Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverr
aktív tag
válasz
gaben1000 #19800 üzenetére
Nem szűnt meg. Nyisd meg a profilképek albumot majd ide töltsd fel a kivánt képet csak én beállitással. Ezek után menj a profilkép változtatásra és válaszd ezt a képet. Igy nem fogják lájkolni és hozzászólni sem. Ha azt is szeretnéd, hogy ne jelenjen meg beállitás után rögtön rejtsd az idővonalról. Nálam működik, tesztelve többször is.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Feri1977 #17646 üzenetére
Ismerősöm már veszitett el igy fiókot
Pont ezt irta neki is de a véleményem szerint itt a Facebook arra gondol, hogy túl sok volt a próbálkozás nem pedig a kód hossza (nem jó forditás). Megjegyzem nála is rögtön az első próbálkozás után irta ki. Gondoltunk akkor várunk pár napot ami végül egy hét lett de akkor is ugyanaz volt a helyzet. Próbáltuk az ismerősei által visszahozni a fiókot de nekik meg nem küldte ki a kódokat amit be kellett volna irni. Végül rengeteg próbálkozás után ráuntunk és új profil lett a vége.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Andralin #17634 üzenetére
A GPS koordinátát és a fizikai jelenlétet már emlitettem itt régebben, persze sokan csak röhögtek rajta és most is lesznek olyanok. De biztos vagyok benne, hogy sok olyan dolgot figyelembe vesz amire nem is gondolnak az emberek. A másik esetre is biztosan van magyarázat mi alapján ajánlja. Én már ilyesmin egyáltlán nem lepődöm meg
-
Silverr
aktív tag
válasz
TazLeacher #15962 üzenetére
Kicsit görgetsz lefelé, ekkor megjelenik az, hogy idővonal és mostanában. Bal felső sarokban keresd. Hónapot sajnos nem de évet tudsz választani.
-
Silverr
aktív tag
Már megint újitottak. A videókat automatikusan elkezdi letölteni.Bár most nem indul magától, de ezt már állitani sem lehet
-
Silverr
aktív tag
Ezen a beállitáson szoktatok végigmenni néha?
Mert én néha megcsinálom és egyáltalán nincsenek ilyen gondjaim, csak a saját megosztásokat látom az ismerősöktöl.
-
Silverr
aktív tag
Valójában nem lehet tudni mi alapján válogatja őket, szerintem bonyolult. De egyet értek enginev3.0 kollégával és ez inkább forditottan működik mint ahogy te elképzeled.
De vannak itt érdekes dolgok is, lehet csak beképzelem de már töbször előfordult. Ülök a buszon, vagy épp edzőteremben vagyok vagy akár a munkahelyen. Találkozok emberekkel akiknek fogalmuk sincs én ki vagyok de én más ismerősök által tudom kik ők. Nem kell egy két óra hossza és ott vannak az ajánlatok között. Úgyhogy szerintem itt még a helymeghatározás is benne van a dologban.
Erre a kérdésedre csak a fejlesztők tudnának válaszolni neked
-
Silverr
aktív tag
válasz
Shingen #14192 üzenetére
"Az Egyéb mappát felváltja a “felkérés az üzenetváltásra” funkció. Az ismeretlenek üzenetei ezentúl nem külön mappába érkeznek, hanem a többi üzenet közé, ám ez nem jelenti azt, hogy zavaró lesz a üzenetek keveredése. Ha egy ismeretlen ír üzenetet, kapunk egy felkérést, amely az ismerősnek jelöléshez hasonló, ebben az esetben az üzetenváltáshoz kér engedélyt az üzenő fél. Ezt visszaigazolva lehet megkezdeni a beszélgetést. Amennyiben a felhasználó elutasítja a felkérést, az üzenet a Filtered Requests mappába kerül át, oda, ahová a spamek is érkeznek."
-
Silverr
aktív tag
válasz
zsof Nokia #14105 üzenetére
Ilyen volt évekkel ezelőtt, azután megszünt. Úgy látszik most megint van.
-
Silverr
aktív tag
válasz
bigdady #14036 üzenetére
Egyszerre nem tudod kikapcsolni. De megteheted azt, hogy amikor kapsz egy értesitést kikapcsolod attól a felhasználótól a felkérést igy a továbbiakban nem fog tudni küldeni. Vagy a másik megoldás, hogy magát a játékot zárod ki, ekkor már senki nem tud küldeni. Csak el kell játszani minden játékkal. Én ezt tettem, egy hosszú lista van a kitiltott játékoknál de felkérést már nem kapok szinte mind elfogyott.
-
Silverr
aktív tag
válasz
toto0569 #13954 üzenetére
Ez már nagyon régi dolog, talán pár éves is. Nem tudom miért most irtak cikket. Valamint még mindig nem értem az olyan embereket akik szerint csak úgy be lehet nézni más fiókjába vagy feltörni.
Pontos adatokat itt sem fog irni sok mindentől függ, főleg, hogy honnan kapod a netet. Inkább azt nézd, hogy milyen eszköz volt mellérendelve. Valamint ha ismeretlen helyről lépsz be a facebook értesitést is küld, bár erre már nem emlékszem, hogy külö kell-e bekapcsolni.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Motion_Blur #13874 üzenetére
Olvass visszáb kicsit, párszor már le lett irva.
-
Silverr
aktív tag
válasz
bigdady #13726 üzenetére
Azért mert túl korán állitottad át, hogy a barátok láthatják. Az, hogy elrejted az idővonalról nem egyenlő azzal, hogy nem látszik a hirfolyamon. A face mindenképp kiteszi a hirfolyamra csak annyi, hogy nem lesz friss post. De innentől elég egy ismerősődnek átgörgetni a hirfolyamot visszamenőleg ha épp ehhez van kedve. (én is szoktam és találok dolgokat amiket akkor nem mutatott) Meglátja, lájkolja és innentől már kiteszi rögtön a hirfolyamra a facebook a közös ismerősöknek a kedvellést. (van egy olyan gyanúm, hogy pont azért mert elősször only me volt és, hogy ne maradjanak le róla
) Ha ilyent szeretnél teljen el egy pár nap amig beállitod a láthatóságot. Ha nem nézegetik folyton az albumaidat akkor nagy az esélye, hogy nem látják. Nekem már sikerült igy, nem akartam, hogy látják a dolgot a hirfolyamon. Nem is kaptam rá kedvellést pedig esélyes volt rá sok.
-
Silverr
aktív tag
válasz
vgavga #13669 üzenetére
Nem tudom te hol olvasol ilyenről, hogy lépten nyomon feltörik a fiókot. Nem mondom, hogy lehetetlen de nagyon kevés az esély rá. 6 éve van profilom de soha nem volt gond vele és ismerőseim köreiből sem hallottam ilyenről. Azon meg ne csodálkozz, hogy kérik a személyid. Nem szabályszerűen használtad, ennyi. Tőlem és sokunknak itt nem kérték évek alatt, ezen gondolkozz el.
-
Silverr
aktív tag
válasz
bigdady #13574 üzenetére
Nem. Szerintem itt félreértés van. Csak a listán lévő személyek fogják látni. A saját idővonaladra posztolsz ilyenkor is amit csak te látsz és a közeli ismerős. Vehetjük ezt egy beállitásnak is, csak egyszerűbben.Most olvastam el figyelmesebben, hogy az ő falára posztolnál. Akkor igen, láthatja más is. De ha megnyitod a közeli ismerősök listáját és ott posztolsz akkor nem.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Shingen #13491 üzenetére
Nem azt irta, hogy egy pár órán belül vissza áll. Eltelhet egy pár nap is. De lehet, hogy igy marad.
Más: Emlékszem mikor behozták ezt az újítást, hogy kiirja ki miről van bejelentkezve. Mindenki tiltakozott ellene, hogy ez milyen sz@r meg hülyeség. Most meg mindenkinek az a baja, hogy nem működik. Az embereknek tényleg nem jó már semmi sem
-
Silverr
aktív tag
-
Silverr
aktív tag
válasz
zsof Nokia #13421 üzenetére
Mutass nekem erre vonatkozóan egyértelműen leirt szöveget. Ilyent nem ir sehol, hogy a tiltó nem fogja látni a tiltottat, csak visszafelé működik.
krizmo_ : erre akartam kilyukadni
-
Silverr
aktív tag
válasz
zsof Nokia #13413 üzenetére
Én ebben nem vagyok olyan biztos, ne felejtsük el, hogy nem a kérdező tiltott hanem tiltották. Ha nem is a hirfolyamban jelenik meg az arcába rögtön de pl. a percről percben az oldalsávban megjelenhet.
Nagyon sokmindent ki szoktam próbálni két profillal de ehhez már 3 kellene. Másképp ezt is kipróbálnám.
-
Silverr
aktív tag
válasz
sirszevenap #12749 üzenetére
Nem tud ilyent csinálni, csak ha letilt teljesen de akkor a profilját sem látnád.
prannk:ezt sehogyan nem tudod egy ideje.
-
Silverr
aktív tag
Mi történik akkor ha én valakit korlátozott listára teszek viszont nála én közeli ismerősként vagyok beállítva? Eddig ugye a közeli ismerősöknél láthatott mindent minden pillanatban mikor mit kedvelek stb. Így is látná azokat a dolgokat melyek nyilvánosak és én kedvelek? Ezt nem tudom, hogy működik de végső esetben nyitok egy másik profilt is, hogy pontosan kideritsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest