Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1000
tag
válasz
Silverr #19980 üzenetére
És ebből a képből esetleg hogy tudok profilképet kreálni úgy, hogy ne lehessen lájkolni illetve hozzászólni, és a hírfolyamban se jelenjen meg? Magyarul csak akkor lássa valaki, hogy új profilképem van, ha direktbe megnézi az adatlapom, vagy a messengeren tűnik csak fel neki.
-
törölt tag
válasz
Silverr #17655 üzenetére
Pont ezt irta neki is de a véleményem szerint itt a Facebook arra gondol, hogy túl sok volt a próbálkozás
Azt hiszem írják is ha elrontod 3szor, hogy nem tudhatják,hogy a tulajdonos csak elfelejtette a kódját vagy illetéktelen próbálkozik ezért kell az iméles biztonsági kód. (amit elvileg ugye csak a fiók tulaja lát a saját mailjében) 1szer 3 szor elrontottam a jelszót innen tudom, de 4edikre jól írtam és beengedett a kódja nélkül is....
Feri1977 support től segítséget nem tudsz kérni?
-
Myrkky
csendes tag
válasz
Silverr #14581 üzenetére
Akkor az is lehetséges, hogy ez történik. Van pár ember aki így járt még, a facebook súgóközpontban is rákérdeztem a dologra, de csak "sorstársak" akadnak, sajnos azt senki sem tudja mi ez a probléma.
Furcsa egyébként, a páromnak van ticker, viszont Ezen a napon alkalmazás nincs; utóbbi nekem van. -
YM
senior tag
válasz
Silverr #14318 üzenetére
Meglepően sokat tud ez a facebook, ilyen már nekem is volt, hogy láttam egy csajt buliban, erre másnap kidobta az ajánlatok közt
Meg az a poén, hogy most is olyanokat rak ki, akiknek szerintem valamennyire bejövök...
De nem like-oltam őket se jobban (+már egy ideje) mint a többieket
-
-
Edi77
őstag
-
attiati
veterán
válasz
Silverr #11919 üzenetére
és azt mitől van, hogy ismerősnek jelöltem, hozzáadtam a korlátozott listához még azelőtt, hogy visszajelölt volna, de akárhányszor rákeresek az adott személyre, és ránézek a beállításaira, mindig újra és újra hozzá tudom adni a korlátozott listához?
azt szeretném, hogy soha semmikor ne lássák az adatlapomat egy pillanatra se a korlátozott emberekelfelejti ezt a beállítást??
vagy ez csak egy megjelenítési bug? -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
Silverr #11760 üzenetére
És az első re tudsz megoldást?
Még vmi: ha véletlenül kitörlök egy beszélgetést azt visszatudom hozni vhogyan 1-2 nap múlva?(vagy amikor eszembe jut?) ha nem akkor van erre vmi külső progi hogy elmentse a beszélgetéseket?(a háttérben futva vagy vhogy..)ui:És az is látszik hogy bent vagyok a másik gépről?
-
AssAssynn
őstag
válasz
Silverr #10204 üzenetére
Te vagy az én emberem!
Köszönöm szépen!
Már sikerült alakítgatnom rajta. (Két lakhely volt, de már csak ez egyiket mutatja.)
Viszont láttam másoknál, hogy nekik meg az iskolát/munkahelyet mutatja. Nekem ezek a mezők ki vannak töltve és nyilvánosra vannak állítva, mégsem látszódnak. Ez ellen mit tudok tenni? Vagy a lakhely elsőbbséget élvez más adatokkal szemben? -
AssAssynn
őstag
válasz
Silverr #10167 üzenetére
Mondjuk úgy, rá vagyok kényszerítve, hogy létrehozzak egy fiókot, úgyhogy ne csodálkozz, ha ilyen kérdésekkel állok elő.
Egyébként azért is bosszantanak ezek, mert ez a legnagyobb közösségi oldal, és nem lehet rajta olyan dolgokat beállítani, amit sok másik kisebben be lehet(ett).
-
-
ladlac
tag
válasz
Silverr #9418 üzenetére
Valószínűleg én nem voltam pontos.
Te azt írtad, hogy ha ott a szürke telefon, akkor fent van az ismerős, szerintem meg nem feltétlenül. Pl.: telefonon alapból aktív a chat, weben nem. Használja a telefont, kilép, elkezd számolni hogy aktív volt x ideje. Belép webről, eltűnik az idő, de ha kilép, csak a telefon ikon marad idő nélkül. Szerintem.
-
ladlac
tag
válasz
Silverr #9414 üzenetére
Nem tudom, azok az ismerőseim, akik telefonról és gépről is használják a fb-ot, azok mellett mindig van ikon - vagy zöld pötty, vagy telefon ikon, vagy ugyanez azzal kiegészítve, mikor volt utóljára aktív. Az meg szerintem kizárt, hogy mindegyikük 24/7 online legyen valamilyen formában.
Én inkább azt gyanítom, hogy az egyik készülékről használnak chatet, a másikról meg nem (vagyis alapból nincs bekapcsolva), így ha kilépnek onnan, ahol volt aktív chat, akkor elkezdi számolni hogy utoljára aktív volt x perce/órája, majd bejelentkeznek a másik felületről, ahol alapból nem aktív a chat, ilyenkor meg eltünteti az időt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- ZBook 15 G6 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest