-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Hali!
Korábban kikapcsoltam, hogy emailben értesítést kapjak ha új üzenetem érekzik, most pedig vissza szeretném kapcsolni, de a beállítások/értesítések/email cím-nél nincs a listában az üzenetek. Ez mitől van?
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #13593 üzenetére
Ettől ingyenes, a reklámokból tartják fenn magukat..
(gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
koszi
a -
krizmo_
Topikgazda
válasz
dellfanboy #13594 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
hol lehet beallitani hogy adott szemely like-olasai stb, ne jelenlenek meg az en hirfolyamomon?
-
bajtokarpi
őstag
válasz
enginev3.0 #13592 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
válasz
bajtokarpi #13591 üzenetére
Reklámok mindig vannak és lesznek
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Adott a facebook app. Bejelentkezés után a követett tartalmak között reklám blokkok jelennek meg. Ezeket lehet valahogy semlegesíteni?
Köszi
-
-
k-adi
nagyúr
Hello. Hogyan lehetne elérni azt hogy ne irja ki pl. Messengernél hogy mikor voltam aktív? (éppen aktív / 12 órája online, stb....)
Folyton rinyalnak ismerőseim hogy "online" vagyok, mégsem válaszolok vissza.... (ami félig igaz is, mert sokszor van olyan hogy csak gyorsan felugrok csak bizonyos 1 embernek írni, na de akkor is ez a cseszegetés már kezd idegesítő lenni..)
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Facebook oldalnál nem lehet megnézni kik kedvelnek?
-
Silverr
aktív tag
válasz
bigdady #13574 üzenetére
Nem. Szerintem itt félreértés van. Csak a listán lévő személyek fogják látni. A saját idővonaladra posztolsz ilyenkor is amit csak te látsz és a közeli ismerős. Vehetjük ezt egy beállitásnak is, csak egyszerűbben.Most olvastam el figyelmesebben, hogy az ő falára posztolnál. Akkor igen, láthatja más is. De ha megnyitod a közeli ismerősök listáját és ott posztolsz akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
BIZ0906
aktív tag
Megosztottam még pár hete egy YouTube-os zenét a saját idővonalamon ezt a bejegyzést tegnap tovább osztotta magánál egy ismerősöm. Mára a facebookrol eltűnt tőlem is és tőle is pedig nem töröltem és nem is rejtettem el. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
bigdady #13563 üzenetére
Attól függ mi van beállítva az ismerősnél, lehet nyilvános, ilyenkor mindenki látja, még az is aki nem ismerőse, vagy lehet ismerősökre beállítva, ilyenkor az ismerősei látják, illetve létezik még az egyéni beállítás, ilyenkor az látja, akinek engedélyezte, hogy láthatja.
Szerk.
Van még az ismerősök ismerősei beállítás is, ezt kihagytam...[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ha kozeli ismeros reszere postolok valamit es lajkolja azt ki latja? Minden ismerose vagy csak én?
-
kispx
addikt
-
-
krizmo_
Topikgazda
A profilképek mappába feltöltött képek láthatósága illetve az "Idővonalra feltöltött fényképek" egyesével állíthatók, ezzel ellentétben, ha albumba töltesz fel valamit, akkor ott nincs mód arra, hogy a képek láthatóságát egyesével beállítsd. Csak albumszinten tudod szabályozni.
Kattints rá a képre, a neved alatt lesz egy dátum, mellette egy ikon, az ikont le tudod görgetni, és itt be tudod állítani a kép láthatóságát, ha a kép csak albumszinten állítható, akkor úgyis átdob az albumba.
(#13557) jjeahh
Nagyon szívesen!(#13556) AtHoS
Az jó, hogy végül sikerült megoldani a problémát.[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
A fényképalbumjaimban hogyan lehet megváltoztatni a nyilvánosság beállítását?
[ Szerkesztve ]
-
Először eltűnt a chat elérhetőségnél Web/Mobil jelzés, most pedig már össze-vissza néz ki a listám. Olyan emberek vannak a lista tetején, akikkel még soha nem beszéltem Facebookon. Visszaolvasva másnál is olvastam ezt a jelenséget. Még mindig semmi hír róla?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
krizmo_ #13446 üzenetére
Nem foglalkoztak a problémával idáig, de ma gyors felindulásból megpróbáltam a szervezet nevén változtatva végigvinni a konvertálást.
Most sokkal tovább dolgozott, bár a végén hibaüzenetet kaptam, ami más volt, mint korábban, viszont értesítő e-mail jött a konvertálás sikerességéről.
Szóval a végére csak sikerült a konvertálás
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Egy újabb kérdés: utólag nincs lehetőség facebook oldalaknál arra, hogy adminisztrátorrá tegyek bárkit?
-
Shingen
addikt
válasz
donjohnson #13550 üzenetére
Nem értem ezt.
Megnéztem az adat lapomat teljesen más a face email címem mint a nevem a face-en.
Ráadásul még szám is van a végén.
Így biztos csaj FB e-mailját nem tudnám kitalálni, mivel nekem is más mint a nevem. -
válasz
Lacielvtárs #13548 üzenetére
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #13546 üzenetére
Akkor, köszönet érte!
Szerintem, tudod te azt magadtól is.
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #13542 üzenetére
Hidd el nem lehetek, mert hiányzik hozzá egy kis apróság...ha, érted mire gondolok...
Amúgy, nagyon szívesen.(#13544) Lacielvtars
Ez jó hozzáállás, próbáld ki s lehetőségeket és oszd meg velünk mit tapasztaltál.
-
-
kispx
addikt
válasz
Lacielvtárs #13542 üzenetére
Compression: none
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #13539 üzenetére
Üdv,
Bár nem vagyok Úr, azért válaszolok...
Semmit nem tudsz csinálni, a facebook tömöríti a képeket, és mivel sok képet kell tárolnia, ezért ez nem fog változni. Elvileg a PNG formátum a legjobb megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz
donjohnson #13532 üzenetére
De a csajnak, hogy tudom meg Fb címét?
Mert ez azt írja le sajátomat, hogyan tudom megnézni. -
Uraim, jó napot nektek.
nem tudom jó helyre írok e, de érdekelne hogy ha felrakok egy vagy több képet a FB-ra, akkor a képek minőségén nagyon butít a kép megjelenítse a Fb-nek...
jelenleg png formátumban töltök fel képeket, de ez is fakít rajta nagyon sokat.
esetleg van e ezen a téren tapasztalatotok, hogy milyen formátumban töltsek fel képeket, hogy az a legjobb minőségben jelenjen meg:
válaszokat, ötleteket előre is köszönöm -
törölt tag
Urak. Hétfőn sikeresen kizártam magam a FB profilomról. Változtattam e-mail és jelszó párost. Viszont egy hardverhiba miatt elveszett a jelszó és az e-mail jelszó is, így hiába is küldene oda bármit. A titkos kérdés válaszára sem emlékszem, túl régen állítottam be. Egyetlen lehetőséget kínál az oldal, hogy 3 ismerősömet bejelölhetem és talán kódokat küld nekik amiket megmondanak nekem és egy új, megadott e-mail címre pedig a további teendőkkel kapcsolatban küldenek egy levelet. Gondolom abban lenne valami link, ahol a kódokat be lehet írni.
A probléma az, hogy az FB nem küldi a kódokat és nekem sen jön meg a levél a teendőkkel. amikor újrapróbálom, akkor ezt kapom:
Közben eltelt 1 nap és a helyzet változatlan.
-
-
Én nem tudom mit jelenthet, de ugyanazok a fotók vannak ott, mint az Albumokban.
Ha törölt volna az ismerősei közül, azt szerintem tudnád
Ha pedig letiltott volna, akkor még rákeresni sem tudnál, nemhogy az adatlapján képeket nézegetni... Olyankor teljesen eltűntök egymás számára. -
huan
őstag
Sziasztok!
Ha valamelyik ismerős fényképei között csak a
- Képek, amelyen xy szerepel.. és az
- Albumok
láthatóak, tehát az
- XY fényképei
nem, az mit jelent? Törölt az ismerősei közül, vagy tiltott? A tiltás mit jelent? -
válasz
donjohnson #13524 üzenetére
Csak akinek a hozzászólását lájkoltad.
-
donjohnson
addikt
ha lájkolok egy kép alatti hozzászólást, akkor arról kapértesítést mindenki (aki írt oda vagy szerepel a képen) vagy csak akinek a hozzászólását lajkoltam?
-
Shingen
addikt
Ha egy csaj nem az ismerősöm írok neki üzit, akkor is el tudja olvasni?
-
maross
nagyúr
Valaki belefutott mar olyanba, hogy nincsenek kepek facebookon? Se linkeltek, se arckepek a jobboldalon. Ha rakattintok valamire, akkor betoltodik. Joapamnal ez a helyzet "egy-ket hete", fogalmam nincs mit csinalhatott. pc-rol van szo.
szerk: csak chrome-ban, de az oreg nem tud mast kezelni. feltettem egy mozillat, ott jo. chrome-bol ki/beleptem, nem jo. mindjart torlok sutiket, hatha.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz
krizmo_ #13516 üzenetére
Gondoltam, hogy így sem lesznek ilyen gondok, no de már mindegy, mert végülis előnye is van, az összes többszáz ismerős megmaradt és rajongókká váltak
Csináltam egy új sima adatlapot is mellé, inkább ezzel lesz most macera, mert fotókat újra kell tölteni, ismerősöket bejelölni stb.
-
krizmo_
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
válasz
PhilBrick #13514 üzenetére
Nincs olyan
Közben még felfedeztem pár hibát, bejelölni senkit nem tudok a képeken és nem tudom megnézni, hogy kik a rajongóim, mert simán be sem tölti őket. Gáz...
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
jjeahh #13507 üzenetére
Üdv,
Hogy érted azt, hogy az adatalapodat oldallá alakítod? A személyes profilod akarod átírni, tehát csak nevet változtatnál? Mert, ebben esetben nincsenek likeol-oid, csak ismerőseid vannak, és azok is maradnak.
Vagy esetleg szeretnél létrehozni egy oldalt, az "oldal létrehozása" opcióval? Ebben az esetben nem veszik el az adatlapod, csak lesz egy oldalad vagy több, mert ugye nem csak egyet lehet csinálni. -
jjeahh
nagyúr
Hi! Ha az adatlapomat facebook oldallá alakítom megmaradnak az ismerősök? Vagy újra kell lájkoltatnom magamat mindenkivel? Az adatlap marad vagy az elveszik?
-
GGAllin
tag
Üdv!
Ha FB accomat nem deaktiválom hanem törlöm amire 14 napot kell várni akkor ugyanazzal az e-mail címmel később tudok majd újra regelni??
-
Shingen
addikt
Hali!
most akkor végleg kivették az FB-ből, hogy mobilon vagy web van-e fönn az illető?
-
Nkboy
senior tag
válasz
StarKiller89 #13502 üzenetére
Ez azért van, hogy olyanokkal is kommunikálj, akikkel még életedben nem beszéltél, a facebook-on. Tudod.......... közösségépítés
-
StarKiller89
senior tag
miért ilyen debil ez az oldal már megint, hogy napok óta olyan emberek vannak a chat lista elején, akivel még életemben nem beszéltem facebookon?? akivel meg naponta beszélek a lista legalján... nem igaz, hogy egy 1 perces munkával ezt ne tudnák napok óta javítani...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Riasztó topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...