- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Elméletileg a zárolt fiók NEM törlődik soha.
A törölt fiókot is kb. 90 napig vissza lehet állítani. Ezt olvastam a Facebook súgójában.Persze itt minden esetben arról van szó, ha a fiók tulajdonosa törli vagy függeszti fel a fiókot.
Gondolom ebben az esetben is hasonló a helyzet... -
k-adi
nagyúr
Remek adathalász kampány ez
Amúgy zárolt fiók pedig törlődik x időn belül tudtommal
-
DS39
nagyúr
annak a cégnek nem ajánlott személyit küldeni, ahol az alapító profilját feltörték, és a felhasználók jelszavait plain textben tárolták belső hálózaton. szerintem.
-
matyi19
őstag
Érdekesség:
Most volt nálam az egyik ismerősöm, nem hallot eddig erről a FB őrületről azt hitte tiltottam azért nem tud nekem ott írni.
Neki konkrétan 5!!! fiókja van, amiből egy az ami reális. Mégis egy fiók sem lett törölve, valamit nagyon rosszul csinál most a FB...![ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz
enginev3.0 #24089 üzenetére
Így igaz!
-
-
Misogi
aktív tag
Szerintetek késő ha csak most informálódtam erről a linkről? https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907
Itt nem igazoltam még magam csak a másikon..
-
Misogi
aktív tag
Létrehoztam egyébként egy Discord szervert ezzel a témával kapcsolatban, nem akarok reklámozni, szóval ha valakit érdekel, írjon egy üzenetet!
(elnézést ha ez sem engedett, töröljétek nyugodtan de csak segíteni szeretnék, ha ez annak számít.)
-
Misogi
aktív tag
Mi a franc, egyik ismerősöm azt írta hogy neki már nem is azt írja ki hogy tiltva van, hanem hogy nem létezik ilyen fiók.
Most kicsit bef*stam.
-
Fuller93
újonc
Sziasztok!
Én is tiltva lettem és azóta is követem itt a beszélgetést.
A tiltáskor jött egy email a fb-tol amiben található egy link, ami elvezet a támogatási üzenetmappa üzeneteihez.Nos ott van egy esetszám és előtte szerepel a nyitva vagy zárva felirat. Csatolt képeken látható.
Gondolhatunk itt arra, hogy akinél lezárva van, ő biztosan tiltást kapott, míg a másik még ellenőrzés alatt van?
-
Már beküldték a profilokat gondolom nem több tucat kell nekik. Elég ha 2-3 "ártatlan" profilt vizsgálnak,hogy miért kerültek tiltás alá. Enyémet is ismerős magától küldte. Jelzek amint mond valamit. Már elegem van!!
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #24077 üzenetére
Enyem is mehet.
bar az jobban erdekelne hogy hogyan valtoztathatnam meg az emailem ugy, hogy tiltva vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Be Social-os ismerős most írt:
"A Főnököm írt a supportnak, és kérnek accountokat, amik fel lettek függesztve, hogy megnézzék vajon miért. Megadtam a Tiédet is, a mél címedet.
Hátha előrébb leszel."Kíváncsi leszek.
-
Misogi
aktív tag
Tenyleg szanalmas hogy ilyen megtortenhet egyebkent. Egyre jobban tartok attol hogy nem kapjuk vissza a fiokokat.
-
bandus
veterán
-
ice mat
csendes tag
Engem csak az zavar hogy több napja semmi válasz. Nem a Fb hiányzik csak a rengeteg kép amit Messenger be küldözgettek nekem, a Kontaktok amik nincsenek meg. A munkahelyi csoport amibe az infók jöttek. Megvagyok nélküle köszönöm de legalább egy backup mentést küldjenek azért mert az ismerősöket meg csak csak nélkülözöm de a fotókért nagyon ideges leszek.
Nem tudom hogy engedheti meg a cég hogy semmi válasz nélkül szarik az emberekre. Nem hiszem hogy nincs egy biztonsági mentes amit vissza állítsanak , vagy valami sokkal nagyobb szarban vannak és lapulnak a fűben.ice mat - nak beadja me mérne :D
-
matyi19
őstag
-
kidnou
őstag
link. Ha ez komoly, akkor azt kell mondanom, meghibbantak teljesen
-
simpley
őstag
válasz
kekedi #24055 üzenetére
Igen, pontosan... Meglennék Face nélkül is de munkába menet nem tudnék nagyon mást csinálni csak a hírfolyamot pörgetni. A másik meg az, hogy Én megírtam nekik hogy nem szeretnék politikai hirdetéseket közzétenni most erre várom a választ. Bár, úgy érzem teljesen felesleges volt elindítani is mert mint írják: "csak akkor kell elvégezned ezt az ellenőrzést, ha politikai ...." Nade teljesen lényegtelen. Az adatokról csak annyit, hogy Én soha nem bíztam az internetes oldalakban, és eddig még soha nem adtam meg okmányadatokat. Ja, és amióta létezik a kétfaktoros azonosítás Én használom és nem hiába. Soha nem törtek fel, míg kollegák és ismerősök közül akadt már olyan akit igen.
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
kekedi
senior tag
válasz
simpley #24053 üzenetére
Nem is értelek amúgy.
Írtad, hogy, megcsináltad a személyazonossági ellenőrzést, hogy ne tiltsanak, majd én válaszoltam, hogy semmit nem jelent. Aztán írtad, hogy "mint korábban írtad, neked nem fog fájni ha tiltanak. "
Akkor minek csináltad?Most meg itt parázol, hogy felhasználják az adataidat.
Jajj Istenem.
-
dome29
aktív tag
Instagram is ugyanúgy le van tiltva, illetve ott sem lehet se újat csinálni, illetve belépni sem
Nállam se Facebook - se Messenger - se Instagramm egy fiókba sem enged belépni
Instán ez a válasz fogadott bármilyen nevet írok be : a fiókod letiltásra került a használati feltételek megsértése miatt
Értem hogy le lettem tiltva meg még sokan páran, de azért ez dúrva hogy más fiókba sem enged be sehol..
Havernak működik másikkal, pedig őt is ugyanúgy blokkolták..Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
törölt tag
-
matyi19
őstag
Hello,
En Erdélyből írok, tegnapelőtt sajnos engem is tiltott a FB.
Írtam nekik, csatoltam is a szükséges okmányt igazoláshoz, de eddig semmi válasz.
Szomorú, hogy így semmibe veszik a felhasználókat.
Nem elég minden magyarázat nélkül törölnek profilokat, de megkeresésre sem adnak választ...
Amúgy szerintem, most eléggé le van terhelve a support team, valószínű ezeket az ID igazolásával kapcsolatos üzeneteket külön megvizsgálják emberek, nem botok. De szomorú, hogy eddig nem hallani egy visszaállított profilról sem. :/ -
válasz
simpley #24047 üzenetére
Jah
Akkor te nem is ide való vagySzerintem mindegy mit csinálsz, tiltanak vagy sem, eddig teljesen random
Ez a Petőfi rádió meg botrányos minden szempontból, ezt rossz volt hallgatni, egy értelmes szó nem hagyta el a szájukat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24046 üzenetére
Engem nem tiltottak, csak simán elindíttotam a személyazonosság ellenőrzést. A támogatás mappában volt benne. Most írjak nekik vissza, hogy Én nem szeretnék politikai dolgokról tartalmat megjeleníteni vagy hogy legyen?
signed by simpley.
-
-
simpley
őstag
Na, írt a Facebook.
"Csak akkor kell végrehajtanod ezt a folyamatot a személyazonosságod megerősítéséhez, ha társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetéseket szeretnél megjeleníteni. Itt olvashatsz arról, hogyan határozzuk meg az ilyen típusú hirdetéseket, ha szeretnéd eldönteni, hogy önállóan elindítsd-e a személyazonosság megerősítésére irányuló eljárást a Súgóközpontban: https://www.intern.facebook.com/business/help/************** Ha nem szeretnél közügyekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetéseket megjeleníteni, kövesd az itt leírt útmutatást: https://www.facebook.com/ID. Köszönettel:
A helyzet az, hogy Én utóbbiba tartozok bele, csak nem értem mit kellene most csinálnom.signed by simpley.
-
Petőfi rádióban most beszélnek a kirekesztettekről. Termeszetesen a legkisebb hozzáértés nélkül
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Remus389
veterán
Azt nem tudja-e valaki, ha belépünk a facebook-ba és nem zárjuk be a böngészőt, de közbe a gép alvó módba megy, vagyis hibernálódik(tehát otthagyjuk a gépet úgy ahogy van), akkor az ismerőseim aktívnak látnak-e? Vagyis ott a zöld pötty?
https://hardverapro.hu/apro/iphone_se_2016_minosegi_kijelzo/friss.html
-
adika4444
addikt
Hali!
Nos, engem is kivágtak. Tegnap gyanús fióktevékenységet észleltek - naná, hogy vaklárma volt mint mindig csak a router indult újra -, de a jelszócsere után a telefon azt írta, hogy túl sokszor próbálkoztam, mert ahhoz, hogy bekérje a jelszót, előtte kiírta, hogy nem megfelelővel próbálok belépni.
Ma reggelre pedig nem tudok belépni se laptopon se telefonon, helytelen jelszót ír.
Most komolyan én rohangásszak ezután a sz@r után? Apple, Google soha nem szivatott így meg az elmúlt közel 15 évben...Poén, hogy kiírja, hogy lépjek be a Google-fiókommal. Jah, hogy annak is ellopja az adatait, aztán kiszivárogtassa, ahogy minden héten teszi.
Visszataszító, undorító egy rohadt csürhe ez.
üdv, adika4444
-
cuebler
senior tag
válasz
#33802016 #24013 üzenetére
lehet élni fb nélkül, immár két éve legalább... kicsit melósabb, költségesebb, de így azok az ismerőseim, akik tényleg azok. most dolgozom azon, hogy a google-val történt regisztrációimat is megszüntessem/módosítsam...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Keny.
tag
Nekem küldtek egy üzenetet 9-èn, hogy: "Ez a bejegyzès sèrti a közössègi alapelveinket. Lezárva
A bejedzèsedről tegnap 23:05"Megnèzni nem tudtam mire gondolnak, abban az időpontban nem használtam semmit, amúgy sem szoktam bejegyzèseket ìrni. Csak egy törlès lehetősèg volt. 17.-èn lettem letiltva. A telefonomon a facebook app-al a saját a facebook lite app-al egy szervezet fb. oldalát használtam. A lite-os az megy, ìgy szerintem nem kèszülèj függő.
-
gabo9201
senior tag
Én ma délután csinaltam egy átmeneti profilt, hogy ha vissza is kapom a régit addig is tudjam tartani a kapcsolatot az ismeroseimmel. Ez a profil tenyleg kamu, kamu e-mail cimmel, kamu névvel, semmilyen szemelyes adattal, még a születési évem sem valós. Egyedül a profilkepet es a keresztnevemet tettem valosra, hogy aki nagyon akar az meg tudjon talalni. Eddig ezt még érdekes modon nem tiltották és simán elsőre működik a telefonomon a Facebook és a Messenger is (Xiaomi Redmi 4x)
Az eredeti profilomban minden adat valós volt, nem osztogatok hülyeségeket (rendszergazda vagyok), tudom mi az ami szemét es nem kell rákattintani, mégis függesztve lett.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #23300 üzenetére
Sikerült megoldania a Facebooknak a problémát, hogy desktop felületről nem voltak elérhetőek cégek, szervezetek oldalai. Csak három hónap kellett hozzá...
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
simpley
őstag
NEM TÚL BIZTATÓ INFÓK NEKTEK:
Volt akit már e hónap 10.-én (azaz múlthéten) tiltott a Face Ő el is küldte még aznap a személyiét de még azóta sem válaszoltak Neki.Engem (még) nem tiltottak.
signed by simpley.
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Én is a tiltottak közül vagyok és olvasgattam az elmúlt napokban itt a hozzászólásokat.
Nem az a szomorú, ami a facebookal történt, hanem az, hogy itt a "két oldal" úgy egymásnak feszül, mintha valami világháború lenne. Átmegy személyeskedésbe és egymás totális lehülyézésébe.Több emberrel facebookon/messengeren tartottam a kapcsolatot. Nagy nehezen megtaláltam néhány ismerős telefonszámát és viberen folytattuk(már akinek van vibere...). Akié nem volt meg, azt megpróbáltam e-mailen vagy ismerős útján megkeresni. De pl van olyan, akit soha az életben nem fogok utolérni, mert se közös ismerős, se telefonszám, se e-mail cím. Ráadásként több ezer kilométerre lakik tőlem. Paff. Na majd ha visszaállítják, vagy sem.
Megjegyzés: Az egyik oldal most azt mondaná, hogy miért nem támaszkodok még 1-2-3-5 platformra és kértem tőle telefonszámot, postagalamb címet és a biztonság kedveéért vér- és vizeletmintát is, hogy meglegyen. Mert nem. Beszélgettünk és ennyi.
Megjegyzés 2: Nyugi, nyugi, nyugi mindenki részéről. Nagy levegő és igyál egy finom kivi szörpöt vagy simogasd meg a kutyát.
Üdv,
Dudu -
-
-
törölt tag
válasz
simpley #24022 üzenetére
Hogy is van itt vhol volt egy cikk, ahol nem tartották problémásnak, hogy titkosítás nélkül bárki hozzáférhetett belépési adatokhoz. Pontosabban ki honnan mikor lépettbe.
+ Rengeteg más botrány, szerintem ez sablon szöveg. Nem hiszem, hogy 100%-ig komolyan vehető.
Múltkor regisztráltam egy oldalra töröltem a regisztrációt, de azóta is meg van az emailem az adatbázisban, akkor kitudja még mi. Holott írták, hogy törlik ugye.
Amúgy érdekes máshol egy sms-ben is megerősítetted, hogy valós személy vagy. Ez az fb-nek miért nem elég?
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24026 üzenetére
Arra, hogy mégiscsak megosztják 3. féllel az elküldött okmányokat. De úgylegyen, ahogy mondjátok!!
signed by simpley.
-
-
simpley
őstag
válasz
simpley #24021 üzenetére
"
Mi történik a Facebooknak elküldött személyazonosító okmánnyal?
Miután elküldöd nekünk személyazonosító okmányod másolatát, titkosítjuk és biztonságosan tároljuk. Az okmányod senki más számára nem lesz látható a Facebookon.
A személyazonosság igazolására szolgáló okmányok valódiságának ellenőrzéséhez manuális ellenőrzést és automatikus rendszereket is használunk. Ez segít a visszaélések, például a csalások és a személyazonossággal való visszaélés megelőzésében, valamint a politikai tartalmú hirdetések hitelességének biztosításában.
Annak érdekében, hogy tökéletesítsük rendszereink képességét a hamis azonosító okmányok felismerésére, az engedélyedet kérhetjük arra, hogy legfeljebb egy évig használjuk az okmányod titkosított másolatát. Az okmányt csak akkor használjuk ilyen célra, ha erre engedélyt adtál, amikor beküldted a Facebooknak.
Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook az automatikus rendszereinek fejlesztésére használja az azonosító okmányodat, a személyazonosság megerősítéséhez kapcsolódó beállítások között jelezheted ezt. Ha kikapcsolod ezt a beállítást, az okmányod másolatát a beküldést követő 30 napon belül, illetve a beállítás kikapcsolásakor töröljük.
Megjegyzés: Ha a politikához vagy országos jelentőségű ügyekhez kapcsolódó hirdetések megjelenítéséhez szükséges hitelesítési folyamat keretében elküldöd nekünk a személyazonosító okmányod másolatát, az okmányt 30 napon belül automatikusan töröljük. Az okmány másolata kizárólag a személyazonosságod megerősítésére szolgál. Az automatikus rendszereink fejlesztésére nem használjuk fel.
Itt olvashatsz bővebben az általunk elfogadott okmányokról, illetve arról, hogyan küldheted el az azonosító okmányodat a Facebooknak"signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz
simpley #24020 üzenetére
Akkor ezt nem valószínű, hogy betartják?
"Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook az automatikus rendszereinek fejlesztésére használja az azonosító okmányodat, a személyazonosság megerősítéséhez kapcsolódó beállítások között jelezheted ezt. Ha kikapcsolod ezt a beállítást, az okmányod másolatát a beküldést követő 30 napon belül, illetve a beállítás kikapcsolásakor töröljük."signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24019 üzenetére
Én olyan okmányt küldtem be, amin csak egy pár kártyaazonosító+név+arckép szerepel.
signed by simpley.
-
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp #24007 üzenetére
Van az a közkeletű mondás, hogy ami egyszer a neten fent van...
Nah ez így nem feltétlenül igaz teljesen. Már csal azért sem, mert valaki meneti és azért kerül fel újra és újra pl.Szóval ami megtörténhet az, tudjátok...
És mikor máskor, ha nem a legrosszabbkor...
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Én megcsináltam a személyazonosság ellenőrzést. Így már csaknem tiltanak le..
[link][ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
MrSealRD
veterán
válasz
ingyom007 #24012 üzenetére
Ez most csapda?
Igazából csak nagyon röviden válaszolok a kérdésedre. Nehezen viselem az emberi hülyeséget...főleg ha az átcsap hisztériába. Az a baj a nettel, hogy nehezen vagy szinte egyáltalán nem felejt. Most nézzem azt, hogy csak a hülyeség marad fent? Csak tegnap óta nézd meg mi jött. Clickbait cikkek linkelése, alaptalan felháborodás és hőzöngés, sírás azért mert nem tud valaki 1,5 napja!!!! kapcsolatot tartani, vagy árulni valamit, vagy egyetemi jegyzetet letölteni... szinte mindegyiknél érzem, hogy igen ez tényleg first world problem...
Szerinted ez nem fura?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ingyom007
tag
-
dome29
aktív tag
válasz
enginev3.0 #24009 üzenetére
De igen letiltottak.
De másikba sem enged be csak safaribaApple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
MrSealRD
veterán
válasz
K1nG HuNp #24007 üzenetére
Sokat kell még tanulnod ifjú padavan.
De befejezem mert már rám szóltak fentről, hogy nemkéne...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
K1nG HuNp
őstag
tenyleg nem latod at mire hasznaljak az emberek ezen csoportokat. talalunk valamit, feldobjuk, elfelejtjuk
oke le lehetett volna menteni desktopra de ki a halal gondolta volna, hogy random lebannoljak a fel csoportot
a raid szerver alatt pedig igen a redundáns arrayba kötött independent driveokat használó backup szervert értettem, de köszi h elmondtad
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
MrSealRD
veterán
válasz
K1nG HuNp #24005 üzenetére
Hát ez alapján tényleg gyökerek járnak oda... a RAID nem backup. Meg mi az hogy RAID szerver?!
Szóval ezt buktad. Ha nekem nem hiszel akkor kérdezd meg a rendszergazda topikot. A RAID nem biztonsági mentésre való... úgy egyáltalán. De én csak a Pécsre jártam...
műegyetem...
hagyjuk már. Hány sztorit hallok(szakmabeliektől), hogy fél évig kell őket kézen fogni mert kiesnek a padból aztán ego van tudás meg kevésbé... (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ott fordított helyzet van nincs ego, annál több tudás...ott más a gond.)
Nem tudom milyen saját megoldásra gondolsz, de szerintem totál elég lenne lementeni a saját gépedre offline a nyamvadt jegyzetet... De a dropbox, gdrive, mega.nz... az mi? Nagyon kényelmetlen mindegyik. Nem lenne egyszerűbb linkeket osztogatni?
Annyira, hogy céges szinten Gsuite van. Ott kicsit más a rendelkezésre állás és a szerződés is...[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
MrSealRD #24001 üzenetére
Persze, 3 külön raid szerverre kellene felraknunk azt a 30 pdf filet/kepet amit összeszedegetunk felev alatt a hasznos infokkal/konyvekkel... hát nemtudom, biztos gyökerek járnak ide a műegyetemre, hogy eddig ezt nem így csináltuk....
remelem az megvan, hogy ha barmilyen sajat megoldast alakitanank ki erre, akkor az fényévekkel szarabb es kevesbe megbizhatobb lenne mint egy facebook beszelgetes/csoport
nekem pl 10 éve, miota fiokom van ez az egyetlen orasnal hosszabb kieses
a telefonon kapcsolattartasrol meg csak annyit, szerinted azert ennyire elterjedt az összes ingyenes üzenetkuldo alkalmazas mert mindenki a voda zsebét akarja tömni 30 forint / 2sor ár mellett?
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
válasz
MrSealRD #23987 üzenetére
Fent vagyok vagy 5 helyen természetesen,de mivel a facebook hatalmas így a forgalom fele ott bonyolódik és mivel nem egy nagy cég vagyok,ezért személyesen engem keresnek ott fel a visszatérő vevők,de azért köszi.
Egyébként ismerős a be social-nél azt mondta,hogy elvileg már tudna a hibáról és a személyis azonosítást csináljam meg lehetőleg. Mondtam neki hogy az már megvolt,szóval most már csak a várakozás marad ténylegesen.
-
Misogi
aktív tag
Mar a TV-ben is volt szo rola: https://youtu.be/1oQvgQDZK5g
-
krizmo_
Topikgazda
Most komolyan! Elég lesz az offból és a személyeskedésből! Elhiszem, hogy sokakat megvisel, hogy nincs Facebook, de nem ez a topik veszi át a helyét...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Misogi #23997 üzenetére
Viccesek a mai egyetemisták. Megy a nagy social világ, de egy olyan egyszerű alap összefüggést nem tudsz kiértékelni, hogy mi f.szt csinálsz ha nem megy az oldal?!
Azt sem érted amikor a vészharangot kongatjuk....mert áh, olyan nincs, hogy nem megy...ugye? Meg vered a melled amikor nincs rá semmiféle alapod?Középsulis számtech tanár úgy íratott dolgozatot anno, hogy időnként séta közben lenyomta az áramot. Ha volt mentésed, akkor gép újraindulás után folytattad a feladatot. Ha nem volt mentésed, akkor ennyi volt...kezdted újra. És egész doga alatt résen kellett lenni. Akkor viccesen bosszantó volt, de elég jól berögzült, hogy mindig legyen mentés... Ráadásul egy mentés nem mentés...
Milyen hülyeség már ez, hogy csak facebookon tartod a kapcsolatot valakivel? Hát nincs meg a telefonszáma? Vagy az pénzbe kerül?
Itt már nagyon sok érdemleges dolog elhangzott. Aki ÜZLETI céllal használja az legalább csinálja jól és ne kizárólagosan alapozzon rá...Nem begyepesedett a gondolkodása, hanem éppenséggel tudja azt amit te még nem tudsz. De hát ahogy mondani szokták csak a hülye ember tanul a saját kárán...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum