-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ledgeri
nagyúr
-
Blindmouse_
aktív tag
Hát csak így 2 hetem azzal fog elmenni hogy egymás mellett fut majd a 2 gép, és költöztetek minden vackot a levezezéstől kezdve a photoshopon át, rakás feltelepített hülyeségig, videokodekek egyebek.. egyesével. :/
Jah, kb a Stalker C.o.P. lehet évjáratban a legfissebb játék ami fenn van a gépen ilyenek vannak fenn hogy Mafia2, Meg Steel Fury kharkov1942, egyik se mai darab.. -
ledgeri
nagyúr
Az egyik egy, csak az addott account szerver, és a te eszközöd által ismert alap számsor (Seed [mag]) /reges QR-kód vagy számsor 1* közölve) alapján szabvány [szóval appok, jelszókezelők által ismert] algoritmusból helyben (és szerveren) generált idő-érzékeny számsor összevetése, csak Te általad a szerver felé küldve, csak kettőtök által ismerve,
míg a másik egy a szerver által 1-2-3-x távközlési szlgáltatón, majd a te telefonszámodra vezeték nélküli hálózaton megérkező kód, amit neked vissza kell küldeni a szervernek.
Az egyik 1 alkalmas adatcseréből ered, és utána te jelztel vissza, a másik adott pl belépési alkalomkor is sokból és sok helyen támadható, és a szerver csak azt várja, hogy visszaérkezzen. Ha valaki más küldi, akkor a szerót nem fogja érdekelni. + az SMS kb képeslap, nincsen semmi kódolva... csak alapból a kutyát nem érdekli a naponkénti párbillió, vagy mennyi.
Oké picit széthúztam a szélsőségeket, de érzed, hogy a háttérben mennyire más!
Nem annyira, de annyira vészes, de ha picit utánannézel akkor vonzóbb lesz a TOTP... elég idővel, de ajánlott átálni...
-
umek
tag
Ha valaki Marketplace-en nem tud eladó ingatlan hirdetést feladni, olvassa el csako hsz-ét.
Óriási köszönet ezért a tippért.
Már végső elkeseredésemben azon gondolkodtam, hogy felrakom a kecót TV-ként és ha lehet utólag átrakom ingatlan kategóriába, de ez így tényleg működik. Amúgy a funkció így sem tökéletes, nem tesz be minden mezőt, illetve el is veszik néhány mentett adat.
Ráadásul mobilon sem működik, a piszkozatot meg tudod nyitni, lehet szerkeszteni, de a képek nincsenek ott, feltölteni sem lehet (hibát dob), ráadásul mentésnél is hibát ír.
Tableten képet is tudtam feltölteni, viszont a mentésnél ott is hiba volt. Elképesztő, hogy ilyen minőségű legyen egy funkció, aminek van fizetős része...
-
szabonagyur
félisten
Igen igen, akartam is írni.
#27511WhiteWalkerszabonagyur: elvben nem segít.
-
szabonagyur
félisten
Sajnos ez nem igaz, van hétköznapi emberre is hatása.
Pl. a messenger appban volt lehetőség, hogy csak az egymásnak küldött képeket mutassa az app anélkül, hogy végig görgetném az elmúlt 15 évet.
Na most már erre nincs lehetőség, a beszélgetést is végig kell görgetni újra ami idő igényes, másrészt rohadt lassú.
-
kiskeni
aktív tag
Nem tűnsz alusisakosnak, sőt, naivság lenne azt hinni, hogy a FB nem képes elemezni a szövegen felül a hang/videóbeszélgetést. Képesek rá, fel is használják, ebbe pedig mindenki beleegyezett, aki a platformjukat használja.
Ki tudja, lehet a végpont-titkosított beszélgetések sem annyira titkosítottak a FB számára (és igen, engedjétek meg, hogy most ÉN TÉNYLEG felhúzzam az alusisakom) -
-
-
RR-13
őstag
Köszi a választ, de 4 telefonon próbáltuk, különböző androidon, és sehol nem tudjuk letölteni
A letöltés ablaknál rányomva meg akar nyitni egy oldalt, de vissza is dob, és hibát ír ki. Jelenleg a Chrome böngésző van hozzárendelve, de a Samsung böngészővel és a Huawei böngészővel is ugyanez a hiba.Az Alapértelmezett alkalmazásoknál Drive van hozzárendelve a pdf formátumhoz, és azok meg is nyílnak a telefonban, csak a Chat ablakból megnyitva nem, tehát nem egyedi a hiba nálam, hanem 5 embernek sem megy a letöltés
-
Robokutya
senior tag
71.0 64 bit Jaa én azt hittem hogy a face oldalában van valami beépült app ami ilyen idióta módon dolgozik.
Na én kb ezek miatt nem szeretem a böngészőket frissen tartani mert mindig van valami meglepi bennük amit nem tud az ember mire vélni
A másik hogy észrevettem random tűnnek el bejegyzések az oldalamon és emiatt ugrál a hírfolyamom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest