-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Az mitől lehet, hogy rámentem egyik ismerősöm adatlapjára, ahol azt írta a fb, hogy 12 közös ismerősünk van, megnyitottam kik azok, de a listában csak 7 személy jelent meg?
-
ftb01
tag
Nálam már jó
-
mouzrr
őstag
Nekem már jó. Minden a legnagyobb rendben
(#11496) bok92
Valaki nagyon megunta a jeges vödröket így hozott egy még nagyobb hülyeséget[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Itt a vég!
-
kispx
addikt
Holnap: 1 millió tini öngyilkos lett
-
erikke17
őstag
Neeeee
Mondom benézek hátha jelentkezett e valaki hogy lehasalt FB de ilyet nem vártam azért
Nálam csak pár perce ment el...
Már látom ha menni fog, ömlenek a posztok ezzel kapcsolatbanPoén takarítónő kihúzta a switchet(kellet a hely porszívónak)
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz
szentkuti11 #11485 üzenetére
Vagy lehet mostantól a facebook használatot a meztelen képhez kötik.
Vagy csak elég egy iClodot társítani a fiókhoz.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Lehet most fogják mindenkinek a meztelen képét ellopni...
-
VIPowER
őstag
válasz
szentkuti11 #11478 üzenetére
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.Ők is tudják hogy valami elromlott.
-
mouzrr
őstag
válasz
Pár perce meghalt
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nálam is megállt mint a szög.
-
zsof Nokia
aktív tag
Nektek se jó a facebook?
-
bok92
addikt
AJJAJ, van egy kis gond...
-
szentkuti11
addikt
Nálatok is halott a Facebook? Itt az apokalipszis?
-
kutga
nagyúr
Urak!
FB Text csak nálunk nem működik? Lehet én voltam figyelmetlen, de Magyarországot nem találom a támogatott országok közt.
-
legiaap
félisten
válasz
enginev3.0 #11475 üzenetére
Ja közben rájöttem, aztán inkább letiltottam az ürgéket. Eldöntöttem nem is kívánok velük beszélni még cseten sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
vadászcsiga
félisten
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy azt be lehet állítani, hogy bizonyos emberek ne lassák miket posztolok? Tudjak velük továbbra is csetelni, de ne lássák miket osztok meg, posztolok ki, miket likeolok.
-
vans?
őstag
Nektek mukodik ez a csodalatos kozossegi oldal?
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudok kilépni mindenhonnan facebookról?
Ezt úgy értem hogy Pl: be vagyok jelentkezve a "szomszéd" gépén facebookra plusz a telefonomon is ami szintén a "szomszédban" van?
Tehát itthonról ki tudom magamat léptetni mindenhonnan ahol be vagyok jelentkezve?Idézőjelben lévő szavak csak minták, értelem szerűen nem a szomszédba vannak a cuccaim, csak így jobban érthető a kérdésem.
Az átmegyek a szomszédhoz és kijelentkezem lehetőséget nem tudom választani
Válaszokat köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Orionk #11461 üzenetére
Üdv,
Mostanában már nálam sem frissül folyamatosan, nekem kell frissítenem.
Biztos valami gond van vele, mondjuk nekem a ticker mióta megvan nem működött normálisan... van olyan is, hogy alig van ott pár tevékenység, a sáv többi része üres...és hiába csinálok bármit nem tölti be a többit...[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Facebook ban jobbról van a Chat. Én abból ki vagyok lépve, mert nem szoktam ott jobbról lent csetelni, csak üzeneteket írok az üzenetek menüben, mint ahogyan mailt is írnék.
Jobbról ez a chat felett pedig van az a hosszú lista, aminek folyamatosan frissülnie kellene, ahol mutatja a FAcebook, hogy ismerősök mit lájkoltak, mit csináltak, stb...
Nekem ez nem frissül. Egy helyben áll. Ha újra belépek, vagy egy másik tabon megnyitom a facebook ot akkor frissül egyet, de egyébként nem. Akkor se frissülne, ha ugyanazon tab-ban F5öt nyomogatnék. Vagy új tabon kell megnyitni, vagy újra belépni.
Másoknál láttam, hogy ez folyamatosan frissül és hozza be az új történéseket a Face.
SZerintetek ezzel mi lehet a gond ?
köszi szépen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
enginev3.0 #11459 üzenetére
Pedig valahogy lehet mert nem kevesen postolnak ezen keresztül.
-
válasz
vadászcsiga #11458 üzenetére
Szerintem sehogy
-
vadászcsiga
félisten
Ha van egy facebook page-em azzal hogy tudok postolni egy bizonyos csoporba? Egy hete kaptam egy értesítést hogy gratulálunk most már postolhatok, de a kívánt csoportban nincs ott a post, photo stb sáv, csak a saját nevemmel megy.
Sehol nem találom ra a megoldást. -
Bibby
addikt
Itt lenne egy kérdésem, köszi. Persze nem messengerre gondoltam, csak a sima android app-re
[ Szerkesztve ]
-
Szecska26
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne a facebook messengerrel, hogy néhány napja nem jelez ha új üzenetet kapok. Se hangjelzés, se rezgés, semmi. Pedig minden be van állítva a beállításokban. Próbáltam újratelepíteni de az sem segített. Valaki tudna megoldást esetleg? Galaxy s4 és 4.4.2-es kit kat van rajta
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Mobilon miért küldi mindig értesítésként, hogy jelentkezzen be a facebook szinkronizálásába? Hogy lehet kikapcsolni?
-
válasz
bigdady #11450 üzenetére
Facebooknak van egy algoritmusa ahogy dolgozik, tehát ahogy megjeleníti a neked fontosnak vélt híreket, és ez alapján dönti el ő, hogy neked mit jelenít meg, a te aktivitásod alapján dolgozik
Pont tegnap volt a rádióban szó róla
Nálam is van, hogy nézem telefonon a híreket, és azt veszem észre, hogy ezt gépen nem láttam, meg ezt se meg ezt seElég kusza
De ha valaki nagyon fontos, akkor kérj értesítést ha posztol valamit
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11448 üzenetére
De ha végignézem a napot akkor a sor végén sincs adott napon.
-
pumatom
aktív tag
válasz
tepenzed #11447 üzenetére
Amikor megjelenik a post az oldaladon, akkor a csoport neve mellett van egy lefelé mutató nyíl. Ott eltudod rejteni, és beállíthatod, hogy a jövőben ne jelenjen meg bejegyzés az adott csoportból.
Oldalnál rámész az "tetszik"-elt oldalra, és a követésre rákattintasz, így inaktiválod a megjelenést Nálad.
-
-
tepenzed
őstag
hogy lehet megoldani,hogy a news feeden ne látszódjanak a csoportokba lévő bejegyzések? Ezek fontos csoportok számomra nagy létszámmal,viszont miért kell nekem a bejegyzéseket a főoldalon is bámulni?
a news feed settingsbe csak azokat a csoportokat mutatja hide-nak,amiből kiléptem már...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11445 üzenetére
Ritkán de előfordul. Mert az is számít?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsof Nokia #11441 üzenetére
Mnde ki ugyanilyan ismeros szerntem. Vagy azt hol latom?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
nektek most működik a Facebook ?
Az összes üzeneteitek tartalmát megjeleníti ? Nekem az üzeneteknél van több is, amire ha rákattintok, akkor csak tölti, tölti, tölti, de nem tölti be a tartalmat. Már újra indítottam a gépet is meg minden... -
bigdady
nagyúr
válasz
zsof Nokia #11439 üzenetére
Mindig vegig nezem es napi kb 15 post kozott sosincs az nem sok. En sem ertem.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy kehet hogy valaki ugy postol hogy nem latom a news feedben csak ha ramegyek a lapjára akkor latom miket oszt meg. Ismerős es követés is be van pipalva és csak nála csinálja.
Nem értem. -
ReSeTer
senior tag
Nagyon szomorú vagyok. Rengeteg ehhez hasonló kérdést találtam a google-ben angolul, nem hiszem el, hogy ennyire semmibe veszik odafent a nép akaratát :-/
Jó megoldás lenne a google plus, de valahogy lusta a nép áttérni.
Kösz a válaszokat.
-
-
ReSeTer
senior tag
Azt se lehet elrejteni, ha pl rtl klub facebook oldalára kommentelek egy cikk alá? Magát a kommentet nem akarom elrejteni, csak magát az aktivitást, tehát hogy az ismerőseim ne tudják meg csak úgy, hogy oda kommenteltem. Remélem érthető.
-
-
válasz
Mr. Erikszon #11431 üzenetére
Elrejti előled az adott hozzászólást, más nem tudja, hogy te elrejtetted a hozzászólást
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Fotók alatt a hsz mellet van egy kicsi x.(elrejtés)
Ez pontosan mire is jó elrejti előlem a hsz és erről csak én tudok? -
artiny
őstag
Beallithato az hogy ne latszodjon semmi az adatlapombol még az ismerosoknek sem?
/olyanok mint a fenykep albumok,like.k,megszotások stb/ - ha igen,hogyan tudom beallitani?[ Szerkesztve ]
-
-
nyugis777
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy e-mailt, hogy a FB zárolta a fiókomat, mert valaki ismeretlen helyről próbált bejelentkezni.
Utána be akartam lépni, és tényleg zárolva van.
Más is járt már így? -
pumatom
aktív tag
válasz
Gsx-rr #11423 üzenetére
Lehet a Te oldalad borítóját nézted
, ha bejelentkezel az oldaladra, és azon belül lépsz rá egy felhasználóra, akkor ott kell lennie.
De lehet, hogy különbség van oldal, és csoport között. Ezt Ti tudjátok, hogy kinek mi van
.
Szerk.: Az oldaladat nem látják azok, akiket kitiltasz (az oldalon keresztül).
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Gsx-rr #11416 üzenetére
Üdv,
Törölni lehet, tiltani már nem, legalábbis én sehol nem találom a tiltást, pedig korábban volt... Lehet, hogy egy következő opció, ha már töröltél valakit...
(#11418) Gsx-rr
Szerk.:
Azért nem találod, mert ez az oldalnál nincs ott csak a magánszemélynél.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Ha létrehoztam egy céges oldalt ,ott hogy tudok tiltani valakit?
-
tepenzed
őstag
én azt szeretném hogy az egész falam eltünjön,ne mutasson legutóbbi aktivitást(likeok stb) hanem ha megnyitják a profilom a boritokép alatt egyáltalán ne legyen semmi. Ezt nem lehet valahogy megoldani? Számomra a facebook->chat,csoportok
-
krizmo_
Topikgazda
Valaki nem szereti a saját nevét adni a facebookhoz, valaki nem is regisztrál pont emiatt... Kérdéssel jött ide, aki tud segítsenek neki, és válaszoljon a kérdésre, de szerintem fölösleges már tovább boncolgatni ezt a témát... meg azt feszegetni, miért így csinálja...
(#11411) -secret-
Csak magát a facebookot nem tudod letiltani, az mindenhez hozzáfér... és ez a telefonszám követelése elég pofátlan húzás volt.[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11407 üzenetére
Igen, ugyanúgy kiírja, hogy "látta".
-
Bjørgersson
félisten
Ha nem személynek, hanem egy oldalnak írok üzenetet, akkor is látnom kellene, hogy elolvasta-e már az üzenetet?
-
bigdady
nagyúr
válasz
SpongyaBob #11405 üzenetére
Asszonynál is irja most megnéztem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
SpongyaBob #11403 üzenetére
Nekem azt irja olyankor hogy posted by ios es nem allitottam be semmit
-
bigdady
nagyúr
válasz
SpongyaBob #11399 üzenetére
Kinek krja ki? Mert nekem a neten latjak ha mobilrol vagyok. Vagy nem ertem a kerdest
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Mr. Erikszon #11400 üzenetére
Üdv,
Nem lesz ott a neved. Ha megnézed nincs ott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum