-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Nálam már megint sz@r az oldal web-en. Nem tölti be a jobb oldali részt és nem tudom olvasni az üzeneteket sem, nem jeleníti meg. F5 is volt.
-
aelod
veterán
Azt, hogyan tudom beállítani, hogy ha ismerőse leszek x-nek akkor az ne jelenjen meg y (már ismerősöm) idővonalán mint esemény?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez nem új, hanem egy régóta fennálló, vissza-visszatérő hiba: facebook-on pl. rákeresek valakire (de most pl a beállításokra klikkelve is ezt csinálta)), rákattintok a bal egérgombbal, erre a főoldal jön be. Ezt egymás után akár nagyon sokszor is eljátssza, de általában nem szoktam vele sokáig szórakozni, kattintok a görgővel, így új lapon megnyílik normálisan, csak érthetetlen ez a hibajelenség.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
rlazol #13895 üzenetére
Sajnos már nagyon sok ilyen jellegű beállítást kigyomláltak. Ezek tudod csak beállítani.
Illetve, ha nagyon bosszantó számodra egy személy akkor le tudod tiltani.Szerk.:
Amúgy, most nem igazán akar működi a facebook, még csak addig sem jutottam el, hogy ezeket a beállításokat megnézzem, mert nem hozza be...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
rlazol
veterán
sziasztok!
ma első dolgom volt kikapcsolni az automatikus videolejátszát.
Pár óráva később azt veszem észre, h számomra indifferens dolgokról kapok értesítést. XY megosztotta AB bejegyzését. RZ megosztott egy új fényképet.
meg ilyenek. Különböző listákon, és még csak nem is közelinek jelölt emberek, ez is valami új feature? marha zavaró, hol lehet kikapcsolni? -
DrojDtroll
veterán
válasz
Bjørgersson #13890 üzenetére
Nekem nem jött semmilyen értesítés
Köszi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll #13889 üzenetére
Passzolom, én pl. tegnap kaptam róla értesítést, hogy mostantól ez az alapértelmezett, de kikapcsolhatom, ha szeretném.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Bjørgersson #13888 üzenetére
Köszönöm.
Most miért tették ezt alapértelmezésnek bele? Eddig nem csinált nekem ilyet a face, ezért gondolom most jött be.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll #13887 üzenetére
[link], ennyi lett volna.
-
DrojDtroll
veterán
Mi a retek a facebook-on ez az automatikus videólejátszás dolog.
Kezdek szívinfarktust kapni
-
Bjørgersson
félisten
Létezik szerintetek, hogy tegnap este egy üzenetet véletlenül háromszor elküldtem ~2mp alatt valakinek, s azok ott is vannak nálam az elküldött üzenetek között, az illető viszont nem kapta meg őket?
-
Casanova*
veterán
srácok! sokszor nem tölti be a videót,képeket lassan tölti be. erre van valami orvosság?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Hangüzenetet kaptam chat-en. Hogyan tudom letölteni HDD-re?
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tepenzed #13878 üzenetére
Ez az egyik, a másik, hogy az Appban is elindultak, hiába csak mobilnetem volt épp. Aztán feldobta a lehetőséget, hogy ki lehet kapcsolni. Kikapcsoltam. Erre ugyanúgy elindult. Aztán végig kellett zongorázni az egész app-ot, hogy még egyszer kikapcsoljam.
Imádom az ilyen ötleteket. Mint anno arra volt eszük, hogy a Windowsos messengert kiiktassák. -
tepenzed
őstag
válasz
krizmo_ #13876 üzenetére
egyébként kiváncsi vagyok, kinek a nagy ötlete volt ez a funkció, mert hogy az ég világon semmi értelme csak,hogy az ember szívbajt kapjon meg olyan videókat is lejátszon ami abszolút nem érdekli
Bezzeg a dislikeot nem bírták berakni, pedig egyes emberekre igen csak ráférne a negatív visszajelzés
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Motion_Blur #13874 üzenetére
-
Silverr
aktív tag
válasz
Motion_Blur #13874 üzenetére
Olvass visszáb kicsit, párszor már le lett irva.
-
Motion_Blur
félisten
Hogy tudom beállítani hogy amikor pörgetem a hírfolyamot, ne kezdje el magától lejátszani a videókat? Ezt eddig nem csinálta, most vettem észre.
-
válasz
enginev3.0 #13863 üzenetére
Tudom mit érzel
De én már tanultam a hibádból
-
30z.Samu
félisten
A hsz-eken jót nevettem! Sűrűbben is leállhatna...
Egyébként először nálam kerestem a hibát..net, iPad, stb. Aztàn ràjöttem, hogy minden más meg rendesen.
-
wetsom
tag
Lehet csak átállnak IWIW-re.
-
csababarca
őstag
Pedig Mark azt mondta, ha egyszer leállnak akkor vége az emberek bizalmának...ha igaz a film alapján és valóban mondott ilyet
-
{Zodiac}
senior tag
ez most vagy a dzsihád, vagy az anonymous, vagy egy bálna gabalyodott a kábelbe...
más nem lehet
-
hNp88
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13863 üzenetére
ezt a fostalicskát... MSN gyere vissza
legutóbb még legalább a messenger ment, mostmár még csak az se
[ Szerkesztve ]
-
Pont most "barátkoztam" össze egy lánnyal és nem megy ez a ... a számát meg még nem kértem el
-
wetsom
tag
Lassan 40 perce áll, ez azért már durva egy facebook-nál.
Hupsz, egy pillanatra bejött, de az f5 nem használt neki.
[ Szerkesztve ]
-
acsati
aktív tag
Egyből felpezsdült a topik! Ti mit csináltok? Ti is a barátok köztöt nézitek?
[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
válasz
feri1014 #13853 üzenetére
Tíz napon belül harmadszor omlott össze a Facebook. Legutóbb múlt csütörtökön, azelőtt szeptember 17-én állt le jó néhány perce a Facebook. Érdekesség, hogy az oldal mindannyiszor este kilenc és tíz óra között vált elérhetetlenné. A Facebook működtetői egyik üzemzavarra sem adtak mindeddig magyarázatot. Szaddám ledobta a zatomot!
A Cosmo szerint bejött a Vérhold-jóslat és eljött a világvége [link]
Akárcsak múlt héten, most is a chatüzeneteknél volt észlelhető először a probléma, majd utána már egyáltalán nem töltött be az oldal, és az összes weboldalról eltűnt a lájkgomb.[ Szerkesztve ]
-
^Clown
addikt
Mosmilessz mindmeghalunk!
-
kpal
nagyúr
Nálam sincs
, már egy levél xanax itt van az asztalon
-
Világvége van
-
medica
senior tag
válasz
feri1014 #13849 üzenetére
21:07-kor ütött be az apokalipszis. Akkora a pánik, hogy az isitdownrightnow.com downrightnow.com is lehalt a sok lekérdezéskor, de a Down Detector is kilengett.
21:10-kor egy pillanatra mintha visszatért volna, de még mindig haldoklik a világ legnépszerűbb közössédi oldala.
[link]
Twitteren még semmit sem írtak.
Nyomás konzervekért...mind meghalunk...[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz
br.rak #13844 üzenetére
Attól függ telefon vagy gép. Telefonnál még talán megtudná mondani, de gépnél biztos nem jól fogja. Számtalanszor volt, hogy a szolgáltató xy telephelyének a városát/települését jegyezte fel...
Pontosan, hogyan és mit akarsz blokkolni?
(#13847) medica: Igen, megint lefulladt a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
Megint leállás van, vagy csak nálam?
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a bejelentkezett helyekről kitiltani egy települést, pl Érdről ne lehessen az adott fiókba belépni?
-
krizmo_
Topikgazda
-
toto0569
addikt
Hol tudom ezt a video lejátszást kikapcsolni a facebookon?Ugyanis most mindent elkezd betölteni és játszani.Nem egy adatkapcsolat barát...
-
Ha szeretnél messengeres smiliekat pc-re is
[link] -
Met
nagyúr
Van egy matrica szett amit nem tudok telepíteni sem a pc-re sem a telefonomra mert a régiómban nem elérhető. Miközben barátnőmnek a notebookjára, telefonjára és táblagépére fel lehet rakni.
Ez hogy van? -
batagy
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a banális vagy másnak valószínű triviális kérdésemért. Egy idősebb férfi szabó ismerősöm , amikor az üzletében jártam, megkért hogy segítsek neki a facebookra való bejelentkezésben. Nyilvánvaló hogy nem informatikus... Én azonban face-ben egyáltalán nem vagyok járatos, megpróbáltam neki ott segíteni, de problémába ütköztünk.
Két facebook accountja van neki:
1) Van egy facebook accountja egy freemail-es email címmel, amelybe be tud lépni a Win8 gépről. Van egy LG okostelefonja (nem tudom milyen típus), onnan nem megy a belépés a facebook app-pal. De nem is ezt most a kérdés.
2) Van egy másik , gmail-es facebook accountja. Ebbe szeretne belépni. Ennek az accountnak a jelszavát korábban (kb fél éve) megváltoztatta, de azt elfelejtette, és most csak a régire emlékezett. Elindítottam neki a jelszó módosítást, a 6 jegyű kód meg is érkezett . Most így emlékezetből nem is értem, hogy a kódot a freemailre kapta, nem a gmailre...
össze vagyok zavarodva. De a lényeg az, hogy a kódot beírtuk a gmail-es account jelszó módosításához, azt el is fogadta. Azonban egy "Set the admin of your public page" üzenet fogad.
Utána jelezte, hogy ez az üzenet már régebben is megjelent neki. Ezt nem tudjuk hogy mit jelent, és mit kell vele kezdeni.
Valószínűsítem, hogy ez az account ezek szerint egy céges account...(?)Próbáltam megadni a másik, freemail-es facebook accountját mint admin accountot, de azt nem fogadja el, account nem létezik üzenettel.
Elnézést kérek, kicsit vak vezet világtalant.
De a fő kérdés az, hogy "Set the admin of your public page" hogyan oldjuk fel? A meglévő másik accountját nem lehet megadni neki? Vagy kell egy harmadik facebook account?
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Azok számára akik rendelkeznek protonmail e-mail fiókkal, megjelent egy új lehetőség a facebook fiókból származó értesítések védelmére.
Mint azt tapasztaljátok, a facebook a beállított értesítésekről számos e-mailt küld a postafiókokba legyen az gmail, hotmail, vagy bármi más. Ezen levelek tartalma nem titkosított formában utazik a hálózaton. Az egyik ilyen példa, amikor értesítést kaptok arról, hogy XY dobott egy like-ot. Ez nem nagy információ. A másik példa a privát üzenetek kiküldése. Na ez már meredekebb dolog. A veszély abban rejlik, hogy a hálózati forgalmat lehallgatva ezek a titkosítatlan formában utazó e-mail-ek szabadon elolvashatóak a megfigyelő számára. Ilyen volt például a nemrég bebukott NSA is, de az internetszolgáltató is minden gond nélkül meg tudja figyelni az általa biztosított infrastruktúrán áthaladó forgalmat.A protonmail most biztosít egy lehetőséget ami a facebook-al együttműködve biztosítja ezen levelek titkosítását.
Az ehhez kapcsolódó anyagok az alábbi linkeken olvashatóak:
Protect the Graph
Protonmail blog
Protonmail Support TutorialAz alábbiakban az utóbbi linken található műveletet szeretném leírni.
1. Töltsd le a ProtonMail által biztosított publikus kulcsodat, a Settings menüpont, Security fül alatt található Download PublicKey gombra kattintva. Kép
2. A böngésződben nyisd meg az adatlapod ami az alábbi linken lehetséges: https://www.facebook.com/me/about?section=contact-info Kép
3. Nyisd meg a letöltött publikus kulcsod valamilyen szövegszerkesztővel( Ne Word-el) Sima jegyzettömb elég. Kép
4. Miután a facebook oldaladon kiválsztod az PGP kulcs hozzáadását, másold ki az előző lépésben megnyitott kulcsot és illeszd be az kulcsmezőbe. Majd pipáld be a "Használja ezt a publikus kulcsot az értesítő e-mail-ek titkosítására" résznél. Kép
5. Ezután a facebook egy megerősítő e-mailt küld a ProtonMail-es címedre, amiben rá kell kattintani az alján lévő linkre, aminek ez a szövege: "Igen, a facebook titkosítsa az értesítésekről küldött e-maileket." KépEzzel kész is.
Két dologra azért felhívnám a figyelmet.
1. Természetesen a ProtonMail-es email fiók feltétele ennek az egésznek, ahogy az is, hogy a facebook fiókban az e-mailt át kell állítani erre a címre.
2. A továbbiakban ezek a levelek titkosítva kerülnek kiküldésre a facebook részéről. Tehát ha úgy gondolod megváltoztatod a facebook-on használt e-mail fiókod, akkor kapcsold ki a szolgáltatást, mert a titkosított leveleket jelenleg csak a ProtonMail tudja (automatikusan) dekódolni. Ellenkező esetben a bejövő értesítések titkosított halandzsák lesznek számodra. -
bigdady
nagyúr
Hogy lehet a chat kedvencekbe berakni embert? Ha edit-re kattintok csak azok kozul valaszthatok akit fb oda rakott...
-
Met
nagyúr
Aha, like nem elég, kedvencekbe is kell tenni
Még annyit tudnál segíteni (vagy bárki más) hogy nem jelenik meg a cég amikor elkezdem beírni a címet a tartózkodási hely megadásához.
A céges FB oldalon meg van adva a cím.
Először oda kellene menni és telefonról megadni hol vagyok és ezután lenne választható? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Céges FB oldalt nem lehet kommentben megjelölni csak személyt?
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani kapok egy üzenetet a facebookon,akkor arról ne küldjön e-mailt az e-mail címemre?
-
tepenzed
őstag
Francba, pedig reménykedtem,hogy valaki végleg a földbe tiporja a facebookot
Csak én vágyom olyanokra, hogy mondjuk hackerek tegyék elérhetetlenné 1 hónapig? Kiváncsi vagyok mi történne az ismerős körében, milyen programot használnánk, többet találkoznánk e személyesen
-
kidnou
őstag
hvg.hu már meg is irta
-
kispx
addikt
Nálam már rendben megy az fb
-
tahepa
senior tag
Akkor most...legyen....
[ Szerkesztve ]
-
-
kispx
addikt
Service Unavaible
-
B0V9B
tag
Itt is ugyanaz
-
bigdady
nagyúr
Facebook went wrong. Mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...