Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #35421 üzenetére
Képek, videók, vagy akár egyéb gyorsítótárazott/letöltött fájlok.
-
válasz
MasterDeeJay #34380 üzenetére
Esetleg ez a Chrome addon jó lehet neked: [link]
-
válasz
Stylewars_kp #33954 üzenetére
Konnichiwa!
-
válasz
Blindmouse_ #32167 üzenetére
Nemcsak ők variálnak, mindenki más is halad a korral. Apámmal amúgy hasonló volt a helyzet, amíg lehetett WinXP, de tavaly csak áttettem Win10-11-re egy új konfiggal, mert már túl sok weboldal nem ment a böngészőben. Bár kellett neki egy virtuális WinXP is, mert a kedvenc FIFA2005 nem indult el rendesen natívan
-
válasz
Blindmouse_ #32165 üzenetére
A lényegében 68-as Firefox nagyon régi, nem támogat bizonyos dolgokat, szóval ideje váltani új rendszerre/gépre, esetleg ha van másik frissített böngésző, akkor arra.
-
-
válasz
s7evcsenko #31763 üzenetére
Lehet annyi okosságot tettek bele, hogy "üzlettel" kapcsolatosan nem feltételezik a "cuki macska" küldésére való akaratot
"Ezt úgy gondolták vajon, hogy ez mindenkinek jó lesz, itt van nesztek, ha tetszik, ha nem?"
Mindenki valószínűleg nem kapta meg (még), szokás szerint, de amúgy ja. -
válasz
ledgeri #31514 üzenetére
Nem, mert azt meg kell venni
Megnéztem most pl. Bitwardent is, nem ír olyat, hogy ha beállítom a Yubit, akkor az van a többi felett... persze itt nincs SMS alternatíva, csak email kód, meg authenticator app stb. Amelyik be lett kapcsolva és elérhető, azzal beenged. Ez a helyzet a Facebookkal is. -
-
válasz
classic B #30773 üzenetére
Várakozás a frissítésre, weboldal (messenger.com) használata, gyakori beszélgetőpartnerek átterelése máshova (pl. discord)
Egyébként szimplán az app adatok törlését próbáltad? Emlékeim szerint mintha azokat nem törölné, vagyis újrarakásnál visszakerülnek a Microsoft fiókból. -
válasz
Kis Tigris #30620 üzenetére
Hmm... A telefonon lévő Facebook appot, illetve annak adatait is próbáltad törölni? Ha a telefon csak annyit enged, akkor a próbálkozás idejére esetleg letiltani.
-
válasz
Kis Tigris #30618 üzenetére
Facebook weboldalon a Beállítások -> Biztonság és bejelentkezés -> Bejelentkezett helyek részben mindegyiknél menjetek rá a három pöttyre és Kijelentkezés, hátha akkor jó lesz.
-
válasz
Nordik #30560 üzenetére
És ezért vannak a kinyomtatható/letölthető recovery kódok, hogy ha semmi más nincs, akkor azért mégis van valami, amit beírva beenged. Persze az a legjobb, ha mindig van egy eszköz, ami ismert, ahol beenged már a kétfaktoros nélkül, vagy mindig be van jelentkezve, mert oda jön értesítés, amiben el lehet fogadni a bejelentkezést.
-
válasz
castiels #30383 üzenetére
Ha valahol máshol az extra kód nélkül be tudsz lépni vagy bent vagy (pl. pc böngészőben még a sütiben tárolja, hogy nem kell kódot kérnie), akkor tudod a hitelesítő alkalmazást újra hozzárendelni a telefonodhoz, egyéb esetben kívül ragadtál, új fiókra lesz szükség.
Hacsak mikor kéri a kódot nincs valami extra lehetőség felkínálva, amiről nem tudok (évek óta nem jelentkeztem be ismeretlen helyen). -
válasz
l.skywalker #29805 üzenetére
[link]
Ez most egy ideig ilyen lesz... le is töröltem... aki fontos, az szerencsére Discordon is elérhető -
Remek, frissült a Messenger app Windows-on, és csak rosszabb lett
az emojik csúnya, Microsoft stílusúak lettek, dupla értesítést küld üzenetekről, és az ablakméretet pedig nem jegyzi meg...
-
válasz
Viktor0610 #29349 üzenetére
Nem, nyilvános fiók (követés nélkül is látszanak a bejegyzések) esetén bárki bekövetheti, csak legfeljebb értesítést kap róla, és ha úgy látja, letilthatja. Privát fiók esetében jön képbe, hogy jóváhagyás szükséges a követéshez + a bejegyzések is csak ezután lesznek láthatóak.
-
Ha kikapcsolja az "elérhető" állapotot, akkor nem mutatja, illetve ha már sok órája nem volt fent, akkor is eltűnhet a kijelzés, legalábbis tapasztalatom szerint. Az meg egy másik része a dolognak, hogy ha mutatja valakinél, akkor sem biztos, hogy pontos...
Mondjuk szerintem lényegtelen információ ki mikor volt fent. -
válasz
popey37 #28700 üzenetére
Ha az ott írt email címet nem fogadja el "elfelejtett jelszó"-nál, akkor esetleg még megpróbálhatod, ha a fiókhoz van hozzárendelve telefonszám, hogy mobilon a böngészőben (inkognitó módban), ahol nem vagy bejelentkezve, rányomsz, telefonszámod beütöd és akkor sms-t küld, amit talán megkapsz. Vagy lehet PC-n is működik ez, de egy ismerősöm legutóbb csak mobilon tudott sms kódot kérni, bár az más helyzet volt.
-
válasz
Angel2014 #28603 üzenetére
Vedd jóval kisebbre a nagyítást, nem jelenik meg miatta egy egész oszlopnyi rész.Nem ez a hiba, próbálgattam, és hiába "Eladó", a másik opciót választva megjelenő mezőket is várja kitölteni
Tehát először úgy kell kitölteni, mintha csak bérlésre akarnád kiadni, aztán átváltani, hogy eladás, és akkor a Tovább gomb kék marad/lesz
-
Azt hiszem félreérted, azt a hozzászólásod tüntették el, amiben valahova belinkelted a kérdéses youtube videót. Valaki talán jelentette, problémásnak ítélte a rendszer, a covid téma amúgy is ingoványos... és ez lett az eredménye, hogy a youtube linkedet senki nem látja ott, ahova beírtad.
-
válasz
ArthurShelby #28029 üzenetére
A messenger beállításokban mobilon a fotók és média menüpontban van egy "Emoji" és ott.
-
válasz
Szirtimorc #27933 üzenetére
Próbáld ki esetleg a Win10 appot, abban talán neked is van még minden.
-
-
válasz
szabonagyur #27568 üzenetére
Kivesznek, letiltanak, egyre megy
(de értem a különbséget)
Azt tudom, hogy több hullámban, az évek során szinte minden így történt, az új és meglepő nekem itt, hogy nem profilonként egységesen tűnnek el dolgok (tehát, ami egy helyen nincs, az máshol se, ugyanazzal bejelentkezve), hanem "apponként", pl. most akkor már én is megnéztem:
- weben van galéria, keresés meg nincs,
- mobil tartalmaz szövegre keresést, de a galéria hiányzik,
- win10-esben pedig még becenevek is vannak, ami a másik két helyen már elveszett. -
válasz
zsolti72837 #27538 üzenetére
-
válasz
zsolti72837 #27512 üzenetére
Mobilon keress rá a nevére, vagy weben van lehetőség a három pöttyre kattintva megtalálni a "rejtett csevegések"-et. Visszaállításhoz viszont csak egy módszer van: írj neki
-
válasz
Seahawk0422 #27526 üzenetére
Androidon sincs már rá lehetőség, biztos ezt is elvitte az adatvédelmes módosítás, és majd visszatér.
-
válasz
szabonagyur #27510 üzenetére
Sőt, az egyedi becenevek is áldozatul estek.
-
válasz
szabonagyur #27507 üzenetére
Nekem ugyanúgy van rá menüpont, tudom külön a fotókat böngészni továbbra is.Szerk.: Visszavonom, force stop után már nekem sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Netfone
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest