Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
commanDOS #13199 üzenetére
"szeretem, ha egy "beszélgetésnél" figyelnek rám"
Persze figyel rád, meg még arra a további 15 emberre is akivel éppen "beszélget"."ráér, mert volt ideje leülni a gép elé"
Ha annyira ráértek találkozhatnátok is...bár az a régi idő divatja volt... ma már ez nem menő..."ideálisabb erre a skype"
A személyes kommunikáció még ideálisabb...Na, mindegy kifogások mindig vannak...
-
commanDOS
senior tag
válasz
krizmo_ #13198 üzenetére
Néha én is ránézek telóról. Ha kapok valami sürgősebb üzenetet, akkor megpróbálok válaszolni, de ha nem olyan sürgős, akkor szinte kivétel nélkül otthon, gépről válaszolom meg. Az ismerőseim oldaláról pedig szeretem, ha egy "beszélgetésnél" figyelnek rám. Nem úgy, hogy leírom 4 mondatban a véleményem és 5 perc múlva annyi a válasz, hogy "ja". Utána, meg, bocsi, de épp a buszra szállok fel, pénztárnál fizetek, stb. Ha tudom, akkor bele sem kezdek a mondókámba. Ha látom, hogy kint van a neve mellett, hogy "web", akkor tudom, hogy szinte biztosan ráér, mert volt ideje leülni a gép elé. Épp ezért sokkal ideálisabb erre a skype, de cseszhetem, ha mások nem használják.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
commanDOS #13197 üzenetére
Csak kiegészítettem további problémákkal az eddig elhangzottakat...tudom, hogy nem erről volt szó...
Nem kell ennyire a facebookra hagyatkozni...sosem működött hibátlanul...
Amúgy meg, te úgy vagy vele, hogy otthon kényelmesen facebookozol, de a többség meg nem így van ezzel.
Nézz csak körül az utcán, még a babakocsis anyák is a facebookot nyomkodják, és még arra sem figyelnek, hogy hogy tolják át az úton a babakocsit... A fiatalabb korosztályról nem is beszélve...lehajtott fejjel mennek az utcán, mert minden pillanatban kell posztolni valamit a facebookra... -
commanDOS
senior tag
válasz
krizmo_ #13196 üzenetére
O.K., de nem ez a lényeg, hanem, hogy eddig mindig mutatta, hogy számítógépről, vagy mobilról van bejelentkezve az illető. Ez most eltűnt. Az ismerőseim többsége mobilról csak alibiből van fent és én sem szeretek hosszú beszélgetésekbe kezdeni mobilról, mert nem nem tudok odafigyelni. Arra jó, hogy "cső, 10 perc múlva ott vagyok", pingelésre, hogy egyáltalán elérhető-e és akkor felhívjuk egymást telefonon, ilyesmik...
Hosszabb szövegelésre meg mindig a gép előtt ülve kerül sor, amikor leülnek az emberek és van legalább 10 percük figyelni a másikra. Én is így vagyok vele. Ezért baromira zavaró... -
commanDOS
senior tag
válasz
Ryder62 #13175 üzenetére
Néhány napja nekem is ilyen és rendkívül bosszantó!
Nem tudom, hogy megint valami új feature, vagy hiba. Kijelentkezés után bezzeg mutatja, hogy az illető mondjuk 5 perce volt fent mobilról. Akkor ott miért fontos megjeleníteni, hogy mobil eszközről volt fent, nem pedig webes felületről?
Mindig reklamálunk az újítások miatt, de ez most számomra baromira idegesítő. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ha feltöltök egy képet akkor csak személyeket lehet rajta megjelölni vagy egy általam like-olt oldalt is?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Az egyik oldalamat 5en lájkoltak a héten, de azok közül csak 1 felhasználót látok.
Ez azért lehet, mert az a többi 4 felhasználó letiltotta, hogy ne láthassam amit lájkolnak ?, vagy valami robot/bot-ok lájkoltak ?
-
kispx
addikt
Még soha nem figyelt ennyire a Facebook
Ha igazat mondanak, akkor ez azzal járna, hogy én kevesebb reklámot láthatok, mert azokat átgörgetem. Lehet tippelni, hogy mennyivel több reklámot fogok (fogunk) ennek a hatására látni -
Kimmuriel
aktív tag
Elvileg van olyan Facebook opció, hogy úgy frissítem az aktuális státuszomat, hogy SMS-t írok egy megadott telefonszámra. Ez a funkció működik Magyarországon is? Próbálta már valaki?
-
marilllyo
veterán
Srácok! Ha facebook-on szerkesztője vagyok egy oldalnak..tudok az oldal nevében privát üzenetet küldeni egy adott személynek? Ha igen, hogyan? Sehol nem találom ezt a lehetőséget.
-
Ryder62
őstag
Már megint nem mutatja hogy ki honnan van bejelentkezve (mobil, web)
Nektek is ilyen?
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Haverral viszünk egy oldalt, és hát az a kellemetlen, hogy nem látom, miket posztoltunk ki korábban. Ez a nagyon okos FB ugyanis csak a Highlightsokat mutatja, úgy kell kézzel átnavigálnom a 2015-ös évre, majd fent Highlights és All stories.
Az pedig egy vicc, hogy ha Use Facebook as [sajátoldalunk]-ként lépek be, akkor is ugyanez az eljárás. Szanaszét gugliztam már mindent, Follow-olom az oldalt, Interest listet készítettem belőle, de nem jegyzi meg, nem mutatja az összes korábbi posztot.
Van erre valami gyógymód? -
-
szabacsik
őstag
csoporton belül nincs lehetőség arra ami mondjuk üzenőfalon, hogy a kommentre lehessen válaszolni?
-
daczkó
aktív tag
válasz
StarKiller89 #13168 üzenetére
Nincs semmi "fantasztikus" megoldás. Ha direkt linket használsz megy, ha pedig nem akkor nem. Ez elég egyértelmű, mindenhol így van.
-
MadGame
senior tag
válasz
HollyBoni #13167 üzenetére
Nálunk is ez volt jó pár hétig. Tevékenységnaplóból minden gyanúsat - nálunk török emberkéket és oldalakat lájkolt magától - törölni kell, illetve menj be a Kedvencekbe és ott fésüld át az eddig kedvelt oldalakat, mi pl. ott is találtunk olyanokat, amikhez semmi közünk, török étterem pl. Meg az appokhoz is beette magát, skype, HTC akármi, BlacBarry izé, minden szar (lehet korábbról találsz fent tőlem képet). Én is futattam mindent, de nem oldotta meg. Egyszer a FB kiírta, hogy talált egy spam oldalt éstörölte, azóta tiszta. Ez egy török petshop oldal volt. Szóval vagy törlöd az egészet és újrareg., vagy megvárod míg megtisztul magától.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Apám facebookon olyan linkre kattintott ahova nem kellett volna és bekapott egy vírust. Szokásos, az adatlapja kamu videókat oszt meg amin bejelöli az összes ismerősét. Vírusírtót futtattam hogy nem került a valami a gépre de nem észlelt semmit, böngészőbe semmi új bővítmény nem lett telepítve, facebookon sem lett valami sunyi új alkalmazás.
Lehet ezzel bármit csinálni? Profil teljes törlése, újraregisztrálás az egyetlen lehetőség?
-
haliho0
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet egy általam nem hozzáférhető oldal törlését kérni?
Konkrétan egy cég profiljáról van szó, melyet egy korábbi adminisztrátor hozott létre és már elavult adatokat tartalmaz.
Az oldal létrehozója nem elérhető. -
daczkó
aktív tag
válasz
StarKiller89 #13164 üzenetére
Mert nem direkt linkek
-
StarKiller89
senior tag
amúgy miért ilyen fos ez az oldal, hogy egyedül a facebookról linkelt képek miniatűrjei nem jelennek meg a csetben?
helyette bevágja azt a millió karakterből álló linket...
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Mostanában észrevettem hogy ha egy számomra kedvelt közösségnek likolom egy képet, akkor azt látják az ismerőseim a saját kezdolapjukon . Ezt én letudom tiltani? Köszi
-
daczkó
aktív tag
Köszi!
-
BIZ0906
aktív tag
A "Ki láthatja ezt?" résznél úgy akarom beállítani a láthatóságot, hogy Ismerősök, Ismerősök ismerősei, és egy bizonyos csoport tagjai. Ilyet lehet? A lényeg hogy ne nyilvános legyen.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan aki szokott hirdetni facebook-on?
Ha az ajánlott képméret 1200*400 és csinálok egy ilyen méretű képet akkor miért írja ki, hogy a képmérete túl kicsi ? -
Buster17
addikt
Hali
Ha mondjuk itt a forumon linkelnek egy fb linket az automatikusan a böngészőbe akarja megnyitni, hogy tudom megoldani hogy alapból az appból nyíljon? -
daczkó
aktív tag
hi
Droidos app-ban hol tudom beállítani, hogy a hírfolyamon mindig a most recent menjen a Top news helyett?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #13136 üzenetére
Ezt sehol nem lehet beállítani, az oldalak mindig nyilvánosak, ha likeolsz valamit, akkor azt mindenki láthatja, ha ismerősnél likeolsz valamit akkor az ő beállításai lesznek érvényesek...
-
Remekelek28
őstag
válasz
vadászcsiga #13136 üzenetére
Ezt én se értem. Meg hozzászólni se lehet semmihez,mert mindent látnak az ismerőseim.
-
vadászcsiga
félisten
Hogy lehet ugy beállítani a facebookot hogy amit lájkolok ne lássák az ismerőseim egyáltalán? Privacy beallitasokban már " only me"-re van állítva ennek ellenere egy szökevény mégis kijutott
-
Remekelek28
őstag
Köszi,igen igy tudtam csak rátenni én is.
De nem is értem az origo akkor mért reklámozta. -
válasz
Remekelek28 #13133 üzenetére
A mi országunkban nem elérhető, apk-t máshonnan letöltheted.
-
Willie
őstag
válasz
Remekelek28 #13131 üzenetére
Szia!
Erre gondolsz?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Melyik az az új facebook lite androidos program,melyet az origi mai cikke ir,hogy mától rlérhető?
Linet kaphatnék? -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Meg lehet az oldani, hogy valakit nem tiltok le, de nem szeretném látni a bejegyzéseit sem hogy hova kommentel semmit? Még ha rámegyek a nevére akkor sem. Szedtem le egy bővitményt News Feed Eradicator for Facebook ez letilt mindent, de ha rákeresek látom a dolgait.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Pár hete még működött ez a Facebook link : https://www.facebook.com/feed/missed_stories#_=_
ami azon bejegyzéseket listázta ki, amiket elmulasztottál elolvasni, az elmúlt 1-2 napban.Esetleg megváltozott a link ? Mi a mostani cím ?
köszi
-
BIZ0906
aktív tag
Hali. Hogy lehet Facebook appal bejegyzést megosztani másnál pl. Megosztottam egy bejegyzést magamnál és megosztanám mással. Weben könnyű mert csak ki választom link megosztása egy ismerős idővonalán de mobilon nincs is rá opció, vagy én vagyok vak?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnék egy beszélgetést az elejétől kimenteni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
Dexter-2000
őstag
az mitől függ ha az adott partner akivel beszélek messengeren, látom hogy mikor volt utoljára aktív és valamikor az a rész üres?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #13115 üzenetére
Nekem már nem lenne ismerősöm, én szűrőm az ilyeneket...nem vagyok kíváncsi az ilyen tartalmakra... és az ilyen emberekre sem...
-
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
kenny123
addikt
Sziasztok! Elvileg van egy Chrome bővítmény -visitors for facebook- ami mutatja, higy mikor es ki nézte meg az adatlapomat.
Valaki használja itt? Er valamit, vagy csak baromság? -
tirdi
csendes tag
Sziasztok!
Android appal kapcsolatban lenne kérdésem. Play azt írja nem kompatibilis az eszközzel (Huawei Ascend Y530), ha apk-ról telepíteném (régebbi verziónál is) akkor meg azt, hogy "live wallpapers not supported". Ezt mi okozhatja, hogyan lehetne orvosolni? -
Surda-
őstag
válasz
realmdrude #13105 üzenetére
Ekkora braomságot.
Persze az a cél,hogy minél több ismerősöm ismerősét lássam,hogy hátha azokat is bejelölöm és nő a kapcsolati háló,de akkoris, botrány...
Rengeteg időmbe telt,míg akkurátusan letiltottam minden meghívót, minden cipőalkalmazást használó idiótát stb. ,erre most nézhetem a normális ismerőseim retardált ismerőseit..
Az ismerős szót direkt használtam sokszor,valamiért szeretem. -
Surda-
őstag
válasz
realmdrude #13103 üzenetére
Köszi,igazából az,hogy velük mi történik,az érdekel,ha fotót tesznek fel vagy elutaznak stb.
Csak az nem érdekel,akiket likeolnak,mert nyilván számomra ismeretlen az ő szomszédjának a kisfia,aki ma lett 5éves...
Ezt szeretném megszüntetni,amellett,hogy őket követem.
Sajnos gyakorlatilag mindenkit letilthatnék ilyen alapon. -
-
rokendrol
senior tag
Van egy csoportom fACÉN .Hol tudom megnézni,hogy hányan vannak a csoporton fent a jelen pillanatban,vagy egyes napokon hányan voltak fent?
-
Csiguszka222
újonc
Sziasztok! Tudtok segíteni? Nekem az a problémám, hogy létrehoztam egy Facebook csoportot ahol a képeket albumokba tettem. De bárki tölt fel hozzájuk új képeket sem a hírfolyamban se a csoport idővonalán nem jelenik meg! Mit kell beállítani, hogy megjelenjen? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó Akciós gamer gép (csak a héten Ennyi)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC - RX 6700 XT - R5 3600 - NZXT H510 - 16GB DDR4 - SSD 256GB - HDD 2TB - 4k - 1440p - 1080p
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 14 Ciklus- 8GB/256GB (MRXV3MG/A) Éjfekete 2,5 év Gari
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest