-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Csoportot lehet valahogy reklámozni,vagy,hogy minél többen találjanak rá?
-
krizmo_
Topikgazda
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Két kérdésem lenne.
1. Meg tudom változtatni az elsődleges e-mail címem, amivel regiztráltam?2. Hogy tudom törölni a facebook oldalamat? Konkrétan a lépéseit leírnátok?
Köszi a választ!
-
Pityu.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11986 üzenetére
Egy ismerősöm azt mondta értesítést kapott ha kiírtam valamit,nekem ez tökéletesen elég.
-
-
Pityu.
nagyúr
Ha a csoportom üzenőfalára ki írok valamit, a tagok saját falukon látják?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Joker88 #11978 üzenetére
Persze, kijelölöd a négyzetben, hogy mit szeretnél törölni és azt törlöd:
(#11979) bigdady
Menj rá az idővonalára és tedd be a közeli ismerősök közé. Ha legördíted az ismerők menüt ott találod.
Így automatikusan bepipálja majd azt is, hogy értesítést kapj róla.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Be lehet állítani értesítést egy adott személyhez csak valahogy? Szeretnék értesülni mindenről amit postol. Van ilyen? Köszi
-
Joker88
őstag
Lehetséges - e üzenetet törölni 2 személy közt ugy, hogy csak az egyik fél üzeneteit töröljük?
-
Oliverda
félisten
válasz
enginev3.0 #11973 üzenetére
Köszi, sosem jöttem volna rá magamtól.
A másikra tudsz mondani valamit? Nálad megy?
-
-
Oliverda
félisten
Hol tudom átállítani a hírfolyamot a legfontosabbról posztokról a legfrissebbre?
Nálatok ez a fícsör működik már? Mert nálam eddig baromira semmi sem változott.
-
kispx
addikt
-
Cool Face
aktív tag
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom az idővonalamon törölni az összes bejegyzést gyorsan, egyszerre? 3 év postolását, likeolását szeretném eltávolítani. kb 90.000 bejegyzés
találtam elég bővítményt, de mióta a facebook https beállítását nem lehet kikapcsolni nem mennek. Valakinek 5 let?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ha meg jelöl egy csoport,és én vissza jelölöm,azt minden ismerősöm látni fogja?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom letiltani, hogy egy adott ismerősömtől, felhasználótól ne kaphassak meghívást facebook eseményre ?
Zavaró, hogy naponta küldözgeti, azaz meghívogat bulikba.köszi
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsof Nokia #11960 üzenetére
Üdv,
Mindig mindenkiél visszaáll, így működik. Valószínűleg a másik idővonalad többet használod, ezért nem áll át.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Van egy kutyás profilom, és akárhányszor beállítom a híreknél, hogy a legfrissebbet mutassa, mindig visszaáll a legfontosabb hírekre miért van ez? a másik profilomba mükődik ez a funkció csak ebben nem!
-
válasz
enginev3.0 #11958 üzenetére
Inkább a csoportnál kapcsolja ki és akkor semmilyent sem kap, esetleg szűkítsd 'csak ismerősök're.
-
válasz
zsof Nokia #11957 üzenetére
Kapcsold ki a posztnal az értesítőt
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Miért kapok értesítőt arról, hogyha valaki megosztott valamit vagy csoportban megosztott tartalomhoz hozzászólok, és más hozzászól arról mindig kapok értesítőt bosszantó!
-
scream
veterán
Sziasztok!
Mióta nem lehet használni AdBlock-ot FB-on? Vagyis lehet, csak nem jönnek elő a képek theater-ben, meg a chat sem jelenik meg. Van rá valami megoldás?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Egy bejegyzésben véletlenül rossza embert jelöltem meg aki nem is volt velem az adott helyen. Hol lehet korrigálni? A szerkesztés alatt a további X személyben van benne, én pedig csak hozzáadni tudok újakat, kivenni nem?
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Lehetséges olyan vagy tapasztalt már vki olyat hogy chat üzenet eltűnnek vagy törlődnek?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
krizmo_ #11948 üzenetére
Még mindig nem csináltam semmit mert egy dolog még foglalkoztat,úgy gondolom a csoport létrehozás jó lenne,de ha létrehozok egy zárt csoportot de ismerősöket nem hívok meg,hanem máshogy kezdem gyűjteni a tagokat,akkor akik belépnek láthatják a nevemet,hogy ki csinálta a csoportot?Mert pl jó lenne inkognitóban lenni.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Homályosítsatok már fel pls: ha valakinek írok egy üzit, és azt megnézi kiírja hogy "Látta: x óra x perckor."
De aztán van hogy ez a dátum sokkal későbbivé vált. Olyankor azt jelzi hogy mikor nézte meg utoljára? -
plus44
veterán
Köszönöm a segítségeteket!
-
-
plus44
veterán
Létezik olyan opció, amivel saját képet törlés nélkül el lehet rejteni? Tehát hogy senki másnak ne legyen látható, csak számomra? Vagy csak a törlés a megoldás?
-
Bibby
addikt
Miez MIEEZZ
Mi ez az ostobenkó "fejlesztés" már megint, hogy a linkeket az app-ban valami saját böngészőben nyitja meg? Kérlek valaki mondja hogy ki lehet ezt iktatni!
Ha egy linket nyitok és ott van egy beágyazott youtube videó, akkor már azt sem lehet a youtube app-ban megnyitni, csak ebben a sz@rban. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #11928 üzenetére
Üdv,
Menj be a tevékenységnapólba, katt. rá a kedvelésekre. Itt minden eddigi kedvelt oldalad megtalálható, és törölni is tudod őket, ha a jobb oldali "ceruzára"-szerkesztésre rámész, csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a mégsem tetsziket.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudom megjeleníteni a kedvelt oldalaim kb. 90%-át!
Az egyéb lájkok között jelenleg 447 oldalam van és ezt le szeretném szűkíteni legalább 100 alá, mivel régen sok baromságot lájkoltam... Szóval, az egyéb lájkoknál csak kb. 30-40 oldalt jelenít meg, miközben nekem 10x annyi van! Linkelek egy képet is!
[link]
Tovább kellene folytatódnia, de nincs semmi!
Találkozott már valaki ilyen jellegű "problémával"? -
exchanger
tag
Elköltöztem angliába, facebookon is kitöltöttem a költözést, de a lakhelyemet nem írja át. A régi lakhelyem van kinn és anglia csak a "további" lakhelyeknél van.Ötlet?Át kellett írnom a "Jelenlegi várost" és össze is vonta.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ha facebook on csinálok egy oldalt vagy egy csoportot akkor ki írja hogy kihez tartozik a csoport vagy az oldal,már úgy értem ,hogy ki csinálta?
-
attiati
veterán
válasz
Silverr #11919 üzenetére
és azt mitől van, hogy ismerősnek jelöltem, hozzáadtam a korlátozott listához még azelőtt, hogy visszajelölt volna, de akárhányszor rákeresek az adott személyre, és ránézek a beállításaira, mindig újra és újra hozzá tudom adni a korlátozott listához?
azt szeretném, hogy soha semmikor ne lássák az adatlapomat egy pillanatra se a korlátozott emberekelfelejti ezt a beállítást??
vagy ez csak egy megjelenítési bug?[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A Facebook telós messengere mi alapján írja ki,hogy ki mikor volt online?Akkor jelzi ha belép a messenger-be vagy ha megnyitja a Facebook alkalmazást?Vagy mi alapján?
thx!
-
attiati
veterán
fel lehet venni úgy valakit, hogy semmilyen adatomhoz ne férjen hozzá?
tehát felvétel után is pont ugyanannyit lásson, mintha nem venném fel
-
Moleman
addikt
válasz
kriszwells #11908 üzenetére
Üdv, nekem is ugyanez a helyet állt elő, 2 napja.
Más böngészőben tökéletesen működik, melóban firefox-szal is (portable), viszont itthon se a régi FF verzióval, se a melóból hazahozott portable-lel nem működik. Töröltem minden sütit, cache-t, letiltottam minden beépülőt, de semmi nem segít (csökkentett módban is ugyanúgy nem töltődik be).[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
Sziasztok, megpróbáltunk mindent amit tanácsoltatok de nem tudunk be lépni.......Akkor ez fiók most elveszett?
-
válasz
Gyorsítótár és sütik törlése megvolt?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Üdv,
Olykor elő szoktak fordulni hasonlók, rendbe jön magától, csak várni kell, mást nem nagyon tud csinálni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Magany #11902 üzenetére
Akkor lehet ilyen, ha mondjuk olyan nevet használ, mint a cicamica, vagy hasonló tehát nem valódi név, csak egy ilyen kitalált. Mindenképpen tovább kell menni ezen, amit kidobott, a gombbal, ami ott van.
Mert azonosítani kell magát, ez van az utolsó mondatban. Jelen esetben a személyivel a legegyszerűbb ez.
Mindenképpen menjen tovább, hogy megtudjátok mi a következő teendő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum