-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edi77
őstag
Fb nálam megint behalt, csak a fehér háttér van. Sem Opera, sem IE, sem pedig Chrome alatt nem megy.
-
verti1
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a facebook-kal. Alig akarja betölteni az oldalt. Van, hogy a bejelentkező oldalt se tölti be, de ha be is tölti utána megjelenik a felső kék menü sor és ott megáll. Alul teljesen fehér képernyő. Ha rányomok a kezdőlapra akkor felvillan az oldal egy pillanatra,de utána megint fehér. Mindenféle böngészővel próbáltam, de ugyan ez a helyzet. Most két napra megjavult, de megint kakukk. Tableten tökéletesen megy. Esetleg ha tud valki jobb topikot erre a problémára akkor azt is szívesen veszem.
Köszi
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Facebook on a bal oldali sávban felsorakozó csoportoknál ki szokta mutatni a Face, hogy mennyi olvastatlan híred van a csoportból. 20 felett azt szokta kiírni, hogy 20+ .
Van 1-2 csoportom és listám, ahol valamiért már néhány hete nem számolja a Facebook ezeket az olvasatlan postokat. Semmit nem ír ki, még azt sem, hogy 1 olvasatlan lenne.
Ez miért lehet ? Másnál van ez a probléma ? Mi lehet a megoldás ?
köszi szépen
-
€uro
őstag
válasz
Mr. Elliot #12493 üzenetére
Ezek kifejezetten hirdetési csoportok.
-
Mr. Elliot
senior tag
-
X@b3e
addikt
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, h valakinek az ismerősei közt tudok szűrni úgy, h az ő ismerőseiből csak azt mutassa, aki egy másik konkrét ismerősnek is ismerőse?
-
Remus389
veterán
Ha valamit közzéteszek nyílvánosan, van az a "megtekintés mint" gomb, miért nem jelenik meg?
Vagy van egy kis késés a rendszerben?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Szerintetek létezik olyan program, amivel automatizálni tudom, hogy adott csoportokon belül megkeresse a posztjaimat és ha azoknál az utolsó komment egy bizonyos szöveg, akkor azt törölje, majd kommentáljon újat. Gyakorlatilag az előző kommentemet törölni kell és ugyanazt a kommentet újra beírni, hogy a csoporton belül frissüljön a poszt.
Hirdetések frissítésére szeretném használni. És nem akarom egy csoporton belül naponta posztolni ugyanazt a beírást.
-
-
Esetleg?
https://www.facebook.com/search/results/?q=vok%20oszt%20cs%C5%91&type=users&tas=0.9195649477187544Oldalt megtalálod a bővített keresést
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok emberre rákeresni?Ha tudom hol lakik és hány éves.Régebben lehetett városra szűkíteni,de most azt nem találom.Angolra állítottam az oldalt mert a magyaron még ennyire sem lehet keresni...
thx
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy mostanában néhányszor eltünik a kilépést jelző gomb vagy minek nevezhető valami, meg az adatvédelmi hivatkozásokra mutató gomb.
Mivel lehetne a legegyszerűbben visszahozni?
Köszönöm! -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Van két androidos készülékem, és amikor az egyiket nem használom egy ideig és utána pedig fellépek vele Facebookra elkezdi küldeni azokat értesítéseket és beszélgetéseket amikor az előző órákban/napokban történtek. Remélem tudjátok mire gondolok. HELP!Ezt hogy lehet kikapcsolni?? Szerintem nagyon idegesítő.
PC böngészőn nekem se akar mostanság betölteni a Facebook.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz
enginev3.0 #12478 üzenetére
Nem. Belépek egy rég nem meg nyitott beszélgetést aztán látom a telefonba hogy új képek vannak és nem csináltam semmit.
Ez a jelenség a nővérem telefonjában is észrevettem szóval nem lehet egyedi esetSzerk.
Amit én küldtem képet azt is lekapta seperc alatt amikor megnyitottam egy beszélgetéstSzerk2
Telefonba egy masanger nevű mappába mentődnek[ Szerkesztve ]
-
-
Buster17
addikt
Hali!
Mi jogon tölti le a facebbok a privát üzenetekben kapott képeket a telefonra az engedélyem nélkül?
-
Edi77
őstag
Nekem azt csinálja egy órája kb, hogy már betölt, de az üzeneteimet nem tudom megnyitni, üres fehét hátteret ad. Hírfolyam az megy. Másnál is van ilyen?
-
törölt tag
Pár napja az idővonalamon nem jelennek meg a Youtube-on kedvelt videóim pedig a Youtube oldalán össze van kapcsolva:
Valamit módosítottak volna a Facebookon e-tekintetben?
-
rii
nagyúr
"megjavult" ....
.-/
-
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
ma a melóhelyen abszolút nem jött be a face, csak sokára .. csak tekert-tekert a böngésző
de aztán helyreálltmost hogy hazaértem, megint nagyon lassan jön be nekem a face. .. minden más oldal normálisan működik, ...
az accountommal lenne valami baj?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Facebook on a bal oldali sávban felsorakozó csoportoknál ki szokta mutatni a Face, hogy mennyi olvastatlan híred van a csoportból. 20 felett azt szokta kiírni, hogy 20+ .
Van 1-2 csoportom és listám, ahol valamiért már néhány hete nem számolja a Facebook ezeket az olvasatlan postokat. Semmit nem ír ki, még azt sem, hogy 1 olvasatlan lenne.
Ez miért lehet ? Másnál van ez a probléma ? Mi lehet a megoldás ?
köszi szépen
-
kpal
nagyúr
válasz
enginev3.0 #12461 üzenetére
Köszi. Nálam akkor kipurcant sáv.
-
-
kpal
nagyúr
Valahogy belehet állítani hogy az egyéb üzeneteket is jelezze ,mert van amit csak akkor látok ha éppen ránézek.
És a jobb felső sarokban lévő legördülő friss hírsáv már mindenkinél megszűnt,vagy csak nálam nincs féléve
-
törölt tag
most aki mellett plusz van vagy aki mellett pipa van, melyiket követem?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Remus389 #12455 üzenetére
Az alkalmazásoknál ott szokott lenni, hogy a nevedben másnak is küldözget ezt-azt.
Most írok egy másik példát, a múltkor értékeltem egy oldalt (egy kávézót) semmi mást nem csináltam adtam nekik 5 csillagot, és ennek az lett az eredménye, hogy feltelepített egy alkalmazást, ami a nevemben posztolhat az ismerőseimnek...és minden adatomhoz hozzáférhet...
Ez volt az első és utolsó alakalom, hogy értékeltem bármit is... Egyébként nem használok semmilyen alkalmazást, így könnyebben elkerülöm az ilyen helyzeteket....Amúgy, igen elvileg csak alkalmazás csinál olyat, hogy a nevedben küldözget.
-
Remus389
veterán
válasz
krizmo_ #12453 üzenetére
különben az is lehet, hogy, mivel kb másfél hétig nem voltam fészbúkon, a facebook support törölte közben ezt az alkalmazást(mármint globálisan letiltotta), amivel kínos perceket szerzett jónéhány embernek
mert amikor ma hajnalban beléptem ismét, nem küldözgetett egyből képeket, bár lehet elkezdte volna, nem tudom
mindenesetre úgy tűnik nem küldözget már semmit, de azért odafigyelek
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Remus389 #12450 üzenetére
Üdv,
Próbáld meg itt törölni őket: Alkalmazásbeállítások Itt mennie kell.
Nem tudom melyik okozhatja a gondot, ehhez mindegyik alkalmazást ismernem kellene...
Viszont az biztos, hogy ezek nem maguktól települtek. -
Remus389
veterán
válasz
krizmo_ #12386 üzenetére
Üdv,
Menj be a tevékenységnaplódba és nézd meg, hogy nincs-e telepítve valamilyen alkalmazás. Ha van akkor töröld le és megszűnik a baj.szia, na végre ma reggel rávettem magam (megorroltam a FB-re mert erotikus képeket küldözgetett a nevemben és felfüggesztettem magam egy időre), szóval: meglepődésemre, elég sok alkalmazás van telepítve, letörölni nem tudom őket, de lásd kép:
szóval, itt éppen a "Zoosk" a szivecskés alkalmazást nézem, ami lemaradt a képről: Ez az alkalmazás nekik küldhet bejegyzést a nevedben , és annyit tettem hogy csak az én nevemben küldözgethet, nem tudom pontosan melyik progi csinálhatta, de mindegyiknek megtiltottam hogy magától küldözgessen
ennyinek elégnek kell lenni vajon?
miért nem tudom letörölni ezeket aszarokat?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Sziasztok,
csak neked nem működik az fb webes felülete? Már 3 órája nem tudok bejelentkezni, de valahogy a fórumon nem panaszkodtok most. -
erikke17
őstag
Nem facebookkal kapcsolatos csak egy picit
Ma regisztráltam G+-ra mert kellet Play játékokhoz felhőmentéshez. Meglepődtem mikor ismerősöket ajánlott nekem G+(való életben és facen is tartom velük a kapcsolatot) akiknek életben nem küldtem mailt se semmilyen formában nem kerülhetett kapcsolatba Google Accountommal.
Honnan szedte volna őket? Telefonomról facebook androidos alkalmazáson keresztül? Pedig ki van kapcsolva, hogy ne szinkronizáljon o.O
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Hát ezmiez?!?
A párom most törölte magát...erre ezt írja ki:
"Felhasználói fiókod inaktiválásra került
Az adatlapod újraaktiválásához jelentkezz be a régi e-mail címeddel és jelszavaddal. Ezután az oldalt ugyanúgy használhatod, mint azelőtt."Holott, nem lett beixelve az újraaktiválás...
szerk.:
vagyis ha valaki tudja a belépőt..akkor mintha semmi nem történt volna?[ Szerkesztve ]
-
Koczka
tag
Üdv.
Messenger-en pc-n keresztül hogyan lehet hangalapon kommunikálni.
-
FIREBLADE78
addikt
Csináltam hidetést és le is járt,10000-et raktam fel paypalra és ebből 9950 Ft lett felhasználva. Miért írja a fész hogy van 3821 ft tartozásom? Miért?
-
RAiN91
őstag
Pár napja átváltozott a betűtípus ilyen összenyomott, olvashatatlan "izére".. Nem lehet visszaállítani valahogy?
Minden böngészőben ilyen.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #12436 üzenetére
Reset után azonnal feltettem, kipróbálás miatt, azonnal jelentkezett a jelenség.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Rákérdezek itt is, mert alkalmazások topic-ban nem nagyon érkezett válasz, viszont fontos volna.. Szóval:
adott egy THL w100 teló, és a facebook+messenger alkalmazás alatt nincsenek képek. Vagyis, nem töltődnek be.
Cache törlés megvolt, factory reset megvolt, akkor sem működik. Sem wifin, sem pedig mobilinterneten.
Mit lehet ezzel csinálni? Legfrissebb fb. app, de már több hónapja fennáll ez a probléma.Böngésző alatt működik minden.
-
makoss
veterán
válasz
enginev3.0 #12432 üzenetére
Köszi!
-
tomiii.
aktív tag
-
-
makoss
veterán
válasz
enginev3.0 #12430 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, küldj képet légyszi!
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Google Chrome alatt, hogyan lehetne kitörölni úgy a Facebook jelszavam, hogy minden más, ami nem Facebook oldal jelszó megmaradjon?
Köszönöm! -
psg5
veterán
válasz
enginev3.0 #12414 üzenetére
Akkor megszokom, Köszi.
-
Van ez az új fassága a fecebooknek, hogy a céges oldalakat össze kell kötni személyes fiókkal, különben megszűnik az elérhetősége.
Ad is egy linket, hol kell, de persze ott nem lehet, és érteni sem lehet, mithogykell.
Megpróbáltam összekötni a személyes fiókomat a cégessel, de a nyomorult nem a létező oldalt kapcsolta hozzá, hanem létrehozott egy újat ugyanazzal a névvel. De persze az új tök üres, a régit szeretném használni.
1. Hogy lehet kitörölni a létrehozott üres oldalt? Ha a cégesbe lépek, akkor a régi oldal jön be, ha meg a sajátról lépek át, akkor az új üres oldal jön be, de az oldal törlésére a saját profilomat akarná törölni...
2. Hogy lehet a létező oldalt összekötni a személyes profillal?
-
válasz
szili.tamas1 #12420 üzenetére
Ő
De ezt ne vedd készpénznek, nekem ez a tapasztalatom -
szili.tamas1
senior tag
válasz
enginev3.0 #12419 üzenetére
Aham. Es en foglalkozok veluk vagy o?
-
válasz
szili.tamas1 #12418 üzenetére
Akkor pedig a tapasztalataim szerint azokat az imsrosoket hozza előre akikkel fb-n a legtöbbet foglalkozunk
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
enginev3.0 #12417 üzenetére
Az oke. Van vagy 200 kozos ismerosunk. Abbol az elso 6 MINDIG ugyanaz. Es van ujabban koztuk egy aki nem kozos, nekem nem ismerosom es mar negyedikkent hozza fel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szili.tamas1 #12416 üzenetére
Az elsők mindig a közös ismerősök
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy a facebook app mi alapjan rangsorolja az ismerosoket?
Marmint, mondjuk megnezem az asszony ismeroseit, akkor van egy bizonyos rangsor. Az elso 6 ismeros mindig ugyanaz. -
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért van és hol lehet állítani, hogy mobilon nézve teljesen mást dob fel a hírfolyamba a face, mint amikor a PC-n nézem, ugyanabban az időben. A PC-n minden hír, esemény. A mobilon meg horoszkóp, lüke megosztások élveznek prioritást, a PC megjelenő híreket, bejegyzéseket nem is találom sokszor.
-
krizmo_
Topikgazda
Másnál sem működik a facebook? Egész nap csak a gond van vele...
-
Szoktátok hívás céljából használni a Facebook Messengert? Nálam eddig mindig tökéletesen működött. Hangminőség kiváló, sokkal jobb, mint mondjuk a Skype-nak vagy a Viber-nek. A véleményem itt olvasható bővebben.
Nálatok mik a tapasztalatok?
-
motox002
csendes tag
válasz
enginev3.0 #12409 üzenetére
Nem
Felnagyítottam maxra, lekicsinyítettem minimumra, nem jött elő az a lefele mutató nyíl. Végignéztem egérrel pixelről pixelre mentem, hátha...nem jött elő semmi. Próbáltam nyelvet állítani (a US upside down nagyon troll
) ez sem jött be. Angol nyelvű fórumokon sem találtak erre megoldást, csak a kicsinyítésesre.
-
-
válasz
motox002 #12405 üzenetére
Érdekes, az én profilomon van, viszont egyik ismerősömén szintén nincs, csak ő nem panaszkodott. Megnéztem közelről, próbáltam rajta ezt-azt, de nekem sem sikerült visszahoznom.
Szóval én is odajutottam, hogy facebook hiba lesz, pedig korábban, ha eltűnt, akkor mindenkinek eltűnt... -
-
motox002
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete eltűnt jobbról a hírfolyam fácséról, helyette pedig azok az emberek jelennek meg, akikkel beszélni szoktam.
Valakinek volt már hasonló problémája? Próbáltam cookie-kat törölni, nagyítást változtatni, 3 számítógépről bejelentkeztem, mindegyiken ugyanez a probléma, szóval szerintem a "facebookkal" lesz a gond.
A mellékelt képen látszik, hogy nem tudok semmire se kattintani, ami visszaállítaná az eredeti formájába.
Ha tudtok segíteni, azt megköszönném! -
tomiii.
aktív tag
válasz
krizmo_ #12400 üzenetére
Na most nézem, hogy sikeresen kihagytam azt az infót, hogy facebook oldalról van szó
Saját profilban erről tudok, csak az oldalon nem akar menni
bár belegondolva egy publikus oldalon illik mindennek publikusnak lennie, szóval ez lehet az oka, mindegy majd beletörődik az illető, hogy látja a képet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS: LG 42LB650V 42" LED TV eladó
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)