Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
tomiii. #12393 üzenetére
Üdv,
Kattints rá a képre, jobb oldalt látni fogsz a neved alatt egy dátumot, mellette van egy ikon, ha nyilvános akkor földgömb, azt nyisd le, és ott tudod állítani a képek láthatóságát. DE! Ha albumba vannak a képek, akkor csak az albumot láthatóságát tudod állítani, ilyenkor a kép melletti ikon elvisz az album beállításokra.
Ha a profilképek albumba van az adott képed, akkor ott egyenként is tudod állítani a képeket, tehát ez az album kivétel a többi közül. -
tomiii.
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12394 üzenetére
publikus
-
MaciG
addikt
Azt valahogy be lehet állítani, hogy ha valaki aki az ismerősöm ne tudjon semmit sem posztolni az üzenőfalamra?
-
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Utólag lehet valami úton-módon egy képen állítani azt, hogy ki láthassa?
-
-
mdraco
őstag
Valaki tudja hogy lehet beállítani, hogy mások a percről-percre sávon és a kezdőlapján ne lássák mit lájkolok, épp kinek a képét stb...
Átfutottam a beállitásokat, de eléggé zavaros, rendezhetnék jobban
(#12392) enginev3.0Köszi -
Remus389
veterán
Sziasztok, az a gondom, hogy ráklikkeltem egy bikinis csaj reklámra a face-en(na jó egy kicsit több volt az) és azóta a nevemben erotikus fotókat küldözget minden ismerősöm fő adatlapjára, automatikusan!.
Nagyon égő és dühítő.
Azt hiszik én rakok ki ilyen képeket.
Gyorsan felfüggesztettem magam, illetve letöröltem a megosztásokat, de mi a megoldás? Jelszócsere? Vagy hová írjak? Amint belépek megint kezdi....
-
kispx
addikt
-
AndrewTdi
addikt
Már működik
-
Telefonos facebook se jó
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Bjørgersson #12369 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, azóta is néha rápróbálok
-
-
kutga
nagyúr
válasz
enginev3.0 #12375 üzenetére
Megnézem, köszi!
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Valahogy le tudom tiltani azt, hogy az ismerőseim lássák ha visszaigazolom egy barát felkérését, vagy fordítva, az én kérésemet igazolják vissza.
-
wesaaa
aktív tag
Szia 😊 nagyon szépen megkérlek lájkolnátok nekünk !?😊
Pont február 14én leszünk együtt 1 hónapja 😊 ❤ előre is köszönjük!!!!
www.facebook.com/325150531575/photos/a.10152552085256576.1073741914.325150531575/10152556556916576/?type=3&theater -
Bjørgersson
félisten
Mióta nem lehet átrendezni a chat ablakokat?
-
buci30
addikt
Hogyan tudok az idővonalamról mindent törölni?
Csak egyesével lehet vagy van valami megoldás?
Mert egyesével több hét lenne -
Na most nagyon behalt a facebook, se üzenetek, se oldalsáv, semmi
-
válasz
szili.tamas1 #12363 üzenetére
Én csak nem kapom meg őket, csak ha frissítem az oldalt, elég idegesítő most már
-
G@ben
addikt
Hogy lehet beállítani, hogy csak akkor kapjak emailben értesítést, ha valaki ismerősnek jelöl, közvetlen nekem ír üzenetet vagy a csoportokban, amikben bent vagyok, hozzászólnak?
Elegem van abból, hogy ha valaki megoszt valamit, akkor azt kapom emailben, hogy lemaradtam egy üzenetről. Egy csomó mindent kikapcsoltam már, de még mindig jönnek ezek az üzenetek. -
szili.tamas1
senior tag
Messenger, meg ugy az uzenetkuldes masnak se mefy?
-
-
suits
tag
Hi!
Munkahelyen le van tiltva a face..wifin keresztül se se tudom használni..nincs vmi olyan alkalmazás amivel közvetve lehetne használni?
-
Edi77
őstag
válasz
krizmo_ #12359 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ
A szigorú szűrés be van állítva, de zaklatnak, s az egyébben landol. Ezért szerettem volna ezt a beállítási lehetőséget. Letiltottam valakit, erre egy tesztfiókból küld üziket. Van arra lehetőség, hogy ezt kiküszöböljem? Nagyon idegesítő.
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Hol tudom azt beállítani, hogy ne küldhessenenk nekem üzenetet azok, akik nem ismerőseim? Nézegettem a beállításokat, de lehet, elsiklotam felette.
-
unravel
őstag
hi
hol kell kikapcsolni hogy ne kapjak emailt arról kit ismerek
és hogy miről maradtam le mikor nem lépek be?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
#59070464 #12352 üzenetére
Igen, csak menj rá arra, hogy másik e-mail cím megadása, majd válaszd azt ki elsődleges e-mail címnek, amelyikkel bejelentkezni szeretnél.
Elvileg tudod törölni a korábbit. Legalábbis én korábban megváltoztattam és töröltem a régit, ha azóta nem módosítottak ezen, akkor így működik. -
Out
addikt
válasz
#59070464 #12352 üzenetére
Lehet rosszul értelmezem amit kérdezel, de arra gondolsz, hogy a belépéshez használt e-mailcímedet akarod megváltoztatni? Szerintem azt nem lehet, ellenben másik e-mailcímet megadhatsz ott ahol nézted és arra kitudod cserélni a kapcsolattartási e-mailcímet, de belépni mindenképpen a régivel tudsz csak, szerintem.
-
törölt tag
Facebook-on módosítható a beregisztálrt e-mail cím, hogy az többé ne legyen látható? Ahogy elnézem, ez "Általános fiókbeállítások / Elsődleges kapcsolattartási cím" név alatt szerepel. Tudok "Másik e-mail cím hozzáadása"-t kérni, de az elsődleges, amivel regisztáltam, törölhető, eltüntethető? Ha nem szeretnék attól a címtől függeni, kérdezem.
-
Orlin
addikt
Üdv!
Ismi elnyomkodta mobilon böngészőben a Facebook-ot.Most az "ingyenes" jelenik meg neki....
Hol lehet ismét a megszokott felületet állítani?!
Köszi. -
zannor
tag
Üdv!
Ha készítek egy eseményt, amelyet az "Adatvédelem" sor szerint csak a meghívottak látnak, akkor ha az egyik meghívott kipipálja, hogy eljön rá, akkor azt egy közös ismerősünk (aki nincs rá meghívva) láthatja? Legalább az esemény nevét?
Születésnapi bulit szervezek a barátnőmnek és nem akarom, hogy kiderüljön idő előtt.
-
kispx
addikt
válasz
jilian #12347 üzenetére
- chat melletti fogaskerék / további beállítások / chat bekapcsolása minden ismerős számára, kivéve...
Ha ide felveszed, akkor nem fog látni chaten téged, de írni tudni fog.- beállítások / tiltás / Felhasználók tiltása
Ekkor teljesen elfogsz tűnni az ismerős számára. Még az adatlapodat sem láthatja. -
jilian
addikt
Béke!
Hogyan tudom megoldani egy bizonyos személy ne tudjon írni fb.-n / messenger-en?
Teljesen likvidálni? Van erre lehetőség? -
hr2
őstag
Üdv.
Azt ki lehet e kapcsolni, hogy ha megváltoztatom a profilképemet, mások ne lássák, hogy megváltoztattam.
Szóval ha valaki belép akkor ne mutassa neki hogy "XXX (én) megváltoztatta a profilképét".Ha igen ezt hol lehet állítani?
-
Gman999
tag
válasz
enginev3.0 #12343 üzenetére
Ott se, de nem is tudom mire vélni ezt a kevesebb tartalmat mert olyan mintha semmi se változna de ha nem követem és újra követni kezdem minden a régi. Tehát valami elég furcsa, csak akkor nem tudom mire van a kevesebb tartalom mikor van követés is.
Szerk.: Meg ha újra posztol ugyanúgy ott van a lehetőség hogy kevesebbet jelenítsen meg, de ezek szerint elsőre sem ért semmit ha újra el lehet játszani
-
-
Gman999
tag
Sziasztok!
Tudjátok hogy lehet visszaállítani a kevesebb tartalmak megjelenítését személyektől? Kipróbáltam a főoldalon egy posztra hogy nem akarom látni a tartalmat és utána felajánlotta h kevesebb tartalom mutatása tőle: XY... Utána még persze ott volt a a visszavonás, de frissítettem egyet és eltűnt a visszavonás lehetősége. Hogy tudnám ezt visszavonni? (ui.: félreértés ne essék, nem a követést állítottam le, kevesebb tartalmat engedélyeztem) Előre is köszi!
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
olyanban kérnék segítséget, hogy egyik ismerősömnek mindig azt jelzi a facebook, hogy fent van mobilról, pedig nincs fent elvileg. Mitől lehet ez? Galaxy S3 Mini-je van. Amit próbáltunk: Messenger újratelepítése, frissítése, gyorsítótár törlése,jelszó csere. Azóta van mióta megvan ez a telefon. De végül arra jutottunk, hogy nem a teló, mert ha kikapcsolja, meg a gépet is, akkor is az van fb-n, hogy fent van mobilról. Valakinek ötlet?
-
dokee78
félisten
Van olyan beállítás,hogy SMS-t kapok,ha megpróbalnak belépni a profilomba?
Ha van,pontosan hol?
Ingyenes az SMS fogadás?
Mit tartalmaz a fogadott SMS?
IP cím pl? -
buci30
addikt
válasz
tothferenc #12333 üzenetére
Nem tudok ebbe segíteni neked 😞
-
tothferenc
aktív tag
válasz
buci30 #12332 üzenetére
üdv. Lenne egy aprócska problémám:
Adott egy FB csoport, aminek tagja, és adminja lettem. Létrehoztak egy eseményt, amire szerettük volna meghívni mind az 1600 tagot, de nem engedett meghívni többet, csak 500-egynéhányat. Ezt tudom, hogy a meghívók korlátozása miatt van, de egy másik csoport az esemény létrehozása után lazán meghívta mind a 2400 tagját... Ehhez még kapcsolódik az is, hogy asztali verzión csak azokat azembereket tudtam meghívni, akik egyébként is a fb ismerőseim, ÉS tagjai a csoportnak, viszont mobilról (a mobilos verziónál) láttam az összes tagot, és hívhattam meg belőlük bárkit.... -
buci30
addikt
Meglehet valahogy oldani gépen vagy telefonon vagy külön app ,hogyha én az ismerőseimnél a hírekbe csak a feltöltött képeket szeretném látni ?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy fb idővonalon tegnap megosztottam egy albumot. Ma próbáltam újra megosztani, hogy előrébb kerüljön, de ezt írja ki "A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre." A többi albumot meg tudom osztani csak ezt az egyet nem. -
Out
addikt
-
bendi806
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12308 üzenetére
Ez jó ötlet
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Hello !
Facebook nem akarja elfogadni a bankkártyám. Már voltam bent a bankban is és leellenőrizték és minden okés, tehát neten lehetne vele vásárolni. Facebook on meg mindent helyesen adok meg és nem fogadja el és kér, hogy a kibocsátóval vegyem fel a kapcsolatot, de a bankban már voltam.
Valakinek volt hasonló problémája ?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #12263 üzenetére
Na erre esetleg valaki?
-
croli
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #12320 üzenetére
Nos ezt az e-mail címet elég ritkán használom utoljára 2 hónapja léptem be és a regisztráció 1 hónapja történt.
Semmire nem kattintgattam de a fiók él. A jelszóemlékeztetős dolgot megcsináltam erre mikor belépek kiírja hogy kéri a születési dátumot és amíg nem adom meg addig a fiók felfüggesztve lesz. Így ugye az eredeti felhasználó se tud belépni mivel jelszóemlékeztetőt nekem küldi mivel azt kérhet mert ugye a jelszót én állítottam most be.
Ilyen esetben mit tudok csinálni? Mert küldi a sok szemét értesítőt rá a fb. -
croli
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni hogy mit lehet abban az esetben csinálni ha valaki az én egyik e-mail címemmel regisztrált be Facebook-ra?
-
-
Novics
senior tag
Hahó mesterek!
Az egyik kolléganőm olyat hallott, hogy meg lehet azt csinálni, hogy egy beszélgetést úgy törölnek ki, hogy a másik fél üzenetei közül is törlődik. Nekem nem sikerült ez a bravúr, de hátha ti tudjátok hogyan lehetne véghez vinni.
-
Orionk
senior tag
válasz
Enikő92 #12310 üzenetére
Facebook-nak írtál ?
Nekem is írnom kell nekik, mert a saját sportklubunk Face oldalának az adminisztrátorát törölték Face-ról és most nem tudjuk elérni a saját oldalunkat...
Mi az elérhetőségük ? Válaszolnak egyáltalán, vagy a rengeteg levél miatt sosem fognak ?
Van magyarországi Facebook elérhetőség ?
köszi
-
-
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mondjuk van akivel már évek óta beszélgetek, kíváncsi lennék, hogy lehet a leggyorsabban visszatekerni a beszélgetésünk legelejére!mert nincs kedvem fél órát nyomva tartani az egeret .....
Köszönöm a tippeket! -
buci30
addikt
Meglehet valahogy oldani gépen vagy telefonon vagy külön app ,hogyha én csak a hírekbe a feltöltött képeket szeretném látni ?
-
-
Enikő92
tag
Tudom nem ide tartozik a téma, de segítsen már valaki abban, hogy fb sima webes felületén az üzenetek nem jönnek át, csak ha frissítem az oldalt. Látszik hogy ír a partnerem, de az üzenete már nem érkezik meg. Próbáltam mindent újraindítani már, chrom-ot, laptopot. Semmi sem segít
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest