- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
- TP-Link WR1043ND router
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- Windows 11
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Járt már úgy valaki, hogy a chatelőzmények eltűntek onnantól, hogy adott beszélgetésben bekapcsolt a titkosítás? Nálam előjött és az alkalmazás törlése, újratelepítés/belépés és a kód megadása megoldotta. Most viszont egy ismerősnél ez nem működik. Valami egyéb megoldás erre? Mert azért eléggé kellemetlen és bosszantó, lássuk be.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB app-nál nem akarnak valamit kezdeni ezzel a hírfolyamban 2. posztnál nem betöltős, muszáj ráfrissítős hibával? Kezd már kicsit idegesítő lenni és min. 2 hónapja, ha nem több, már létezik. Család, ismerősök telóján is létező dolog, különféle márkájú, így más rendszerű készülékeknél is.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Az androidos FB app-nél ezt az "első posztnál elakadós, csak ráfrissítéssel helyrejövős dolgot mikor javítják? Rohadt idegesítő és lassan hónapok óta ilyen.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidon már egy ideje a FB app megáll az első poszt alatt és töltöget. Fentről húzni kell egy frissítést, hogy rendesen betöltsön. Másnál esetleg csinálja? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Chrome-ban benne vagyok a messenger.com-on az üzenetekben. Ha hanghívást kezdeményez valaki felém Messenger mobilos alkalmazásból, akkor a böngészőben nekem miért nem csöng ki, miért nem tudom ott fogadni a hívást, miért csak a telefonomon tudok beszélni az illetővel? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Facebook app-nál androidon nem működik a hírfolyam tetején a lefelé húzással való frissítés, ill. néhány napja megáll a hírfolyam a 2. posztnál és nem tölti be, be kell zárni és újranyitni az alkalmazást. Gyorsítótár törlése nem segít. 1 hete van kb., gondolom valamelyik frissítés ment félre.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Facebook applikációban androidon néhány napja hajlamosak elindulni a videók annak ellenére, hogy a nincs automatikus videólejátszás van kiválasztva a beállításokban. Találkozott ezzel valaki?! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Másnál működik a fehér like ujj reakció Messengerben? Hiába állítom be a Fényképek és média alatt, sárga ujjat tudok csak tenni. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ide is bedobom: A Messengernél ha nagy ritkán hív valaki (csak hanghívás), nem reagál a kijelző semmit (Galaxy S23U). Lezárt képernyőn ott a Messenger ikon, de fel kell oldanom, az értesítési sávot lehúznom és onnan felvennem a hívást. Ismerőssel próbáltuk, hívtam, neki feléled a kijelző. Átnyálaztam a beállításokat, de szerintem minden jól van belőve. Ja, és ami még humorosabb: saját csengőhang van beállítva hozzá, ami "kánonban" cseng, tehát duplán, kicsit elcsúszva. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha kitiltottak egy zárt FB-csoportból, hogy tudnak az adminjai megjelölni a bejegyzéseikben? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos Facebook applikációban nem látszik a szív, mint reakció
[kép] Ez mi már?!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tevékenységnaplóban megtaláltam egy posztra leadott lájkomat, amit egy privát csoportban tettem meg. Miért nem tudok odanavigálni? Agyfa**t kapok... és ráadásul azt sem írja, hogy melyik csoport volt ez ...
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #34524 üzenetére
Közben (Samsung készüléken) a telefon értesítések beállításaiban a speciális beállításokon belül, a korábbi értesítésekben ott vannak a FB legutóbbi jelzései. Innen el tudok jutni oda, amit keresek. Érdekes, hogy a hagyományos módon nem tudom ezeket megnézni, ill. angol az elnevezésük.
Egyébként egy korábbi probléma az app adatainak törlésével megoldódott [link]
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB és Messenger app-nál eddig (legalábbis, amikor legutoljára kellett) lehetett állítani külön egy csomó értesítési hangot. Tehát nem magában az app-ben, hanem a készülék beállításainál ha beléptem a FB-hoz, akkor volt egy csomó felsorolt lehetőség (feltöltés, poszt kiküldése, említések stb.), amiket kapcsolóval lehetett állítani és hangokat, rezgést stb. beállítani hozzá. Most ez nincs. Ez FB függő vagy esetleg Android verziótól függ? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem piszkáltam el semmit, de nálam néhány napja nincs hangja a posztok lájkolásának FB-on és az az értesítési hang sincs, ami posztoláskor van (megírod a bejegyzést, majd a megosztásra böksz, és a töltési vonal 100%-ot éri el). A családban a másik készüléken van. (Enyém S23U, a másik A34). Tapasztalt valaki hasonlót? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! A navigációs sáv a mobil app-ben mi alapján kerül alulra vagy felülre? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos FB alkalmazásban, csoportba feltöltött, fájlok között lévő tartalmat melyik mappába tölti le a rendszer?! Letöltöm, értesítésben megjelenik, de nincs a készülék letöltések mappájában. Érthetetlen. Évek óta ez van, ezt még nem sikerült megoldani?! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Korábban tudtam állítani, hogy a reakció like színe fehér és ne sárga legyen. Most nem találom egyszerűen. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Nálam most jött egy Messenger frissítés, hátha ...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Péntek óta érdekes anomáliákat produkál a Messenger (telefonon, weben) értesítések szempontjából. Pl. többször értesít ugyanarról; az egyes üzenetekre küldött reakciók értesítéseit folyamatosan, akár fél óránként kiküldi (nálam ugyanannak a személynek egy adott üzenetemre adott reakcióját); webes felületen saját üzenetemet olvasatlannak jelzi (félkövér betűstílus) és ha Enterrel elküldöm az üzenetet, villódzásba kezd a bal oldali felsorolásban. Tapasztalt valaki hasonlót? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Napi szinten jönnek Messengerben bekövetett oldalak chat-re invitáló értesítései. Nem ilyen gagyi oldalakról van szó, pl. most a Manchester United-től kaptam. A vicc az, hogy a chat-ek értesítéstípusba tartoznak, tehát letiltani sem lehet, mert akkor senkinél nem jelezne az app. Kapott már valaki ilyeneket? Ki lehet ezt mégis kapcsolni valahol? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egyik üzenetnél Messengerben bekapcsolt a titkosítás. Laggol, mint állat beszélgetés közben, a reakciók késve jönnek elő a nem titkosítottakhoz képest, ráadásul a hangeffekt hangosabb is, a + reakciók megnyitásakor nagyobbak az emojik, kevesebb fér egy sorba. Jobb ez, mintha nem lenne, de így?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy Messenger csoport, kb. 20 fővel. Új tagokat bárki hozzáadhat, de én hagyom jóvá. Van, akit bevettek, jóváhagytam, de az illető erről semmi értesítést nem kap. Most megjelöltem egy hozzászólásban, hátha. Hogy/mit érdemes ilyenkor csinálni, hogy jelezzen neki a Messenger?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv!
1.) Messengerben mobilról megoldható-e a fájlküldés úgy, mint PC-nél, ahol kb. bármilyen fájl átmegy?
2.) Az kinek a hibája, hogy a Facebook-on megosztott pl. pdf dokumentum letöltődik, de nem kerül be a mobil (jelen esetben androidos) letöltések mappájába? Tehát ahogy megnyitom a pdf olvasóval, külön el kell menteni, mert egyébként nem találom sehol a készüléken.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #32881 üzenetére
Jelszóváltoztatás utáni lejárt munkamenet hiba Facebook app-ben: kilépkedtem minden Metás alkalmazásbó, Messenger/Insta és most lassan egy hete nem tapasztaltam a hibát.
Egy másik kérdés: Hogyan lehet ezeket a fiókokat a lehető legjobban levédeni? Mennyire érdemes saját okmányt feltölteni, későbbi problémák elkerülése végett? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tegnap jelszót változtattam PC-n, Chrome-ban. Ma folyamatosan az megy a mobilos app-ben, hogy lejárt munkamenet és jelentkezzek be újból. Kezdek agyfa**t kapni, már elég sok mindent próbáltam app szinten, de ugyanúgy előjön.
-
tylerddd
veterán
Fúúú, de piszok mocskos ez a FB! Itt nézzük ugyanannak a nyilvános oldalnak ugyanazon posztját hárman és hárman más számú hozzászólásokat látunk. Amit én látok, azt a többiek nem és fordítva, de ők se egyformán. Természetesen az összes hozzászólás lehetőség van kiválasztva.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
Methalist #32480 üzenetére
Hmm, az érdekes. Tudnak elég hasonló, megtévesztő fiókokról jönni a levelek.
Ha már telefonszám: bizonyos időközönként jön értesítés FB-ban, hogy frissítsem vagy erősítsem meg a számomat. Nyilván újat nem tudok megadni, a jelenlegire meg azt írja, már vissza van igazolva. Akkor minek küldi az értesítést?
-
tylerddd
veterán
válasz
Methalist #32478 üzenetére
Ez szerintem egy szimpla, alap adathalász e-mail, amit Netflix-szel meg hasonlókkal kapcsolatban is kaphat az ember, pl. nem tudták levonni az előfizetés díját. Én is írhatnék neked ilyet kb. Gondolom valami link is volt benne, ami már okozhatott volna nagyobb bajt.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan létezik, hogy egy FB oldal kilő egy kommentet, hogy azt mások ne lássák? Tehát nem tiltja le a usert, nem törli a hozzászólást, de a posztolón kívül mégsem látja más. Természetesen az összes hozzászólás szűrő be van kapcsolva. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős weben nézi a FB-ot. A saját oldalánál a bejegyzéseknél az áll "Nincsenek elérhető bejegyzések". Nincs szűrő bekapcsolva, minden böngészőben ez van, így magára a Chrome-ra nem gyanakszom. Mit lenne érdemes megnézni? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz
ViharVadász #31940 üzenetére
Hmm, ebből kiindulva: rányomtam folyamatosan, kiírta, hogy vágólapra másolva. Ha az ujjam nem emelem fel, akkor lapozható lesz. Érdekes ez, nem gondoltam, hogy egyszerre két dolgot aktivál a folyamatos nyomás (másolás+mozgatás). Köszi a tippet!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy technikai jellegű kérdésem lenne a Facebook alkalmazással kapcsolatban. Az ilyen és ehhez hasonló posztokat hogyan lehet végigolvasni?
Ez nem történet, poszt. Ha rányomok, a látható részig olvasható, de egyébként nem jövök rá, hogy kell a maradékot elolvasni. Max. úgy tudtam eddig, hogy kimásoltam és beillesztettem valahová. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! FB-on keresek konkrét személytől hirdetéseket. Az adott tag nevét is tudom, több tematikus csoportban fent van, DE: a hírfolyamban megjelenik egy hirdetése, akkor rányomok és alatta lehet pörgetni a többi felrakott cumóját. De egyébként keresés alapján nem tudok ide eljutni. Pl. belépek Marketplace-re, ahol ha rákeresek a nevére, akkor semmit nem dob
Köszönöm a tippeket!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Google Chrome-ban PC-n két napja nekem csak ennyi látszik a FB-ból. Messenger megy webes felületen.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Mivel az Insta is Meta, rákérdezek itt. Instagram mióta engedi ki az olyan jellegű, már-már erotikus tartalmakat, amiket korábban nem?! Tehát pl. semmi mellbimbó kitakarás, amire korábban rá voltak feszülve, hogy mindenképp legyen cenzúrázva.
Komolyan kérdem, hogy miért enyhült ez, miközben a közösségi elveikre hivatkoznak sokszor.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Hogy tudom (ha tudom) úgy levenni a profilképem, hogy az adott képet nem törlöm a képeim közül. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Csoportos Messenger üzenetnél kell lennie adminnak? Mi van, ha lemond róla, mert ugye ezt lehet. Ha nem admin kilép innen és nincs kérelem jóváhagyás beállítva, akkor vissza is tud lépni egy új üzenet beírásával? Vagy ha kilép, akkor eltűnik a Messengerből a beszélgetések közül? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Hát ez besz**ás! Csináltam egy Messenger csoportot PC-n, én vagyok az admin, jelentkezést is én hagyom jóvá, ha van. Nincs másik admin. Az androidos alkalmazásban, ha belépek a csoportba, random ez fogad az üzenetírás lehetőség helyén. Ez mi a fene?! Ilyet még nem láttam. PC-n, webes felületen megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Samsung Galaxy csoportban dobták fel a kérdést FB-n, de rákérdeznék, hogy más tapasztalja-e: FB-nál ha a linkek külső megnyitása be van kapcsolva, tehát az alapértelmezett böngésződben nyitja meg, akkor visszalépve nektek sem a poszthoz lép vissza, hanem a hírfolyam felugrik az elejére? Ott sokan morfondíroztak, hogy biztosan a kevés ram-mal szerelt telók csinálják, de ma még van ilyen? Meg a tizenakárhány gigás S22 Ultra is csinálja.
Szóval más gyártónál tapasztaltátok-e vagy ez valami Samsung mizéria? Esetleg a FB akarja a saját böngészőjét használtatni "valamiért" ?! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Írok egy bejegyzést FB-on, aminél névvel megjelölök és beállítok X embert, hogy csak ők láthassák. Ez jó ideje remekül megy, de egy ideje egyeseknek Messengeren is üzenetet küldd erről és ők általában ott jeleznek vissza, nem a bejegyzésnél. Ez egyéni beállítás kérdése gondolom, mert nem mindenkinek küld Messengeren erről üzenetet. Ha nekem kellene állítani valamit, akkor mit és hol? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Micsoda újítás megint, hogy csoportban nem lehet a felhasználó nevére nyomni ...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bedobom ide, mégis ugyanaz a cég; Nem tudom más tapasztalta-e, de néhány napja egyes videók brutál gagyi minőségben mennek Instagramon. Olyan oldalaknál is, ahol penge volt eddig minden. Tehát nem a videó maga tűnik alacsony felbontásúnak, hanem mintha nem tudná betölteni rendesen, mintha lassú lenne a net...pedig ugye nem az.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! FB app-ben mobilon miért nem "pörgethetők" bizonyos, nem személyes oldalak? Tehát pl. megnyitom XYZ Média híroldalát és nem lehet lefelé gyorsan lapozni, csak lépésben, nagyon lassan, kb. fél oldalnyit ha megy lefelé egy húzásra. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! A borítókép cseréjénél ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg az idővonalon?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha letiltok valakit FB-on, akkor a Messengerrel mi lesz? Tehát az addigi üzenetek láthatóak maradnak, de tovább nem tud írni az illető?! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Másnál sem megy weben a FB?! (PC, Chrome)
-
tylerddd
veterán
Üdv! FB bejegyzést lehet átdátumozni? Pl. kiposztoltam szerdán, de keddre tenném át?!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Járt már úgy valaki, hogy ez a sor, ahová az üzenet gépelhető eltűnt?! PC, böngésző, Messenger üzenetek a Facebook-on keresztül. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Azt a Facebook alól indítható focis játékot keresem, ahol időre kellett kapura lőni, amiben pontszámos táblákat kellett átrúgni, amelyek a kapu különböző részein voltak elhelyezve. 3 rontás után buktad a játékot. Ujjpöccintéssel kellett elrúgni a labdát, amit utána még lehetett irányítani. Valaki vágja esetleg, hogy mi a játék neve? Sajnos akárhogy kerestem az alkalmazáson belül, nem találom. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős Facebook oldalán ez a menü nem a jobb oldalon van, hanem valahogy átkerült a bal oldalra "oldalsávként". Hol lehet ezt állítgatni? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Szeretnék segítséget kérni a következő ügyben: ismerősömnek szeretnék online segíteni. Odaadta a készülékét egy tagnak, aki belépett a Facebook és/vagy Messenger fiókjába ezen a telefonon. Na most kapja az üzeneteit Messengeren, de a Facebook alkalmazásban nincs ott a tag. Töröltük az összes adatot a Messengernél, így újra be kellett lépnie, de ugyanúgy ott a felesleges fiók. Ugyanezt megcsináltuk Facebook-nál, de ugyanúgy ott van a Messengerben. Azt én se tudom, hogy lehet valaki ilyen orbitális barom, hogy kiadja a telefont a kezéből ilyenre, de a dolog megtörtént. Mi a fenét lehetne csinálni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
Cs1csó #29543 üzenetére
Az álhíreket szűrhetnék jobban, meg a sok clickbait szarságot!
Emellett szerintem azért is gáz ez a fajta tiltás dolog, mivel ők az elsődleges platform nagyon sok embernek, Messengert is rengetegen használják és így lazán kukáznak egy fiókot, amit vissza se lehet nyerni. Tehát nem a tiltással van a gond, az legyen, ha tényleg olyan a tartalom. De hogy utána vissza se lehessen kapni, miközben kis túlzással a fél életed ott van + algoritmus rosszul is szűrt tegyük fel. És nem a szarókutyapózos meg kacsacsőrös szelfikre gondolok, hanem fontosabb Messenger beszélgetésekre, FB-csoportokra, az ottani tartalmakra mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
NeoPampalini #29527 üzenetére
Nem korlátozásra gondolok, hanem törlésre. Se az app-ben, se PC-s böngészőben nem találtam ilyen lehetőséget.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Jól látom, hogy nincs lehetőség a profilkép eltüntetésére? Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
csababarca #28986 üzenetére
Vissza kell tenni egy régebbit, ami még működött. Én hónapokig használtam így, semmi hátránya nem volt. Most nálam jó, bár néha szeszélyesen viselkednek az értesítések.
-
tylerddd
veterán
Egyes Messenger csoportok beállított képeit nem tudom telefonos alkalmazásból megváltoztatni. Ez mitől függ? Ha weben állítom át böngészőből, akkor pedig nem lehet méretezni a képet. Ha előtte méretezem képszerkesztővel, akkor sem tölti ki a teljes felületet. Korábban ezek mind működtek. Most ez valami bug vagy mi lehet?
-
tylerddd
veterán
Üdv! PC-n, Chrome és Edge böngészőkben gyakran laggol a Facebook gépelésénél. Pl. ha visszatörölnék, akkor a Backspace-nél is, nyomom és nem a nyomásnak megfelelően töröl, mint egyébként bárhol, akár itt is. Más tapasztalja ezt?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy privát, rejtett csoport, ahová első körben ismerőseim kerültek be, ők meghívhattak másokat és őket én csekkoltam és engedtem be a csoportba. Ugyanakkor akik nem ismerőseim a csoporttagok közül, azokat most nem látom. Írja, hogy 22 tag, és a tagok menüben csak 12-t látok, mert azok az ismerőseim. Lehetséges ez vagy valamit be kellene állítanom? Esetleg nem jó helyen nézem?! Illetve a kérdés, hogy ha ez valóban így működik: Komolyan gondolták ezt a fa**ságot?! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Már jó ideje voltak problémák a Messengerrel (pl. üzenet/reakció ugyanúgy jelzett; nem volt a reakciónak hangja stb.) és egy régebbit használtam apk-ból telepítve. A 312.0.0.11.120-as verzió úgy néz ki mindenben tökéletes 2 telefonon is, amiknél gond volt. Remélem marad, de az automatikus frissítést kilőttem.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Beállítások/Biztonság/Alkalmazások és webhelyek
-
tylerddd
veterán
Üdv! A FB alkalmazásban a Csoportok fülön olyan csoportokból jönnek értesítések, Suggested post-ként, amiknek nem vagyok a tagja. Mivel nem vagyok tagja, így nem is tudom kezelni ezeket az értesítéseket. Vagy igen?! Egyszerűen zavar, hogy jelzi ott vizuálisan felül ezeket. A hivatkozássávból nem akarom kivenni a csoportokat, mert a sajátjaimat meg onnan szoktam elérni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Marketplace-n feladott hirdetésre Messengeren jelentkeztek érdeklődők. Az ismerősöm törölte a hirdetést és most a Messengeren, ezzel kapcsolatban kapott üzeneteket sem találja. Ilyenkor ezek is törlődnek? Elő lehet varázsolni valahogy őket? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Másnál is szórakozik a sötét mód Fb-nál? Van, hogy világos, aztán bezár/megnyit és sötét. Amikor világos a téma, nincs is ott a beállításoknál a sötét lehetőség.
-
tylerddd
veterán
válasz
@rglaaf #28370 üzenetére
@rglaaf Most néztem, nálam lehet többet.
Más: Korábban már rákérdeztem itt és kaptam rá választ, de csak hőbörögnék. Kinek jó az, hogy egy bejegyzésnél ott írja, hogy X komment és nem látsz egyet sem, amikor rányomsz, mert a legérdekesebb az alapértelmezett?! Ezt mi alapján találták ki?! Főleg, hogy a legérdekesebb a legtöbb reakciót begyűjtött hozzászólás, ami viszont nekem ettől nem biztos, hogy releváns. Szeretném mindet látni és én majd túlpörgetem, ami nem érdekel. Ez így rettentő elcseszett megoldás
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ma nagyon durván beragadt egy egyébként elolvasott üzenet értesítése PC-n, Chrome-ban, a messenger.com-on. Sehogy nem akart eltűnni, mobilon, facebook.com-on, mindenhol. Végül a Windows-os Messenger alkalmazást nyitottam meg (ami telepítve van, de nem használom, nem is megy a háttérben) és így tűnt el. Ha valakinek esetleg hasonló problémája lenne!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ma szerettem volna két FB csoportban is választ írni kommentekre, PC-ről, Chrome alól. Mindkét helyen az Enter leütésével eltűnik, pontosabban nem rögzíti a rendszer a kommentet. Próbáltam saját poszthoz kommentelni, ez sikerül, de azt meg törölni nem tudom
Ez így WTF?!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha megnézek a FB alkalmazásban hozzászólásokat, akkor ez fogad. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy az összes hozzászólás mutatása legyen az alalértelemezett? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Milyen jó látni, hogy egy ilyen kaliberű cég is tud hibázni ... Ma Messenger szobáznék. Telón és az új Win10-es programban lehet szobákat gyártani, elnevezni stb. Ha böngészőből nyomok a szoba gombra, akkor viszont mindegy egyes alkalommal új szobát indít. Nem is találom a fix szobákat. Ugyanakkor a böngészőt kell használnom, mert a programban nem megy a képernyő vetítése, csak böngészőből. Böngészőben a saját szobámat is linkkel érem el
Böngészőben nem tudok egyesével meghívni embereket egy már zajló szobába. Nem rossz ez, mert működik ezen kívül, de nagyon átgondolatlan és logikátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum