt 2db is tönkrement.
Egyik Mediamarktos volt, a másik iCentre.
Hetente 1x leszedem a tokokat takarításhoz, na ezt egyik gyári sem tolerálta, pedig nem vadállat módjára téptem le őket.
Az egyik szépen lassan a kijelző alja és a töltő csati közötti vékony részen középen szakadt át, a második pedig a mikrofon lyukak bal oldalán a hátlap szélétől a kijelzőig.
Mindegyik szépen lassan fokozatosan szakadt át, nem egyik pillanatról a másikra.
Nekem ez pont elég volt hogy soha többet ne vegyek gyárit.
Érdekes módon egyik másik toknál sem volt se elötte, se utána hasonló gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Xiaomi Redmi Note 10 kártyafüggetlen Dual Sim
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest