- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pvt.peter
őstag
-
borges7
aktív tag
válasz
krizmo_ #34446 üzenetére
Köszi, na, mégis csak sikerült belépni, a klasszikus "elfelejtett jelszó" segítségével,
nem is tudom, eddig miért nem próbáltam így, na mindegy.Igaz a gmail-címet még nem engedte törölni, mondván, hogy
"Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."
De már sínen vagyok
-
feri1
aktív tag
válasz
krizmo_ #33767 üzenetére
Szia!
Azt értem,hogy nekem kell kiválasztani,de a Google felületre kér sok saját adatot,stb hozzáférést.
A pin kódos miben különbözik?
Ha a pin kódos is ugyanazt tudja akkor miért fogadjak el különböző saját adatokra való hozzáférést?Ahogy írtam a lényeg,hogy telefoncsere után is legyen hozzáférhető a régebbi összes üzenet.
-
classic B
senior tag
-
Alusky
aktív tag
válasz
krizmo_ #32439 üzenetére
Nem tudom, hogy ilyenek lehetnek-e fizetősek, inkább bug. Konkrétan egy menhely 1%-os kuncsorgása volt, de nem is ez volt a problémám vele, hanem autóval elütött, meg összeverekedett kutyák lógó húscafatos, véres, kilógó inas fotóival illusztrálva néhány közvetlen közelről a nagyobb hatás kedvéért, ami nemcsak undorító hanem nálam kiveri a biztosítékot, szándékos lelki terror fogalmát főleg a pénzkéregetéssel karöltve, és pont egy ilyennél nem engedi a "nem szeretném a bejegyzéseit látni" opciót. Mindenesetre jelentettem a posztot és a fotókat is, de foglalkozni aligha fognak vele kapacitáshiány miatt. Az se normális (pl. ismerősöm) aki ilyet továbbposztol.
Látva, hogy manapság mekkora dolgokra képes az AI, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy amit a Face használ az valami Tescos low budget kacat verzió lehet, az is energiatakarékos üzemmódban nehogy villanyt fogyasszon, hogy ilyeneket nem szűr ki... Nekem pár hónapja egy háton fekvős kutyaképemet kihomályosította, mert szerinte véres tartalom volt. Rá kell szokni a pálinkára, nincs mese.
-
-
nightzone
aktív tag
-
HoTaZo
addikt
válasz
krizmo_ #32038 üzenetére
+1 a Lite-ra. Ha valahonnan megnyitója egy fb linket és ott ragadós pár post erejére, mindig elszörnyülködök, hogy milyen rút, számomra "kezelhetetlen".
Kezdetben azért mentem át a Lite-ra, mert az nem fagyott, mára a normál fb lett idegen.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
válasz
krizmo_ #31843 üzenetére
Szerintem nagyon nem. Fáradt vagyok, igaz, pörgök rajta. De ez minden csak nem kiforgatás. Be is fejeztem, mert itt a problémám megoldódni nem fog, csak a megnyugtást kapom, hogy minden rendben, és jól van ez így.
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
válasz
krizmo_ #31841 üzenetére
Tehát ha használom, nem várhatom el, hogy ne vádoljanak meg gyermekrontással? Ne vádoljanak meg olyannal amit el sem követtem? Ha mégis, ne legyen egy elérhető fórumon, rendszer, bármi, ahol reklamálhatok? Ne mond már, hogy ez a normális, ez lenne a követendő példa. Vagy mi fene…
Még mindig nem érted de, nem miattam használom, rá vagyok utalva, így alakult. Ez van.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
válasz
krizmo_ #31836 üzenetére
Nekem nem probléma az alternatíva. A másik félnek viszont az.
Önszántamból fizetek a kasszánál a zsömléért, el is várom, hogy meg is kapjam utána, de ne csak három nap után.Itt a fórumon, kértek, kaptak már felülvizsgálatot. Többször is. Volt hibás döntés is, ami meg is lett változtatva. A Facebook magasról tesz rád…
Felesleges pofozni a szart, a Facebook ilyen szempont önkényuralmi rendszer, nem is kicsit. Amit ráadásul rábíznak egy algoritmusra…Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
válasz
krizmo_ #31829 üzenetére
Azért ez nem ennyire fekete fehér. Neked lehet felesleges túlreagálni a dolgokat, mert téged nem érint. Viszont rengetegen -köztük én is, főleg idősebb rokonokkal- csak ezzel tudok kapcsolatot tartani. Többeknek lehetséges, hogy a piactéren épp karácsonyi ajándéknak valót nézett és nem tud kommunikálni. Bármi.
A Facebook nem ingyenes. Az adataimmal fizetek. Elvárható lenne, hogy ha hibázik a rendszer, akkor minimum felülvizsgálatot kérhessek.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Krystal_s
addikt
válasz
krizmo_ #31747 üzenetére
Értem, akkor én is elnézést kérek. ☺️ Tényleg azt hittem szándékosan nem válaszolsz nekem, mert korábban is volt ilyen.
Közben ma én is ránéztem a Market beállításokra és a feladás végén tényleg van egy rész, ahol külön be kell kapcsolni, ha valaki nem szeretné, hogy ismerősöknél is megjelenjen a hírfolyamban a hirdetés. Korábban nem tudom milyen beállítás volt, de szerintem akkor alapból nem jelenítette meg, most pedig fordítva van.[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
válasz
krizmo_ #31739 üzenetére
Nem muszáj, de akkor miért használják? A Play Áruházban tele van 1-2 csillagos értékeléssel mindkét app, mintha kötelező lenne használni.
Ettől lehet jobbat csinálni, de remélem nem arra céloztál, hogy én valósítsam meg...
Végül mit javítsak rajta? Küldjek feedback-et?Offba raktam, hogy neked ne kelljen.
-
Amita
csendes tag
válasz
krizmo_ #31705 üzenetére
Ó, mennyit kerestem a neten ezt a hibát és hogy mi a fene okozza. Már azt gondoltam, csak én vagyok ilyen "szerencsés"... Mondjuk jó lenne, ha javítanák, elég idegesítő. Viszont escape-el vissza lehet ugrani az eredeti hírfolyam részbe, ha nem akarod újratölteni az egész oldalt.
-
toto0569
addikt
válasz
krizmo_ #31657 üzenetére
Az jó,most fognak...Egy falu polgármesteréről a képviselőiről és alpolgármesteréről van szó...Van valaki aki álnéven valótlanságokat írogat és az oldal adminja meg is jelenteti az oldalán.A feljelentés megtörtént,egy nagyon jó ügyvéd intézi az ügyet.Nem lesz olcsó mulatság ,de 11 ember fejenként 3milla kártérítést követel majd. Hallottam a telefonbeszélgetést amiben az ügyvéd felsorolta a paragrafusokat amire lehet hivatkozni a feljelentésben.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
krizmo_ #31543 üzenetére
Akkor emlékeidből kérnék legalább egy szót, ami eléggé szűkítően szerepel abban a kommentben, mert most nics kedvem végig görgetni az öröm vagy boldogság vagy siker szinonimáit, azokat bármilyen módon leíró szavakat, hogy megtudjam miért kell cáfolni egy subjektív időintervallumot tartalmazó szubjektív meglátást... úgy hogy tudod is, hogy ki lenne a hozzászólás szerzője, mert biztosan meglévő privát beszélgetés a meglátásom biztos cáfolata!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz
krizmo_ #31541 üzenetére
Akkor kérlek linkeld már a legutóbbi, nem 24 órán belüli, de utóbbi 2-3 hónapban ide írt "személyivel beengedtek végül" sikersztorit! Várom szeretettel! Vagy legyen mégjobb: a legutóbbit ezelőttről.. Csak hogy lássam, hogy a mostanában nálad mit jelent!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
zorzy4
addikt
válasz
krizmo_ #31484 üzenetére
Egyenlőre kínlódom, hogy jó legyen nekik a személyim. Most épp nagy felbontású szkenneről történt meg. De addig is. A kétélpcsős azonosításhoz kódtót küldenek ki. Ez megoldás lehet, de hol tudnám megnézni, ha sehol nem tudok belpéni?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
krizmo_ #31465 üzenetére
"mivel mindenkinek 1 felhasználója lehet, így ne csodálkozz, ha törölték a másik profilod."
Mondjuk ez is érdekes, mikor hogy megy... Én egy virtuális gépben tartom a másik profilomat, idén már kettőt jégre tett az FB, a harmadik fél éve üzemel, eddig minden gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum