Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz bigdady #10997 üzenetére
Ha korlátozott listába teszed, csak a nyilvános dolgaidat fogja látni. Én pl soha semmit nem osztok meg nyilvánosan, és a korlátozott ismerőseim csak a profilképem és a borítót látják.
Ha csak azt akarod, hogy az ismerőseidet ne lássa, akkor az ismerőseidnél a jobb felső sarokban van egy ceruza, arra katt és szerkesztheted, ki láthatja őket.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
bigdady
nagyúr
Illetve azt meg tudom vhogy oldani hogy egy baratot kizarok,hogy lassa a dolgaim? Az a baj ha letiltom eltunik a baratok kozul
-
bigdady
nagyúr
Ha deaktivalom a fiokom akkor mi tortenik?
Mi van ha aktivalom majd kesobb ujra minden a regi lesz? -
törölt tag
válasz -secret- #10992 üzenetére
Igen, küld egy megerősítő kódot az emailcímemre, jelszó megváltoztat. Viszont van egy biztonsági funkció a facebook-on, ha ismeretlen eszközről próbálsz belépni, helyileg máshonnan, más IP címről, amiről még eddig nem voltál bejelentkezve, kérik a születési dátumod. Meg persze küldik mail-ben az IP cimet, ahonnan volt a próbálkozás.
Kvardlipot
Nem törték fel az emailfiókom, ebben biztos vagyok. Nem volt megerősítve a regisztráció, ennek ellenére jönnek az email-ek, hogy függőben lévő értesítéseim vannak. Az egyik ismerősnek jelölés egy itteni tagtól van, ekivel régen váltottunk pár sort, sajnos régóta nem volt itt bejelentkezve.Igy nem tudok megszabadulni ettől a regisztrációtól.
-
törölt tag
Üdv.
Valaki regisztrált a facebook-ra az emailcímemmel, folyamatosan kapom tőlük az email-eket hogy bejelöltek ismerősnek. Nagyon idegesítő. Jelszavat már változtattam, belépni viszont nem tudok, mert a születési dátumot kérik, amit persze nem tudok, mert nem én regisztráltam. Nem tudom törölni sem.
Valakinek ötlete, hogyan lehetne megszabadulni ettől? -
medica
senior tag
Hi! Asszem átléptem valami limitet mert az oldalam teljesen megváltozott (akaratom ellenére). Nincs chat funkció, üzenetre tudok válaszolni de üzenetet indítani nem. A barátaim-ismerőseim képeihez-bejegyzéseihez nem tudok beírni, sem lájkolni, egyedül megosztani enged. A képeim egy részét áthozta de az összes videom eltűnt, plusz az albumok is. Valahogy visszakaphatom a régi fiókomat? Van rá lehetőség?
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
A játékokhoz milyen böngészőt használtok? A firefoxnál nekem nem jól működik az érintéskezelés, mindenáron a képet mozgatja csak. Pedig jól lehet nagyítani, más böngészőből pont ez hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hol tudom pontosan megnézni, egy adott illető ha friend requestet küldött nekem, az pontosan mikor volt?
Hol van ez logolva?Bejelölt vki ismerősnek. Nem jelöltem vissza csak küldtem egy választ: ki vagy? Miért jelöltél be?
Az ő válasza? Sose hallott még rólam, be se jelölt.Hogyan tudom az orra alá dörgölni az általa küldött friend request-et?
Köszönöm
-
tdk.112
aktív tag
Az imént jött egy lehetőség a FB-tól, hogy töltsek ki nekik egy kérdőívet, hogy olyanok legyenek a news feedemen, amik tényleg érdekelnek. De gyökérül voltak kiírva a kérdések, és sikerült pont az ellenkezőjét mondani mindenhol, mint amit akartam, így most tele (!) van reklámokkal és engem távolról sem érdeklő postokkal a news feedem. Hogy a francba lehet ezt visszacsinálni?
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
tylerddd
veterán
Hello!
Van-e lehetőség arra, h egy megosztott képnek csak bizonyos részét lássák az ismerőseim a hírfolyamban és csak a képre való kattintáskor jelenjen meg a teljes kép?!
Szoktam megosztani saját készítésű mémeket, amik nagyobbat ütnének, ha a fenti módon néznék meg őket.
Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ktg3
őstag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért van az újabban, hogy ha a monitorok kikapcsolnak standby-ba (de a gép amúgy még megy), akkor miért kapcsolja be a monitorokat is a böngészőben megnyitott FB fül ha mondjuk telón FB chatelek?
Régebben nem volt ilyen. Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Rohadt idegesítő.Előre is köszi!
-
PHM
addikt
válasz enginev3.0 #10967 üzenetére
Annyi igaz, hogy rosszul fogalmaztam.
Amire szükségem lett volna, az egy facebook profil megtalálása. (Ha van.)
A többit magam is el tudtam volna intézni.
Tehát elég lett volna egy link, vagy ha van a profilon publikus telefonszám,
akkor az.
A közelben 2 posta is van, de postaládáról nem tudok.
Ilyesmit amúgy is minimum ajánlottan postáznék.
A rendőrség mindenképp visszaadja az iratokat,
bár az lehet, hogy el kell érte menni majd személyesen.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz underdark #10969 üzenetére
Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Maxthon, stb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
underdark
aktív tag
Hali
Asztalra kéne nekem valamilyen chat progi (trillianon kívül) amivel rálehet kapcsolódni facebookra
Kösz"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
PHM
addikt
válasz krizmo_ #10966 üzenetére
Megértem, mert nekem is volt már hasonló negatív élményem.
(Eldobott SIM kártyát találtam pár éve, nem volt rajta pin kód,
úgyhogy felhívtam a saját kártyámat használva "anyu" névjegyet.
"anyu" köszönet helyett a telefont kereste rajtam.
A kártyán egyébként 3500 Ft volt. Soha nem jöttek érte.)
Nem is haragszom, csak szomorú vagyok.
Mert sosem lehet tudni, esetleg a jövőben én leszek a szenvedő alanya
egy hasonló esetnek. Vagy bárki közülünk.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
enginev3.0
félisten
Azt mi nem tudhatjuk, hogy neked nincs közelben egy posta sem, és nem kell hogy nyitva legyen, csak be kell dobni a ládába a levelet a posta meg elviszi
Én viszont semmi engem nem érintő dologban nem szeretek benne lenni, persze szívesen segítek ha vészhelyzet van, vagy ha úgy érzem, de ebben az esetben próbáltam inkább tanácsot adni mint köztes személy lenni, ez is megérhető, vagy is szerintemHogy a rendőrség mennyire foglalkozik ilyennel hát... tőlük lehet csak akkor kerül vissza, ha bemennek személyesen és rákérdeznek.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
krizmo_
Topikgazda
Szívesen segítettem volna, csak az utóbbi időben annyi kellemtelenség ért az emberekkel kapcsolatban, hogy már jót sem merek tenni... Még a végén arra is én fizetnék rá, ezért próbáltam meg javasolni a postát.
Évekkel ezelőtt mi is találtunk egy pénztárcát benne volt minden, megkerestük a tulajt, azt hiszem pont iwiwen, de annyi nem volt benne, hogy megköszönje... Jelezte, hogy megkapta...és ennyi volt...
Persze, nem általánosítok...csak most kicsit sok volt az emberi gyarlóságból...Fiók felfüggesztése:
Beállítások -> biztonság, majd legalul látni fogod a fiók felfüggesztését.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Bjørgersson #10946 üzenetére
Valamint (#10945) enginev3.0 és (#10944) krizmo_ :
Pár éve én is találtam egy bérlet tokot, benne személyes iratokkal.
Akkor az IWIW-en sikerült a tulaj nyomára akadni, s másnap a kezében voltak az iratai.
Ezért bátorkodtam a Facebookra gondolni, mint gyors megoldásra.
Mivel azonban nincs ilyen profilom, és eredetileg nem is szándékoztam ilyet létrehozni,
ezért arra gondoltam, segítséget kérek. Azt nem kaptam, csak tanácsokat.
Így aztán kényszerűen mégis csak létrehoztam egy Facebook profilt,
abban a reményben, hogy itt nyomára bukkanok a tulajdonosnak.
Mondanom sem kell, hogy talán a tapasztalatlanságom okán, de nem jártam eredménnyel.
Ezért ma elballagtam a helyi rendőrkapitányságra és leadtam ott a tárcát.
Bajlódjanak vele ők.
Mert azért azt senki ne várja tőlem, hogy kb 2 órát utazzak a pihenő időmben,
vagy keresgéljek egy a hét végén is nyitva levő postát, ami szintén nincs a közelben.
Jó lett volna megnyugtatni a tulajdonost, hogy legalább az iratai megvannak.
Ehhez elég lett volna egy telefonszám, vagy egy Facebook profil.
Na mindegy.
Most már csak törölni kellene a Facebook profilom. Végleg.
Ehhez viszont azt hiszem, máshol kérek segítséget...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
makoss
veterán
válasz enginev3.0 #10961 üzenetére
már meglett mi volt a bibi, alul a fogaskerékben kellett letiltani a a buborék alján "játékok tiltása"
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #10960 üzenetére
Köszi, valahogy sejtettem
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Az megoldható, hogyha posztolok valamit az üzenőfalamon, azt ne tudja más megosztani?
-
makoss
veterán
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
chungee
addikt
Ismerősök névnap és szülinap értesítő nálam OFF Hol lehet bekapcsolni
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #10951 üzenetére
En nem latok benne ilyen lehetoseget (ios)
-
enginev3.0
félisten
válasz Orionk #10949 üzenetére
Adatvédelmi beallitasokban ott van hogy ki irhasson az idovonaladra
A többit nem tudod beállítani
A profilképed letilthatod, de akkor nem tudják likeolni
A többi hozzászólást nem lehet letiltaniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Azt szeretném beállítani, hogy aki engem el akar Facebook on érni az csak úgy tudjon, hogy Facebook üzenetet küld. Sehogy máshogy.
Tehát például ne is írhasson az idővonalamra. Ezt most nem tudom, hogy hol kellene beállítani, de szerintem ezt még meg tudnám találni a beállításoknál.
Viszont, ha ezt beállítom még akkor is tudtommal tudnak a profilképem alá írni, vagy ha kiposztoltam valamit az idővonalamra, akár egy képet, vagy akármit, akkor annak a postnak a hozzászólásai közé tudnak írni. Ezt is hogyan lehetne letiltani ? Tehát, hogy aboszlút sehova ne írhassanak, csak üzenetet.
köszi szépen
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehet letiltani hogy ne mutassa a facebook mikor voltam/vagyok eppen online pl telefonon?
Koszi -
makoss
veterán
Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Facebook jobb fölső sarkában lévő játékokat miként lehetne úgy eltüntetni, hogy lássam az ismerőseimet?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Bjørgersson
félisten
válasz enginev3.0 #10945 üzenetére
Vagy esetleg személyesen elvinni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
PHM
addikt
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Nejem őnagysága este a kapunk előtt talált egy eldobott tárcát iratokkal,
benne személyi, jogosítvány, stb.
A tulajdonos telefonszámát lenne jó megtudni, hogy eljuttathassam hozzá az iratait.
Erre a Facebook valószínűleg alkalmas lenne,
csakhogy nincs Facebook regisztrációm.
Ha valaki hajlandó segíteni, kérem vegye fel a kapcsolatot velem privátban.
Előre is köszönöm.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr. Erikszon #10939 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "kijelölöd"? Mire jelölöd ki?
Szerk.:
Törlésre gondoltál? Mert ha arra, akkor nem fogja látni.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha valakit kijelölök az ismerőseim közül azt kiírja annak az illetőnek, hogy xy kijelölt az ismerősei közül?
-
Vasinger!
nagyúr
Van 2 kérdés amire anno válaszoltam FB-n és az adatlapomról sehogy se tudom eltüntetni őket. Rádiógombos választós szavazás volt, tehát ki se tudom szedni a szavazatomat.
Valakinek ötlet?
-
Arcképgyáros
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy email helyett telefonszámmal lépjek be?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #10930 üzenetére
Azt hiszem én is megtaláltalak, és ha tényleg te vagy az, akkor valóban nem árt "rejtegetned" a posztokat, amennyiben ez kellemetlen a munka miatt.
-
krizmo_
Topikgazda
Nálam akkor szokta visszatenni, ha "sokáig" nem lépek be, ha mondjuk reggel belépek és legközelebb már csak este, akkor mindig átugrik a legfrissebbről legfontosabbra.
(#10917) orichalcos
Majd később megint elő fog jönni, szerintem...(#10916) Mr.Csizmás
Te nem nézegetett az illető profilját? Mert, akkor szokta ajánlgatni, vagy akkor ha ő nézegetett téged.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
A kérdező azt szerette volna, hogy mindegy egyes bejelentkezéskor a legfrissebb események fogadják.
Ha ott, ahol mondod átállítod a legfrissebbre, és nem lépsz be pl. egy napig akkor visszaállítja a legfontosabb hírekre, így a követező belépésnél újra vissza kell állítanod a legfrissebbre.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
? nálam a hireknél van egy lenyilacska, és ott ki lehet választani, hogy legfrisebb, vagy legfontosabb események. semmi külső program. vagy telefonról van szó? mert elvile gott is be lehetne állítani a jobb felső sarokba, de nagyon ritkán jön elő az a gomb, töbnyire csak a csetet mutatja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na még egy kérdés akkor.
Hireknél belőhető hogy MINDIG a legfrisebbet mutassa és ne a legfontosabbat? Van hogy átállitom legfrisebbre, de idő után visszaállitódik.
Live-Die-Respawn
-
Out
addikt
válasz Mr.Csizmás #10916 üzenetére
Nem állítottál be olyan helyeket, ahol mindketten voltatok? pl, egy iskola, egy munkahely, egy város, stb...
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha egy IRL ismerősömet, aki nem ismerősöm fb-n, és közös ismerősöm sincs vele, felajánlja ismerősnek, az jelentheti azt, hogy az illető megtalált fb-n? (nem saját nevemen vagyok)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Egy villám kérdésem lenne. Az mitől van hogy friss regisztrációkor, kéri a facebook az sms megerősitést. Ezt én megadom, be is tudok lépni, használni is lehet az FB-t, de mondjuk este, vagy másnap ha újra belépek akkor újra kéri a megerősitő sms-t.
Live-Die-Respawn
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
Adatvédelmi hivatkozások/Ki láthatja a dolgaimat/Ki láthatja a jövőbeni bejegyzéseimet?/Egyéni/ Ismerősök ismerősei, kivéve: "XY"
Ebben az esetben "XY" látja ha lájkolom a képét valakinek és/vagy kommentelek aki neki nem ismerőse vagy sem? -
chungee
addikt
Estét!
Nem tudom elolvasni üzeneteimet. Másnál működik
Szerk: megjavult
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz donjohnson #10909 üzenetére
Igen, csak ezzel az lenne a gond, hogy továbbra is kapnám az értesítéseket minden nap azoktól az oldalaktól, akiket követek, stb...
Nem az a célom, hogy eltűnjek, hanem, hogy deaktív legyen a fiókom, de mindent kapjak vissza ugyanúgy.
Ha nevet változtatok és profilképet, akkor attól a fotóim megmaradnának, meg minden más, szóval tudnák, hogy én vagyok, de mint mondtam nem is eltűnni a célom, hanem hogy Facebook on ne érjenek el 1 hétig.
Ha nevet változtatok, akkor attól még írhatnak nekem üzenetet, stb...
-
akyyy
senior tag
van egy cég: XYZ a neve.
van egy fb oldala. facebook.com/xyz
Szeretném hirdetn ide nem fér ki, le lehet valahogy foglalni és átirányitani a facebook.com/xy -ra?
-
Orionk
senior tag
válasz Lacus_84 #10905 üzenetére
Megtaláltam és a törlés előtt ezt írta :
" Ne feledd, hogy bármikor újraaktiválhatod a fiókodat, ha e-mail címed és jelszavad használatával belépsz, viszont hozzá kell tudnod férni a bejelentkezéshez használt e-mail címedhez. Fontos tudni továbbá, hogy ha valamilyen csoport vagy esemény adminisztrátora voltál azelőtt, az aktiválás után ez nem áll vissza automatikusan. "
Én meg pont ettől féltem, hogy nem állna vissza teljesen minden.
-
Lacus_84
senior tag
válasz Orionk #10904 üzenetére
Ha csak felfüggeszted a fiókot, és nem törlöd véglegesen, akkor a következő belépésnél aktiválódik a fiókod, tehát minden a régi marad. Az ismerőseid látni fognak az ismerőslistában, viszont nem tudják megnézni a profilodat, üzenetet sem tudnak majd küldeni. A fiók felfüggesztést a biztonsági beállításoknál találod.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudnám úgy törölni a Facebook fiókomat, hogy tűnjek el a Facebook ról, mintha ott sem lettem volna. Ismerőseim is lássák azt, hogy én nem vagyok ott és üzenetet és semmit sem bírnak így küldeni ?
Viszont, ha 1 hét után újra belépek, akkor maradjon minden ugyan úgy, ahogyan volt. Szó szerint minden ugyanúgy. Tehát az üzenetek is egytől egyik maradjanak meg, azok az oldalak is, amiknek adminja voltam, meg szóval szó szerint minden.
Tehát lényegében kb. 1 hétre szeretnék eltűnni a Facebook ról a nyaralás idejére és az nem lenne jó megoldás, ha egyszerűen csak nem lépnék be 1 hétig.
köszi szépen
-
törölt tag
válasz -secret- #10898 üzenetére
Ismet fontolgatom az account torleset. Sajnos sok embert itt erek el, ha kell. Van telefon is, de 2014 van. Itt konnyebb elerni valakit valakin keresztul, mint telefonon. Utobbi neha lehetetlen is lehet. Csupan "csak" ezek tartanak vissza. Minden mas csak hatranyt kovacsol szamomra ottani jelenletemmel. Tulsagosan beepult az ember mindennapjaiba.
-
Bass
addikt
válasz Bjørgersson #10900 üzenetére
Sajnos nincs már ott,biztos máshová rakták de nem találom sehol,és így van hogy 1-2 napos bejegyzések tömkelege van végig.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest