-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
válasz
enginev3.0 #11897 üzenetére
Az mit jelent, mi az hogy nem valós név?
-
-
darál0w
Jómunkásember
segítsetek....bnő facebook-ját szerintem feltörték, én meg nem vagyok olyan állapotban, hogy megoldjam...kb 1 oraja valami ismerős visszaigazolta, hogy ismeri, de ő nem is jelölte sosem...és azota nem tud belépni
én annyit tudtam csinálni, hogy töröltem, és az az utáni bejegyzéseket, jelöléseket, kedveléseket visszafordítottam...
ez még itt van...valami vállalkozás meg t*köm tudja...ezt hogy tüntessem el?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Több adok-veszek típusú Facebook csoportban hirdetek. Azért, hogy a hirdetéseim a csoport falán előre kerüljenek, alkalmanként minden egyes post-hoz hozzászólok annyit, hogy "Up!". Illetve törlöm a korábbi ugyanilyen hozzászólásomat.
Az iránt érdeklődöm, hogy van-e olyan program, amivel ezt automatizálni lehetne?
Az ötlet onnan jött, hogy az egyik csoportban ennek a PostRadar programnak a használatát javasolták, amivel meg például ugyanazt a hirdetést-hozzászólást pár kattintással több csoportban egyszerre lehet megjeleníteni.
-
tobias40
veterán
Hi!
Nekem továbbra is az a gondom hogy csak addig mutatja a másik gépről való belépésemet amíg azzal ki nem lépek.(kipróbáltam többször is hogy a tabommal belépek amikor az itthoni lapiról bent vagyok)
Tehát nincs listám arról hogy mobilról mikor és hányszor léptem be vagy asztaliról mikor és hányszor!Másoknál ez működik mert mutattátok de nálam nem...
Chrome-t használok böngészőnek de nem hiszem hogy ez fontos..Van erre megoldás?
Ha a laptopomról lépek(itthonról) be többször is egy nap azt sem naplózza,de ha a munkahelyi gépemről azt sem!
Köszi előre is a segítséget!
-
szentkuti11
addikt
válasz
mediumgecso #11891 üzenetére
Konvertáld le mondjuk MP4 formátumba FormatFactory-val.
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni:
Van egy mpeg videóm, ami 2,8 Gb, de nem tudom a facebookra feltölteni, mert 1Gb a limit...ilyenkor csak a konvertálás segít vagy létezik valami trükk amivel felmegy mindenféle hókusz-pókusz nélkül??Köszönöm a válaszokat.
-
Möhe
addikt
Üdv.
Ha beléptem egy zárt csoportba akkor az ismerősök láthatják ha én ott egy megosztott tartalmat/postot lájkolok, hozzászólok?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #11881 üzenetére
Senki?
-
-
Bibby
addikt
Miért van az, hogyha megosztok valamit, akkor először, a megosztás pillanatában ott van az idővonalon, de utána eltűnik?
Csak akkor látom ha a saját falamra megyek.
Lehet ezt valahol állítani, hogy a saját posztjaimat is lássam? -
Diego!
senior tag
Helló!
Hogy kell kikapcsolni az értesítéseket illetve ilyen hogy szülinapok, ne jelezze a mobilra?
-
feka007
veterán
Ha unfriend-elek vkit, és utána küldök neki egy új üzenetet, akkor az neki már az Egyéb mappában jelenik csak meg?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudom megjeleníteni a kedvelt oldalaim kb. 90%-át!
Az egyéb lájkok között jelenleg 447 oldalam van és ezt le szeretném szűkíteni legalább 100 alá, mivel régen sok baromságot lájkoltam... Szóval, az egyéb lájkoknál csak kb. 30-40 oldalt jelenít meg, miközben nekem 10x annyi van! Linkelek egy képet is!
[link]Tovább kellene folytatódnia, de nincs semmi!
Találkozott már valaki ilyen jellegű "problémával"?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #11876 üzenetére
Üdv,
Ez sokunk gondja, nem lehet így beállítani, mindig átáll, ha egy ideje már nem léptél be.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv.
Be lehet valahogy permanensen állítani, hogy a hírfolyamon a bejegyzések kronológiai sorrendbe legyenek? Mindegy hányszor állítom be, hogy a "Legfrissebb események", pár nap múlva visszaáll "Legfontosabb hírek"-re.
Ezzel önmagában pedig csak az a baj, hogy számomra mindig a legfrissebb a legfontosabb, nem az, amit már egy hete láttam, csak kispistajóska odaböfögött alá valami újat...
[ Szerkesztve ]
-
ozakila
tag
Üdv! Azt be lehet valahogy állítani,hogyha likeolok valamit,akkor azt egy bizonyos személy ne lássa?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
iOS-en a Facebook appba hol lehet a nyelvet Magyarra átállítani?
Köszi!
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a topikot, nem tudom volt-e már szó erről, elnézést ha igen!
A problémám a következő: a messenger app állandóan kilép, az alkalmazás leáll... letöröltem az appot majd újratelepítettem, nem oldotta meg a problémát. Mivel pár napos készülékről van szó (sony Z3C) a gyári beállítás visszaállítása sem okozott nagy érvágást, de így sem javult meg, a szűz rendszeren sem működik!
Ezek után megpróbáltam a saját fiókommal belépni (eddig a pároméról beszéltem), azzal semmi baja a programnak!majd megpróbáltam az én telefonomon- ami ugyanilyen- belépni a párom fiókjával és ugyanazt produkálja...
a webes felületen működik neki minden!
Ezekből azt szűrtem le, hogy a fiókjával lesz valami probléma... De fogalmam sincs mi lehet -
bigdady
nagyúr
Hali
Egyesek hogyan illesztenek be postba ugy youtube videot hogy nem latszik a link? En csak beillesztem a linket es beteszi a videot. De másnál miert nem latszik a link?
-
canniball
nagyúr
Ha a Tevékenységnapló megtekintése mint... nézem az oldalamat akkor a Legutóbbi tevékenységeknél látható, hogy x időpontban telepítettem a FB for androidot. Hogy lehet ezt onnan eltüntetni? Illetve hogyhogy ez nem látható a "saját nevem alatt"?
-
Apollyon
Korrektor
Csináltam egy eventet, én vagyok a host. Viszont másokat nem tudok hosttá tenni, a Hosting gomb inaktív..
Ez miért van? -
Hol tudok megadni első találkozást 1 embernél?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ha létrehozok egy sportklubnak egy Facebook olalt, akkor hogyan tudom elrejteni, hogy a Facebook le mutassa ki senkinek még egy darabig az oldalt, mert még alakítgatom, stb...
köszi
-
-
Joker88
őstag
A Facebookon ismerőseim által ( főleg csajok
) feltöltött képeknél a jobb alsó sarokban előfordul a " Retrica " szöveg.. Ez mit takar,mit jelent ?
Pl.:
-
MPM
tag
Abban tudtok segíteni, hogy hogyan kell beállítani a célközönséget egy adott oldalnál amit lájkoltam? Pl. Salvador Dalít ha felkeresik az ismerőseim, nem látnak a lájkolók közt, de mondjuk a Silence of the Lambsnél igen. Vagy ez oldalfüggő lenne, hogy melyiknél jelenik meg a nevem?
-
tobias40
veterán
ezt annyiban egészítem ki hogy csak akkor mutatja a másik gépen való belépést amikor valós időben belépek a másik gépről!(online vagyok)
Amint kilépek onnan akkor nem mutat ki semmit tehát "előzményeket" nem ír,mintha nem loggolná (nem sorolja fel) azokat a belépéseket.Ezt vhol be kell állítani?
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, fészbukon mennyi a max karakter egy üzenetben?
-
Orionk
senior tag
Mindkettőtöknek köszi !
Rendesek vagytok ! -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Csináltam egy sportklubnak egy Facebook oldalt.
Állítólag lehet valahogy csinálni időzített bejegyzéseket. Ezeket hogyan lehet ? köszi -
WhiteWalker
nagyúr
Két napja érdekesség fogadott a FB üzenet küldö applikációban....
Este működött rendben , másnap pedig "Lejárt munkamenet" felirattal fogadott és kijelentkezett a programból,majd kidobott a teló desktopjára....
Újból elindítottam , kérte a névjegyzékkel való szinkronizációt , majd utána a telefonszámomat kérte... mindkettőre a " most nem" feliratra böktem , ennek rendje és módja szerinte be is töltötte Massengert egy pillanatra , majd ismét jött a " lejárt munkamenet" felirat... és kilépett a programból....
Volt már reinstall is , telefon reboot de ez sem segített... Jelenleg telefonon , nem tudom használni az app-ot... Eddig sem a névjegyzék sem a telefon számom nem volt megadva... Ezek megadása nélkül nem is működik?Valaki találkozott már ezzel ? Mit lehet tenni? -
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #11838 üzenetére
Üdv,
Ki tudsz mindent posztot törölni, de csak egyesével. Nincs erre egy általános "takarító" gomb.
-
-
-
tylerddd
veterán
Egy adott képnél ki lehet-e kapcsolni a hozzászólási lehetőségeket?!
-
tobias40
veterán
válasz
Silverr #11834 üzenetére
Azt kiírja hogy "asztali" de csak egy időpontot ír,ha jól vettem ki belőle akkor azt amikor utoljára kiléptem az ottani gépről...
De az időpontok változtak tehát nem uanazt a belépést mutatta ki,de nem listázta az időpontokat úgy mint neked pl. a mobil-nál..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11828 üzenetére
Volt több belépés(ma beléptem többször is máshonnan
) is és mégis csak a legutolsót írja ki,nem listáz többet.
Vmit be kell állítani hozzá?Üdv!
-
chungee
addikt
Estét!
Erőteljesen használom a listakezelést. Vannak létrehozott listáim. Viszont egy adott listáról vagy listákról akarom látni hírfolyamban. Hogy az illetők miket lájkoltak, hol szóltak szóltak hozzá, természetesen a létrehozott listábeli illetők. Jelenleg csak a sablon "Közeli ismerősök" lista tudja ezt. De nálam nem mindeki kerülhet bele a közelibe. Be lehet állítani ezt valahol
Csak példaképpen: Van "Csoporttárs" létrehozott lista. Átraktam onnan egy illetőt a Közelibe. egyből látszik, hogy mit lájkolt és hol szólt hozzá. Visszaraktam őt a Csoportra, akkor már nem. Listát akarok ezzel a funkcióval ellátni. Lehetséges
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11830 üzenetére
Ok,köszi!
-
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11828 üzenetére
Nekem itt is csak azt mutatja ahonnan éppen bent vagyok,nincs lista csak egy helységnév írva..(meg megye)
Időpont sincs írva.... -
válasz
tobias40 #11827 üzenetére
https://touch.facebook.com/settings/security/?active_sessions
Itt látsz párat visszamenőleg (direct touch.facebook.com)
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #11824 üzenetére
De itt csak az éppen bejelentkezett állapotot,helyet látom.
Nincs a mi kilistázza az utóbbi napot?(napokat?) -
krizmo_
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #11824 üzenetére
Ez nem elé neki....már múltkor írtam neki, hogy van ilyen...
-
-
válasz
tobias40 #11822 üzenetére
Itt tudod követni, az aktív bejelentkezéseket
https://www.facebook.com/settings?tab=security§ion=sessions&view
-
tobias40
veterán
válasz
krizmo_ #11817 üzenetére
Tehát akkor nem "online" látszik csak ha pl. vmit beír egy hsz-hez vagy egy üzenetet ír vkinek vagy akár töröl egy üzenetet az látszik utólag?(de ha törölt vmit akkor azt már nem látom mert már elmúlt... igaz??)
Nem láttam még ilyet azért tudom nehezen elképzelni hogyan van a gyakorlatban... -
tobias40
veterán
válasz
krizmo_ #11815 üzenetére
Tehát látom ahogyan kattingat vagy amit ír?
Tehát mintha én csinálnám az én gépemen,a monitoron azt látom amit éppen abban az időben csinál?Már csak azért mert akkor erős jelszavakat kell kitalálni hogy biztonságban legyen az ember!
Jó tudni hogy mire kell figyelni hogy minden rendben legyen..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Azt látom vhol hogy ha vki belép az fiókomba?(ha igen hol?)mármint uanazzal az adatokkal...
És ha egyszerre ketten vagyunk bent uanabban a fiókban akkor azt látom hogy a másik mit csinál?
Láthatom hogy hozzászól vmihez,esetleg töröl beszélgetést vagy bármit...[ Szerkesztve ]
-
Saját zárt csoportomba hogyan tudnám beállítani azt hogy ne lehessen a hozzászólásoknál képeket berakni? Ergo ne legyen képes hozzászólás!
-
margithid
veterán
Olyanra van mód, hogy bent vagyok egy csoportban és letiltom valakinek a bejegyzéseit?
-
Integra
titán
válasz
enginev3.0 #11810 üzenetére
értem, tehát csak úgy lehet eltüntetni, ha az ember kilép az adott publikus csoportból
-
-
Integra
titán
ha egy publikus csoport tagja az ember, attól azt még el lehet távolítani az üzenőfalról idegenek számára, hogy ne lássák, hogy a csoport tagja?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Létrehoztam egyik sportklubnak egy Facebook oldalt.
Ahogyan néha lájkolják az oldalt, akkor a legtöbb esetben kimutatja nekem az oldal, hogy ki lájkolta és ki is listázhatom őket.Viszont vannak olyan esetek, amikor látom, hogy egyértelműen megnőtt a like olók száma és megsem látom, hogy kik azok, akik most lájkolták. Miért nem mutat minden embert a Facebook ? Miért nem tudok kilistázni minden like olót ?
köszi
-
Orionk
senior tag
Hogyan tudok feltölteni úgy egy képet a Facebook ra, hogy a hozzászólások le legyenek tiltva alatta, de a like olás lehetősége megmaradjon ?
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11796 üzenetére
Én nem tudtam, hogy látja, ha követem.
Akkor már megkérdezem, hogy hogyan birom megnézni az én követőim ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asszociációs játék. :)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Riasztó topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...