-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok, a beszélgetésemen belül, az üzeneteket ha kitörlöm, akkor azt később vissza lehet valahogyan nézni hogy mit töröltem ki?
Fontos lenne
Köszönöm. -
GabN73
addikt
Az miért van, hogy amit feltöltök képet (akár mobilról, akár gépről) vagy amin megjelölnek, nem jelenik meg a képeim között? Az idővonalamon látom, de oldalt nem frissíti.
-
Pityu.
nagyúr
Ha a facebookon letiltották a hozzászólási lehetőségemet egy oldalon,akkor nem lehet valahogy kijátszani a dolgot,hogy újból tudjak hozzá szólni?
-
Bjørgersson
félisten
Nekem most 168 ismerősöm van, de közülük jó, ha 18-cal szoktam rendesen találkozni. Emiatt viszont nem fogom letörölni a régi osztály-, évfolyam- és csoporttársakat, rokonokat.
Nem egy olyan ismerősöm is van, akivel még személyesen nem is találkoztunk, mégis majd' napi rendszerességgel beszélünk.
-
BossBoss
őstag
Egy kérdés: Miért van az, ha nem aktív facebook chaten attól még más látja mikor vagyok aktív? Pl meglesem az üzenőfalam erre más ezt látja. Ki lehet ezt kapcsolni vagy ezzel együtt kell élni?
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10787 üzenetére
Nekem kb 30 ismerősöm van FB-n, szóval én gyorsan végeznék így is. Hogy lehet valakinek több száz ismerőse, akivel gyakran találkozik?
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10785 üzenetére
Beállítás --> Tiltás --> Eseménymeghívások tiltása
Egyesével megadhatod, hogy kitől nem. Macerás
-
Bjørgersson
félisten
Gondolom azt sem lehet külön beállítani, hogy csak bizonyos listán szereplő személyek küldhessenek nekem eseményekre meghívókat?
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10782 üzenetére
Jah, vagy úgy
Mivel biztosra nem tudom mondani, hogyan tudod törölni vagy, hogy lehet-e egyáltalán, csak egy ötletem van, tölts fel egy új képet, ami felülírja a régit
-
Bjørgersson
félisten
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10780 üzenetére
Beszélgetésbe, beszélgetéshez, mi a különbség? Amit üzenetben küldesz azt nem lehet törölni. Ezekszerint Te másként értelmezed a beszélgetést, mint én
-
perempe
veterán
hogyan lehetne az espn fórum alatti facebook hozzászólásokat megjeleníteni? a válaszok is érdekelnének.
-
Bjørgersson
félisten
Csoportos beszélgetéshez feltöltött képet hogyan lehet törölni?
-
modflow
veterán
Be lehet azt állítani, hogy aki nem az ismerősöm, az ne lássa a képeimet sőt a profilképemet se?
-
Out
addikt
válasz
Wanderlust #10771 üzenetére
Beállítások--> Idővonal és megjelölések --> Ki láthatja az idővonalamon lévő dolgokat?
-
Wanderlust
tag
Az idővonalamra ismerősök által írt bejegyzések (szülinapos köszöntések stb.) láthatósága hogyan állítható át úgy, hogy csak én lássam? A sima bejegyzéseknél megoldható úgy, hogy csak egy bizonyos csoport számára legyenek láthatóak de ez nem működik a mások által írt bejegyzéseknél...Valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Ki lehet valahogy kapcsolni hogy ne jelezze a facebook ismerősöknek ha szülinapom van?
-
törölt tag
Nem tudom,hogy jó topikba írok-e, de talán ez áll a legközelebb a problémámhoz, ami pedig az hogy:
Törölhetetlen a facebook profilom.
Bejelentkezek,majd szépen ellátogatok arra a linkre ahol törölni kell a profilomat
Megerősítem a törlési szándékomat majd feljön egy kis ablak hogy írjam be a jelszavam és egy kódot(captcha)Beírom a jelszavamat, majd a kódot erre az az üzenet fogad,hogy "Hibás e-mail cím, vagy jelszó"
Mi a retek?
Először azthittem félreírtam a kódot.
Leellenőriztem a kódot, pontosan beírtam,stimmel
Mit kapok?"Hibás e-mail cím, vagy jelszó"Egyébként ha a kódot félreírom akkor azért külön beszól,szóval tényleg nem azt írtam félre, itt valami más baja van
Mellesleg ez a captcha kód külön megér egy misét. Az összes captcha-s oldal közül talán ez használja a legrondábbakat, a fele összefolyik, a felolvasott szöveg pedig szintén érthetetlen
Leellenőriztem a jelszavam is. Leírtam egy txt-be, copy paste el bejelentkeztem, majd paste el behelyeztem a megfelelő rublikába(tehát biztos nem írtam félre)
A jutalmam "Hibás e-mail cím, vagy jelszó" lett.Több mint 40x próbálkoztam de mindig beszól az e-mail cím vagy jelszó miatt.
Egyfelől értelmezhetetlen hogy miért szól be az e-mail cím miatt,amikor nincs is olyan rublika amelybe beírhatnám.Nem hiszem el,hogy sablon szöveggel kell jelezni a hibát itt is.
Másfelől, mind a captcha stimmel,mind a jelszó, ennyiszer még én se írhattam félre, mi a fene baja van akkor?Próbálkoztam az adblock kikapcsolásával, hátha az tilt le valami felugró folytatást, semmi.
Próbálkoztam IE,Mozzilla,Chrome alatt, ugyanez.Emberek,én vagyok ekkora retek hogy nem tudom magam törölni, vagy ténlyeg ilyen tahó az oldal,és nem hagy?
Remélem tudtok segíteni, előre is köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
Megnéztem a saját teszt oldalamon, beállítottam hogy nem kérek értesítést semmiről max üzenetről.
Másik felhasználónál aki szintén admin jogosultsággal szerelep az oldalon , nála ugy maradtak a beállítások hogy kap értesítést.
Akkor egy rendes céges oldalán ahol kineveztek adminnak, és beállítom hogy nem kérek értesítést, attól a többiek fognak kapni? mert minden egyes vadidegen lájkolásrol jön az értesítést, és engem zavar D:
-
krizmo_
Topikgazda
Mostantól kétfajta lájk van Facebookon
#10755 kispx
Nekem is ott van, de ha rámegyek egy ismerősre, ott már nincs ott...Praktikusabb volt, hogy az ismerős idővonalán is ott volt, mert nem biztos, hogy akit meg akarok nézni az tevékenykedett valamit az utóbbi időben a hírfolyamban. -
válasz
Bjørgersson #10761 üzenetére
Magyar oldala Nincs, külföldi az van neki
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #10760 üzenetére
Ígyse úgyse lesz borító, mivel nincs oldala a könyvnek.
-
válasz
Bjørgersson #10758 üzenetére
Akkor nem lesz kint borító
-
válasz
feelurself #10381 üzenetére
Galaxy S II ...
-
Cranium
tag
Hali. Ugye lehet profilnál könyveket beadni. Na már most, a legtöbb könyv amit olvastam, annak nincs magyar megfelelője, és a kérdésem, hogy hogyan csinálhatok ilyen oldalt, amit aztán hozzáadhatok a Könyvek szekcióhoz?
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Facebook néha kiírja, hogy:
Érvénytelen e-mail cím
Az általad megadott ...@fre email.hu, e-mail cím helytelen. Kérjük, írj be egy helyes e-mail címet, hogy ne maradj le a fiókoddal, illetve az ismerőseid frissítésével kapcsolatos fontos értesítésekről.[néhány ismerős képe]
Új e-mail: [lehetőség új email megadására] [E-mail frissítése gomb]
Ha úgy gondolod, hogy valami hiba folytán kaptad ezt az üzenetet, kérjük, erősítsd meg újra a jelenlegi e-mail címedet.
-- úgy gondolom, rákatt. Jelszót kér, beírom neki. Jön a következő ablak:
E-mail frissítési hiba
Sajnáljuk, problémáink adódtak az email címed frissítésével. Kérjük, próbáld meg újra.
[bezárás gomb]...ez mi lehet?
Alkalmazás egyetlen se fut, böngészőben sincs gyanús plugin, vírust nem találok a gépen. Próbáltam lekérni egy logot a Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról funkcióval eddig kétszer, de nem küldött mailt, hogy rendelkezésre áll, letölthetem a pakkot (ez régebben működött). Ennek ellenére a fre emailes fiókomra jönnek a fb értesítő levelek...
Valakinek ötlet?
(a fre emailt valamiért banolja a chat, mivel lehet ez is a hibaforrás, ezért ideerőltettem... utólagos bocsánat érte
)
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Korábban volt egy olyan opció, ha rámentem egy ismerősre, hogy "ismeretség megtekintése", ami eltűnt, másnál sincs már ott?
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #10749 üzenetére
Az a baj, hogy attól még ugyanúgy kapom a meghívókat és ott tornyosulnak majd az eseményeknél.
Azt meg nem szeretem, amikor az eseményeknél csomó piros jelzés van, hogy nem jelöltem még be egyes programokon, hogy ott leszek, vagy sem.
Esetleg más megoldás ?
köszi
-
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Ha valaki ismerősnek jelölt, de utána visszavonta, még mielőtt megnézhettem volna, hogy ki az, akkor honnan tudom kideríteni azt, hogy ki volt ez az illető?
Nem kapok e-mail értesítést semmiről, szóval ez kilőve. -
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #10749 üzenetére
De attól még ugyanúgy kapni fogja a meghívókat.
-
-
Orionk
senior tag
Köszi Laca az is lehetséges.
Sziasztok !
Benne vagyok egy futó csoportban, mert néha szeretem elolvasni, amit az emberek írnak a tapasztalataikról.
Viszont ebben a csoportban gyakran szoktak közös futás eseményt létrehozni és erre mindig meghívják a csoport tagjait, így engem is. Sosem mennék el és nem akarom mindig nyomogatni, hogy nem veszek részt.
Erre lenne valami megoldás, hogy továbbra is a csoport tagja legyek, de az eseményekre ne hívogassanak meg állandóan ?
köszi
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Bjørgersson #10742 üzenetére
Zsir, gondolom a nevet.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
enginev3.0 #10744 üzenetére
Köszönöm!
-
-
pr1mzejEE
addikt
Hali, lenne egy kérdésem. [link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csucsbicep #10741 üzenetére
Látni fogja.
-
csucsbicep
nagyúr
Szerintem igen, de azért megkérdezem. Írok, egy olyan embernek, aki nem ismerősöm és az üzenet után azonnal letiltom, hogy rám se tudjon keresni, akkor látni fogja, amit írtam?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy olyan személynek írtam Facebook on üzenetet, aki nem ismerősöm, de van közös ismerősünk.
Amikor a levelet írtam neki, akkor a FAcebook nem kínálta fel azt, hogy fizessek a levélküldésért és akkor tutira az inboxába kerül.Tehát alapból oda került. A levelet elküldtem és a levél alján néhány órára rá ki is mutatta, hogy elolvasta. Ez tegnap este volt.
Ma délelőtt, kb. 10 órára rá pedig azt látom, hogy már nincs ott a jelzés, hogy elolvasta volna.
Ez hogyan lehet ? Hiába lépek is és vissza be Facebook ra akkor sem mutatja, hogy elolvasta volna, pedig tegnap este biztosan elolvasta.
köszi
-
Bjørgersson
félisten
Most nézem, hogy a godmother, godfather opció is eltűnt a családtagoknál.
-
Bjørgersson
félisten
Azért szerintem hasznos lenne, ha ilyen szinten testre lehetne szabni ezeket a dolgokat. Ha pl. csak azt szeretném, hogy a close friends és family listán szereplő személyek köszöntsenek fel születésnapom alkalmából, akkor oké, elrejtem a többiek elől. De azt már nem tudom beállítani, hogy csak ők írhassanak az üzenőfalamra, így tele lesz spammelve az egész. Ez csak egy random példa volt, de gondolom így már érted mire gondolok.
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10734 üzenetére
Igazából a követőid, akik nem az ismerőseid, úgyis csak azt látják, amit nyilvánosan osztasz meg. Az ismerőseid meg alapból követőid lesznek, amig ki nem kapcsolják.
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10732 üzenetére
Beállítások ---> Követők, Mindenki vagy ismerősök, ennyit tudsz beállítani
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #10701 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Integra
titán
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #10725 üzenetére
Tényleg !
Viszont, ha mégis követni szeretném egy idő után, akkor hogyan birom vissza állítani ?
köszi
-
-
aizen92
addikt
Benne vagyok egy könyves adok-veszek csoportban, ami sajnos nyílt. ( Ezen tuti nem lehet változtatni, szóval ez fix )
A problémám az, hogy az ismerőseim látják ha kirakok egy bejegyzést. Azzal nem lenne, gond, hogy látják a bejegyzést ha rámennek a csoportra.
Sajnos az ő hírfolyamban megjelenik az, hogy ott hozzászóltam/bejegyzést írtam ki.Ezt kéne megszüntetni, hogy ne lássák hol szóltam hozzá. ( Gondolom esélytelen, de egy kérdést megért )
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #10720 üzenetére
Ha jobb oldalt rákattintasz arra a kosárkára, akkor kaphatsz új smiley-kat.
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson #10720 üzenetére
Nálam normális méretű az ablak (FF29)
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #10709 üzenetére
Szia !
Ha kilépek, azaz leíratkozom a csoportról, akkor pedig egyáltalán nem látom a tartalmát. Még akkor sem, ha megnyitom a csoportot, mert nem vagyok tagja, ahhoz újra be kellene akkor, hogy lépjek.
Tehát az a gondom, hogy például benne vagyok a Magyar Gombász csoportban. Csak azért vagyok benne, mert kb. 4 havonta ha egyszer keresek valamit, akkor ott megtalálom.
Tehát csak akkor szeretném látni a csoportban levő bejegyzéseket, ha megnyitom a csoportot, hogy mostanság miket írnak.Viszont azt nem akarom, hogy a hírek között a hírfalamon is megjelenjen egy-egy bejegyzés a csoportból.
Tudtok erre valami megoldást ?
Köszi szépen.
-
cirkus
aktív tag
Új profilt próbáltunk volna létrehozni, de az adott email címre azt írta, hogy a hozzá tartozó fiók le van tiltva. Erre az email címre biztos hogy nem volt létrehozva korábban profil. Mi a teendő ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #10715 üzenetére
Facebook próbálja védeni a felhasználókat. [link]
-
válasz
Bjørgersson #10714 üzenetére
Próbálják védeni a felhasználókat
-
Bjørgersson
félisten
Friend requests are for connecting with people you know well, like classmates, friends, family and colleagues. Please don’t send this friend request unless you know this person personally.
Mi ez már? Nem mindegy ezeknek a ˙#^´˘[˘< kit jelölök be?
-
Orlin
addikt
válasz
enginev3.0 #10712 üzenetére
Nincs sajnos...Azt vágom kb milyen zenét kedvel
Próbáltam mondjuk a kedvenc együttes oldalán végig keresni,de ott nem lehet megnézni az összes kedvelőt
Akkor titok marad egyenlőre az élete
Franc persze akinek valami "sántít" az életében pont őt nem lehet megtalálni...Köszi srácok!
-
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Van egy csaj ismerős akit meg szerettem volna keresni,de nem találom...Hogy lehet?Vajon be lehet nála állítva,hogy ne lehessen rákeresni?Ilyen van?Fent van tuti az életkort is beállítottam meg a várost,de semmi.
Bár elég béna a a kereső mert olyan nevű egyéneket is behoz akiknek nem is a keresett neve van...Szerettem volna leinformálni,de így nem fog menni
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A Híroldalamon, azaz a hírfalamon sok olyan megjegyzés megjelenik, amit valaki egyik csoportba írt. Egy olyan csoportba, amiben én is tag vagyok.
Viszont régen ez nem így volt, hogy megjelentek a hírfalon a csoportokban levő bejegyzések. Azokat csak akkor láttam, ha beléptem az adott csoportba.
Nálatok nincsenek ilyen problémák mostanság ?
hogyan lehetne ezt megoldani ?köszi
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsof Nokia #10705 üzenetére
Ezért írtál privátot nekem, amire egyébként válaszoltam...?
-
zsof Nokia
aktív tag
Hol lehet azt beállítani amit néhány adatlapnál láttam, hogy csak jelölni lehetett az illetőt de üzenetet írni nem lehetett neki?
-
buci30
addikt
Megvan a korlátozott lista hol kell
Ha valaki most ismerősöm és volt eddig hozzászólása és most beteszem ide akkor vissza menőleg eltünnek a hozzászólásai nálam meg az enyémek amiket neki írtam?
-
Bjørgersson
félisten
Azt sem lehet beállítani, hogy csak bizonyos listákon szereplő személyek követhessenek, a többiek pedig csak akkor lássanak belőlem akármit, ha megnézik a profilomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...