-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makoss
veterán
uppsz........
mi van? a kínaiak feltörték ezt is?
megint benne lesz a hiradóban[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
enginev3.0 #11195 üzenetére
telefon, SMS, postakeselyű, füstjelek, hangosankiabálás?
-
-
bok92
addikt
válasz
enginev3.0 #11192 üzenetére
-
Lenry
félisten
válasz
enginev3.0 #11192 üzenetére
nem biza
-
Nem Work a Facebook
-
-
bigdady
nagyúr
A most recent meg a news feed kozott mi pontosan a kulonbseg?
-
TibChee
tag
válasz
Novics #11188 üzenetére
Ha rám gondolsz, akkor nekem is dettó ez a problémám, még mindig. Más gépen egyelőre nem tudtam kipróbálni, de az én gépemen más simán be tudott lépni.
Sőt, én is be tudok lépni. Ahogy megadom az e-mailt meg a jelszót, egy fehér oldalt kapok. De pl EZT a linket simán az én fiókommal nyitja meg (tudok kommentelni, like-olni, mindent), és innentől kezdve sokminden működik, pl az üzeneteimet is látom, viszont amikor a FB vagy a Home feliratra kattintanék, nem történik semmi.Illetve nálam be van állítva, hogy ha idegen helyről lépek be, akkor SMS-ben kapok egy azonosítót is, amit szintén meg kell adnom. Nah, ezek az SMS-ek jó pár óra elteltével egyszerre érkeztek meg...
-
Novics
senior tag
Ahojj guruk!
A melóhelyen az egyik kolléganő nem tud belépni a facséjára. Először azt hittük hálózati hiba, de net megy rendesen, minden oldal bejön. Sütik, előzmények purgálva, akkor sem megy. Aztán kipróbáltam, engem simán beenged azon a gépen, őt meg másik gépen sem engedi be. Szokásos kezdőoldal helyett szép nagy fehérség fogadja, de semmi hibaüzenet, vagy hasonló. Olyan, mintha belépett volna, csak éppen a kezdőoldala egy havas táj lenne ködben.
Az ismerősök között ott van, megvan az oldala.
Találkozott már valaki hasonlóval? Valami megoldás? Vagy kinek lehetne ilyenkor jelezni, hogy gebasz van?szerk: Pont előttem kérdezték ugyanezt.
Rossz kulcsszóval kerestem a megoldást. Pedig becsszó előbb kerestem, aztán kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
TibChee
tag
válasz
-secret- #11184 üzenetére
Igen, ezt én is tervezem, amint lesz rá lehetőségem.
Viszont ha más gépen minden oké, akkor minden bizonnyal nálam van a probléma, rögtön adott is a kérdés, hogy mit lehetne csinálni, hogy a saját gépemen is jó legyen? A Windows újratelepítését csak végső megoldásként alkalmaznám.
Ha meg másik gépen is ezt csinálja, akkor mi van? -
TibChee
tag
Üdv!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a FB kezdőoldala (simán a www.facebook.com) nem jön be csak egy tök fehér háttér, nem is tölt semmit, viszont ha valami konkrét URL-t írok be (pl. egy ismerősöm FB adatlapja, vagy bármilyen www.facebook.com/valami alakú link) az működik, és onnantól kezdve minden jó, kivéve a kezdő oldal, az így sem jön be.
Próbáltam többféle böngészővel, ugyanaz. Kiléptem, majd próbáltam újra belépni (ehhez SMS-ben kapnék egy kódot), de nem sikerült (vagyis nem kaptam semmiféle SMS-t, viszont ugyanezen a számon elért az automata, lediktálta a számot, ami jó is volt és be is tudtam lépni).Valami ötlet? Bekaphattam volna valami vírust?
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #11180 üzenetére
Értem, köszi!
-
bigdady
nagyúr
El lehet tüntetni embereket az ismeros ajanlasok kozul? Hogy soha tobbe ne adja ki?
-
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Mondja már meg nekem valahogy, hogy mitől szűnik meg az ismerősi kapcsolat bizonyos személyekkel, magától? Folyamatosan veszem észre, hogy néhányan eltűnnek az ismerőseim közül és nem, nem törölnek. Egyik ismerősömmel pl. már harmadszor jelöltük egymást ismerősnek. -
G@ben
addikt
válasz
Bjørgersson #11177 üzenetére
Nem tudom, mert végignéztem a tevékenységnaplót (kösz enginev3.0), de semmi bejegyzés nincs ott.
-
-
G@ben
addikt
Kaptam egy értesítést, hogy vár két megjelölés fényképen. Hiába lépek be a linkre kattintva, gőzöm sincs, hogy milyen képeken jelöltek meg. Hogy tudom ezt kideríteni?
-
-
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
válasz
Bjørgersson #11169 üzenetére
De itt is az a gond, hogy nyomogatni kell valamit...
Több 100 képnél már mehetne ez magától diavetítéssel, vagy akárhogy.
-
Orionk
senior tag
válasz
enginev3.0 #11167 üzenetére
Nem tudtam róla.
Hogyan kell ?
-
-
krizmo_
Topikgazda
Fogadjunk, hogy nem szúrta ki: érdekes apróság változott a Facebookon
Tényleg nem szúrtam ki, azta.....pedig hihetetlen a változás...
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz
Bjørgersson #11161 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy tapasztaltatok-e már valami kiegészítőt, vagy alkalmazást, amivel ez már megvalósítható, vagy hasonló...
Meg, hogy mi a véleményetek erről. -
Orionk
senior tag
Hello !
Miért nincs még a Facebook ban olyan lehetőség, hogy ha több száz képből álló album van, akkor ne kelljen kattintgatni a következőre, hanem egy slideshow ban meg tudjam nézni ?
Szerintem ezt semeddig sem tartani a fejlesztőiknek bele tenni.
-
válasz
enginev3.0 #11158 üzenetére
Nekem a secretet nem engedte beírni becenévnek anno.
-
-
Gsx-rr
veterán
És olyat ,miért nem tudok ,hogy egy sima oldalt csinálok ,de mondjuk olyan névvel ,hogy pl Kovács Pizza?
Lehet jobbe lett volna egy visszaigazolós oldal a számomra ,de amikor egy meglévő privát fiókomat akartam módosítani akkor azt írta ,hogy csak valós név megengedett.
Holott nem 1-2 olyan oldalt látok ahol visszajelölnek vagy ők küldenek kérelmet ( pl Autómata szoláriumÖ
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Létrehoztam egy új facebook felhasználót és hozzá kapcsoltam egy oldalt.(üzletemet szeretném népszerűsíteni)
Az oldalt ajánlottam ismerősöknek mar van 47 aki lájkolta ,de a bejegyzések és képek amit az oldalamon közzéteszek az nem jelenik meg a lájkolók üzenőfalán.
mi a probléma?
-
CosworthF1
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket: Facebook-on oldalként hoztam létre egy eseményt, majd szerettem volna személyként ismerősöket meghívni erre az eseményre. Egy pár ismerős meghívása után viszont az alábbi hibaüzenet fogadott:
"Meghívási keret túllépése
Túllépted az eseményre általad meghívható emberek maximális számát." Ezután természetesen már további személyeket nem tudtam meghívni, mert mindig a fenti hibaüzenet jelent meg.
Találkozott már más is ilyen problémával? Ha igen, hogy oldotta meg? Nézegettem az esemény beállításait, de sehol sem találtam arra utaló beállítást, hogy bármi módon is korlátozza, hány személy tudok meginvitálni az eseményre...
Átállítottam angolra a profilomat, és angolul a hibaüzi:
"Invite Limit Exceeded
You have exceeded the maximum number of people you can invite to this event."
Gugli semmi értelmeset nem adott...
Gyorsan kipróbáltam, hogy személyként létrehozva az eseményt fennáll-e ugyanez, és sajna igen, tehát nem az a gond, hogy oldalként hoztam létre az eseményt... -
bigdady
nagyúr
Beszarás
-
-
-
bigdady
nagyúr
Ha megbökök valakit az látszik az én vagy a másik idővonalán? Vagy csak ő látja? Mi ez a poke dolog amúgy?
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Bevallom, vissza nem olvastam, lehet ki volt beszélve, akkor sry. Valószínűleg az utcsó androidos facebook app frissítés óta, az értesítéshangom eltűnt és nem is lehet beállítani, eltűnt az opció. Csak kattan egyet és rezeg a telefon. Erre tudtok valamit mondani? Esetleg valaki nézzen rá pls. 4.4.4 stock droid.
Köszi
-
nocika21
újonc
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy nem enged a telóm face-ra képet tölteni? Eddig ment simán. Most pár hete nem engedi. Azt írja, nincs elég memória.Megosztásnál fel sem ajánlja a face-t, csak vibert meg atöbbi stb.t -
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11138 üzenetére
Kosz
-
-
aspirations
csendes tag
ha valakit blockolok akkor az engem nem lát sehol? se adatlap, de xy lájkolta a képem semmi?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hogy lehet beallitani hogy idorendben mutassa a news feedet a telo ne ilyen hulye fontossagi vagy milyen sorrendben? Iphone
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyuribácsi88 #11134 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni...
-
Sziasztok, facebook-on az "üzenőfalra feltöltött" képeket hogyan lehet egyszerre törölni? 1055 kép van benne, remélem nem egyesével kell törölnöm
A többi albumnál van ugye album törlése, ennél sajnos nincs, és még csak kijelölni sem tudok egyszerre több képet. Van erre valami megoldás?
-
X@b3e
addikt
válasz
Bjørgersson #11131 üzenetére
Köszönöm
-
X@b3e
addikt
válasz
Bjørgersson #11129 üzenetére
De youtube video megosztásnál is van ilyen, ez milyen app / böngészö
-
X@b3e
addikt
Hogy tudok megosztani facebookon egy youtube videot a saját idövonalamon ugy, hogy az megjelenjen egy konkrét ismerösöm idövonalán is (kiirja föle vhogy, hogy "vele:xy")
Láttam már ilyet, de nem tudom hogy kellene.. -
zsof Nokia
aktív tag
akkor páran leszbikusok lehetnek
-
-
kispx
addikt
válasz
Thunderzolee #11122 üzenetére
Több éve van ilyen.
-
Hello!
Van valami új vírus?
Youtube videonak álcázza magát, és kér egy flash frissítést telepíteni.
Aztán ha rákattintanak, akkor nem tudom mi történik, de az illető összes ismerőse megkapja a víruslinet, ami ugye egy youtube videonak tűnik, pedig valójában nem az.A címsorban már más szerepel, bár a favicon a youtubeé.
mod:
Face már észleli, h vírus, és nem küldi tovább.Akkor ezt hamar megfogták.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #11120 üzenetére
Retard
-
válasz
zsof Nokia #11117 üzenetére
Szerelem
-
válasz
Mr. Erikszon #11118 üzenetére
Tedd archiváltba az üzenetet aztán oda fog menni akkor. Neked nem fog jelezni.
Ha letiltod akkor meg megtalálni sem fog, szóval a profil urlodet megnyitná akkor keresett oldal nem találhatót ír neki.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha valaki állandóan hülyeségeket ir nekem a chaten van lehetőségem letiltani?
Illetve ha letiltom akkor küldeni fog ugyanúgy üzit csak én nem fogom látni? -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Mitől lehet az, hogy mostanában egy bizonyos ismerősnek az ismerősei akarnak bejelölni? hozzáteszem nem kommentelek az ismerősöm falára semmit még a megosztásaira se reagálok mégis.
-
-
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok!Lenne egy kérdésem...a FB-n van valami beállítás,hogy a chat észlelje,hogy a PC-n beszélgetek?
Visszafelé szépen megy,a PC nem pittyeg,ha a telefonon intézem a dolgaimat,ami nem hátrány,mert nem vertyog a gép,ha én elmegyek a mobillal egy sörre,és bekapcsolva hagyom...
De frászt kapok már attól,hogy amikor ott vagyok a gép előtt,és aktív a chatablak,akkor viszont bluggyog mellettem a mobil,ráadásul mindent úgy is hagy kijelezve,hogy új üzi,stb,közben persze bonyolítom az életet.Van erre megoldás a telóról wifi kilövésén kívül?Mostanság vagyok épp aktívabb csetes valakivel...és így elég gond.
A lényeg:ki kéne lőni a telós értesítést,ha otthon a gépen aktív az FB. -
-
tylerddd
veterán
Van-e valami előnye annak, ha megadom a telszámomat a FB-on?! Nem a személyes adatoknál gondoltam, hanem ma pl. egy menü jelent meg fent az oldalon, h adjam meg a biztonságom érdekében ill. új funkciókat kapok ezzel a lépéssel.
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11103 üzenetére
Hiaba tiltom le chatrol akkor is latja mikor voltam utoljara online
-
Out
addikt
válasz
katalin888 #11107 üzenetére
Pedig elvileg az appok olyan nyelven telepednek, amilyen a telefon nyelve. Nem maradtak fenn az app beállításai véletlenül?
-
Out
addikt
válasz
katalin888 #11097 üzenetére
Töröld le az appot, válts nyelvet a telefonon és indítsd újra, majd telepítsd az appot. Nem tapasztalat, olvastam fórumon
-
Out
addikt
válasz
#59070464 #11100 üzenetére
1. Nem fogod tudni, hogy valóban téged tiltott-e le, vagy csak elrejtette magát a chatről. Kérdezd meg tőle, hogy melyiket csinálta
2. Mert a mobilos kliens kicsit másképpen működik és vannak "fura" dolgai.
Szerk: Reggel van és fel sem tűnt, hogy ez egy tegnap esti bejegyzés volt amire válaszoltam
[ Szerkesztve ]
-
katalin888
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11098 üzenetére
Csak van valami lehetőség a váltásra!?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11101 üzenetére
Hogy lehet valakit chatrol letiltani? Pont ez lenne nalam a lenyeg hogy ne lassa mikor nezem a mobilomon a fb-t
-
válasz
#59070464 #11100 üzenetére
Ha letilt chatről akkor nem látod többé online, ki sem írja hogy mikor volt online
Ha Te tiltod le, akkor ő nem lát többé online, nem lesz kis zöld karika neki, de nem kap róla semmilyen értesítést, hogy letiltottadWebes chat általában csak a telefonos utolsó online időpontot hozza ki, azt sem mindig, és azt sem mindig jól
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum