- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Azt meg tudom valahol nézni, hogy egy ismerősöm miket "like"-olt? Sehol nem találom.
thx
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Trisztan6
csendes tag
-
-
buci30
addikt
Hogy lehet azt megoldani ,hogy az adatlapomon a hír vagy üzenőfal ki hogy nevezi...,hogy ott ne legyen semmi?
Ami eddig volt azok eltűnjenek?
Mert egyesével vissza törölni igen sokáig tartana 3éve amiket megosztottam meg ki írtam stb.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Buster17
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8088 üzenetére
Miért nem? Amik itt vannak azok elég... gagyik
-
Buster17
addikt
válasz
enginev3.0 #8086 üzenetére
Jó és gépről nem lehet azokat a smájlikat küldeni?
-
-
Buster17
addikt
hali!
Ha telorol vagyok akkor onnan tudok küldeni ilyen különleges smájlikat míg gépen csak a hagyományosok vannak.
-
-
-
Psytróger
tag
válasz
Fecogame #8079 üzenetére
Ha magát a boxot méretezem át akkor még rosszabb, mert megjelenik jobb oldalt a görgetősáv, így még keskenyebb a hely a szövegnek... Nekem konkrétan annak a hülye avatarnak az eltűntetése lenne a célom. Erre is van megoldás?
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
válasz
Psytróger #8078 üzenetére
HTML kódot kell szerkeszteni, konkrétan a méretet, de minden mást is beállíthatsz benne.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html | 1TB-os HDD, 100/100 ---> https://hardverapro.hu/apro/1tb_hgst_2_5_100_100_foxpost_1500_ft/hsz_1-50.html
-
Psytróger
tag
Valószínű már kérdeztem jó régen, de nem vagyok benne biztos és nem is tudok visszakeresni... Az oldalamon a facebook like box funkcionál news feedként a jobb oldalsávban (az arcok meg a fejléc el van tüntetve, így gyakorlatilag csak az fb posztok jelennek meg). Csak hogy lássátok is miről van szó: Erről az oldalról beszélek, jobb oldal, rövidhírek doboz. Nos, a gondom az, hogy a facebookos "avatar" vagy mi széltében egy csomó helyet elvesz az oldalsávban magától a tartalomtól/szövegtől. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Esetleg nincs valami alkalmazás aminek a segítségével ugyanígy ki lehet nyerni oldaldobozba ágyazhatóan a facebook oldalon megjelent posztokat, és esetleg személyre szabható a skin is?
Köszi előre is!>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Hegyirabló
veterán
válasz
enginev3.0 #8076 üzenetére
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz
Hegyirabló #8075 üzenetére
Gondolom valamit újítanak, fejlesztenek
Vagy elfogyott a tárhelyA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Motion_Blur #8074 üzenetére
Pontosíts kérlek.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Hegyirabló #8073 üzenetére
Ahogyan senki más se
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Hegyirabló
veterán
-
Ninja Chick.
tag
Miért nem tölt be sokszor a Facebook? 4-5-6x is rá kell frissítenem, hogy egyszer betöltsön normálisan.
De van amikor napokig jó -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, de nem találtam semmi infót, szóval ha volt már ez a kérdés akkor sorry.
Szóval az idővonalon van egy 3x3-as négyzet, benne 9 ismerős profilképe. A következőkre jöttem rá:
- nekem mindig nagyjából ugyanazt a 9 embert adja be, az első három gyakorlatilag mindig ugyanaz.
- Ha "megtekintés mint" opcióval megnézem, másik 9 embert mutat az én idővonalamon. Szóval az ott eléggé randomnak tűnik, ha viszont én lépek be és nézem meg az idővonalam, majdnem fix az a 9 ember.
- általában ha sok az interakció valakivel, akkor belekerül a 9 közé. De, és itt jön a kérdés:Miért lehet az, hogy olyanok is vannak benne, akikkel vagy semmilyen, vagy ezer éves üziváltások voltak csak? Ráadásul a háromból, akik majdnem fixek kettő ilyen. Remélem érthető volt, előre is köszi a választ!
Beauty is pain
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed #8065 üzenetére
Erre valaki?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Miért nincs Kereső a Facebook -omba?
- A Facebook nem engedett regisztrálni "Születési névre, valós névre korlátozás" miatt. A névben lett volna Y és X betű is, lehet ez nem tetszett neki. Na dehát, például egy "Recycling Taxi" nevű zenekart nem regisztrálhatok Béla vagy Rozália néven.
- Ezért kényszer megoldásként létrehoztam egy "Facebook rajongói oldalt", amivel nem volt gondja, nem zavarta az y és az x. De sajnos nincs benne kereső! Így nem tudok keresgélni az emberek között és más sem fogja tudni, hogy fent vagyunk. Illetve arra korlátoz, hogy csak magam jeleníthetek meg pár dolgot, hogy mi történt... Viszont mivel nem enged keresni így az ismerőseinket sem tudom megtalálni. Nem csak azt szeretnénk, hogy emberek reagáljanak a bejegyzéséinkre, ha valaha egyszer odatévednek, hanem szeretnénk másokat is felkeresni, és hozzászólni.
- Tudom-e törölni vagy átírni másikra azt az e-mail címet amivel regisztráltam, mert egy újat hoznék létre azzal az e-mail címmel, egyenlőre nem jöttem rá miként lehet megváltoztatni.
- Mi a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
Trisztan6
csendes tag
Valaki segítségét szeretném kérni.
Egyik ismerősömmel sokat szoktam chatelni és egyik napról a másikra a chat ablakban nem jelenik meg, ha elérhető, akkor sem. Ő sem lát engem. Aztán adatlapon keresztül nyitok egy üzenet ablakot, megkapjuk egymás levelét. Utána már lehet nyitni a neve mellett chat ablakot, de úgy látjuk egymást, mintha egyikünk sem lenne elérhető. (nincs zöld pont) .
Mi lehet az oka? Egyikünk sem állított át és be semmit, nem tiltottuk le egymást stb.Köszi előre is a segítséget!
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan problémám lenne, hogy facebook névjegyet akarok beilleszteni a honlapomra, de mikor elkészítem a névjegyet a megjelenítendő helyek között nincs semmi. Teljesen üres. Mit lehet ilyenkor tenni?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html | 1TB-os HDD, 100/100 ---> https://hardverapro.hu/apro/1tb_hgst_2_5_100_100_foxpost_1500_ft/hsz_1-50.html
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8058 üzenetére
az már volt, töröltem is a profilt. csak akartam h lehessen regelni ezzel a címmel újat. de mindegy má' köszi!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám
Chat nálam ki van kapcsolva mindig is ki volt de most meg látnak(elérhető vagyok azt írja)
Ez,hogy lehet?Valakinek van ilyen problémája?[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Mr.Csizmás
titán
-
Lacus_84
senior tag
válasz
nem_tom #8052 üzenetére
Már nem engedte szerkeszteni az előzőt...
De amúgy nem értem miért akarod kikapcsolni. Ha lájkolsz valamit, az azt jelenti, hogy tetszik az adott poszt, kép, vagy bármi egyéb, és ezt mások tudomására is szeretnéd hozni. Ha pedig nem tetszik, vagy cikinek tartod, hogy megjelenik a lájkod a hírfolyamban, akkor meg nem kell lájkolni. Ennyi az egész. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #7994 üzenetére
üdv,
arra a hsz-mre, amire most válaszolok, még nem született megoldás. beregisztráltak a cimbora mail címére egy profilt az ő nevével, visszaéltek vele durván. törölni tudom, hogy kell, de az nem elég - gondolom akkor nem lehet újra erre a mail címre regisztrálni egy profilt, márpedig ez nagyon fontos lenne.
a facebooknak akarok írni egy üzenetet, de semmi support mail cím vagy ilyen nincs, hiába keresek, vagy krva béna vagyok, vagy ők bzik ennyire. how do i report meg mit tudom én milyen help van annyi mint a szemét, de egyik se jó nekem.
szóval egy fb support mail kéne, létezik ilyen? sos lenne, köszi előre is!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nem_tom
őstag
Ki lehet valahogyan kapcsolni, hogy lássák amit like -olok? Mert ez a jó... arckönyv folyton kiposztolja, hogy mit like-oltam.
Köszi előre is!
-
krizmo_
Topikgazda
Én telepítettem anno egy alkalmazást (áramszolgáltató, tehát nem valami hülyeség), és nem tudok tőle megszabadulni. Ha az adatvédelmi beállításokba belépek, és ott megnézem az az alkalmazásokat, ott nincs semmi, viszont a tevékenységnaplóban az "összes alkalmazásnál" ott figyel, és sehogy sem tudom eltávolítani. Nagyon rühellem az app-okat, nem is szoktam semmit használni, ezek után meg főleg, amikor egy ilyen oldal alkalmazásától nem tudok megszabadulni.
Amúgy az e-mail címed alapján rád lehet keresni, és elég sok minden publikus a profilodban a "nem ismerősök" számára, ezt csak azért írom, mert korábban írtad, hogy akik nem ismerőseid számukra nem publikus a profilod, lehet elmásztak a beállításaid.....nekem volt már ilyen....szóval csak jelezni akartam.
-
plus44
veterán
válasz
krizmo_ #8042 üzenetére
Nem, az ég világon semmit, tejesen "pucér" a facebook-om. Azóta kitöröltem őket, de olyan szintén elidegenedtem ettől a közösségi site-tól. A létező összes adatvédelmi dolgot beállítottam, egyszer elfelejtek egy jelszót az életben nem tudom aktiválni a felhasználómat újra, még én sem, ennek ellenére ilyen megtörténhet. Szánalmas.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
egy távoli ismerősömnek szeretnénk bekapcsolni, hogy látni lehessen, hogy kik a barátai, de csak iphone-ja van jelenleg. próbáltam én is nézni az enyémen, de nem találtam meg azt a kis "cerkát" ami a barátok szerkesztését szimbolizálja. egész pontosan az itt leírtakat szeretnénk megcsinálni, de csak iphone áll rendelkezésre.
előre is köszönjük
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
plus44
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8039 üzenetére
Na ez az!
Én is ezt csinálom, de írtam is, ezeknek nincs profiljuk. Megnyitogattam mind a 30-at és tudod mi jön be rájuk? Az ÉN oldalam. Eszem megáll. Ezek ilyen kamu szellemprofilok, vagy én nem tudom..Csinálnék róla képet, videót, de sajnos a Nokia 100 ezekre képtelen.
Rákerestem google-ban, de semmi. Hogy lesznek ezek az ismerőseim? Minden hónapban jelszót cserélek, nem publikus 'nem ismerősök' számára a profilom, egyszerűen nem értem...
szerk: na de soha nem is voltak ismerőseim. Ez a szép benne. Tele ilyen Ricardo Vascez, meg Tom Lawyer, meg Melinda Boss...teljesen hihető és egyáltalán nem kamuszagú nevek.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Bocsi, nem tudok volt-e már, nem olvastam vissza, de lenne egy nagy problémám. Már régebben is észrevettem teljesen véletlenül, hogy az ismerőseim között néha néha felüti a fejét egy egy teljesen ismeretlen. A régebbi verzióknál könnyebb volt törölni őket, mindenki, aki nem kellett, jelölőnégyzet be, majd törlés. Most csak egyesével lehet, de nem is ez a bajom. Ma véletlenül láttam a hírfolyamban egy olyan illető (valami random külföldi arc) képét, akit én már egyszer töröltem az ismerőseim közül. Ma megtettem újra és blokkoltam is, viszont nem értem. Hogy lehet az ismerősöm, ha már töröltem? Sőt, hogy lehet az ismerősöm, ha se ő, se én soha be nem jelöltük egymást? Ezen felbuzdulva végigpörgettem az ismerőseimet és a legnagyobb megdöbbenésemre találtam legalább 30 nevet, akiket soha nem jelöltem be és vissza sem. Mind külföldi, kép nélkül és NINCS PROFILJUK! Szerepelnek az ismerőseim között, helyet is foglalnak (töröltem egyet és azzal kevesebb is lett az ismerőseim száma), de minden egyes törléskor (név, unfriend), befrissül az ismerőseim oldal és megint kereshetem át az egészet. MI történik?!
-
Snooker
senior tag
-
kispx
addikt
válasz
Snooker #8030 üzenetére
Szerintem nem a fiók regisztrálási idejéhez kötött. Lehet, hogy az ismerősök számához. Mióta ellapátoltam a szennyet és 100 alatti az ismerőseim száma, azóta nekem a főoldalra az adatlap és a kezdőlap link közzé is kiteszi a kit ismerhetek funkciót. (Mellesleg a reklám helyett is a Közös ismerősök keresése funkció jön be az oldatelöltések kb a felénél.)
-
Lacus_84
senior tag
válasz
bAtt001 #8025 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy én mindig ki vagyok jelentkezve a chat-ből, mégis azt jelzi, hogy elérhető vagyok, ott van a nevem mellett a kis zöld pötty. Telefonon sem vagyok bejelentkezve, még a wifi és a mobilinternet is ki van kapcsolva. Ezek szerint nem csak nálam van így, a fb bolondult meg.
-
bAtt001
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8022 üzenetére
nekem olyan ember is zöld aki életében nem volt online chat-en és telefonról is kizárt
a chat bolond mostanában kb
-
sagesz93
addikt
válasz
Nekem egy olyan embernél áll fenn hasonlo akinél le vagyok tiltva chatről. Csak akkor zöld amikor ir nekem, amúgy meg úgy mutatja, hogy nincs fent.(telefonikon nála is)
Mondjuk ezt a telefonikont se igazan ertem, aki 3 napig nem lep fel róla már nem
írja nála hogy mikor volt fent utoljára, de azert az ikon még ottmarad. Értelme?[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz
Nekem is ugyan ez van.
Egyébként hol találom azt a menüpontot, hogy "Kit ismerhetek?" ? Nem azt keresem, ahol nekem kell megadni adatokat mi szerint keressek ismerőst illetve nem is azt, amikor egy adott személynél kiírja kikkel vette fel a kapcsolatot legutóbb és hogy ismerek e közülük valakit. Csak a sima kit ismerhetek menüpontot, ahol felsorol emberkéket kikkel van közös ismerősöm (minél több közös ismerős annál előbbre rakja a listán)
-
Mr.Csizmás
titán
egy erdekes problema: ismerosom sokszor pillanatonkent valt zold es telefonikon kozott, mikozben beszelgetek vele (vagy nem, attol fuggetlen). mi lehet ennek az oka? (telo+gepes bejelentkezese is van, akar mint nekem, de nekem nem valtakozik, meg a tobbi x szaz ismerosnek se)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zolikaDB
veterán
válasz
El_Gigante #8020 üzenetére
-
El_Gigante
tag
válasz
enginev3.0 #8015 üzenetére
Nincsen okostelefonom. Pár hete telepítettem fel az új kinézetét a fb-nak. Már megbántam...
-
Buster17
addikt
válasz
enginev3.0 #8015 üzenetére
Köszi
-
válasz
Buster17 #8014 üzenetére
https://www.facebook.com/events/calendar
(#8013) El_Gigante@
Nem lehet hogy telefonról vagy bármi más eszközről be vagy lépve?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Buster17
addikt
Hali!
a böngészőmre felrepítettem egy hirdetés blokkoló appot és azóta hogy kinek van ma szülinapja azt is le blokkolta és nem látom. Nem lehet máshol megnézni a születésnaposokat? -
El_Gigante
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne ezzel a trágyadombbal kapcsolatban, hogy annak ellenére hogy nem vagyok bejelentkezve mégis látják hogy fent vagyok. Előre is köszi!
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítség kellene nekem!
Chrome böngésző alatt, ha meg akarom nyitni a facebook.com-ot, nagyon sokszor a histle.org nevű valami jön be, egy lap, amin nincs tartalom, meg próbáltam is adblock-kal tiltani, most fehérség van, meg az oldal címe kiírva.
A gép friss telepítés, úgy, ahogy a chrome is. Jópár napja csinálja. Mi ez??? -
Cranium
tag
Hali.
Csoport chatet be lehet állítani valahol? Mivel a csoportom beállításainál sehol se találom ,ezt az opciót.
-
mntn
tag
Az megoldhato, hogy RSS-en csak az oldalak hireit tudjam kovetni, ne pedig mindent? Taptu-t hasznalok es oda csak kedvelt oldalak bejegyzeseit szeretnem megjeleniteni.
-
Mr. Elliot
senior tag
Helyreállt.
-
válasz
Mr. Elliot #8006 üzenetére
Most meg már feltöltött egy ismerös 10 képet, 5en likolták egyet név szerint 4et csak számmal jelzett mondom megnézem ki a többi, kiirja hogy no one else, mondom dehát ott van hogy 4.Frissitek és már nincs senki sem ott aki likolta, na akkor ez mi? egyszerre csak nem vonta vissza mindenki.
-
válasz
Mr. Elliot #8004 üzenetére
épp ezt akartam én is kérdezni, hogy ilyenkor mi van kaptam értesitést egy megosztásról mind PC-mind mobilon . közeli ismerös osztott meg valamit és a percről percbe is látszott rámentem de nem adott be semmit, frissitettem akkor már onnan is eltünt. az ismerősöm adatlapján sincs kint, de 2 másik ismerősőm viszont likolta ,de ha rámentem ezekre a kiirásokra a percről percenben akkor ott sem adott be semmit és szintén nem látszik az ő oldalaikon sem.
DE nem hiszem, hogy olyan titkos dolog lett volna mert valami kaktuszos FB oldal volt,de ott sem találom a bejegyszését a megosztásról.
Egyébként van még az a funkció mint a régi FB-nél volt hogy vissza lehetett nézni, hogy ki mit hol likolt régebben?
-
Mr. Elliot
senior tag
Kaptam 3 értesítést de eltűntek. Kép kedvelés, hozzászólások voltak. Ismerősök nem törölték, nem vonták vissza.
-
Hol tudom beállítani hogy kik láthassák az ismerőseim?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum