- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csápájev
őstag
Messnegeren belül már nincs ott a teljes beszélgetés megtekintése a beállításoknál.
Hova lett? -
-
Eladó445
tag
Sziasztok! Van egy Facebookos oldal ahol én csak szerkesztő vagyok, de rajtam kívül már senki sincs a szerepkörben.El szeretném távolítani ezt az oldalt, de hiába nyomom az eltávolítást -> jelszó megadást, ez az üzenet jön elő: Ha a folytatást választod, az oldaladnak egyetlen adminisztrátora sem marad. Kérjük, frissíts, ha vissza szeretnél lépni az oldaladra. Nem frissítek, várok...De nem történik semmi..Létezik valami email cím ahova írni lehet, hogy töröljék az oldalt? Köszönöm
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
krizmo_
Topikgazda
Mindenki nyugodjon meg, világszerte leállt a Facebook, tudnak a hibáról, dolgoznak rajta!
-
chungee
addikt
Napot!
Nálatok is vagy csak nálamWin10+FF
[link] -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Az miért lehet,hogy az egyik face accountomat nem engedi kommentelni bizonyos oldalakon? Pedig biztos nincs letiltva vagy ilyesmi,pár hete csináltam.
A másikkal belépve tudnék hozzászólást írni,ezzel nem.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
rover45 #22074 üzenetére
Üdv,
Esetleg itt érdemes lehet egy próbát tenni: Találd meg a fiókodat...
-
rover45
őstag
-
-
Tiger.
nagyúr
Másnál is változott, az ha rá megyek az ertesitesre akkor sokkal smoohtabb.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
-secret- #22065 üzenetére
Az én Instagramom nyilvános, mégsincs semmi gondom vele.
#22063 -secret-
Nekem nincs összekapcsolva a Facebook az Instagram fiókommal, semmi sem köti össze őket, leszámítva, hogy ugyanazzal az e-maillel regisztráltam, de az nem látható sehol.LiLxWaYnEx
Üdv,
Egy időre állítsd át Facebookon a ki jelölhet ismerősnek részt csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni. Valamint jelentsd a kamuprofilokat.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Napi szinten jelölgetnek ismerősnek kamu profilok.Ez csak nálam ilyen gyakori?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Gyick
őstag
Az eszem megáll.Hogy lehet az hogy ha bejelentkezek ugyanabból a böngészőből anyám accjával azzal ki tudnám választani az adott lakhelyet jelenlegi városnak.Az enyémből meg sehogy se.Mobilról se.Ez vmi beállításbeli dolog?Egyszerüen nem kínálja fel..Ha simám beirom meg hibaüzenet jön.Vki látott már ilyet?
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Messengerben (android) az miért van, hogy nagyon sokszor azt írja ki, hogy üzenet elküldve tehát még nincs kézbesítve mégis úgy mutatja, hogy éppen online az a személy akinek küldtem? Meg azóta mondjuk már 3-szor mutatta, hogy online. Tehát fent van facen mégse úgy írja, hogy kézbesítve.
-
törölt tag
hogy kell repülős reakciót csinálni? vagy tüzeset
-
rover45
őstag
Sziasztok, hadd kérdezzem meg mi lehet az oka annak, hogy nem tudok belépni a Messengerbe?
Facebook nélküli fiókom van, csak telefonszámmal (és jelszóval) regisztrált Messenger fiók.
Egy androidos telefonról és egy Windows 10-es gépről használtam eddig.
Cirka 36 órája azt vettem észre, hogy nem jönnek üzeneteim és nem is tudok küldeni. Megnéztem az asztali gépen bejelentkeztetett fiókomból is, de ott már nem is engedett belépni, hanem kért egy nagyfelbontású fényképet, amin jól látható az arcom. Ezt feltöltöttem, de ennek 24 órája és semmi változás. -
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Android 8.0.0 alatt használom a Messenger-t, új verzió 176.0.0.24.79. Régen be tudtam állítani, hogy üzenet esetén ne adjon hangot (sound: off), de rezegjen (vibrate: on). Na most ebben az új verzióban már nincsenek ilyen beállítási csúszkák, hogy sound meg vibrate, hanem ha az értesítések és hangok opcióra megyek, akkor vagy mindent le tudok némítani a legfelső csúszkával, de csak korlátozott ideig, vagy pedig az értesítési hang fajtáját tudom beállítani, de ott nincs olyan, hogy néma.
-
Gyick
őstag
Hali!
Olyannal találkozott már vki hogy nem enged a fb megadni egy lakóhelyet pedig van oldala....Se telóról se gépről nem tudom kiválasztani.
-
mikk2000
őstag
Sziasztok, egy ismerős (ideiglenes) tiltást kapott facebookon, mivel szokás szerint leírta a véleményét, és hát ügye szólásszabadság van, A kérdés hogy az androidos telóján van-e lehetőség arra, hogy másik messenger fiókot létrehozva a tiltás ideje alatt is tudjon ismerőseivel csetelni? Köszönöm.
-
mmdms
addikt
halihó!
Ha küldök valakinek egy üzenetet, de nem kékül ki, szóval még nem kapta meg, de azóta többször is elérhető volt, akkor korlátozzák a tőlem kapott üzeneteket, vagy csak nem kapta még meg valami oknál fogva?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A telefonszámom már több,mint 1 éve hozzá van adva a Facebook profilomhoz, viszont most néztem,hogy a Beállítások->Mobil résznél a mentett telefonszámom mellett kijelzi, hogy "Már megkaptad az ellenőrző kódot?" és van egy mező, amely mellett a Megerősítés gomb található. Én a telefonszámom megadásakor nem kaptam megerősítő kódot. A telefonszámom mellett viszont van egy szöveg, hogy a szöveges üzenet aktiválva.
Mit szükséges most tennem? Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Bejelöltem valakit ismerősnek, azonban nem kaptam értesítést, hogy visszaigazolt, ha rámegyek az adatlapjára a megjelölés ismerősként gomb halványabb mint az üzenetküldés, azonban nem lehet rákattintani.
Akkor nem ismerősöm? -
kiro4444
tag
Sziasztok!
Az volna a kerdesem, hogyha a messengerben zold pottyel jeloli, hogy jelenleg elerheto az illeto, az lehet, hogy amugy FB-on van fent, nem pedig messenegeren? Megkulonbozteti a rendszer a ket dolgot? Tehat, ha FB-ot hasznal, attol meg lathatom, hogy a messenger azt jelzi, hogy jelenleg elerheto? Ez most csak mobiltelora erdekelne.
Koszi a valaszokat! -
MadGame
senior tag
Másnál is megkattant a Facebook? Napok óta asztalin is és mobilon is azt csinálja, hogy ha a legfrisebb posztokra kattintok, akkor párat kiad, bár belekever egy-egy 24 órával ezelőttit is, majd pár poszt után közli velem, hogy nincs több megjeleníthető bejegyzés. Bug lehet?
-
törölt tag
Helló,
mi az oka annak, hogy valakivel bár több közös ismerősöm van a Facebookon, mégis kevesebbet mutat meg?
-
kidnou
őstag
válasz
1bitesjuzer #22019 üzenetére
Üzenőfalon kirakott posztnál nincs olyan lehetőség, hogy ne lehessen hozzászólni?
-
1bitesjuzer
csendes tag
Mitől van az, hogy a facebook videók mobilon nézve pocsék minőségűek?
Hitvány felbontásra butítja. Simple pro appot használok, abban nincs erre vonatkozó beállítás.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Valami lett a facebookal, most már s9-en a csengőhang erőt használja ha értesítést kapok, kibaszott hangos.
Másnál is ez van?[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
draco31
veterán
Hello!
Direkt zaklatás miatt létrehozott profilt le lehet valahogyan nyomozni, legalább annyit, hogy honnan használják, akár bíróságon keresztül is?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kispx
addikt
válasz
nagysandor79 #22012 üzenetére
nem.
(De ha mégis, akkor mit érnél az IP címével?)
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
nagysandor79 #22012 üzenetére
Te egész biztos nem fogod tudni lenyomozni.
-
nagysandor79
aktív tag
le lehet-e az adatlapot nyomozni, hogy milyen ip címről ír?
-
válasz
kedvesgabor #22008 üzenetére
Értesítéseket lenyitod akkor ott van az alján, hogy "Az összes megjelölése olvasottként" illetve az üzenetek tetején is ott van.
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok!
Többen használjuk a gépet és a fejemnél ahol bejelentkezhetek mindig jelez 1 új értesítést, de ha belépek akkor nincs.
Mi lehet ez? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet írni a FB-nek?(Még mindig a fenti ügy. Hétvégén találkoztam egy nagyon csinos és kedves csajszival. Gondoltam rá bízom, ha akar, megkeres a FB-n. Így is tett, bejelölt, de én ezt csak napok múltán láttam, reggel a munkába érve annyit láttam, hogy bejelölt, de sajnos SOS elintéznivalóm volt, és fél órára rá, amikor tudtam volna időt szakítani a dologra, már nem volt ott. Legalább a neve kéne, ehhez meg a FB segítsége elengedhetetlen.)
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet törölni egy olyan embert/céget aki nem ismerősöm(nincs az ismerőseim listájában),csak egyszer valamikor kapcsolatba léptem vele?Azóta mindig mutatja hogy elérhető,de már nem semmi kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum