-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
válasz
enginev3.0 #12796 üzenetére
köszi nektek
állítólag az üzemvezető aki egyben ismerősöm is kapott egy mail-t,hogy én frissítettem a facebookot amikor én dolgoztam és nem is volt nálam teló se semmi amiről felléptem volna a face-ra
akkor ez lehetetlen??
ez a korlátozott hogy van??ha őneki be van állítva a mail értesítés,akkor nem fog kapni ilyet??
(#12797) kispx
ha ő felvesz engem erre a közeli ismerősre,akkor a korlátozás sem segít??
enginev3.0 te az vagy akire gondolok?máshol is ez a nicked?
[ Szerkesztve ]
-
Csak nalam ilyen hoki a mobil kliens? Meg bongeszobol?
Nem tudok visszakeresni egy aprilis 29. hozzaszolasra a facen...
Feltettem a lite verziot ott se enged csak apr.1-ig...
@kispx:
koszi
[ Szerkesztve ]
-
-
petya2012
őstag
üdv mindenkinek
a következő kérdésem lenne
hogy lehetne tíltani azt néhány ismerősnél,hogy ők e-mail-t kapjanak arról,hogy én mit csinálok(pl frissítem a facebookot)??
néztem a tíltást,de akkor nem lesz az ismerősöm és ezt így nem szeretném.
köszi előre is a segítséget
-
válasz
Mr.Csizmás #12793 üzenetére
Google DNS
Keep calm
Zsrobléma megoldva -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #12792 üzenetére
úgy néz ki, hogy gépről se
kiírja, hogy van 19 értesítés, meg 3 üzenet, de nem nyit meg semmit
-
Mr.Csizmás
titán
mobilos fb másnak is rotty? kb. de. 10 óta nem tölt be se értesítést, se semmit kb.
teló újraindítva, ki-be jelentkezés megvolt.
-
kispx
addikt
válasz
medica #12789 üzenetére
Nem élnek vissza vele. Név és (születési dátum vagy fénykép) legyen rajta feltüntetve, a többit ki kell takarni. link
Sehonnan nem tudják hogy valódi. Nem férnek hozzá a BM adatbázisához, és nem is akarnak. Itt a lényeg, hogy tudod-e igazolni, hogy Te Te vagy. Annyit tudnak megnézni, hogy a fényképet amit küldesz, azt nem a netről szedted és nem photoshoppoltad szét.
-
medica
senior tag
Tőlem mindenféle privát infót akarnak (személyi másolata, vagy bankszámla kivonat meg ilyeek). Ez normális? Ilyesmit nemigen oszt meg senki, mit lehet tenni? Új profil?
-
spanyoll
addikt
Ios app csak nalam baszakodik azzal, hogy nem frissit ertelmesen csak porog a connecting? Mobilnet van eleg, meg minden mas app is mukodik mobilnet alatt.
-
bAtt001
addikt
válasz
enginev3.0 #12783 üzenetére
ennyi igen, valamint ha sokáig irná azt h "resolving host" akkor ki lehet kapcsolni az ipv6-ot is ezzel gyorsítva a címfeloldást. így:
-
-
bAtt001
addikt
válasz
enginev3.0 #12781 üzenetére
engem is megőrjített az utóbbi időben, de megelégeltem és átállítottam a dns szervert a gépemen azóta gond nélkül hasít
[link]
-
Már megint igénytelen lassú
-
Jakesz
addikt
A csoportokat nem lehet kiválasztani, hogy melyek jelenjenek meg a profiloldalon? Vagy csak a legújabbak kerülhetnek ki oda?
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
#22237440 #12776 üzenetére
Azt történik, hogy az egész facebook az utóbbi időben egy nagy kalap k@k@.
Semmi nem működik, semmi nem megy rajta, ahogy fentebb is írták valószínűleg ez azért van, mert megint barkácsolnak rajta valami újdonságot...Szerk.:
Szóval türelem...valószínűleg átmeneti hiba...ez is...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mit kezdjek az alább látható helyzettel? Ez eddig nem volt téma csak most lettem erre figyelmes.
Ki-be kapcsolom, beállításokat módosítanám. Sehol semmi. Mi történik?
-
€uro
őstag
Nagyon bosszantó ez a Facebook. Hihetetlen, hogy napi szinten akadozik, nem tölti be az oldalakat. Miért ilyen bénák a programozóik?!
-
Edi77
őstag
válasz
Anonymous 01 #12772 üzenetére
Nem vírus, akkor mindannyiunknak vírusos lenne a gépe. Maga az FB ilyen, szerintem sokat generáloznak megint rajta, a sok felesleges fícsört teszik bele. Ez idegel mindenkit hetek óta. Olvass vissza pár hsz-t
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok srácok!
Következő lenne a problémám:
Van egy bizonyos 'fbstatic-a.akamaihd.net' fájl vagy mi az Isten, ami elég sűrűn nálam begolyózik, és a gépem behal tőle, konkrétan resetelnem kell, hogy észhez térjen, úgy felzabálja a memóriám.
Kezd eléggé idegesíteni, és már utána néztem neten, hogy mit lehet evvel kezdeni, de azokkal az infokkal nem sokra jutottam. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy végleg hogyan tudnám ezt kiiktatni? Illetve olyat olvastam erről, hogy ez valamiféle vírus is... Igaz ez?
Előre is köszönöm nektek a segítségeteket! -
Engem is utolért a végzet
Az fb-external-a.akamaihd.net nagyon lassan végez a betöltéssel. -
Con Troll
senior tag
Igen, az is.
A "Biztonságos kapcsolat létesítése" és az akamaihd betöltésénél tököl egy csomót mindkét böngészőm (Chrome, Firefox). Utána meg ilyen szétesetten jelenik meg. Mobilról, alkalmazásból teljesen jól működik, csak oldallal kapcsolatos teendőim vannak, azt pedig mobilról nem, vagy csak kényelmetlen-pepecselős módon lehet csinálni. -
Nah, már nálam is rossz
-
Con Troll
senior tag
Egy rakat szar nálam is, egész nap.
Most este ennyi volt a max., amit sikerült kicsikarni belőle: -
krizmo_
Topikgazda
Másnál sem működik a facebook?
Nem tölt be semmit...folyton összeomlik...egész este ez megy... -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérem, ti találkoztatok olyan hibával hogy lefuttatjátok a Ccleanert és utána pedig nem tudtok egy ideig belépni a Facebookba?
Nálam ez történik ha Ccleaneren belül lefuttatom a tisztítót. -
törölt tag
Sziasztok! Az érdekel, hogy valaki tudja, hogy milyen feltételek mellett lesz egy oldal ellenőrzött oldal?
-
siskad
őstag
válasz
StarKiller89 #12755 üzenetére
Én operát. Megnéztem úgy, ahogy írtad, de nem csinálta.
-
siskad
őstag
válasz
StarKiller89 #12753 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
nálatok is előfordul, hogy teljesen indokolatlanul eltűnnek a posztok címei?? csak a nagy fehér üresség van ott, jó pár hónapja ezt csinálja nálam az oldal és elég irritáló már, hogy nem bírják javítnai... -
Silverr
aktív tag
válasz
sirszevenap #12749 üzenetére
Nem tud ilyent csinálni, csak ha letilt teljesen de akkor a profilját sem látnád.
prannk:ezt sehogyan nem tudod egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Üdv!
Feltöltöttem egy képet, utána beállítottam profilképnek. De nem akarom,hogy mások megnyithassák. Beállítottam a képen hogy csak én lássam. De rámegyek tesóm fészével és megtudom nyitni nagyba a képet. Na én ezt nem akarom. Ezt hogyan tudom?
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e olyat csinálni, hogy egy adott személy letiltja azt, hogy lássam mit lájkol illetve pl csoportba megnézte e az adott bejegyzést vagy sem?
-
Edi77
őstag
-
-
Buster17
addikt
Hali!
Fel lehet úgy lépni, hogy ne lássák hogy felmentem?
Chatre be vagyok jelentkezve, de nem akarom hogy felmegyek és rögtön írja hogy aktív vagyok.
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Kedden ez fogadott: "Fiók letiltva
Sajnos a fiókodat biztonsági elővigyázatosságból átmenetileg le kellett tiltani. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, hogy mielőbb segíteni tudjunk a probléma megoldásában."
Az történt hogy elvileg feltörték a fiókomat, amit bejelentkezéskor közölt velem a face, és jelszót kellett változtatnom. Utána beengedett, de rá öt percre kitiltottak. Természetesen nem osztottam meg semmi durvát, nem vétettem a szabályok ellen. Már jeleztem feléjük a dolgot, töltöttem fel igazolványt meg ami kell, de van valami tapasztalat hogy mikor fognak érdemben foglalkozni az üggyel? Én naivan azt hittem egy-két nap alatt lezajlik ez, de semmi kapcsolatfelvétel nem történt részükről azóta sem. Kussolva várjak, temessem a profilom, vagy mivan? -
medica
senior tag
nem tudok belépni, valami karbantartás szöveg jön be hogy hamarosan elérhető lesz. Ez normális? Még eddig ilyet nem tapasztaltam.
-
http://tech-live.hu/mobil/rendesen-atalakul-facebook-messenger-alkalmazas/
Vagyis jól elrontják a most még jól működő alkalmazást... Kibővítik úgy, hogy aztán mindenre használható legyen.
Ami mindenre jó, az igazából semmire. És mennyire igaz
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Ma elhatároztam magamat és a Your Music-hoz befűztem a Spotify és Deezer aktivitásomat. Ami remekül is működne, de... hátőizé, szimplán eltűnt publikusként a falamról az egész Music szekció.
Próbálgattam állítgatni privacy-t meg ilyenek, de semmi... az ismerősök nem látják, csak én.
-
szabacsik
őstag
Köszönöm csako & krizmo_
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
szabacsik #12731 üzenetére
Itt ki tudod kapcsolni: Értesítések
-
szabacsik
őstag
Kikapcsolható a szülinapi értesítés? Nem érdekel kinek mikor van a szülinapja de folyton az arcomba veri
-
koshmar
addikt
Bekapcsoltam a gépet, nem töltött be. Próbáltam még párszor, semmi.
Aztán 30 perccel később már igen. -
Kempeti
tag
Gépen nem, laptopon lassan, de jó
-
€uro
őstag
Igen. Meghalt.
Azt sem bánnám, ha így maradna. Tök gáz, hogy olyan szar ennek az oldala, mindig van vele valami gond. -
Oliverda
félisten
Másnál is akadozik?
-
Dinter
addikt
válasz
Bjørgersson #12717 üzenetére
Tudom, azt szoktam használni, de sokkal farasztobb, mint siman kinagyitani.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Ha Fb-n egy youtube videót kinagyítanék, akkor a facebook-ot rakja teljes képernyős nézetbe, nem a youtubet. Google Chrome. Ötletek?
-
koshmar
addikt
Üdv!
A Facebook szokásos módon nyűgöske, nem enged lájkolni bizonyos képeket. Akárhányszor rákatintok, nem csinál semmit.
Csak nekem? -
-
Memphis
tag
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy a céges oldalamhoz szeretném hozzárendelni a vélemény (csillagozós) nyilvánítás lehetőségét, de nem találom, hogy hol lehet. tény nem vagyok nagy facebook király.....tudnátok segíteni?néztem a beállításokat és azon belül az alkalmazásokat, de semmi. próbáltam neten utánaolvasni de egyelőre csak kuponos meg hasonló alkalmazásokat találtam. úgy gondolom ez ennél egyszerűbb kéne legyen.
előre is köszi
-
30z.Samu
félisten
válasz
killer1203 #12703 üzenetére
Szia! Elvileg igen. Páromnak is szokott ilyesmi lenni.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Chatről lenne pár kérdésem hozzátok, ha telefonomon bevan kapcsolva a net de pl 10 perce nem vagyok elérhető mert ezt ki is irja a chat, de ha közbe irnak nekem ez átválthat a chat állapotjelzőnel zöldpötty mobil vagy web feliratra még akkoris ha közbe a kezembe sem volt a telefon de a net végig bevan kapcsolva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum