-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Ha esetleg tud valaki egyéb megoldást azt szívesen veszem. Igazából a műholdas minőségével nincs bajom csak ezzel a beltérivel.
Van próbaidőszak. Egy próbát megér talán...Mostanában 3100 Ft-ért is fel szokta ajánlani a nagy csomagot (L) ami szerintem elgondolkodtató lehet akár....
[ Szerkesztve ]
-
will5
tag
válasz kabelmania27 #3488 üzenetére
Köszi, és neked is @kovyhun .
Nem tudom, hogy meg akarom-e szokni ezt az EPG-t. Ez így nagyon nagy visszalépés.
Lehet marad a vidanet, de árban meg majdnem duplája... -
kovyhun
tag
Szia,
nekünk a régi digi van de a kaon hd 1000 is nagyon melegszik, mióta tettem alá 4 db talpacskát hogy jobban tudjon szellőzni azóta megszűnt a lefagyás. Epg az ilyen, állítólag nem a szolgáltatás része, örüljünk ha van néhány csatornán...
@boborján2: Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
will5
tag
Sziasztok!
Azon szerencsétlenek egyike vagyok akinél megszűnik a Telekom SAT szolgáltatása. Sajnos a telekomnál nincs más lehetőség. Kaposvár kertvárosi rész, csak a Vidanet szolgáltat kábelen. De elavult koax rendszer, a telekom is tőlük bérel, de HD adást felejtsem el. Az internet is szintén innen jön 500-as a leggyorsabb.
Most beköttettem a One-nál ami ugye Digi a műholdas rendszert. Igazából maradt a parabola, pár fokot állítottak rajta.
Viszont beltériből megkaptam ezt a HD-s ZTE játékszert. Hát mit is mondjak....nem nagyon vagyok lenyűgözve tőle. Főleg a telekomhoz képest. Eddig a 2 nap alatt 2-szer fagyott le, eléggé meleg is. Ráadásul a műsorújság egy nagy nulla. Kb az adások 1/3-át mutatja, ékezetes betűket nem szereti. A beállításokban hiába állítok be dolgokat nem működik. Pl be van állítva a magyar nyelv de a csatornán a távirányítóval kell magyarra állítani.
Kérdésem, hogy ez tényleg ilyen szar? Másnál is produkál hasonlókat? Esetleg van megoldás ezekre?
Csak ez az egy fajta beltéri van, vagy van alternatíva?
Mert ha ez ilyen kritikán aluli akkor lehet 14 napon belül visszamondom az egészet.
Csak az a baj, hogy sok lehetőségem már nincs. A yettel 5g alapú tv-je ami még elvileg elérhető illetve a túlárazott vidanet.
Ha esetleg tud valaki egyéb megoldást azt szívesen veszem. Igazából a műholdas minőségével nincs bajom csak ezzel a beltérivel.
Köszi. -
Jarod1
veterán
Sziasztok! Mivel megszűnt a digionline , nézem hogy ONe tv app van alternatívként
mivel lehet ide belépni? Vodás előfizető vagyol mobilon, de digi netcsomag van vezetékesen.. -
Adams84
aktív tag
válasz boborján2 #3422 üzenetére
Ha a 14.320 Ft-os árat a weboldalon kalkuláltad, akkor az nem mérvadó, mivel a webshop (annak technikai és egyéb korlátai miatt) elsősorban a teljesen új előfizetőknek szól.
Ha csomagot váltanál vagy szerződést hosszabbítanál, akkor a 1270-es számon érdemes egyedi ajánlatot kérni.exVodafone koax (HFC-RFoG, DVB-C) / Interaktív TV médiabox
-
Bubaaa
aktív tag
-
pjen
félisten
Szevasztok. Az utolsó vodás számlám befizetési határideje január 13 volt. Én az érték napon utaltam a pénzt. A számla kivonaton szerepel is. Viszont az ONE appban még ma is befizetetlen számlán van nyilvántartva. Másnak is így működik?
.
-
boborján2
aktív tag
Tényleg ennyit dobna az áron az a pár csatorna meg a retek+ premium ?
Jelenleg 9900ft vario csomagokban az 500/22 net és a TV HD családi + 3 mediabox.
Net ugyanaz + Tv Family vario azt írja 14320Ft.
Ha ez valós , akkor kár érte hogy , akaratlanul is belegyúrták az rtl streaminget, mert a HGTV és BBC Earth még megérhetne pár forintot plusszban.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem nézi a Duna World-ön a női vízilabdát? Mert most valami iszonyat pocsék a képminőség. Még a vizes sportokhoz képest is rettenetes a képminőség.
exDigi. -
zsolti72837
addikt
#3395Cs.Tibor már válaszolt előttem félig. Ügyfélszolgálatnak írtál már ez ügyben esetleg? Ők mit mondtak ezzel kapcsolatban?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
tomp
félisten
Napok óta ilyen. Sebességben max 21Mbps van felfelé.
Amúgy ez egy 1000-es net... -
veterán
válasz Adams84 #3406 üzenetére
One fiókból valóban eltűnt TV2 play, átállás előtt még megvolt, TV Alap (66csatornás csomag) Digi fiókban még megtalalható, és működik is a kóddal aktivált fiók.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Adams84
aktív tag
válasz Voice24 #3403 üzenetére
A tv2play nekem is eltűnt a One fiókból, pedig emlékeim szerint tavaly még biztosan ott volt. Nekem még régi csomagom van (TV Premium). Lehet, hogy valamilyen hiba áll fenn, még fejlesztgetnek.
E-mailben sem jött kód?exVodafone koax (HFC-RFoG, DVB-C) / Interaktív TV médiabox
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Digis számlát akartam ma befizetni a ONE online felületén de az a weboldal (d-ugyfelkapu.one.hu) ahova átirányít, időtúllépés miatt nem elérhető.
Próbáltam mobilon, asztali gépen de ugyanaz a hiba.Az ügyfélszolgálatot hívtam, szerintük minden rendben van, nincs hiba.
Rá tudna nézni valaki, hogy nála mi a helyzet?Köszönöm.
-
Voice24
őstag
Tegnap már kérdeztem, de hátha valaki tudja: mitől lehet az, hogy a TV Family előfizetésemben a fiókomban nem látom a tv2play és a Da Vinci szolgáltatását, holott a leírás szerint ezek járnak a csomaghoz?
Ha boxban rámegyek a tv2play appra, ott ad egy kódot, de azt hiába írom be a tv2play honlapján a regisztrációnál, azt írja, hogy lejárt kód.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz kabelmania27 #3329 üzenetére
Egy hete próbáltam, talán majd a tavasszal megismétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- LEGO klub
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- További aktív témák...