-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újítás
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Az üzenetbeállitásoknál,ha szigorú szűrésre van állitva,akkor az ismerősöm ismerősei üzenetei is az egyébbe kerülnek? -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Szétvet az ideg! Mivel nincs kifejezetten messenger topic, így itt kérdezem meg. Utálom a messengert, mert sima böngészőből tudok egyszerre a face oldalán üzenetet küldeni és olvasni is, de muszáj volt leszednem egy ismerős miatt mert szerette volna..erre én néztem az üzeneteim és ott volt egy ismerősöm akinek gondoltam törlöm a beszélgetését velem, mert nincs annyira rá szükségem de ha kell, akkor majd facén elolvasom! Erre kiír valamit amit nem olvastam el figyelmesen, hogy törli meg ilyenek, és utána nézem fél óra múlva a sima facén gépen böngészőben, hogy NINCS ott az üzenet!! MIvan??? Hova tünt?? A rohadék messenger miatt az egész 2 éves üzenetsorom eltünt a facebookról, mert én csak a messengerből akartam törölni, ez a hülye messenger meg az egész facéről leszedte az üzenetet??? Hogy tudom visszaállítani ezt? Nagyon fontos lenne! Help!!!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Facebook app-nál a "deaktivál" azonos a "jegeléssel"?
Ha deaktiválom magam, utána vissza tudok lépni a jelszó/email cím párossal!?
Köszi! -
YM
senior tag
Bármikor frissítem a covert kitolja mindenki falára?
Nem lehet ezt a funkciót kikapcsolni? Miért van egyáltalán??
-
SOAD19
addikt
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom letiltani, hogy az ismerőseim ne lássák, hogy ha egy adott posthoz hozzászólok, vagy ha egy adott adok-veszek csoportban meghirdetek valamit? Gondolom megoldható, de nem látom a fától az erdőt.
Köszi!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehet torolni vegleg az elvileg kitorolt (nem csak arhivalt) uzeneteket? Ismerosom visszahozta a multbol vhogy
[ Szerkesztve ]
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy felhasználó publikus bejegyzéseit egy idő után nem látom? Pl 2 héttel korábbiakat.
-
törölt tag
Mióta megújult a videólejátszó nekem folyamatosan akadozik. f5-el frissítve már nem ablakba lesz, így nem akadozik. ötlet ?
-
Shingen
addikt
válasz
Szabikaa20 #13982 üzenetére
Sirály
-
Shingen
addikt
válasz
Szabikaa20 #13980 üzenetére
Érdekes.....
-
Shingen
addikt
válasz
Szabikaa20 #13977 üzenetére
Nálam működik rendesen!
-
Szabikaa20
őstag
Csak nekem nem megy a FB app??? Konkrétan nem tudok hozzászólni semmihez és ha másodszor nyitom meg ugyan azt már a kommenteket se látom! :/ iPad Air iOS 9.0.2
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
dokee78 #13975 üzenetére
Ez alapján meg tudod nézni, hogy mi látható rólad: Megtekintés mint...
-
dokee78
félisten
válasz
enginev3.0 #13968 üzenetére
Tudom,de hol keressem a beállítást?
krizmo_ Most már úgy osztok meg mindent.
De nem lehet beállítani,hogy minden megosztásom automatikusan csak az ismerősök lássák? -
-
dokee78
félisten
Hol tudom beállítani a legegyszerűbben,hogy csak az ismerőseim lássák a megosztásaimat?
A régebbieket is át lehet állítani?Azt akarom,hogy idegenek a lehető legkevesebbet lássák.
-
Cors
tag
Sziasztok!
Facebook privát profilt üzleti oldallá szeretném.
De a nevet meg szeretném változtatni.
Van erre esély 100 ismerős felett is?Ezt találtam:
"Válaszd ki a leendő oldalad kategóriáját, és az oldal elnevezését! Jól figyelj, ha most 100-nál több ismerősöd van, akkor az oldalad címét (elnevezését nem fogod tudni soha többet módosítani!) 100 rajongó alatt ugyanis egyszer lehetőséged van a változtatásra."Most a nevem alatt van az oldalam, de a tevékenység nevét szeretném.
Köszi
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Bár sejtem, hogy nemleges választ kapok de azért megkérdezem. A facebookon a saját képünk alatt nem lehet olyan funkciót beállítani, hogy ne szólhasson hozzá senki? (nem publicról beszélek, hanem a saját ismerősökről) köszi
-
MrSealRD
veterán
válasz
toto0569 #13961 üzenetére
Adatvédelmi okokból most nem foglak elkezdeni kérdezgetni a cégről és egyebekről... De a lényeg, hogy VPN kapcsolatot létrehozni ma már nem nagy mutatvány házilag. Pl ha otthon szeretnél olyan oldalakon nézelődni ami kizárólag csak bizonyos országból érhető el, akkor van lehetőséged VPN szolgáltatókon keresztül úgy mutatni magad külvilág felé mintha ott lennél abban a bizonyos országban. SurfEasy egy ilyen a sok közül.
Szóval ha a céged külföldi érdekeltségű akkor előfordulhat. Nem ritka, hogy egy cég két irodája között VPN kapcsolaton keresztül meg az információ áramlás.Ha nincs külföldi érdekeltség, akkor is lehetett valami oka, a forgalom átirányításnak.
De ez mind-mind találgatás. Tartsd szemmel egy ideig a bejelentkezési naplód.
-
MrSealRD
veterán
válasz
toto0569 #13957 üzenetére
A HTML5 szabvány rendelkezik egy Geolocation API-val ami lehetővé teszi, hogy a helyadataid elérhetőek legyenek a böngésző számára. Ezt a facebook is használja, DE! Ha nem tudja lekérdezni mert nem áll rendelkezésre, akkor nyilván nem mutatja hol vagy...
Más módon is be lehet határolni a helyet. Pl [link]
Gyakorlatilag az internetszolgáltatód által IP cím alapján hozzád rendelt város minden erőfeszítés nélkül elérhető. Akkor jön ki hülyeség, ha a valami oknál fogva változik a kilépő pont fizikai helye. Ennek okát nem tudom. Tippre, azt mondanám, hogy routolási okokból másik városon megy keresztül az adat, akkor lehet, hogy átdob BP-ről ideiglenesen Kecskemétre... vagy Nagykanizsára...vagy akárhová...Ettől még nem kell megijedni.
Ha mobilról is használod a facebook-ot böngészőn vagy app-on keresztül akkor meg ráadásul még az is befolyásolja, mert ha nincs engedélyezve a Helyszolgáltatásokból semmi, akkor megint csak internetszolgáltató pontja lesz helyszínként megadva. Ami mobilszolgáltató esetén az adótorony kapcsolódik a gerinchálózatra, és annak a kilépő pontja meg kitudja hol van...
-
Silverr
aktív tag
válasz
toto0569 #13954 üzenetére
Ez már nagyon régi dolog, talán pár éves is. Nem tudom miért most irtak cikket. Valamint még mindig nem értem az olyan embereket akik szerint csak úgy be lehet nézni más fiókjába vagy feltörni.
Pontos adatokat itt sem fog irni sok mindentől függ, főleg, hogy honnan kapod a netet. Inkább azt nézd, hogy milyen eszköz volt mellérendelve. Valamint ha ismeretlen helyről lépsz be a facebook értesitést is küld, bár erre már nem emlékszem, hogy külö kell-e bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
toto0569 #13954 üzenetére
Modern bloggolás...
1. Ahogy írja, csak az aktív bejelentkezéseket írja ki. Azaz beléptél az fb-be, de ki már nem jelentkeztél. Ha a támadó kijelentkezett, akkor azt nem fogod a listában látni.
2. A helymeghatározás pontatlan. Nem mindig az a várost írja ki, amelyikben vagy. Így ha valamelyik város nem ismerős, akkor sem feltétlen berezelni, hogy valaki más belépett. -
toto0569
addikt
[link]
Ezt ma találtam.Le lehet ellenőrizni,hogy honnan jelentkeztek be a fiókba.
Nekem volt 4 hely ahol biztos nem jártam...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
stangli #13950 üzenetére
Ne aggódj emiatt, az nem láthatja egy zárt csoport posztjait, aki nem tagja. Gondolj csak bele, ha mindenki látná, aki nem is tagja a csoportnak nem lenne értelme annak, hogy zárt legyen.
Benne van a tevékenységnaplódban, mert a te idővonaladra kikerül, de nem látják az ismerőseid, csak, akik a csoport tagjai. -
stangli
senior tag
válasz
krizmo_ #13948 üzenetére
szóval akkor ennek az "engedélyezve az idővonalon" dolognak sok jelentőséget ne tulajdonítsak? mert nem jelenik meg más hírvonalán, hogy milyen zárt csoportba, mit írok... úgy-e kivétel, aki ugyancsak tagja, de a nem tagok tutibiztosra nem látják...
sorry a körülményességért, csak kétértelmű az infó, amit az fb ad... -
stangli
senior tag
válasz
krizmo_ #13948 üzenetére
Én is így tudom, csak elbizonytalanodtam, mert egy zárt csoportba írtam és a tevékenységnaplóba, azt írja ki, ha rámegyek, hogy engedélyezve az idővonalon. Megnéztem és tuti zárt, de azt nem feltétlenül szeretném, ha ismerőseim előtt megjelenne, hogy mit írogatok ide...
szóval ezért kételyek merültek fel bennem
-
stangli
senior tag
Sziasztok,
Egy alap kérdés merült fel benne, csak megerősítést kérnék, vagy cáfolatot, ha zárt csoportba írok, akkor az megjelenik a hírfolyamba? Ismerősök látják, hogy mit írtam oda, úgy ha nem tagok?
-
Casanova*
veterán
szar túlterhelt az egész.
-
-
Casanova*
veterán
srácok,mi a francért nem tölti be a videót? egyszerűen nem tudok videót nézni,annyira lassan tölti. ti melyik böngészőt használjátok? chrome és firefox katasztrófális fészen.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Nemrég egy rakat emailt kaptam minden apró értesítésről. Ezt sikerült kikapcsolnom.
DE olyan jól, hogy üzenetekről nem kapok ami nekem a legfontosabb. Gmail fiókom van, ott is és Messenger oldalán is bogarásztam. De nem jöttem rá mi a gond.Pontosan hol lehet beállítani, hogy az üzenetekről kapjak emailt? Addig eljutottam, hogy facebook - értesítések beállításai - email , de ott külön valamelyik?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehet kikapcsolni pontosan hogy ne jelezzen az fb ha eventet hoznak létre a kozelemben?
-
törölt tag
Sziasztok,
Smart List-eket hogyan tudok törölni? Google szerint nem lehet, csak archiválni, ami annyit jelent, hogy nem látod őket, de attól még benne vagy.
-
XXDaniXX
csendes tag
Helló!
Egy albumomból töröltem az összes képet és újakat tettem a helyére ez eddig rendben is van, de teljesen megzazult azaz album. Egyszer azt írja nincs benne egy kép se, de megnyitva megjelenik az összes majd eközben írja alul, hogy nem tartalmaz képeket az album. Ráfrissítve már nem látszik egy kép se következő frissítésnél meg megint az első eset most meg már csak a felét hozza be. 15perce próbálkozok, de semmi. (Másik gépről másik profillal nézve az albumot is ugyan az a helyzet )
Töltsem fel egy új albumba inkább? -
szabacsik
őstag
válasz
enginev3.0 #13929 üzenetére
Basszus, tényleg. Köszönöm szépen a segítséged.
-
-
szabacsik
őstag
válasz
enginev3.0 #13929 üzenetére
Teljesen hülye vagyok ezekhez bocsi. Akkor kérdezem másképpen.
Olyan két és fél éve feltöltött kép teljes képernyőre állítva kitölti az egész monitort (ha számít akkor a mérete 2048x1152) amit meg ma töltöttem nem húzza szét de érthető is hisz csak 960X540..erre konvertálta ez akkor már ilyen? -
-
szabacsik
őstag
válasz
enginev3.0 #13927 üzenetére
az létezik, hogy ez az elmúlt 2 évben jött be és előtte lehetett nagyobb felbontásban is feltölteni ?
-
-
szabacsik
őstag
A mobilról feltöltött képek miért sokkal kisebb méretűek gépen nézve? Valahol be lehet állítani, hogy ne kicsinyítse már le?
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!Az mitől lehet hogy eggyik ismerösömet bizonyos böngészökben beengedi gépen,pl firefoxban igen,chromeban nem
mobilon meg pl sem a facebook app ba sem a messengerbe nem engedi be,sem ott a chrome-baahol nem engedi be ott a jelszó helytelennek minősiti
mi lehet az oka ennek
nemrég változtatott jelszót,attól lehet?
Csak furcsálom az egészet mert nállam bárhol beenged -
Rainman05
tag
Sziasztok! Tudtok valami megoldást arra hogy új lap megnyitáskor a Google jöjjön be magától? Mióta frissült az eddig bevált beállítási módszer már nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz
Mr. Elliot #13914 üzenetére
-
Met
nagyúr
Valahogy ki lehet lőni a mesenger appot hogy csak akkor induljon el ha én akarom és ha kilépek belőle akkor ne fusson a háttérben?
Valamit gyorsba meg akarok nézni és nem tudom mert ez elkezd szinkronizálni. -
chungee
addikt
Estét!
Egy nyilvános eseménynél hol tudom megnézni a vendéglistátPl. ennek
-
30z.Samu
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Shingen #13901 üzenetére
Videók automatikus lejátszásának kikapcsolása
Szerk.:
Egyébként utána választ is kapott rá. Már sokszor be lett szúrva.Ha, bárkinek kérdése van, fent található egy kereső, próbáljon meg ott keresgélni kicsit. Valószínűleg, előbb meglesz a válasz a kérdésére!
Ha bejön egy új funkció, akkor nagy valószínűséggel, már megkérdezte valaki, hogy mi az, miért történt ez, hogy lehet eltüntetni...stb? Ezért érdemes kicsit visszaolvasni a topikot, vagy a fent említett keresőt használni.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz
DrojDtroll #13887 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is
Meg hogyan lehet kiiktatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Modding és elektronikai kérdések
- eBay
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...