-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Firefox-ban se jó és Chromeban se.
Igen bal oldalt van egy kereső de az nem a konkrét beszélgetésben keres. Pár napja még működött, hogy üzeneten belül jobb oldalt rákattintottam, hogy keresés és feldobta középre a keresősávot amivel a konkrét üzenetben tudtam keresni.Kolondrum: akkor nem úgy működik a facebook ahogy kéne neki. Pont az a korlátozott lista lényege, hogy bármit kiraksz azt ő nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Itt ki tudod kapcsolni az értesítéseket:
Értesítések beállításai-> Marketplace -
"The knee-jerk reaction is to feel uncomfortable but these are system files, shipped with the phone, that is accessible to anyone who purchases the phone. This saves FB the trouble of spending $200 every time a new OS update comes out. Personally, with that knowledge, I don't have a problem with this - however, I have a ton of problems with other stuff FB does so I'm happy to keep not using their service."
-
-
-
-
Azt az admin dönti el, hogy a belépéshez használ-e kérdőívet, tájékoztatót, ilyesmit, kikerülni nem tudod, ha ez a csoportba lépés feltétele - vannak zárt csoportok, ahol pl. be kell linkelned az űrlapon a boltod/oldalad/céged, stb. oldalát, mivel ennek meglétéhez kötött pl. a belépés - de ez az adott csoporttól függ, mi alapján vesznek fel.
A csoport adminjai ugyanazt fogják látni, mintha nem ismerősként rákattintanának az adatlapodra. Tehát, ha úgy van beállítva, hogy az ismerőseidet csak te vagy csak az ismerőseid láthatják, akkor a csoportadminok nem fogják látni természetesen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, én sem akartam off cunamit, (bár ez szerintem beletartozik a topikba ) De gondolom érthető, hogy bajba se szeretnék kerülni 1 ilyen miatt. (nyílván ha azt mondtátok volna, hogy necces akkor nem rakok ilyet borítónak és kész ) köszi mindenkinek aki érdemben segített!
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Hogy érthetőbb legyen. Innen a névlistából eltűnt két ismerős: [link].
Szerintem nem a chat miatt tűntek el. Korábban is ott voltak. Ha megnézem a két ismerős facebook oldalát, ott az látszik, hogy még ismerősnek vagyok jelölve. Nem törölték a kapcsolatot. Nem értem a dolgot.
-
EmberXY
veterán
Ez durva, mintha a mátrixban élnénk...
Olyannal eddig is találkoztam, hogy bejelölnek vadidegenek, de azt max nem igazolom vissza, vagy ha van közös ismerős, akkor betudom annak, hogy "biztos ismer valahonnan", na de az, hogy én jelöljek be ismeretlent, az eddig még nem fordult elő. -
-
kidnou
őstag
mint már irtam én a saját feltöltött képeimet se tudtam törölni. Azt irja hogy szűk tesztelői körben.... nem tudok róla hogy beléptem volna, mégis benne vagyok. Amúgy úgy elszúrták, hogy a követett oldalakon kivűl szinte semmit nem látok. Ismerősök bejegyzéseit nem jeleníti meg.
-
EmberXY
veterán
Az első részét értem, azért is írtam, hogy talán költői a kérdés, de azt a részét nem értem, hogy ha úgyis megkapom a reklámokat, akkor miért engedi nekem beállítani, hogy milyen kategóriák/adataim/stb alapján találhatnak meg a reklámok? Értelemszerűen ha semmit nem állítok be, azt gondolnám, hogy nem találnak be, de mégse így van.
-
-
mikk2000
őstag
Igen, 2.0.6 fut.
Szerk.: Mondjuk a PC-s messengerben ha rákattintok az i-re, akkor feljönnek a megosztott fényképek jobb oldalt, azokra kattintva nagy méretben jönnek a képek, de ez azért nem az igazi. Használja valaki PC-ről a messengert akinek megy a csetben megosztott képek nagy méretben megtekintése?
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
2.
na mind1
1. 7volt ismerősöm és hirtelen 1 lett fél napig ... és kicsinyenként ment mindig lejjebb.... most megint 7 lett... kicsit össze vissza dobálja az ismerősöket.. És ez kicsit zavar... De ha írok valakivel az elsőre teszi.... ha az írás rendszeres akkor ott is marad 1-2 helyen.....
Van ismerősöm (távoli) a követés alapra van téve, de a főlapomon az ő dolgai soha nem jelennek meg.,. ha megnézem a profilját ott heti 5-10 kép bejegyzés van...... de ezek nem jelennek meg a főlapon ... na mind1 kicsit fura -
-
-
kispx
addikt
Ezzel kapcsolatban megosztanám: Facebook turns off login-by-email feature after links found online (November 5, 2012)
Bár a visszakapcsolásáról nem találtam semmit sem. -
krizmo_
Topikgazda
Vagy átmeneti hibáról van szó, és később helyrejön (legalábbis én bízom benne).
Nálam mindig ki van kapcsolva a chat, de ugye így is mutatja már, hogy mikor voltam ott, és persze adódott már ebből kellemetlenség (az is igaz, hogy sokszor rosszul mutatja). Hihetetlen, hogy a legtöbb ember ha ír, arra azonnali választ választ vár... Valamint azt is nehezményezem, hogy ha az oldal miatt lépek be intézkedni, akkor mutatja, hogy ott jártam 1 perce stb.... Ezt valahogy jó lenne, ha különszednék...Szerk.:
Amúgy, még nálam is a régi felület van, pedig a frissítéseket mindig hamar megkapom...[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
nyilván nem adtam meg soha... különben nem kérdezném.
De közben utána kerestem. Mások megadják az email belépési adatokat, így a facebook látja a nekem küldött mailjeiket, és ha egyezik a FB regisztrációnál használt email címemmel, akkor már össze is köt.[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Köszönöm az olvasni valót, mindenképpen elolvasom majd!
Körülbelül 10-15 csoportba szeretnék posztolni, ami Facebook Live Streamekkel foglalkozik (djzéssel kapcsolatban), szóval nem lenne probléma belőle. Szimplán csak ha én osztom meg egyenként mindegyik csoportba, akkor eltelik legalább 5-10perc, mire megcsinálom, és addig a LIVE már pörög ugye, ergó 5-10percig csak azt látnák, hogy én ülök és posztolok, amit az Ő helyükben én is megunnék, szóval így "nézőket vesztek" / nem olyan hatékony a Live-om, mint amilyen esetleg egy ilyen program segítségével lenne.
-
Genius007
őstag
Viszont ha van olyan program esetleg, amiben be lehet állitani azt, hogy fél percenként posztolja, az adott X groupba, akkor elvileg nem tilthat le a facebook, mármint ha egyszerre akkor oké hogy érzékeli hogy "spammelsz" de ha lehet esetleg delayt állítani a programban, akkor már nem szólhat elvileg.
Láttam egy - kettő hasonló programot, csak nem mertem letölteni őket, mert ugye abból kell belépnem fb-re, és nem hiányozna ha ellopnák az accountom vagy hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Projektor topic
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...