-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
feka007 #10499 üzenetére
Ahogy olvastam ez az FB-s adataidat lopja el, de kitudja még mit. Megnézted a linken lévő Uninstallos dolgokat, hogy nálad vannak-e olyanok a böngészőben illetve a programok telepítése menüben?
Szerintem a párom csak letöltötte, de nem nyomott rá a jar filera. Mindenesetre azt írják, hogy elég ha rányomsz a letöltésre már azzal aktivizálódik.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
-
Out
addikt
válasz
feka007 #10496 üzenetére
Az üzeneteknél látnod kellene, ha "küldtél" volna lol üzenetet. Bár a párom tegnap este kattintott rá a csatolmányra és ma reggel miközben dolgoztam és FB-ztem 6:53-kor kezdte el küldözgetni másoknak a lol-t. Káromkodtam és jelszót váltottam
Szóval, ha most nem látsz olyat még nem nyugodhatsz meg, lehet nálad más időpontban fog előjönni a dolog, figyelj oda!
Lacus_84: amikor felraktad az andoidos FB klienst, akkor nem kérdezte meg, hogy láthatják-e mások ezt a tevékenységet? Illetve az alkalmazásoknál tudod szűkíteni a kört, hogy kik lássák ezt. Sajnos többet nem tehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Nekem egyáltalán nem küldte el még senkinek az én accountommal a vírust, legalábbis nem jelzett vissza még senki, és üzeneteknél se láttam, hogy elküldte volna bárkinek (bár ezt nem tudom, hogy egyáltalán kijelzi-e nekem, hogy van ez?).
Lefuttatom ezt a progit, lol virus removal-t, de sztem ez nem ugyanaz a dolog
-
Out
addikt
válasz
feka007 #10490 üzenetére
Egy gépünk van, tehát az én FB accountom is áldozatul esett. Jelszót ugyanazon a gépen változtattam meg, de egyelőre nem ismétlődött meg a küldési folyamat, bár gyanítom időhöz van kötve. Néztem mailwarebytes-al, de nem talált semmit, viszont most már nem vagyok otthon.
Találtam egy weboldalt [link], ahol a lap alja felé van egy olyan rész, hogy Uninstall LOL virus. Megnéznéd, hogy nálad ott van-e a programok telepitése és törlése menüben, illetve a böngészőkben?
[ Szerkesztve ]
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok,
Az adatlapomról hogy tudnám kitörölni a legutóbbi tevékenységet, jelen esetben, hogy elkezdtem használni a FB appot? Az az érdekes, hogy a tevékenységnaplóban nincs benne, és csak akkor látom, ha a "Megtekintés mint..." funkcióval nézem az adatlapom.
-
feka007
veterán
Baj, ha ugyan azon a gépen cseréltem?
Nála csak a jelszót cseréltétek le, vagy még mit csináltatok? Milyen következményei lettek, elkezdte küldözgetni az üzeneteket a Fb accjáról? Ugye jelszavakat nem tud lelopdosni, és beléphetek a netbanknba, stb-be?
Malwarebytes-ot futtattam, de nem tudom, hogy megtalálta-e. CCCleaner-rel is lepásztáztam, jobbat nem tudokUtólag én is nagyon naív tettnek látom, viszont akkor ott nem gondolkodtam, mert még nem futottam bele ilyenbe egyszer se, csak olyan volt, hogy ilyen kamu videónak a linkjét küldték el, de azon láttam, ezen meg vhogy nem ugrott be.. Szóval aki nem vmi rendszerkarbantartó főállásban és alig fut bele vírusokba, az sztem könnyen beleesik 5 mp-re ebbe a hibába
-
feka007
veterán
Most futottam bele ebbe a vírusba Fb-on, egyik ismerősömön keresztül küldte el üzenetben, hogy "lol IMG_401.zip", persze nem képek voltak benne, hanem egy executive jar fájl
Mit lehet ezzel kezdeni? Letöröltem, most fut az Avira scann, de félek, hogy minden ismerősömnek el fogja küldeni, meg esetleg ellopja az accountjaimat, vagy ilyenek
Nem akarom ilyennel beszopni, mit tegyek?
-
rii
nagyúr
sziasztok
megtettek adminnak egy oldalon
de engem már nem érdekel
nem akarom megbántani az oldal-gazdájáthogy tudom elérni, h ne lássak több "notification"-t, értesítést, hogy valaki pld. be-like-olta, vagy post-olt oda ...
-
Apollyon
Korrektor
Hali!
Letöltöttem a facebook datámat, mert kíváncsi voltam hogy az összes üzenet ottvan-e. Hát nincs, ellentétben a telefonszámaimmal, amik az androidos telefonomon vannak.
Azóta már kiirtottam a facebookot a telefonomról, viszont a letöltött facebook datámban a Contact Infonál listázva vannak még korábbról a telefonszámok, amik a telefonomban is vannak.
Én sosem engedélyeztem neki telefonomon sem, amikor rákérdezett hogy Do you want to sync your contacts?, akkor én világosan emlékszem hogy azt nyomtam hogy F**ING NO!
Ennek ellenére mégis ellopta a telefonszámaimat. Hogy tudom letörölni a facebookomról a telefonszámokat?
-
SzlobiG
félisten
Mióta frissült androidon a kezelő felület nem találom hol lehet a friss postokat előre hozni a falon. Csak a régieket mutatja, merre van ez a beállítás?
-
vans?
őstag
válasz
Kezdő Balázs #10471 üzenetére
Az FB app-al nem ir ki semmit, csak akkor, ha a rendszeren belul jelentkezel be a Facebookba, kep megosztasa gombbal nyomsz ki fotot stb.
[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Ha valaki otthon van a facebook-os hirdetéskezelésben, azon belül is a bejegyzések kiemelésében, az írjon már nekem egy privit. Valamiért minden más megy, de a bejegyzés kiemelését mindig visszadobja a rendszer, bárhogy próbálkozom. (biztos én csinálok valamit rosszul)
Előre is köszi!
Üdv,
adatfalo
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kezdő Balázs #10463 üzenetére
Fontos mindenkinek tudnia?
-
ph2012
senior tag
Létrehoztam egy oldalt:[link], de törölni szeretném, de nem találom a törlést. Hogy kell törölni az új oldalt? Nem a fő oldalról van szó.
Köszi a választ. -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Azt be lehet ill. kell állítani, hogy kapjak értesítést, ha valaki be akar lépni a facebook fiókomba és elrontja a jelszót?
-
HuMarc
veterán
válasz
Kezdő Balázs #10463 üzenetére
A hivatalos iOS-es FB-appot használod?
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Ha mobilomról posztolok vmit ,akkor nálam miért nem jelenik meg ,hogy IOS-ról ?
-
kispx
addikt
válasz
#81556480 #10457 üzenetére
Így rangsorolja a Facebook a barátainkat
Mivel chateltetek, likeoltátok egymás posztjait, ezért őt a fentebb említett rangsorban előrébb hozza.
> "Már le tiltottam hogy ne lássam miket rak ki, de azért az ismerőseim közül nem törlöm, me nem vagyok bunkó."
Szerintem a tiltás az törli az ismerőseid közül.> "Van erre megoldás vagy robbantsam fel az egész internetet ?"
Legyen új barátnőd. Likeold, chatelj vele, keres sokszor a nevére, és előrébb fogja rangsorolni. Idővel ki fog kopni, ha nem intézel felé valamilyen tevékenységet. -
törölt tag
Itt egy furfangos téma, oldjátok meg:
A likeoknál ki van írva hogy Gipsz Jakab és még további 56 ember kedveli ezt.
Namost nekem a Gipsz Jakab helyett mindig de kivétel nélkül a volt csajom neve jelenik meg . Ez valami facebook majomság. biztos össze akar minket boronálni. de nem. remélem nem. Szóval ez engem zavar
Már le tiltottam hogy ne lássam miket rak ki, de azért az ismerőseim közül nem törlöm, me nem vagyok bunkó.Van erre megoldás vagy robbantsam fel az egész internetet ?
-
kispx
addikt
válasz
Bitpalace #10453 üzenetére
Ez esetben javaslom a probléma bejelentését. Mert ez nem az elvárt működés, és nem lesz olyan ember a fórumon aki segíteni tudna.
-
Bitpalace
senior tag
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker #10450 üzenetére
Ha le lenne tiltva, akkor az adatlapját sem lehetne megnézni, hogy bejelölhesse az embert. Én inkább ezt nem tudom elhinni: "Én betudom, de ő nem kap értesítést hogy bejelöltem volna, ő meg még bejelölni sem tud". Valahogy sanszos a másik ember mondandója.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy van egy ismerősöm akivel régen ismerősök voltunk az oldalon, de bizonyos okok miatt már nem, és újra szeretnénk ismerősök lenni, de egyszerűen nem tudjuk egymást bejelölni. Én betudom, de ő nem kap értesítést hogy bejelöltem volna, ő meg még bejelölni sem tud, pedig be van állítva hogy mindenki be tudjon.
Valaki tudna nekem erre megoldást?
Köszi
-
akyyy
senior tag
miért csinálja azt, hogy néha észreveszem, hogy nem vagyok feliratkozva bizonyos oldalra, amire tuti hogy feliratkoztam. már a második ilyen oldalt vettem észre. Az kizárt , hogy kizártak volna
-
Dilikutya
félisten
válasz
enginev3.0 #10445 üzenetére
Intézmény/cég, azokban meg könnyebben előfordul. Személynévben két kötőjeleset most így hirtelen nem tudnék mondani.
-
-
Dilikutya
félisten
FB profilon névnél miért problémája a rendszernek, ha két kötőjel van benne?
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ezeket hogyan lehet véglegesen megszüntetni?
Köszönöm! -
tdk.112
aktív tag
-
MaciG
addikt
válasz
Bjørgersson #10436 üzenetére
Konkrétan beszéltünk a telefonokról és mondta hogy ajánl nekem egyet és majd elküldi a weblapot ahol megnézhetem, én meg mondom hogy jó, akkor keress rám facen és ott küldd el. Nah ez így történt és ott volt ahol többi üzi is, és ugyebár facebook nem tudhatta hogy mi szóban beszéltünk, vagy igen?
-
MaciG
addikt
válasz
Bjørgersson #10434 üzenetére
Nah de ahhoz hogy "korábban is beszéljünk" egyszer el kell kezdeni és akkor még elsőnek beszélünk, és akkor se oda tette.
-
MaciG
addikt
Értem, bár ez érdekes, mert pont 2 napja váltottam pár szót egyik kollégámmal aki nem ismerősöm, és mikor néztem este mit írt azt nem ide tette, meg most hogy végignéztem az előzményeket vannak olyan üzenetem a "normál" mappában amit nem ismerőssel váltottam.
-
HuMarc
veterán
Aki nem ismerősöd, annak az üzenetei ide érkeznek. Ami vicces, mert erről te semmilyen értesítést nem kaptál. Egyébként ha nem-ismerősnek küldesz üzenetet, akkor a FB felajánlja, hogy ha fizetsz (nem tudom pontosan, hogy mennyit) párszáz forintot, akkor nem az Egyéb, hanem az Üzenetek mappába küldi a levelet. Amit ugye a címzett el is fog olvasni.
-
MaciG
addikt
Most nézem hogy az üzeneteknél van ilyen hogy "egyéb" .Ez mi? Milyen üzeneteke jönnek ide?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon #10412 üzenetére
De nagy jampi vagy.
-
kispx
addikt
Valakinek működik a chat vagy globális a hiba? Egyre több nincs chat post jelenik meg.
-
HuMarc
veterán
válasz
Bjørgersson #10424 üzenetére
Nekem úgy rémlik, ezt mondja: Jót érzem.
-
HuMarc
veterán
válasz
Mr. Erikszon #10421 üzenetére
És ettől neked jó?
Valami verseny van, hogy ki tud több lájkot venni?
-
kispx
addikt
válasz
Mr. Erikszon #10421 üzenetére
Miért vagy ennyire biztos ebben?
Ezek azok. Akárhányat nézek meg (akinek nem magyar neve van) ugyanazokat a tipikus kamuprofil jellemvonásokat mutatták:
- nincs valódi tevékenységük
- felhasználó tevékenységük játék
- ugyanaz a 1-10 ember like-olja a bejegyzéseiket
- profilképük egy másik felhasználó nyilvános képe. Pl.: زهراء képe Lily_Collins egy képe.
- habár a csajok jól néznek ki de alacsony az ismerőseik száma (valószínű)
- de még ugyanazt az adatvédelmi beállításukat is használják -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Tele van arab nevekkel a likeoló táborod... Most komolyan oszd meg velünk, hogy neked ez miért olyan fontos? Amúgy, mitől gondolod "fergetegesnek" a profilképed, mert ezt írtad mellé?
Vetted a likeokat? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Annyira jó vagy.
-
törölt tag
válasz
Nem értem, kifejtenéd?
-
válasz
Teúristen
-
vans?
őstag
válasz
Es jobban alszol azota?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
10 dollárodba került ez a felismerés?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Rájöttem...hogy hogy szerezzek baromi sok fb likeot.
Rögtön lett is 670 like a profilképemen. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
SunMount3r #10410 üzenetére
Üdv,
A listákat nem tudok véglegesen törölni.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet egy ismerős listát törölni? Klikkelgetek ide-oda, de sehol sem találok ilyen funkciót!
A válaszokat köszönöm!
-
greenity
senior tag
Most úgy csinál, mintha jó lenne.
-
Pubszon
veterán
Este ugyan ez volt az adatlapokkal, most azok jók, a főoldalon viszont semmi.
Mondjuk nem is hiányzik a sok idióta idézet, meg a hasonló haszontalan dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...