-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
margithid
veterán
válasz
enginev3.0 #11796 üzenetére
Igy tulajdonképpen olyan mintha ismerősöm lenne? A bejegyzéseiről hozzászólásairól ha be van állítva telefonon hogy csak ismerősöktől jöhet, akkor értesülök?
-
-
-
Joker88
őstag
le lehet tölteni valakinek a fénykép-albumát,amit megosztott ? pl. egy szórakozóhelyét,vagy valamilyen esemény albumát ?
-
margithid
veterán
Ha valakit követek akkor ő ezt látja? Mármint el kell, hogy fogadja meg ilyesmi?
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11757 üzenetére
Úgy tudom, hogy épp most dolgoznak azon, hogy több ismerős lehessen mint 5ezer.
Egyébként igazad van abban, hogy mindkét dolognak, azaz ha egy sportklubot oldalként vagy személyként regisztrálod, akkor mindkét oldalnak megvannak az előnyei és hátrányai.
-
RootRulez
félisten
válasz
enginev3.0 #11789 üzenetére
Szomorú, azért köszi!
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van-e arra mód, hogy egy ismerősöm ne lássa a bejegyzéseim a hírfolyamán? Tehát ha rámkeres és megnézi a lapom, akkor láthassa a bejegyzéseket, de ha pl én megosztok egy képet az nála ne jelenjen meg, csak akkor, ha tudatosan kíváncsi rám és megnéz magának... Szóval ez amolyan "passzív letiltás" lenne...
Kösz: RR
-
feka007
veterán
Másik dolog
:
Ha valakit bejelölök Fb-on, és egyben írok is neki egy üzenetet (tehát még mielőtt visszaigazolt), akkor az az üzenet az Other mappába kerül (tehát lehet, hogy meg se látja)?
-
Krystal_s
addikt
válasz
krizmo_ #11776 üzenetére
Az értesítéseket már megszoktam, nálam évek óta ilyen, egyszer jelez, máskor semmit. Nagyon sok kellemetlenségem volt már belőle. Nagyobb odafigyeléssel lehet csak kezelni az oldalt, de mivel az emberek többsége ennyire nem figyelmes, legyintenek egyet, hogy á úgysem válaszolt. Meg sem kérdezik mi történt, csak megsértődnek és többé nem keresik egymást.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Lehetséges e valami trükkel a régi üzenetek visszakeresni? 400K+ méretű üzenetcsomagról van szó, a kulcsszavas kereső nem bír vele, scrollozni teljesen értelmetlen.
Tehát mondjuk én 2012. 01. 01-i üzeneteket akarok látni lehetséges e? Már a start paraméteres húzással eljutottam 195 ezer üzenetig, de sajna még korábbi kell.
-
-
feka007
veterán
Hogy tudom beállítani azt, hogy ne írja ki másoknak, ha új ismerősököt vettem fel? Mármint hogy ne jelenjen meg a "Recent friends" lista
enginev3.0: Pedig azokat senki nem lájkolta be, amiket nekem most pl. kirakott
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Egy érdekes problémám lenne a webes felülettel kapcsolatban:
Akár be vagyok jelentkezve chatre, akár nem, egyik ismerősöm üzeneteit nem kapom meg automatikusan, csak akkor jelennek meg az üzenetei, ha nyomok a böngészőben egy frissítést. Ellenben azt mutatja, amikor elolvasta az üzenetemet. Csak az ő üzenetei nem jelennek meg nálam, csak ha frissítek.
Ezt a többi ismerősömnél nem csinálja, csak egynél vettem észre.
Mi lehet a hiba?
Köszi a választ! -
Satyricon
addikt
Sziasztok
facebooon meg lehet azt csinálni, hogy aki nem ismerősöm, ne lássa, hogy mióta vagyok fenn(hány éve regisztráltam), mikor tettem fel képet magamról, és hogy mikortól lett valaki ismerősöm?
Szóval minden ilyesmi dátumot le lehet tiltani azok előtt, akik nem ismerőseim?
-
-
feka007
veterán
Annyira jó, hogy magától random kirakja időnként a timeline-omra azokat a szarokat, amiket 3-4 éve like-oltam be, meg hogy mikor kit friend-eltem be. Elhiszem, hogy meg akarja tölteni vmivel a timeline-omat, mert szart se szoktam kiposztolni, meg képek is 3 db. jelenik meg ott rólam egy évben, de jó lenne, ha nem ilyen random módon csinálná, hogy ilyenekkel színesíti az adatlapomat..
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Krystal_s #11775 üzenetére
Sajnos ilyen lett az oldal, és a kezelhetősége sem a legjobb, adminként én is jobban örülnék a régi felületnek.
Nem lehet visszaállni, volt lehetőség próbaverzióra, de az átállás mindenképpen bekövetkezett volna.
Nem tudsz mit kezdeni ezzel a legnépszerűbb-legfrissebb marhasággal sem, de adminként sincs erre befolyás, az alap sémákon nem lehet változtatni.
Sok minden rosszabb lett és átláthatatlanabb, pl. már a kiemelést is elvették, csak egy szalagot kapsz, ami tök hülyeség...nem lehet már "kinyújtani" a szöveget, úgy mint régen.
A másik, ami még nagyon zavar, hogy nem mindenről kapok értesítést, amikor úgy van kedve a facebooknak nem küld, mióta megkaptuk az új felületet. Ezért sokszor megyek és nézem nem jött-e valami, mert illik reagálni a hozzászólónak... -
Krystal_s
addikt
Én az oldalaknál megjelenő Legnépszerűbb hozzászólások, Legutóbbi tevékenységek részt tüntetném el. Nem tudom lehet-e. Nagyon zavaró és átláthatatlan, ahol sok hozzászólás van. Állandóan állítgatni kell, hogy ne csak a legnépszerűbbeket mutassa. Kezd idegesítő lenni az oldal a sok átláthatatlan, hülye újítás miatt.
A másik az oldal bejegyzései, ahova a felhasználók írhatnak. Bal oldalt felugró külön rész, egyesével lehet görgetni, igen kényelmes. :\ Nem értem miért nem volt jó a korábbi Oldal hozzászólásai és a Mások hozzászólásai felállás. Legalább választani lehetne az új és a korábbi felület között....Tegnap profilképcsere után szerettem volna visszatenni a korábbi képet, de akkor szembesültem vele, hogy már nem lehet úgy visszatenni, ahogy korábban volt, mert nem engedi állítani annak a képnek a pozícióját. Nem értem miért rontanak el mindent. A Your Photos/Fényképeid rész alatti képeimet is törölték. Pár 100 kép volt csak ott.
-
krizmo_
Topikgazda
-
tobias40
veterán
"azt szeretném tudni hogy hol látom azt hogy mikor léptem be legutoljára azzal az accont-al?
Tehát ha ma reggel léptem be vmikor akkor most ha belépek akkor hol látom azt hogy reggel (az volt az utolsó belépés) hány óra hány perckor léptem be?"erre vki tud ötletet adni?
-
krizmo_
Topikgazda
-
canniball
nagyúr
Azt be lehet valahol állítani, hogy a hírfolyamnál a legfrissebb legyen az alapértelmezett nézet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #11762 üzenetére
Dehogynem, Cukkerbergnél még megvannak.
-
tobias40
veterán
válasz
Silverr #11760 üzenetére
És az első re tudsz megoldást?
Még vmi: ha véletlenül kitörlök egy beszélgetést azt visszatudom hozni vhogyan 1-2 nap múlva?(vagy amikor eszembe jut?) ha nem akkor van erre vmi külső progi hogy elmentse a beszélgetéseket?(a háttérben futva vagy vhogy..)ui:És az is látszik hogy bent vagyok a másik gépről?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi all!
Nemrégen regeltem egy egy accountot,és azt szeretném tudni hogy hol látom azt hogy mikor léptem be legutoljára azzal az accont-al?
Tehát ha ma reggel léptem be vmikor akkor most ha belépek akkor hol látom azt hogy reggel (az volt az utolsó belépés) hány óra hány perckor léptem be?
Ha két gépről vagyok bejelentkezve akkor a másik gépen látszik hogy bent vagyok és esetleg írok?? -
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11755 üzenetére
Ezt kifejtenéd légyszíves kicsit bővebben, hogy hogyan tudom jobban hirdetni magam ? Ez fizetős a Facebook felé, nem ?
Ugyanakkor hogy érted, hogy egyszerű követőnek nem kell jelölgetni, mert csak lájkolja ? Ha személy ként van a sportklub regelve, akkor is csak egyszer kell, hogy az egyszerű követő jelöljön és aztán mindent látni fog. Nem ?
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11752 üzenetére
Például, ha személy ként van jelen a Facebook on az oldal, akkor ha egy követő kiposztol valamit a sportklub oldalára, akkor megjelenik a fotó is nagyban.
Ha viszont nem személyként van jelen a sportklub, hanem oldal ként, akkor nem jelenik meg a fotó.
Ez csak 1 dolog, ami rossz.
De van már is, például, ha oldal ként vagyok regisztrálva, akkor nem tudok lájkolni olyan dolgokat az sportklub oldal ként, amelyeket egy személy tett ki, csak olyat, amit egy másik oldal tett ki.
Ezek arra billentik a dolgot, hogy jobb személy ként regisztrálni.
Vagy rossz látom szerinted ? -
margithid
veterán
Telefonra, hogy tudom beállítani, hogy bizonyos ember postjait, hozzászólásait jelezze?
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11750 üzenetére
Lehet, hogy követhetetlen lenne az 1000 ismerős, de ... akkor is.
---Igen, tudom, hogy így lehet létrehozni. Már hoztam létre egy sportklubot. Csak elbizonytalanodtam, mert másokat észrevettem, hogy inkább mint személyt hozták létre és könnyebb így reklámozni magát a klubot.
Esetleg neked van valami tapasztalatod ?
-
szentkuti11
addikt
válasz
Orionk #11748 üzenetére
Van lehetőség oldalt csinálni, amit like-olni, követni lehet. Ennek pedig van(nak) adminisztrátora(i), akik valós Facebook személyek. Ha az oldal egy hely Facebook oldala, akkor meg is lehet jelölni, hogy ki járt már ott.
Oldalt létrehozni a jobb felül találató nyilacskát lenyitva, az Oldal létrehozása fül alatt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11747 üzenetére
Oké, elfogadom az érvelésed.
---------------------------
Más :Ha valaki létre akar hozni egy Facebook oldalt egy sportklubnak, akkor az hogyan ajánlott ?
Gondolok itt arra, hogy van aki, mint személyt hozza létre és mint ismerőst barátnak lehet jelölni.
Vagy van olyan lehetőség, hogy mint oldalt, azaz vállalkozást, klubot, stb... lájkolni lehet és követni.
Ugyanakkor 3ik lehetőségnek valahogy be lehet állítani azt is, hogy ha valaki már járt ott a sportklubban, akkor megjelölhető, hogy mint helyen már járt ott.
Ti hogyan csináltatok már ilyet ? Akinek volt már tapasztalata írjon légyszíves.
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
szentkuti11 #11745 üzenetére
miért nekem kell ezt állítani ?
Mutasson mindenkit és kész...kivéve azt, akit direkt kiállítok. -
Orionk
senior tag
Arra a rejtélyre még így sem sikerül választ adni, vagy megoldani, hogy egyes ismerőseimet miért listázza ki a híreknél és egyeseket meg miért nem ?
Mit vétett az az ismerősöm, hogy semmit sem mutat tőle a hírekben. Csak úgy látom, hogy ha rámegyek az idővonalára és én nézem meg magamnak.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Köszi, ha a lentieket elolvassátok és valamilyen javaslatot tesztek.
Olyan gondom van, hogy a Facebook nem azokat a dolgokat mutatja értesítésnek, amik engem érdekelnének.
Például csomó ismerősömet nem is mutatta a hirfolyamban. Rámentem a saját profil oldalukra, mert azt hittem, hogy nem is történik velük semmi, de erre föl meg képeket töltöttek fel, stb... csak nekem a Facebook nem mutatta ki....
Ugyanakkor olyan probléma is van, hogy például voltam egy versenyen Erdélyben 2 hete és ott sok emberrel visszajelöltük egymást, hogy a későbbiekben tudjuk tartani a kapcsolatot. Erre föl azóta a Facebook egyfolytában olyan ismerősöket kínál fel, akik ezeknek az új ismerőseimnek az ismerősei és ugyanazon sportot űzik, de még soka nem találkoztam velük...
Ugyanakkor az is probléma, hogy a híroldalon átállítottam már a legfrissebb hírekre, hogy azokat mutassa ki nekem és ne a legnépszerűbbeket. Erre föl a Facebook többször vissza szokta ezt állítani...
Ugyanakkor olyan oldalak állapotfrissítéseit mutatja ki, akik zenészek, együttesek, vagy stb... a lényeg, hogy olyan oldalak frissítéseit, amiket lájkoltam valamikor. De nem azért lájkoltam, mert a frissítéseit látni akarom, hanem azért, hogy az adatlapomon jelenjen meg, hogy én azt szeretem. Most ezeket elkezdtem vissza lájkolni, hogy nem mutasson tőlük semmit...
Szóval ez a gondom, hogy nem azokat mutatja Facebook amiket szeretnék és lemaradok dolgokról...
Tudtok-e ezekre a dolgokra valami megoldást ? köszi szépen.
-
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Egy csoport miatt kellett regisztrálnom facebookra, de nem időrendi sorrendben látom a csoport bejegyzéseit.
Hol lehet beállítani, hogy a legfrissebb legyen legfelül?
Köszönöm -
válasz
StarKiller89 #11733 üzenetére
Ez itt rendszeres gond, jó megoldást még nem nagyon találtunk rá
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
azt nem tudom beállítani, hogy mindig a legfrissebb eseményeket lássam? mert hiába állítom be 2 nap múlva eltűnik ez a beállítás... -
-
Satyricon
addikt
válasz
szentkuti11 #11730 üzenetére
Mi az az APN?
Am mióta fizetős neem van(1000 ft-ot fizetek havonta 100 megáért), az óta nem jön be az ingyenes facebook, mikor nincs a telómon pénz :S
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Okostelefonom van(xperia X10i), és jelen pillanatban nincs pénz a kártyámon(30-as vagyok), vagyis emiatt nincs rajta net.
Hogy tudnám beállítani a telefonon, hogy legyen rajta ingyen facebook?
a 0.facebook.com-os verziós
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz
donjohnson #11722 üzenetére
Ez tuti müködik.
-
-
ThodEE
őstag
válasz
donjohnson #11724 üzenetére
-
ThodEE
őstag
"A fényképet nem sikerült feltölteni. Csak 4 MB-nál kisebb és JPG, PNG, GIF, vagy TIFF formátumú fényképeket lehet feltölteni. "
Ilyennel találkozott már valaki?
2percel előtte simán elment a 15megás, utána meg az 5megásat már nem engedte privátba volt mind a kettő -
donjohnson
addikt
gondoltam kipróbálom ezt a who.deleted.me nevű oldalt, hogy megnézzem ki törölt tegnap. aztán most jövök rá, hogy csak az engedélyezéstől számítva tudja jelezni. szóval majd legközelebb.
-
krizmo_
Topikgazda
Likolta az oldalam ez a "felhasználó": Kapjabe Ezaszar Az idővonalát tekintve valami kamu profil lehet.
Erősen gondolkozom, hogy kiteszem, bár a célja még nem derült ki... Szerintetek miért likeol egy ilyen, mi lehet a célja vele? -
kaszaf
aktív tag
válasz
enginev3.0 #11717 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Képfeltöltéskor ezt az üzenetet kapom: "A fényképet nem sikerült feltölteni. Csak 4 MB-nál kisebb és JPG, PNG, GIF, vagy TIFF formátumú fényképeket lehet feltölteni."
1,5 megás jpg képekről van szó. Win 8.1 képnézőjében simán megnézhetőek.
A fényképezőgép egy panasonic tz40.Valakinek ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz
enginev3.0 #11714 üzenetére
Mennyit kéne, mikor megélnek a reklámokból, stb? Myvip és iwiw se volt fizetős, mégis mindenki szidta mindig, ezt meg sose szabad szerinted? Vannak hibái..
Valakinek van ötlet az előző kérdésemre? Annyi biztos, hogy nem blockolt, vagy tett az offline listára chaten. De akkor miért tünteti el a chat listáról, ha legtöbbet vele beszéltem?
[ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
Mitől van az, hogy egyik ismerősöm, akivel elmúlt napokban legtöbbet chateltem, most egyszerűen nincs rajta a jobboldali chat list-en már egy pár órája, offlineként se jelzi ki, nincs ott a neve. Ha viszont mobilon megnézem, akkor ott van, hogy mikor volt aktív utoljára. Miért tűnt el a jobboldali sávból?
-
feka007
veterán
válasz
enginev3.0 #11706 üzenetére
"ingyenes szolgáltatás" Persze, ők meg koldulásból tartják fent.
-
törölt tag
heló!
lehet módosítani egy profilt közszereplővé vagy valami lájkolható oldallá ha alapból ilyen ismerősnek jelölős ?
-
-
Joker88
őstag
mostanában az FB-n egyre több hozzászólásban látom ezt a szöveget :
megint valami köcsög átvágás ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
minimumgame #11705 üzenetére
Valószínűleg vírus
-
-
minimumgame
tag
Üdv!
Az mitől van hogy valakinek a tudta nélkül automatikusan lájkolgat oldalakat a Facebook?
-
feka007
veterán
Nem megy a facebook chat, de a messages-t se tudom megnézni, gratulálok cukorhegy
-
Bjørgersson
félisten
Az lenne egyébként a gondom, hogy egyik napról a másikra tök random elkezdett a news feeden megjeleníteni tök random embereket az acquaintances listáról, ami ugye rejtve lenne, és nem tudom miért, valamint, hogy hogyan tudnám "megjavítani". Valakinek ötlet?
Próbáltam már mindenkit törölni, aztán újra hozzáadni a listához, de nem lett jó.
-
MaciG
addikt
Ha benne vagyok egy csoportban, ott le lehet valahogy tiltani, hogy valakinek a posztjait ne lássam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- Gombászkönyvek egyben
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft