- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Messengerben miért van ennyire lebutítva a fénykép mikor elküldöm?
Másnál is ilyen vagy ezt be lehet valahol állítani?
Egy tök jól sikerült fényképet mikor elküldök, akkor utána nagyon homályos lesz.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta csak én nem tudok képet küldeni?
Folyton ez a hibaüzenet fogad:
Telefonon nincs ilyen gond.#KeepFightingMichael
-
Sziasztok!
Esetleg az meg tudja valaki mondani nekem, hogy a görgetésért melyik modul vagy egyéb alkatrész a felelős?
Mikor megnyitok egy üzenő ablakot nem tudok benne vissza olvasni, mert vagy akadozva, vagy egyáltalán nem lehet vissza görgetni!
Ilyenkor bezárom és újra megnyitom, akkor ideig óráig jó, aztán megint elkezd akadozni...
Valami dll hiba lehet, vagy DirektX?
Fogalmam sincs... -
krizmo_
Topikgazda
válasz
blackmorph #18088 üzenetére
Üdv,
Ez valószínűleg egy bug, és majd idővel helyreáll, korábban volt már ilyen...
-
blackmorph
tag
sziasztok!
pár napja a következő érdekes jelenségre lettem figyelmes.
ugyebár ha rákattintasz egy képre a hírfolyamon vagy bárhol megnyílik ebben a theater módban.
namost egy ideje nem elég, hogy megnyílik de a háttérben át is ugrik az oldal az adott galériára. baromi idegesítő mivel ha böngészed az idővonalat az életbe soha nem lép ugyan oda vissza.szóval wtf?
-
joey04
titán
egy facebook csoportban be lehet azt állítani, hogy ne abban a sorrendben jelenjenek meg a bejegyzések, hogy melyikhez szóltak hozzá legutóbb, hanem mindig a legfrissebb legyen elől és így tovább a közzététel időrendjében?
-
törölt tag
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha ismerosnek jelolok valakit hollehet bellítani, hogy ezt az esemenyt paran ne lasak ... vagy éppen senki sem torolni akarom magam majd a face-rol, és nem szeretnék mér semmilyen mozgst a lapomon, vagy brmilyen eseményt velem kapcsolatban ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Én ezt tenyleg nem értem. Pár napja az itt kapott tippek alapján kikapcsoltam mindent amit lehet. Erre ma reggel megint jött a mail, hogy random xy hozzászólt a saját bejegyzéséhez.
Most komolyan mit hisz az Fb, ezeket miért lövi ki az ember? -
törölt tag
Üdv bizonyos oldalaknál mi az a hívás gomb? (pl van a mentőszolgálat face lapján is, de most épp 1 kineziológus hölgy oldalán láttam) ha véletlenül rányomok akkor a facebook elkezd telózgatni, vagy mi?
(most éppen ennek a hölgynek az oldalán voltam, felül felvillant az értesítési sávom, ugye azt megnéztem mi történt, és kis híjján rányomtam a hívás gombra véletlen, szóval ilyenkor mi történik, mi ez a gomb? itt óvatosan rávittam a nyilat a hívás gombra az egérgombtól messze lévő ujjakkal,hogy nehogy kattintsak ennél a hölgynél a hívásgombra ha rátettem az egér nyilat bevillant 1 mobil szám) köszi tudom kicsit kuszán kérdeztem de kihámozható
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
hogy lehetne kideríteni, hogy egy ismerős nagyjából mikor törölt?
-
Dragon27
senior tag
facebook fiók felfüggesztése: az idővonalamra kitett képek szövegek... hozzászólók és kedvelések ( lájkok)
facebook fiók újra aktiválásának visszaállítódik? hibernálom a fiókot ha minden igaz.......
felfüggesztés meddig tarthat akár évekig? vagy egy idő után végleg törlésre kerül ?
Mert a A kilépés oka: Ez csak ideiglenes. Később visszajövök. A fiókom automatikus újraaktiválódik 7 nap múlva
Ha Egyéb, fejtsd ki bővebben:Ez csak ideiglenes ........ ez lehet több hónap akár évek is?....... -
buci30
addikt
Megoldható ha egy kamu Facebook-rol írnak, hogy milyen IP címről jött?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
törölt tag
Valami Daily Photo megosztott egy képet/hivatkozást a falamon, mintha én tettem volna.
Ez mi a fene és hogyan lehet leállítani?(#18065) csako Köszi.
Most látom csak mennyi szemét van itt.szerk2: jó linket adtál. A kapcsolódó bejegyzéseket is törli egyúttal, ha kipipálom. Sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudom globálisan kikapcsolni a helyemhez közeli események értesítéseit?
Pl.: "XY új eseményt adott meg a közeledben: hely!"Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
7s26c
őstag
válasz
NeoPampalini #18058 üzenetére
És legtöbbjük néha álprofil
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
NeoPampalini #18058 üzenetére
Ha ilyeneket ajánl annak oka van.
Érdekes nekem sosem ajánl ilyenek...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Páromnak van egy haverja, én anno letiltottam őt, mert összevesztünkA kérdésem a következő lenne
Mi van abban az esetben, ha én ismét feloldom, és ő mondjuk bejelölne, én meg kéretlenként jelölöm meg így többet nem tudna bejelölni, azután feldobálja neki az én adatlapomat nekem az ő adatlapját a facebook mint lehetséges ismerősnek?Bár szerintem nem jelölne be, lehet észre se vette, hogy letiltottam őt.
A lényeg lényegében lényegtelen
-
NeoPampalini
senior tag
Nálam néha előjön az "ajánlott oldalak" helyén egy "kit ismerhetek" rovat (á'la IWIW?), és számomra teljesen ismeretlen embereket nyom az arcomba, még csak közös ismerősünk sincsen.
Ettől jobbak már csak a mindenféle swinger klubok és egyéb társkereső csoportok "reklámjai" (az oldalak/csoport ajánlóban, rögtön a hírfolyam mellett, csak hogy jó legyen), ahol a borítóképen egy nagy bráner, vagy suna látható premier plánban, ezt miért kell?
-
törölt tag
válasz
bigdady #18051 üzenetére
En mondjuk nem értem a logikáját. Amikor megnéztem a barátok részt azt írta, hogy fontosabb dolgaikról közeli barátoknak.
Erre föl kaptam egy emberről rendszeresen, aki még csak nem is "közeli barát". Bár semmi ilyen csoportosítás nincs beállítva. Ki tudja lehet igy akar az Fb embereket összehozni. -
törölt tag
Ha felteszitek a Ghostery kiegészítőt az elvileg blokkolja, a weboldalakon lévő facés követő akármiket.
-
törölt tag
Köszi mindkettőtöknek sikerült beállítani amit kellett.
Az mondjuk vicces volt, hogy a leiratkozásnál a mail-ből átdobott böngészőbe, ahol úgy le tudtam iratkozni, hogy elvileg be se voltam jelentkezve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt valahogy be tudom állítani, hogy ha nem jelentkezek be egy bizonyos ideig (jó pár nap) akkor ne kezdjen el kéretlenül minden szarságrol mailt küldeni? Teljesen random dolgokat (pl az egyik csoportban mennyien "lajkoltak" egy képet).
Illetve a másik, hogy van egy ismerős akinek a "megosztott" képeiről is rendszeresen kapok mailt. Senki mástól nem csak róla/tőle.
Ezeket ki tudom kapcsolni valahol?
Szeretném a helyén kezelni az oldalt és az nem a leveles ládámban van. -
Ahol van facebook like gomb, arról tudja a facebook, hogy ott jártál (ha be voltál jelentkezve a háttérben).
Én napszemüvegeket nézegettem tavaly és később jöttek az ilyen reklámok.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Mostanaban vasaroltam par orat es sokat olvasgatok a ph oras topikjaban, viszont a facen soha semmi ilyesmit nem neztem vagy olvastam. Ma megis lehetosegkent dobalta a hasznalt orak adas vetele oldalt. Ez veletlen, vagy valami csunya dolog zajlik a hatterben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
7s26c
őstag
Közben kiderült ki az igazi. Az álprofil hihetetlenül jól nyomja, én is benéztem, eredetileg őt gondoltam igazinak.
Még a posztjai is....De ezt miért csinálja?...Bosszantó
-
törölt tag
Ha ilyen van minden esetben meg kell kérdezni, hogy miért jelöltél újra....én anno megkérdeztem mikor valaki újra jelölt amég értelmes választ nem adott, nem igazoltam. (kiderült, hogy nem ért a géphez elállította a facét és minden ismerősét újra kell jelölni )
[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
kérdezel valami olyat amit csak az ismerősöd tudja a választ aki beletrafál az az eredeti.
Profile lopást meg azért követik el többnyire mert egyes emberek a facebok profiljukon keresztül lépnek be bizonyos oldalakra amiken esetleg tárolhatnak olyan adatokat amik anyagi károkozást vonhat maga után ha használják a profilodat. Ezért sose hagy sehol banki utalásokat elősegítő adatokat a profilodon vagy a hozzácsatolt egyéb más oldalakon.
-
7s26c
őstag
Egy már ismerősöm bejelölt mint ismerőst. Gondoltam véletlenül kitörölt, elfogadtam. A profilkép stimmelt, az adatok is. Nem sokkal később ugyanazon profilképpel az ismerős kiírta, hogy valaki lelopta az adatait és kamuprofilt hozott létre, majd megváltoztatta a profilképét. 1: Ez mire jó? Lelopni vki adatait? 2: Most már fogalmam sincs melyikük az igazi....
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #18026 üzenetére
Én ilyenkor újra indítom
-
Robokutya
senior tag
Srácok Ez most vicc??
A következő őrültséget tapasztaltam.
Az úgynevezett okoslistákban szerepő.Pl munkatársak személylista a kis táskával ellátott lista...Ha abba pakolgatok emberkéket akkor ezeknek az embereknek miért nem tudok csoportos üzenetet küldeni?
Csak akkor hajlandó a kinek szánom az üzenetet listában kikeresni a csoportot ha kreálok egy normál ismerőslistát.Eddig símán engedte az üzenetküldés ebben a táskával ellátott csoportnak küldeni üzenetet most méé nem?
kép[ Szerkesztve ]
-
válasz
FoxiestFox #18026 üzenetére
Szerver error, szerintem ő is arra gondolt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
válasz
FoxiestFox #18024 üzenetére
User error gondolom. Majd eltűnik...
-
Az miért lehet, hogy az Androidos Messenger órák óta jelzi az ikonján, hogy új üzenetem van, holott egyáltalán nincs? Se msg request, se olvastatlan, semmi. Desktopon is néztem, telót is újraindítottam, de csak ott van.
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #17450 üzenetére
Napra pontosan kb 3 hónapig jöttek az új reg email értesítései. Mára ugyanúgy nem küld mailt és csak jelvény van push és hang nélkül mint a régi reg-nél. Semmi nem lett elállítva...
iphone 6s
Androidon pl samsung s7-nél hogy muzsikál a facebook app? Gondolom mailt ugy se kapnék de pl jelez villogással ilyesmi a működő jelvény miatt? Kösz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv ha 1 személynél azt írja,hogy nem tudok hozzászólni, és a fényképe is eltűnt a sima facés bigyó van akkor ő lezárta a profilját ill felfüggeszthette, vagy letiltott?
Nem ismerősöm volt valamiért írtam neki, kicsit beszélgettünk de ennyi, hetek óta más semmi, az arhívumot nézegetem és akkor vettem észre, hogy nem is tudnék neki írni, se veszekedés se semmi nem volt normális beszéd, ezért kérdezlek titeket, hogy mi lehet.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
tylerddd #18020 üzenetére
Nagyon szívesen!
Lehet törölni, de olyat is lehet, hogy nem publikálod az oldalt.
Amikor elkezdesz egy oldalt csinálni nem teszi ki egyből a nagyérdeműnek, a jóváhagyásodra vár, így nyugodtan szerkesztheted addig, ameddig csak akarod. És ha már végeztél közzéteszed, amit szintén vissza tudsz vonni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
tylerddd #18018 üzenetére
"Mennyivel problémásabb egy ilyen "üzemeltetése", mint egy sima FB-profilé?!"
- Teljesen más a felülete, mint az idővonalnak, szerintem elég letisztult, nem túl macerás kezelni."Egy ilyen oldalt ha létrehoz, akkor tud-e másokat adminisztrátorként hozzáadni?!"
- Milyen szerepkörök vannak az oldalakhoz, és mire használhatók?Szerk.:
Hirdetést szerintem akkor érdemes létrehozni, ha már rendesen fel van építve az oldal.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Egy ismerősöm szeretne egy oldalt létrehozni, ami gyakorlatilag az általa nyújtott szépségápolás témakörben végzett tevékenységét és üzletét hirdetné a FB-on. Van-e valami, amire ilyen esetben érdemes figyelni vagy egyszerűen hozza létre és nyomja a posztokat stb.??? Mennyivel problémásabb egy ilyen "üzemeltetése", mint egy sima FB-profilé?!
Egy ilyen oldalt ha létrehoz, akkor tud-e másokat adminisztrátorként hozzáadni?! Igazából nekem kellene megcsinálni, de utána ő foglalkozna vele. Ha én megcsinálom az én FB-om alól és megteszem adminisztrátornak, utána én ki tudok lépni a "képből"?!
Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #18012 üzenetére
Nekem tetszik ez a funkció.
-
NeoPampalini
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy mikor, és hogyan...
Mert most ott tartok, hogy a telefonon nem tudok üzenetet küldeni/fogadni, a Store-ban nincs update lehetőség, az FB app meg elindítja a Messengert.
Oké, nem létszükséglet, de zavaró, na.
(...reinstall? tök jó, hogy arról sehol nem tesznek említést, hogy mit is kéne csinálnia a júzernek...) -
válasz
NeoPampalini #18013 üzenetére
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
NeoPampalini
senior tag
Jött egy email, miszerint a Messenger a továbbiakban nem fog működni windows phone-on. Ez tök jó, de mi az alternatíva (azon kívül, hogy vegyek másik telefont)? Lépjek be állandóan a böngészőből, vagy mi?
-
Criminal017
őstag
Mától működik messengerben az üzenet véleményezés, lehet nyomkodni.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #18009 üzenetére
Mindig is így volt, mikor betesznek 1 csoportba te onnan önnálóan csak kimenni tudsz, mikor kilépsz kijön a menü, bejelölheted,hogy az adott csoporthoz többet ne adhassanak hozzá, nekem nem 1 hasonló volt.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem ez teljesen új.
Fordítva emlékszem , nah mindegy. Látszódik hogy ritkán lépek be csoportokba meghívás alapján -
krizmo_
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #18006 üzenetére
Mindig is automatikusan hozzá tudtak adni a csoportokhoz, annyit tehetsz, hogy kilépsz és bejelölöd, hogy ne tudjon többet senki hozzáadni ahhoz a csoporthoz.
-
válasz
WhiteWalker #18006 üzenetére
"Eddig legalább eldöntöttem hogy elfogadom e , vagy belépek e..."
Nem, eddig is belépett.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez megint egy új agymenese a Facebooknak???
Most kétszer hívtak meg két különböző csoportba és automatikusan csatlakoztam is.
Eddig legalább eldöntöttem hogy elfogadom e , vagy belépek e...
Kezd már ezzel a pupom tele lenni... -
krizmo_
Topikgazda
-
Orionk
senior tag
Hi!
Facebook - Naptár miért mutatja mindenki szülinapját 1 nappal korábbra?
Más is tapasztalja?
köszi -
zoli03
őstag
Hogyan tudok egy adott beszélgetést lementeni? Archiválással nem jó, nekem nem az összes beszélgetés kell egyben, hanem csak egy, képekkel, mindennel együtt, hogy gyorsan tudjak görgetni, ne kelljen a Facebook betöltésére várnom állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum