-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Ha van egy személy aki ismerősöm de ki tudom tiltani minden mappabol ugye?
S akkor a kep hozzászólásokat se latja es azt se ha egy kozos ismerősünk like-olja valamelyik kepem vagy hozzászól? -
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #10697 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Bjørgersson #10696 üzenetére
Igen
-
Bjørgersson
félisten
Fiókdeaktiválás után a bejegyzések és kommentek megmaradnak?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #10688 üzenetére
Á, annyira nem akarom lekorlátozni.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Egyik ismerősöm feltöltött egy fotót, amin engem is megjelölt. Így a fotó megjelent az én idővonalamon / falamon is.
Az idővonalamon rákattintottam a képre és azt jelöltem be, hogy legyen elrejtve ez a fotó a falamról.A fotó tényleg eltűnt, de sajnos eltünt azon fotók közül is, amelyeken meg vagyok jelölve.
Hogyan lehet visszahozni ?, hogy ne legyen rejtve ? köszi
Én szeretném, ha látszódna a fotóim között, azok a fotóim között, amelyeket meg vagyok jelölve, csak az idővonalamon szerettem volna elrejteni. Ezek szerint ezt nem lehet ?
köszi szépen
-
zsof Nokia
aktív tag
Mitől van az néhány adatlapon, hogy Megjelölés ismerősként ott van kinn de viszont üzenetet nem lehet neki küldeni
Ezt hogy lehet beállítani? -
S. Szabi
őstag
Meg tudja magyarázni nekem valaki, hogy ennek a megújított hozzá szólás mutatási sorrendnek mi értelme van? Ráadásul nem is minden posztnál van az új. Az alapértelmezett "Legnépszerűbb hozzászólások" esetében össze-vissza vannak, most mégis mitől népszerű egy hozzá szólás, főleg ha alig vannak rajtuk lájkok? Viszont ugye ott van a "Legutóbbi tevékenységek" aminek megint csak semmi értelme, köze nincs a nevéhez, az a teljes értelmetlenség, hogy alulra rakja a régebbit és felfelé az újabbakat még talán elnézhető lenne (ki az akinek eszébe jutott egyáltalán megváltoztatni az értelmes, felülről lefelé az újabbakról, ki az aki alulról felfelé olvas?), de az időpontok alapján nagyon nem sikerül neki idő szerint sorba rakni így se... Most mi értelme ennek az egésznek? Mégis miért nem lehet értelmes fejlesztéseket csinálni, miért kell mindent tönkre tenni ami teljesen jó, és helyette bevezetni egy új, értelmetlen, nem is jól működő rendszert?
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Bjørgersson #10687 üzenetére
Vagy állítsd be azt, hogy csak Te írhatsz a saját üzenőfaladra nekem úgy van
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #10685 üzenetére
Minden ismerősöd írhat az üzenőfaladra, nem lehet korlátozni.
#10683 akyyy
Vagy mindenki kap értesítést vagy senki, azt nem tudod beállatni, hogy te ne kapj. -
Bjørgersson
félisten
Komolyan nem lehet beállítani, hogy csak bizonyos listákon szereplő személyek írhassanak az üzenőfalamra vagy csak én nem találom?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
aizen92 #10681 üzenetére
Az ismerőseimet én is "megválogatom", meg már kigyomláltam azokat, akikről még az elején nem tudtam, hogy milyen "hülyék" a facebookon. De, ezt a húgom követte el, vannak ilyen húzásai, meg cucciságai, de ezt a párat kibírom (3 húgom van)...
Jelölni nem szoktam senkit, ha valaki jelöl, akkor jól meggondolom, hogy vissza jelöljem-e ...van, hogy nem is ismerem, csak egyszer láttam valahol valamikor...
-
akyyy
senior tag
felkértek hogy egy Facebook oldal szerkesztője legyek (többen is vannak) és mióta ez van, mindig kapok értesítést, hogy X Y Z lájkolt egy bejegyzést amit más tett közzé, illetve hozzászólásor is.
Ki tudom ezt úgy kapcsolni, hogy a másik admin ha neki ugy van beállítva kapjon ha akar, de én ne kapjak értesítéseket?
-
-HajTömeg-
őstag
Tele van magyar kommentárokkal az oldal,biztos sokan jelentették.
Az egyébként elfogadható válasz lenne,ha azt írnák : Igen,láttuk, megvizsgáljuk,tájékoztatjuk az oldal létrehozóját,hogy törölnie kell különben... vagy ilyesmi.
De,hogy visszaírnak,hogy szerintük ezzel semmi gond sincs és nem ütközik a közösségi alapelvekbe...
Szerinted meddig maradna fent egy égő izraeli zászló?
Személyesen Zuckerberg törölné 2percen belül.
Vagy Chuck Norris tépné ki saját kezűleg az oldalt...[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Ha már facebook support storyzgatás megy.
Múltkor párom facebookját egy az egyben lemásolta valaki. Az összes képet letöltötte, majd felrakta mintha ő lenne.
Bejelölte rengeteg ismerősét. Ez 23.30 körül volt egyik nap. Másnap reggel ránk írnak páran, hogy ez mi.
Megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy az ismerősök közül van ilyen elme roggyant, aki fél 12-kor ilyenekre ér rá.
Na nézzük is, hol lehet jelenteni. Ketten két profilról jelentettük, hogy klón.
Kb 5 percen belül eltűnt a kamuprofil.
Nagyon gyorsan dolgoztak.Esetleg még arra tudok gondolni, egy algoritmus által törli, ami ha látja, hogy csontra ugyanazokat a képeket teszi be + egyszerre vannak belépve két profilról, és többen jelentik, akkor automatikusan törli. Nem tudom melyik volt, de ez elég szimpatikus lépés volt!
A kutyás ismerőseimet meg már rég töröltem. Így nincs olyan, aki ilyet és hasonló dolgokat kitenne. ( Bár mostanában a hírfolyamom inkább egy RSS feed-re hasonlít annyi hírportált/csatornát stb. likeoltam.
+ Sokat gyomláltam vagy unfollowoltam embereket. ) -
kispx
addikt
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
-HajTömeg- #10677 üzenetére
Megesik... én múltkor egy szétvert szétloccsantott fejű kutyát jelentetettem, mint erőszakos tartalom, de nem gondolták annak... De, volt már olyan tartalom, amit leszedtem, mert jelentettem, szóval elvileg megnézik...
-
-HajTömeg-
őstag
Elég érdekes a facebook etikai kódexe.
Van egy román, nyiltan magyargyűlölő oldal. (anti ungaria)
Feltettek egy képet,amin épp magyar zászlót égetnek.
Nem szoktam ilyesmit csinálni,de ezt jelentettem ,mint sértő tartalom.
Válasz: Megvizsgálták,nem törlik a képet,szerintük ez nem sért senkit -
föccer
nagyúr
Másnál most nem szarakodik a chat? em akarja elküldemni az üzenetet, valami átmeneti hibára hivatkozva...
Nálam van a hiba?
üdv,föccer
-
kispx
addikt
Uncover Every Friend on Someone’s Private Facebook Friends List
He-he, szép hiba.[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Hogyan tudom azt beállítani, hogy egy adott személy ne lássa az értesítéseimet? Pl, felveszek valakit ismerősnek....és ezt az adott személy egyáltalán ne lássa (nem megoldható, hogy blokkoljam, vagy töröljem...)
Esetleg olyat be tudok állítani, hogy senki de senki ne láthassa az ismerőseimet? -
kispx
addikt
válasz
seederking #10668 üzenetére
Nem. De a beállítások -> biztonság -> aktív kapcsolatoknál mindkét gép látszani fog.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ha van 2 általam jóváhagyott gép és mindkettőn bejelentkezem egyszerre akkor lesz valamilyen problémája a face-nek vagy írni fogja hogy 2 helyről jelentkeztem be egyszerre,vagy valami?
[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Hány magyar csoport lehet vajon fészen?
-
Wanderlust
tag
válasz
Wanderlust #10665 üzenetére
Megvan: Tevékenységnapló -> Bejegyzéseid -> és ott lehet a posztoknál a láthatóságot beállítani arra a listára amelyikre akarom... -.-"
-
Wanderlust
tag
válasz
krizmo_ #10661 üzenetére
Létrehoztam egy listát de a lényeg az lenne, hogy a régi posztokat úgy elérhetővé tenni, hogy csak pár ember lássa. Mert ha most bejelölök valakit ismerősnek és ő visszaigazol, akkor automatikusan látja majd a régi posztokat. Úgy tudom, hogy csak új bejegyzések esetén lehet azt beállítani, hogy azok csak egy csoport számára legyenek láthatóak, a régieknél nem...
-
GabN73
addikt
Keylogger nincs a gépen, 2 irtót is ráküldtem de semmi.
Nem nagyon járkálok olyan oldalakon, ezt szoktam figyelni.Sütik megmaradnak.
Win7 az is, én minden gépemen chrome-t használok, ez pedig mindkét alkalommal firefox volt.
Jelszócsere után egy két héttel lépett ismét be. Mindenhová más a jelszóm, nem ugyan azok kombinációi.
Ma is változtattam, kíváncsi vagyok, hogy ismét belépnek e.
Ha igen, akkor rákérdezek a "kollégáktól" hogy ilyenkor mennyire veszik komolyan.
Köszi a választ!
-
kispx
addikt
válasz
GabN73 #10658 üzenetére
Keylogger nincs a gépen? Volt olyan ember akinek közvetlen hozzáférésé volt a géphez vagy valamilyen fájlt küldött? Valamilyen phishing oldalra nem küldött linket?
Sütiket nem törli a böngésző?
> "Erre ma kapok még egy e-mailt, ugyan az az ip, op.rendszer meg még a böngésző is.
A böngésző és a rendszer különbözik-e a tiédtől?> "Esetleg meg lehet találni hogy melyik ügyes ember lépett be?"
Nem. Max. rendőrségi feljelentéssel. Nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyennel.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Wanderlust #10660 üzenetére
Üdv,
Ezt úgy tudod megcsinálni, ha listákat hozol létre, és belepakolod az embereket, majd amikor megosztasz valamit, akkor a láthatóságát így tudod korlátozni.
[ Szerkesztve ]
-
Wanderlust
tag
#10652 valaki?
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudok törölni úgy egy általam létrehozott eseményt, hogy a meghívottak ne kapjanak róla semmilyen értesítést?
-
GabN73
addikt
Üdv!
A következő lenne a problémám.
Be van állítva, ha más gépről lépnek be, akkor küldjön egy e-mailt.
Nos, először úgy 2 hete kaptam egy e-mailt, hogy beléptek. Megváltoztattam a jelszót.
Erre ma kapok még egy e-mailt, ugyan az az ip, op.rendszer meg még a böngésző is.Ez ellen mit lehet tenni? Esetleg meg lehet találni hogy melyik ügyes ember lépett be?
(Nem rak ki semmit, nem tölt fel képet, nem lájkol semmit, nem ír semmit sehova. Csak belép)
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok
Egy nagyon idegesítő problémára keresek megoldást, kivan kapcsolva a chat teljesen, mobilon gépen, mindenhol mégis jelzi másoknak, h mikor voltam bejeletkezve utoljára. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni teljesen?
-
válasz
Joker88 #10655 üzenetére
https://www.facebook.com/settings?ref=mb
Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról. -
Joker88
őstag
van olyan lehetőség a Facebookon, hogy egy adott személlyel történt beszélgetést kinyomtatni ?
( Az összes üzenetváltást, ami egy adott személlyel történt.. ) -
d@minator
addikt
Sziasztok! Csináltam Messengerben egy csoportot és nem tudom megszüntetni. Hogyan kell?
Messengerben nem látszódik de asztali gépen igen. -
Wanderlust
tag
Üdv emberek!
Egy kérdés: van mondjuk 10 db bejegyzés az idővonalamon de azt szeretném, hogy csak pár ember lássa azokat. Akiket mostantól jelölök be azok pedig ne láthassák a régi posztokat csak az újakat. Erre mi a megoldás?
-
törölt tag
PC-re egyébként van Messenger? Anno volt, használtam és a Google keresőt is ismerem, de nem érzem, hogy a keresett szavak valamilyen official oldalra dobnának.
-
itouchfan
senior tag
üdv!
ha egy zárt csoportban közzéteszek valamit, akkor azt azok, akik nem tagjai a csoportnak (ismerőseim) láthatják? ott a jobb felső sarokban látják hogy én közzétettem egy képet egy zárt csoportban? -
buci30
addikt
válasz
zsof Nokia #10641 üzenetére
Így van nekem is igen így gondoltam.
Ezért is gondoltam ,hogy lecserélem egy régire és akkor ugy marad de nem jött beNimbuzz törölve még se jó
Milyen fb chat alternatíva van aminél jó a push?
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz
enginev3.0 #10630 üzenetére
Nálam se lehet!
Helyesebben kettő volt abból amelyik nem volt borító kép de a mappába volt azt engedte.
A másik maradt nyilvános.
Utána megakartam változtatni arra hátha akkor engedi de nem is látta
Ez még bugos szerintemValaki használja a rendes fb chat helyet a Nimbuzz-t?
Én úgy vettem észre ,hogy jobb és kevésbé szívja az aksit is.
Az fb app helyet meg egy ideje már a friendly+ használom! -
csab2
veterán
Szerintetek az miért van, hogy a megadott bankkártyámmal anélkül tudok vásárolni a Facebook-on, hogy előtte megadnám a vásárlási limitet? Alapból 1 Ft van beállítva. Erste Visa Virtuon. Ez kimondott netes kártya, és pont az a lényege, hogy csak akkor lehet vele vásárolni, hogy ha előtte limitet adok meg. Különben minden tranzakciót el kell(ene) utasítania.
-
törölt tag
válasz
zsof Nokia #10636 üzenetére
Hmm erről jut eszembe Nagymamámnak van olyan ismerőse aki nem él már, aztán a volt párja néha írkál a halott profilja alól ilyeneket, hogy mindenkinek boldog névnapot kíván meg ilyesmi... nem tudja feldolgozni, vagy ilyen módon dolgozza fel, de elég abszurdnak tűnik.
-
törölt tag
Vajon hány millió lehet a Facebookon a halott emberek profilja? Például én azon a településen lakom ahol volt az a februári baleset amiben két orvos halt meg és aminek a híre az egész országot bejárta. Az egyikük FB profilja még most is fent van, a szülei idősek, Ő még 30 éves sem volt. Lehet a szülők nem is ismerik a Facebookot, vagy a törlés hivatalos útját... Csak úgy elmerengtem egy picit, hogy tényleg hány halott lehet még fent, és nyilván olyan is van, amikor direkt nem akarják törölni a profilt mert fáj nekik stb.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Ez egy újítás? Nálam nem lehet állítani a borítóképek láthatóságát.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Igen eddig mindig csak nyilvános volt Köszi, hogy megosztottad ezt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
batai15
félisten
sziasztok! hogy tudom beállítani hogy ami tartalmakat , képeket feltöltök senki ne lássa csak ismerősök? ismerősök ismerősei viszont ne.-
-
Out
addikt
válasz
ScomComputer #10619 üzenetére
Én még sosem kaptam egy zaklató SMS-t se tőlük.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok! A baloldalon lévő csoportlistát nem lehet valahogy testre szabni? Folyamatosan összekeveredik a rangsor, teljesen logikátlanul. Amelyiket a legtöbbször használom (legtöbbször kattintok rá), beteszi a lista végére, és hasonlók. Valahogy fixálni kellene.
[kép]Köszi!
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Tulajdonosa vagyok egy Facebook csoportnak és az egyik admin véletlen rossz embert tiltott ki. Vissza akarom venni, de nem tudom. Van erre valami megoldás? Köszönöm a választ, előre is!
-
törölt tag
Érdekességből kérdezem, csak hogy megértsem. Fontosnak nem fontos. Tehát.
Laza, tehát filmnézős szombat. Gondoltam kipostoltom, mert miért ne?!
Film címe: Blue Is the Warmest Color. Hivatalos facebook page: [link]Ha a státuszomnál a nézek valamithez beírom a film címét, ezt a két lehetőséget kapom: [link] [link] Viszont ha helytelenül írom a végét, tehát mint a "Colour", ahogy az a hivatalos facebook oldalon van, akkor nem dobja ki azt. Miért lehet ez?
Az elsőt hagyjuk, egyébként meg sosem értettem az ilyen semmit mondó, összehányt és triplikált oldalakat.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz
enginev3.0 #10614 üzenetére
Hát valami ilyesmi. :-) Majd keresek valami FB helpet ahol meg tudják pontosan mondani.
-
Out
addikt
válasz
ScomComputer #10615 üzenetére
Beállítások ---> Mobil. Írd be a mobilszámod és kész. Ha be van írva, akkor pedig a felugró képernyőn van egy tudasd velünk szöveg, katt arra és menj végig a lépéseken.
-
válasz
concret_hp #10616 üzenetére
Adatvédelmi beallitasokban
https://touch.facebook.com/privacy/touch/timeline_and_tagging/?refid=31
-
concret_hp
addikt
hogyan lehet beállítani, hogy ha betagelnek egy fotón az ne jelenjen emg autoamtikusan az idővonalamon?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok, valaki lenne olyan rendes és segítene nekem, hogy EZT miért dobja fel néha az FB, például ha hozzászólok valamihez, és enter ezt dobja, mi a megoldás....
Köszönöm szépen! -
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
Valakinek az adatlapján az idővonalán van olyan hogy ismerősök 9db fényképpel. Ezt mi alapján válogatja oda a Facebbok? -
Predator2
addikt
Helló
Mobil appal van egy kis gondom, valamiért csak egy rövid ideig enged visszanézni a főoldalon:
Miért és mit lehet vele kezdeni?
kitakartam a posztot mert egy reklám volt -
Yeffy
veterán
üdv mindenkinek!
bocsi, ha esetleg volt már ez a kérdés korábban, én nem találtam, viszont nincs sajna időm minden hsz-t átpörgetni.
szóval a lényeg: kb egy hónapja vonaton összespanoltam egy gyerekkel, akit be akartam utána jelölni. a telós fb app-on magára is keresett ,de valamiért nem tudta magát asszem bejelölni, vagy nem is találta meg magát.
a lényeg, hogy most nagyon kellene a tag neve, amit sajnos totál elfelejtettem.nem tudja valamelyikőtök, hogy a droidos fb app kereséseit meg lehet valahol nézni? eddig csak az asztali bejelentkezések/keresésekre tudtam találatot találni.
köszi előre is
-
aizen92
addikt
Privát üzeneteimben van egy ismerősöm akivel naaaagyon sokat beszélünk, szinte minden nap. Kb Novemberről kéne egy fájl, amit átküldött, de fájlnévre nem enged keresni. Van bármilyen mód, kimenteni az összes üzenetet egy docx-be, azon CTRL-F-fel megkeresném a fájlnevet majd a szövegkörnyezetre rákeresnék újra és akkor ott lenne felette/alatt a fájl.
Plussz millió cikket osztunk meg egymással néha jó lenne visszakeresni egy-kettőt.
Remélem érthető -
buci30
addikt
válasz
enginev3.0 #10601 üzenetére
-
jericho69
tag
Pár napja volt egy olyan funkció facebook-on, hogy rámentem valaki profiljára, majd ha ezután oda kattintottam a kereső mezőbe előjött egy kis lista az adott személlyel kapcsolatban és volt egy olyan lehetőség, hogy képei keresése. Ilyenkor azokat a képeket is összegyűjtötte amiken meg van jelölve, de az adatlapjáról elrejtette. Ez lehetséges most is valahogy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...