-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy lehet beállítani androidon a facebook alkalmazásban hogy a legfrissebb bejegyzéseket mutassa,nem találom sehol. Ha a böngészőben nyitom meg oké de az appot jobban szeretem.
Köszönöm -
aizen92
addikt
Két napja, olyan emberek postját látom, amit egy ismerősöm likeolt és rohadtul nem érdekel, hiába nyomom a nem szeretném látni funkciót, ugyanilyen szarokat nyom a hírfolyamomba. Az a szint, ami jobb oldali sávban van chat felett. Nincs közös ismerős, csak az ismerősöm ismerőse és ezt likeolta ami engem nagyon nem érdekel, főleg úgy, hogy eddig csak cikkek voltak a hírfolyamon, most is van, csak fel van hígítva ilyen számomra érdektelen dolgokkal.
Más tapasztalt hasonlót?
-
donjohnson
addikt
ez kellett most nekem, köszi!
-
-
medica
senior tag
válasz
enginev3.0 #10892 üzenetére
De. Fel is megy, írja minden oké viszont kép nincs csak hang. Lehet valami süti probléma?
-
-
medica
senior tag
Hi! Néhány feltöltött videomnak csak a hangja megy fel, a kép nem (fekete). Mitől van? Formátum, firefox, stb gond? A youtube csatornámról simán meg tudom osztani de a gépemről mégsem megy fel...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Mr. Erikszon #10887 üzenetére
Írj rá, hogy törölje a megjelölést. Volt ilyen velem is már.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha véletlenül rossz embert jelöltem be másnak a képén,hogyan lehet módosítani/javítani?
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10882 üzenetére
Köszönöm!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Disabled-státuszból vissza lehet valahogy kerülni aktívba?
Sajnos nekem még mindig inaktív az accountom, és nem sikerül felvenni a kapcsolatot a facebookosokkal.
Mobilról frisstettem a profilomat, kitöröltem egy már nem használatos telefonszámot, illetve hozzáadtam egy munkahelyet a jobs-hoz. Előbbi mentésénél inreszponzv volt a "Save" gomb, és jó magyar szokás szerint azért ráklikkeltem vagy tízszer, hogy történjen már valami
App crashel, majd újrabelépésnél már ezt írta ki:
Elmentem a linkelt oldalra, ahol elméletileg az ilyen eseteket lehet jelenteni: [link]
Ezzel meg az a baj, hogy a
Your email address
Email address listed on your Facebook account -hez bert emailem nem fogadja el, pedig jót adok meg, nemírom el, semmi ilyesmi, egyszerűen a @facebook.com végű email-t nem fogadja elemail address not permitted
Sorry, but use of that email address is not permitted here.Nem tudja esetleg valaki, hogy mit tudok még ezek után tenni az ügy érdekében? üdv
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csucsbicep #10876 üzenetére
Likeokat nem tudsz eltüntetni, csak ha ő untetszikeli a képet (tevékenységnaplójában)
https://www.facebook.com/settings
Legalul ott van, hogyTölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról.
Ott tudsz privátbeszélgetést lementeni
-
Bubee82
őstag
Sziasztok,
Beleptem egy adok-veszek nyilt csoportba, de ugy latom kar volt, mert telespammeli a news feed-em.
Hogyan tudom korlatozni vagy megszuntetni, hogy ne jelenjenek meg az ujabb es ujabb hirdetesek a feed-be? A csoport opcioja kozott csak a notification van, amit allithatok es hiaba rakom off-ba, semmi nem tortenik.
10881:
Koszi!
Visszafele hogyan mukodik?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Úgy tudom pdf-ben le lehet menteni, de hogy hol, hogyan, azt már meg nem mondom neked.
-
válasz
Nem tudok róla, hogy lehetne menteni, de minek menteni ha ott van minden betű ami magától törlődni nem fog. Szerintem csak úgy, hogy feloldja a tiltást, dislike majd letiltatod magad megint.
-
csucsbicep
nagyúr
Két kérdésem van. Privát beszélgetéseket lehet menteni vmi formában gépre? Illetve, van egy ismerősöm, aki letiltott, úgy, hogy még rá sem tudok keresni, viszont megmaradtak a lájkok, amiket én sem ő nem lát, de egy kívülálló igen. Ezeket el lehet tüntetni?
-
otto14
őstag
Uhh, nem találom... [link] legalább jó helyen keresem?
-
otto14
őstag
Szasztok!
Azt meg tudom valahol nézni, hogy én kit követek és hogy engem ki követ?
-
mdk01
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A bővítmény megnyomásakor bezárult a böngésző, de újratelepítettem és megoldódott úgy néz ki.
Köszi -
-
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Szeretnék írni a facebook stuffnak, mert inaktíválták az accountomat egy app-crash eredményeképp. A személyes profilomat szerkesztettem miközben crashelt a mobil app, majd utána már nem tudtam belépni, mert "Disabled account".
A probléma, hogy ezen az oldalon keresztül sem tudok üzenni, mert nem fogadja el az ...@facebook.com-os email címem, pedig azzal vagyok regisztrálva.
Ergó crash után disable account -> még jelezni sem tudom
Történt már valakivel ilyesmi?
Üdv
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok
az lenne a kérdésem h hol lehet letiltani h csak az ismerőseim láthatják a képeimet? sehol nem találom az opciót, szájbarágósan kéne ha lehet
előre is köszi
-
xenom0rph
őstag
Megszeretném változtatni a családi állapotom ,de sehogy sem akarja kirakni azt a news feddbe, mit kell ahhoz csinálni hogy ott is megjelenjen?
-
dangerzone
addikt
válasz
szentkuti11 #10854 üzenetére
Okés, köszi!
-
szentkuti11
addikt
válasz
dangerzone #10853 üzenetére
Beállítások/ Adatvédelemnél, valamint Idővonal és megjelölésnél gyakorlatilag teljesen személyre tudod szabni.
A borítóképed az, amit nem tudsz elrejteni, a többit igen.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Be lehet azt valahogy állítani, hogy aki nem ismerősöm, az a profilképemen kívül semmit se lásson?
-
-
válasz
enginev3.0 #10848 üzenetére
Nem szívesen használok mást, csak a chrome.. amúgy explorerrel jó.
-
buci30
addikt
Korlátozott lista
Fontos aki tudja help!Ha most jelöl valaki ismerősnek azt jeloltem vissza utana rogton korlátozott listára teszem akkor semelyik kepem egyik albumba se fogja látni ami eddig fent volt azokból se ugye?
Profilkeimet se vagy azokat fogja es a hozzászólásokat a kepim ala? -
-
-
törölt tag
Ha xy kéri, hogy csatlakozzak xy oldala kedvelőihez, azt hol tudom tiltani? Számomra nem egyértelmű.
- Alkalmazásmeghívások tiltása vagy
- Eseménymeghívások tiltása vagy
- Alkalmazások tiltása -
Kb egy hete ha küldenek üzenetben egy képet és rákattintok csak villanik egyet, nem teszi ki nagyban, miért van ez?
-
kispx
addikt
> "A teszt során kiderült, hogy alkalmazásuk rendszeresen összeomlik, és rendkívül lassan tölt be. Majdnem negyven percig próbálkoztak, mire egyáltalán használni tudták a Facebook appot, ez alatt pedig el is fogyasztottak egy teljes havi adatmennyiséget."
Link
Zsenik dolgoznak ott, hogy erre már sikerült rájönniük -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#41133696 #10831 üzenetére
Hát az én időmben mikor közép sulis voltam max 5110 es nokiák voltak és nem volt telefonom suli után vettek a szüleim egy telefont de azért azt sem hordoztam mindenhova.Én azt csinálnám suliba be elvenném a mobilokat kifelé meg vissza adnám,egyébként nem csak ebben az országban de külföldön is meg látszik a mai fiatalok értelmi szintjén ez a telefonos meg közösségi oldalas meg médiás dolog.
-
törölt tag
válasz
Pityu. #10828 üzenetére
Az egész okostelefon hullám veszélyes és főként az általános iskolásokra, akik majd pislogni fognak, hogy miért nem jutnak be gimnáziumba...
Amikor én voltam általános iskolás (1996-ban ballagtam onnan), még a legegyszerűbb mobil telefon is 60k volt előfizetéssel, így nem csoda, hogy egy osztálytársam sem járt vele, maximum az apjának volt. Na de ha be is vitte volna, mit tudott volna vele csinálni? Maximum SMS-t fogadni, és írni. Aztán gimnazistaként már úgy harmadéves koromban volt egy Motorola M3888 típusú mobilom, végzősként meg TimePort-om. De sosem használtam órák alatt.
Ma meg alsó osztályban is minden tanulónál van valamilyen okostelefon szinte. Ott megoldás lehet, mivel egy teremben vannak, hogy mindenkinek legyen egy szekrénye, és abba minden óra előtt kötelezően le kelljen tennie.
Felsősöknél teremről teremre vándorlás van, ott ez nem megoldás. A tanárokat is idegesíti, mert tudják, hogy az osztály egy része nem figyel rájuk. A renitensek meg még Facebookon is letiltják az osztályfőnököt, meg a szaktanárokat is. Nem csak Facebook megy, hanem némán Youtube is (mert azért fülhallgatóval feltűnő lenne, hangszóróval meg még inkább).
Zavaró berendezést meg nem lehet telepíteni, egyrészt anyagi forrásai sincsenek erre az iskoláknak, másrészt nem korlátozható le, csak az iskola területére, harmadrészt biztos jogokat sértene, más nem azokét akik az iskola környezetében laknak, vagy járnak el autóval vagy gyalog.
-
Pityu.
nagyúr
Akkor magyarán szólva ha teszikelem ismeretlen képét csak simán szarik rá hogy valaki tetszikelte.
#10821.LnB
Az kicsit baromság hogy a fiatalokra csak a facebook van rossz hatással,szerintem meg minden bármely más közösségi oldal vagy egyéb alternatíva,na meg a média,de nem magában csak a facebook.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ha valaki nem az ismerősöm a facebook on de tetszikelem a képét azt ő látja?
-
.LnB
titán
válasz
#41133696 #10820 üzenetére
A twitter-t jobban szeretném, csak kevesen használják. Kint USA-ban elég jól kihasználják a sportközvetítésekben is és egyéb területeken is.
Én szeretek emberekkel beszélgetni, de a facebook-ot elenyésző mennyiségben használom erre. Sőt a számítógépet is, vagy fórumozok, vagy személyesen beszélek. Persze megértem, hogy távkapcsolatok tartására teljesen jó. Viszont arra lehet alternatíva más is. Nem értem miért vált ennyire "kötelezővé" ez a dolog.Én a fb-ot inkább egy hírolvasónak használom. Szinte csak az általam érdekesnek tartott oldalak, személyek dolgai jelennek meg az üzenőfalamon. De ezt ki tudnám váltani egy Flipboard-al is.
Szóval használom, de nem tartom nélkülözhetetlennek, és a fiatal korosztályra szerintem rossz hatással van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Semmi sem tart örökké, előbb vagy utóbb be fog következni.
Így menekülnek a fiatalok a Facebookról
Egyelőre én sajnálnám, de reálisan nézve, nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a közösségi oldal hullám, mely immáron 10-12 éve tart, szépen le fog csengeni. Aztán kitalálnak valami mást. A Google az Orkutot leszámítva, mely egy mellék ág lenne a plus mellett, ugyanúgy mint a böngésző piacra, későn érkezett. Nem is megy a plus igazából. Pedig ugye ott van minden androidos készüléken, amikből meg több száz millió van, de a legtöbbre egyből a Facebookot , a Twittert és társait töltik le kapásból.
-
Out
addikt
Fura, hogy senki nem írta ki Facebook-on, hogy nem működik a Facebook.
-
bok92
addikt
Múkodik!!!
-
bok92
addikt
Pedig most akartam szülcsit köszönteni...
-
Phobion
őstag
Nálatok sem elérhető az oldal?
(#10812) krizmo_ - Akkor már minden világos, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
Úgy kezelik, még csak pár perce nem elérhető, de már cikk is van róla:
Teljesen leállt a Facebook[ Szerkesztve ]
-
-
akyyy
senior tag
fel kell menni iwiwre... jah.
akkor msn.. az sem jó..
hát akkor. szivás xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...