- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kriptocég szállt be a Juventus futballklubba
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózatokról alaposan
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- XPEnology
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Microsoft Excel topic
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ledgeri #10838 üzenetére
Szia!
Összehasonlítottam, egy régit, a múlt hetit, a mostanit és töltöttem fel még egy másmilyet is, összehasonlítottam felbontásokon le-fel váltogatva youtube-on a kodekeket és mindenhol teljesen ugyan azok. Másik gépen is megnéztem és ott is 1080p-re váltva belassul az animáció és rosszabb a minősége, 720p-nél már nagyon gagyi, az előző és még a múlt heti videóknál az 1080p-k is szépek voltak, még a 720p-sek is. Nem tudom.. -
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Youtube-ra video feltöltésénél még nem volt gond 1 héttel ezelőtt, ma viszont az új videó feltöltésénél meglepődtem. Eddig is 4k-s videók voltak feltöltve, úgy most is, és minden ugyanaz. A mostani videónál is 4k-ban szépen folyékonyan futnak az animációk youtube-on mint ahogyan az eddigieknél, a kép is szép, viszont ha lejjebb viszem a felbontást 1080p-re, akkor az fps leesik és akadoznak az animációk, ha 720p-re akkor még rosszabb, és így tovább. Eddig ilyen nem volt. Plusz, a kép minősége is rosszabb ennél 1080p-ben, mint az előbbi feltöltött videók 1080p felbontásai. Az eredeti feltöltött videó fájl olyan mint a többi, ugyanolyan magas minőséggel készült és ugyanúgy, ráadásul egy másmilyen mentéssel is kipróbáltam a biztonság kedvéért, de ugyanaz lett a vége.
Van valakinek ötlete mi lehet a gond? 1080p-ben folyékonyabban kellene futnia, mint 4k-ban, erre pont fordítva van. -
Bubaaa
aktív tag
Szevasztok! Hátha tudtok segíteni.
Van egy 3éves samsung tévém amin rendszeresen nézem a youtube-ot. 1hónapja kb minden belépéskorr ki kell választanom hogy melyik felhasználói fiókba szeretnék belépni. Hozzáteszem hogy nincs másik rajta. Vagyok én, van vendég mód meg valami kids. Na most egy hónapja még nem dobta ezt fel,ha beléptem onnan folytatta a videót ahol abbahagytam kikapcsolaskor. Mi a módja annak,hogy ne dobja fel ezt a bejelentkezős oldalt? -
ledgeri
nagyúr
válasz
chungee #10833 üzenetére
Ha az URL.je elérhető, akkor rá lehet keresni webböngészőn, discord csatin ahol esélyes, hogy meg volt osztva, esetleg böngésző előzményekben, hátha valami valahol megjegyezte. Vagy Rápróbálni USA, vagy német kijukadású vpn-nel, mert lehet, hogy le jogdíj limitálódott az adott videó!
-
chungee
addikt
Estét!
Kreáltam 1 saját zenés lejátszási listát. Van 1 rejtett videó, ezt hogyan tudnám visszahozniA címére sem emlékszem hogy alternatívával tudjak helyettesíteni, mert eléggé hosszú a lista
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
be lehet állítani böngészőben és mobil appban, hogy a shorts videókat ne kezdje el végtelenítve lejátszani? elég lenne csak 1szer.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #10829 üzenetére
Hmm rájöttem!
Youtube Studioban néztem ott, de ott jóval kevesebb menüpont van abban a legördülő menüben. A nyelv beállítás sincs köztük.
A sima youtube oldalon odakattintva pedig ott van ebben a menüben. Ott tudtam átállítani magyarra. Aztán visszalépve a YT Studioba, ott már magyarul volt szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Böngészőből haszánlom a youtube-ot. És szeretném, ha az egész magyarul lenne. De minden angolul van, menüpontok, magyarázatok a yt studioban, stb. Pedig szerintem beállítottam mindenhol, ahol lehetett magyarra és a currency-t is HUF-ra állítottam.
Hol kell beállítani, hogy magyar legyen?Belépve egy másik account-omba, ott pedig minden jól van magyarul.
update: megtaláltam. Pedig néztem ott is (jobb fölső sarokban az avatarra kattintva az előjövő legördülü menüben). Nem tudom, hogy kerülte el a figyelmem.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Windows-ban FF-on baloldalon a feliratkozott csatornáim átváltott ABC sorrendbe, előtte gyakran látogatott csatornák voltak sorrakozva. Hogyan tudnám visszaállítani a gyakran látogatottakra[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
kriszwells #10826 üzenetére
Akkor kell csak fizetned, ha olyan programot készítesz, ami használja őket. Felhasználóként nem terhel semmi.
-
kriszwells
aktív tag
Hali! (Bocs, ha nem teljesen idevágó...)
Az alábbi szöveget most olvastam. Ez azt akarja jelenteni, hogy ha a videó rendelésekor a H.264/65 van választva, akkor elvileg azért fizetni kellene, ha egy ilyen videót rakunk közzé (vagy egyáltalán használjuk)?
Régi videókat kezdtem el AV1-el átkonvertálni, mert lényegesen több helyet takarít meg...
"A H.264 és H.265 licencdíj-köteles kodekek, amelyek különösen a H.265 esetében jelentős költséget jelentenek a tartalomszolgáltatók számára. Az AV1 viszont teljesen nyílt forráskódú és jogdíjmentes..." -
Elemental
addikt
Na, hát végül is csak nem ennyi. Keresgéltem, és találtam a yt-hoz chat-et. Segítvén a barátomnak írogattam valakivel. Sajna magyar nincs, így maradt a google translate.
Kértem, hogy magyarázzák meg a tiltás okát, és állítsák vissza a csatornát. Poén volt, mert mondta, hogy nem adhatja meg a konkrét okot, mert az visszaélésre adhat lehetőséget. De csak nyaggattam, és már ki is szállt, és mondta, hogy inkább hívja a főnökét. Addig jutottam velük, hogy szerintük én ( a barátom) kaptam korábban valami tiltást, mert szabályellenes tartalmat töltöttem fel, és újra létrehoztam egy csatornát (amiről most szó van), és újra feltöltöttem ezt a sértő videót. Mondtam, hogy tuti tévednek, mert nekem ez az első csatornám. Nem is értem, hogy miről beszélnek, stb. Aztán kb fél óra írogatás mondta, hogy ebben a témában már mindent megbeszéltünk, tud-e másban segíteni.
Azért furcsa, mert két éve volt meg ez a csatorna. Tehát szerintük előtte már létezett egy csatorna, amit tiltottak? Még mindig úgy érzem, hogy valami náluk ment félre. Talán volt egy hasonló nevű csatorna egy hasonló videóval? Na, mindegy, legalább megpróbáltam. -
Cs1csó
titán
Amit írsz az is csak rávilágít, hogy még így is bőven van anomália. Egyszerű: ne legyen a Facebook vagy bármilyen ilyen platform sem pótolhatatlan.
Anno sok olyan "biznyic" emberke sírta tele a párnáját, hogy a Facebook-os biznyic oldalát beszántották és így most mi lesz vele. Egyszerű, RENDES weboldalt kell készíteni a biznyichez. -
bacus
őstag
válasz
Cs1csó #10821 üzenetére
Nem tudom mitől nagy valaki, pl az OnRoad-nak is feltörték a fb.-t és soha nem kapták vissza ha jól tudom. Van ismerős aki vagy 3x bukta el, és úgy, hogy a fb-nál dolgozott !!!, de még úgysem. Ha jól tudom azt sem tudja, hogy törték fel, mert 2 szintű hitelesítéstől kezdve mindent megtett, nagyon óvatos volt, nem kattintott sehova, mert az elsőre talán valahogy így bukta el...
-
Cs1csó
titán
válasz
Elemental #10819 üzenetére
A "nagyok" esetében lehet van valami dedikált kapcsolattartó, vagy ügyfélszolgálat, de lehet ezért esetleg fizetni kell. Vagy ha kellően nagy a csatorna akkor az már arra "predesztinálja" az adott csatornát, hogy VALÓDI EMBER is ránézzen.
Ahogy írtam a Facebook is hasonló, ott van valami "üzleti" fiók aminek havi költsége van de probléma esetén (pl. fiók lopás, tartalom miatti tiltás stb.) ott is EMBER az aki az ügyet intézi nem egy bamba algoritmus.
-
bacus
őstag
válasz
Cs1csó #10818 üzenetére
Ami késik az múlik is
, mondom nekem 18 év után törölték az egész csatornát tulajdonképpen 1 videó miatt. A lányom kb 3 éves volt, ahogy fürdik, igen, meztelen, de hát csak nem fürdőruhában kéne mosdani. Marha jól érezték magukat a tesójával aki 1,5 évvel idősebb..., fröcskölik egymást, száll a fürdőhab, stb.
18 évig volt fent a videó, ma a lányom 23 éves múlt, 2 éve jött egy email, hogy törölték a csatornát, mert adott videóban (és csak a címe volt belinkelve), törölték a csatornát. Ha jól emlékszem tárgyiasítottam a gyerekeim szexualitását... vagy valami hasonló faxság.
Még az a mázli, hogy a videók megvoltak a saját nas-on is, mert ha megbíztam volna a yt -an, akkor az összes videóm a gyerekeimről ill. minden egyéb családi eseményről oda. A csatornán nem volt, vagy legalábbis csak egy-két publikus videó (pl iskolai esemény), mind csak a link ismeretében volt elérhető egy listán, amibe be volt téve az összes videó. Nagyon szerették a nagyszülők, unokatesók, minden családi esemény fent volt, stb.
Ráadásnak nem volt semmi trigger sem, mert évek óta nem volt már feltéve videó.A legszarabb érzés, hogy tulajdonképpen nem igen tudom, hogy megvan e minden, mert már nem volt lehetőségem se megnézni semmit. 99,99% biztos megvan, akkoriban még nem telefonnal készültek a videók közvetlenül feltöltve shortként..
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Köszi, srácok!
Nem nevezném annyira ezt sem válasznak.
Alaposan megvizsgáltuk a csatornádat, és megerősítettük, hogy sérti következő irányelvünket: Közösségi irányelvek. Most valószínűleg csalódott vagy, de a mi feladatunk gondoskodni arról, hogy a YouTube mindenki számára biztonságos hely legyen.
Én meg laikusként azt hittem, ha valami gond van, azt előbb jelzik. De hát ilyen ez a banhammer.
Most az ugrott be, hogy a nagy csatornák, akiknek a munkájuk része a yt csatorna, hogy nem járnak így. Nem hinném, hogy a rengeteg feltöltött tartalom mind rendben van. Ott ez hogyan működhet? -
Cs1csó
titán
válasz
Elemental #10816 üzenetére
Teljesen "laikus"-ként: ennyi. Sőt ha jól olvasom bacus válaszát neked legalább annyit írtak, hogy "vizsgálják".
Nekem a nővérem küldött pár éve egy pancsizós videót az unokaöcsémről kicsit beparáztam, hogy "pedo" gyanú vagy hasonló miatt az "algoritmus" (mert 2 milliárd Facebook fiók mellett ÉLŐ EMBER soha nem fog találkozni a fiókoddal ha csak nem vagy valami potenciálisan fontos ember)
tilt egy életre. -
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Egy barátom yt fiókját törlésre került, közösségi irányelvek megsértése miatt. Semmi figyelmeztetés, egyszer csak jött az email, hogy törölve a csatorna.
A barátom a fellebbezést elküldte. Válasz érkezett, miszerint megvizsgálták, de a törlés marad.
Akkor ez ennyi volt, vagy lehet tovább menni? -
Barret001
addikt
válasz
aprokaroka87 #10807 üzenetére
" értelmetlen magyar szavakat rak be" Nem csak oda...Pont ez volt az én bajom is! Lefordítja Magyarra, mégsem értem! Akkor inkább ne nyúljon hozzá!
-
Cs1csó
titán
válasz
Szerintem ha már az AI leigázza az emberiséget magyarul még akkor sem fog tudni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10809 üzenetére
Passz...
Ha olyan a feltöltő, hogy ad feliratot, akkor az a felirat fog futni.
Ha olyan a feltöltő akkor akár bárki is adhat hozzá feliratot....(a feltöltőnek csak jóvá kell hagynia....)
Ha olyan a videó, szerintem a youtube tud hozzá jobb feliratot is illeszteni, de alapból van a hang alapú generálás...
Itt a topikban meg volt említve még az is, hogy az sincs minden videónál... -
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87 #10809 üzenetére
Nem. Egy érdekesség, van valami "fake" Gyűrűk Ura koncertsorozat, ami csak nyomokban tartalmazza Howard Shore zenéjét, plusz jóval kisebb méretű együtteste hangszerelték így nagyon gáz.
Howard Shore mondta, hogy mivel nem tudták megszerezni a KOTTÁKAT ezért gyakorlatilag nem is tudják a pontos zenét eljátszani és mivel Shore ezt nagyzenekarra írta ezért a kotta nélküli és kis zenekar valami irtó gagyi hangzást nyújt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Szerintem nem ért még magyarul, és a félreértett angolból fordít vissza magyarra.
-
ledgeri
nagyúr
Újabb boldogító fejlesztés a youtube-on: már a csatornaneveket is fordítják... mert értelme van ennek is...
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a lejátszás közben beérkező értesítések hangját?
Köszönöm -
ledgeri
nagyúr
Érdekes link-követősdi megy mostanában a youtube-on.
Eddig, hogy ha lejátszóból mentettem linket, akkor csak a videoID volt a linkben. Egy ideje elkezdett SI végződést (session ID)-t rakni amögé a link mögé. Aztán bejött egy olyan, hogy keresésre kiadott videó linkmásolásakor egy PP és lényegesen hosszabb tracking-rész másolódik....
Most meg privát böngészős keresésnél már beletekintettként mutatott egy videót, és igaz egy videóbéli pillanatként (t=xxxxxs, szokásos) mentette, de simán kinézném belőlük, hogy azt az adott másodpercnél (fél órás videóból akad) senki sem mentette még le.Érdekes érdekes...
MIndez azért tűnik fel, mert az utóbbi 2-3 hónapban már egy 37 másodperces videó lejátszása is abba a misztérikus hibába torkollik, amit csak a reklámblokkoló kikapcsolása, vagy a bejelentkezés old meg.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Youtube családi prémium csomagba vagyunk 4-en és a 2 szabad meghívommal nem tudnak bejelentkezni, mert azt írja nem egyezik az ország.
Magyarország a lokáció, magyar cím, paypal fizetés. A meghívottaknak mit kellene tennie, hogy megfelelő legyen a csatlakozás? -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Androidon ha bekapcsolom a feliratozást, majd választanám az automatikus fordítást, akkor mièrt nem találgató ott meg a magyar nyelv ? Régebben mintha működött volna). PC-n Windows alatt tökéletesen működik a magyar feliratozás ( és sokkal több nyelvre is engedné kiválasztani a fordítást, mint az android alatt)
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Nekem is ugyanaz a problémám, mint amit Barret001 fórumtárs vetett föl. Átállítottam a nyelvet angolra (a lokáció maradt magyar területen), így a fordítgatás megszűnik, de az összes menüpont nyelve is angol lesz. Nem jelent megértési problémát, de nekem úgy lenne logikus (és talán nem is túl nagy igény), hogy ha már magyar területen, magyarként használom (Prémium tagságom is van ráadásul), akkor a menü nyelve legyen magyar, emellett a videók címe, adatai pedig legyenek úgy, olyan nyelven, ahogy a készítőjük feltöltötte, ne legyen belenyúlkálva.
Van erre valamilyen megoldás, vagy én csinálok rosszul valamit?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
totron #10796 üzenetére
Monst nem tudom, hogy milyen kontextussal értelmezzem a fentid, a fentim értelmében...
Support esetén mivel általában angol a support -amimmel gond van-, és én angolul használom nincs mit félreértelmezni (ha rákeresnék is 90% angolul megtalálható). Az idomulásom abban a pillanatben megtörtént mikor elsőnek töltöttem le vagy választottam ki telepítéskor az OS-hez az angol nyelvet az meg húz kb minden programot.
-
totron
addikt
válasz
ledgeri #10795 üzenetére
S mégis idomulnod kell, szupport esetén nem hivatkozhatsz vissza a gyökerekhez, latin szótövekhez, egyszerűen nem ismeri az eredetijét, sokszoros meló volna, kerülőút. Ami YT-on történik az tényleg botrány, táblán csikorogtatott körmök és orr alá fingás együttes hatásával ér fel az ilyen szövegek látása, a többség persze simán elvan vele...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hiperFizikus #10788 üzenetére
A JÚ-nak nincsen semmi értelme magyarul. A VIEW-nak van értelme angolul. Az interview-nak törbb értelme van angolul, mint az interjúnak magyarul.
A rossz magyar kifejezés használata a megfelelő magyar helyett-féle lehetőségről nem is beszélek....Nekem ezek miatt is már OS--től kezdve (mert van dolog ami erre alapozva állít nyelvet) angol minden ami hatással lehet egy ilyen megjelenő szövegre, mert elegem van abból a lötyögési térből, hogy van egy angol szöveg, azt le lehet fordítani 5 féle magyar megfelelővel, amiből ha rákeresnék vissza angolra fordítva, megint 5, de másféle opció közül választhatok! Nem hatékony!
-
Barret001
addikt
válasz
WhiteWalker #10792 üzenetére
Jobboldalt fent a nevedre kattintasz,és a legördülő menűben kiválasztod az Angol nyelvet.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #10792 üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
Sokkal! Mert a yutub félrefordít! Így már érthető? Lefordítja neked Magyarra, és nem ÉRTED!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
A fordításban információ veszik el, és mivel a legtöbb cím fordítását lelkes amatőröknek köszönhetjük, ez a szolgáltatás csak annak jó, aki egyáltalán nem beszél angolul. Mivel sok volt a trollkodás, a YouTube egy ideig (vagy talán végleg) ki is vezette a lehetőséget, hogy bárki írhasson magyar címet/leírást/feliratot.
-
Barret001
addikt
Van rá valami lehetőség hogy a youtube címek ne legyenek lefordítva magyarra? Tököm tele van már a sok félrefordítással! Érthetetlen szavak egymás után fűzve...
-
totron
addikt
Extra buta és csőlátású a YT algoritmusom, akárhogy etetem. Külön net, másik gép kell ahhoz, hogy keletkezzen némi varianciája/diverzitása. Hogyan lehetne ezen javítani? Tényleg bosszantóan keskenysáv amit felkínál. Ennél a világ színesebb.
-
Abrion
senior tag
ok,
Obs-el indul a livestream, és van cset, de miután leállítom a livestreamet, ez az üzenet jön elő, ez valami beállítás lesz de nem találom sehol :( -
Abrion
senior tag
Az élő csevegés újrajátszását kikapcsolták ennél a videónál.
hol tudom bekapcsolni hogy maradjon a csevegés? -
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Bocs, ha már volt... De meg lehet a youtube-on nézni valahogy, hogy az elmúlt évben mi volt a legtöbbet hallgatott/nézett zenéd, videód? Mint, ahogy a Spotify-nál is van azt hiszem ilyen lehetőség? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy azoknál a Youtube videóknál ahol nem aktív az autómatikus feliratozás, lehet valamilyen módon feliratot varázsolni rá? Esetleg a videót letöltve külső programmal? (angol, német nyelvű videókhoz magyar felirat)
-
Hege1234
addikt
megcsináltam win7 x64-re is a yt-dlp batch-ot
csak ezt a zip-et töltsd le (tartalmaz mindent ami kelleni fog):
yt-dlp batch win7-x64 0.4.1.zipkicsomagolva, majd csak erre duplaklikk:
start-yt-dlp-win7.batés akkor az egérrel csak használd hozzá majd a 01-es menüt:
[kép]a 08-as menü amivel lehet frissíteni az is működőképes mert abból a repóból szedi ami támogatja még a win7-et..
-
G@ben
addikt
válasz
VoidXs #10769 üzenetére
Semmilyen beállítást nem használok, örülök, ha egyszer sikerül működésre bírni! Elindítom parancssorból, bemásolom a linket, kéri az ffmpeg-et. Ennyi.
Vagy nem is a youtube.com-os link kellene, hanem a rövidebb yout.com vagy mi, valahol olvastam, hogy Win 7-hez az kellhet. -
G@ben
addikt
válasz
VoidXs #10766 üzenetére
Mivel nem tudok onnan kilépni, ezért kénytelen voltam belerakni. De most az ffmpeg-et hiányolja, amit már végképp nem tudok kicsomagolni, telepíteni. Leszedtem egy másik verziót, ami exe, de azt nem telepíti. Abból is Win7-es kell? Hol van simán telepíthető verzió?
Ezért írtam, hogy for dummies, mert ez valami hihetetlen már, hogy minden lépésért külön meg kell küzdeni annak, aki nem programozó vagy nem csinált már ezer ilyet. Mivel ebben kezdő vagyok, ezért nekem bonyolult.[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz
Hege1234 #10764 üzenetére
Nem hinném, hogy túlbonyolítom. Kicsomagoltam a zip-et, megvan az internal mappa és az exe. Ezeket átmásoltam a system32-be, mert a cmd parancs azt nyitja meg. Fel akarom rakni az ffmpeg-et, ami .tar.xz kiterjesztésű. Ezzel mit kell csinálni, hogy exe legyen?
Mert talán már csak ezt hiányolja.Szerk: ki tudtam csomagolni, most telepíteném, de md kiterjesztésű. Mi a tökért kell ennyire túlbonyolítani valamit? Most ezt nézem, hogy hogyan lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
ne bonyolítsd túl..
kicsomagolva a yt-dlp_win7.zip-et
kapsz egy _internal mappát és a yt-dlp.exe file-t
egy ffmpeg.exe is hasznos az is legyen ottmajd jöhet amit VoidXs is írt a cmd ablak nyitás:
ezután már lehet cifrázni, de kb ez az alap command hozzá:
yt-dlp -S "res:480,codec:h264" -o "%(title)s.%(ext)s" "https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ"
res:480
= 480p-nél nem tölthet le nagyobb minőségetcodec:h264
= h264 lesz az alapértelmezett és nem a pl. vp9%(title)s.%(ext)s
= VideoNeve.kiterjesztése[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz
VoidXs #10762 üzenetére
Először is: át kell másolnom a system32-be az exe-t, különben nem találja meg, jól mondom? Átmásoltam, futtattam, de nem tudja betölteni a pkg archive-t, akármi is legyen az. Akkor nem csak az kell, hanem egész könyvtár? Mert akkor a tab-ra csak a könyvtárat találja meg, az exe-t nem.
Tuti valami alap lépést hagyok ki, de nem tudom mit. Van ilyen step by step leírás, hogy pontosan mit kell letölteni, kicsomagolni, hova másoljam, milyen néven menjen, akármi? Nem hiszem el, hogy mindig hibára fut! -
G@ben
addikt
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Prémiumra van most valami workaround, hogy olcsóbban lehessen befizetni? Eddig filippinóként használtam, de ezt elkaszálták.
-
G@ben
addikt
A Jdownloader 2-t használom letöltésre, ami pár nappal ezelőttig ment is rendesen, de most nem tölt le semmilyen videót. Feliratokat, képet, mindent leszed, de a videóra azt írja, hogy Jelenleg nem elérhető, bármilyen videót próbálok leszedni. Újra is telepítettem, hozzáadtam az Avast kivételekhez, de akkor sem jó. Mi lehet a gondja? Valami megváltozott a youtube-on? De másnál meg megy rendesen.
-
flash-
veterán
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy ha vakaki feltolt egy youtube videót akkor mik es milyen arányban járulnak hozzá ahhoz hogy tobb embernek megjelebjenek?A videón lévő like ok száma vagy a hozzászolasok szama a fontos?
-
totron
addikt
#bonyolúccság
Szeretném helyes, tényleges időbeli sorrendben lementeni a készítmény-folyamot, de más a sorrend a playlistben és más a Videók fül alatti dátumrendezésében (Latest). Mi a valóság?
-
razorka777
veterán
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
egy ideje nem tudok (nem lehet) Firefox add on-nal letölteni, 360p ben a videókat.
Tudtok esetleg valami csodamegoldást? bocs ha már 1000x ki lett tárgyalva.
köszönettel -
Gabesz87
veterán
Pár hete beállítottam mindkét gyerek tabletére a Family Link-et, de egy valamit nem értek a YT-al kapcsolatosan. Valamiért nem mutat semmilyen előzményt, ajánlót a főoldalon egyiknél sem. Csak azt írja, hogy kezdje el használni, hogy ajánlásokat mutasson...vagy valami ilyesmi, most pontosan nem emlékszem így fejből. Ennek mi az oka?
-
Cs1csó
titán
Üdv, akinek problémája van az Ublock Origin és YouTube akkor az Ublock Origin külső szűrői közt kapcsolja ki az Ublock "quick fixes" szűrőt. Egy próbát megér.
-
perempe
veterán
Szerintem ez a bibi: régebbi Windows-ra nincs új Firefox.
Windows 8.1 kell... -
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Brave-ről ? Ma délelőtt még ment a YT, most este meg blokkol minden videót. Eddig YT-ra használtam, de most nem tudom mi történt. Nálam van valami vagy másnál is ez van ? Köszi
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10728 üzenetére
Sajnos már annyira agynyomorult a célközönség, hogy ez kell nekik. Mi meg szívunk!
Gondolom bőven van rá prugin a vágóprogramokban...
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Ezek a nyomorult feliratok bele vannak "égetve" a videókba? Leginkább shorts-okban látom. Rohadtul idegesítő. Főleg amikor a képernyő közepén van és eltakarja a fele látnivalót.
Ezt ki a tököm találta ki? Ez nem valami TikTokos agybaj? Vagyis ott tette rá automata a videókra és aztán ezeket töltik fel YT-ra?
Nem használom a Tiktokot, így nme is ismerem, hogy ott mi van, emiatt csak tipp volt, hogy onnan származnak ezek a videók.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
attiati #10726 üzenetére
-Ha nincs csatornád akkor az adott videó nem a tied, így te nem tudod törölni!
-Ha van csatornád, csak nem úgy látszik ,miegymás akkor böngészős felületet alapul véve, adott google fiókkal yiutube-ra belépetten jobb felül a képedre kattintva a profilválasztóból válazd ki azt a profilt/csatornát amelyik a feltöltést végezte.
-Ha nincs másik profil ott, és a videót nem éred el, akkor, de a videó feltötőjére kattintva a te profilod jön be... akkor furi helyzet, és passzolom! -
attiati
veterán
Törölni hogyan lehet videókat?
Állítólag a csatorna tartalmaknál lehet, de azt mondja a youtube, hogy nincs csatornám. Pedig volt
Ha mégsincs csatornám, akkor nem is lehet törölni a videókat?
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Jött nekem is mail hogy vége az olcsó Argentín előfizunak. A gond az hogy semmi mást nem tudok megadni, androidon próbáltam fake gps/vpn kombóval, kártya adatoknál nigériai cím de mindig az a vége, hogy "Az országodat nem tudtuk ellenőrizni". Van valami mód az olcsó előfizura? Tv és iPhone miatt adblock nem játszik, mindenképp a premiumra lenne szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hege1234 #10717 üzenetére
Azt kapom erre, hogy miért akarom letölteni a "yt-dlp"-ot önmagával... (Szóval érti, csak nem tudja mire vélni).
Ahogy próbálgattam (fentit kihagyva, újratöltve megáról) ennek a formátumnak az eredményében sajnos benne van még egy csomószor csomó minden felesleges, pl a thimnail képjének linkje (ha azé egyáltalán)... így vagy nem csak címlista, vagy mással kéne néznem, mint szövegszerkesztővel, vagy rosszabb mint az eredeti probléma!
-
Kronk
őstag
Sziasztok, két kölyöknek van saját tablete, saját profillal, szülői profil nincs is rajta, tehát csak az ő fiókjuk.
Most eljutottam arra a pontra, hogy szeretném beállítani, hogy csak az általam engedélyezett csatornákat tudják nézni, és semmi mást, tehát nem életkor szűrést szeretnék.
Mi ennek a legegyszerűbb módja, mert amit a neten találtam azt nem tudom beállítani.
Family linken van minden, youtube prémium... -
Hege1234
addikt
válasz
ledgeri #10716 üzenetére
én mindenképp a yt-dlp-t használnám hozzá
ha több mint 5-6000 videót is tartalmaz a csatorna azt is pár perc alatt megoldotta
ha végzett akkor egy .json fájlba mentődik minden
amit szépen ki lehet bontani vagy csak keresni benne...stbcmd ablakba:
yt-dlp --flat-playlist --dump-single-json --write-playlist-metafiles --write-info-json --skip-download "YT_linket_ide" > "yt_channel_all_videos.json"
-
ledgeri
nagyúr
Mi a legjobb módja egy napi több videót is éveken át feltöltő csatorna dinamikusabb videókilistázásának, bármilyen felületen?
Pl most egy streamernek nézném át videóit kersvén egy VOD-ját. Régebbi szerint 3 éves a legrégebbi feltöltés. 3 perces folyamatos Újabb szerint is cak 2-3 hónapig jutok el. 8 hónap, 1 év, másfél év olyan mélyen van mindkét oldalról, hogy az alap UI-n borzalom az egész, véletlen azon a lapon nyitom meg ami nem az, és kezdhetem újból.....
Van valami 3rd-party crawler oldal ami picit jobb mint a youtube sajátja? -
margithid
veterán
Hogy tudok telefonról yotube videót kitenni tv-re?
A tvhez van chromecast.
Videa videót felajánlja hogy kiteszi, youtubenál nem találok ilyen opciót. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10711 üzenetére
Ha láttad a listát, akkor rosszul tudtam!
Egyébként már többször, a lejátszási piros sávot sem láttam, csak hogy hol tart az akkor szürke göb a teliszürke szűrke sávban
-
AssAssynn
őstag
válasz
Rodzser Mór #10711 üzenetére
A piros csík nem az összes előzménynél jelenik meg, hanem ahogy írtál egy idő, vagy egy videómennyiségre visszamenőleg. Ettől függetlenül a YT tudja, hogy mik voltak az előzmények, és néha előhoz ezer éve megnézett videókat a piros csíkkal, de akkor azt ilyen speciális módon, tudatosan teszi. Egy időben én is alapoztam erre a piros csíkra, de aztán meg kellett tanulnom elengedni. Különben ennek eredetileg az a célja, hogy ha egy videót félbehagytál nemrég, akkor tudd onnan folytatni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri #10710 üzenetére
1000-nél biztos több megtekintést jelöl piros csíkkal. Mint ahogy írtam a 3-4 évvel ezelőtti megtekintéseket jelöli már. Ez 4 évvel és napi 4 videóval számolva az 365*4*4=5840 db "piros csík-os videó".
De a myactivity.google.com weboldalon a history-ban meg ott van elejétől (2013-tól) fogva. Tehát egy egyszerű leprogramozás lenne, hogy ebben a listába található összes megnézett videóra rátege a piros csíkot. Valamiért nem veszi át az összeset. Valami korlát programot írhattak rá, hogy a listából csak x db-ot vagy x ideig visszamenőlegesen piroscsíkozzanak be. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #10707 üzenetére
Szerintem meg a lagutóbbi 100 vagy 1000 videót tartalmazza a youtube-hystory, az alapján is ajánl dogokat oldalra. Annak külön szekciója van, és ott látszanak a nevek, thumnailek szerintem.... hacsak nem vizuálisan keverem a kommentes ugyanilyen szekcióval...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
F-ECT$ #10708 üzenetére
Hát ez elég rossz hír
Viszont nem is olyan rég, pár hónapja, még pont néztem egy másik csatornánál, hogy milyen korrektül megjelenik a piros csík. És az a videó is 5 éve lett feltöltve és amikor frissen jött ki, akkor néztem meg 1-2 napon belül. És sok videót megnéztem már ezen a csatornán azóta.
És most próbából ránéztem, és már nincs ott az 5 éves videón a piros csík, ami még pár hónapja ott volt.és persze a frissebbeken sincs ott. Csak kb. 3-4 évig visszamenőleg van ott a piros csík. De azokra már nem emlékszem, hogy akkor néztme meg, amikor frissen felkerült.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
Rodzser Mór #10707 üzenetére
Ez a piros csík szerintem csak pár hónapra visszamenőleg látszik alapból.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Rámentem egy youtube csatornára, amiról tudom, hogy szinte mindegyik videójukat láttam már.
És azt láttam, hogy a megtekintést jelző piros csík csak kb. 8 videójuknál látszik, az is az újabbak közül. A régebbiek közül semmi.Aztán beléptem a
myactivity.google.com
oldalra.Itt sajnos csak a megtekintett videók URL linkjét látom, a címűket nem. Így nehéz beazonosítani, hogy mik vannak ott, nem akarom végigkattintani nyilván.
Viszont itt meg lehet adni időtartományt, hogy mikor keressen.
És az alapján 2013. évi az első megnézett videó. És az biztos, hogy az adott csatorna videóit jóval utána néztem, mivel 2018-ban töltötték fel a videókat. Így pedig ebben az időtartományban elméletileg ott vannak ezek a videók felsorolva. Ezeket mindig a google accountbomba bejelentkezve néztem (ahogy bármely más videót is).Szóval a kérdés, hogy miért nincs piros csík az adott megnézett videónál mikor a megtekintési aktivitásban (elméletileg) fel van sorolva?
Ti is tapsaztaltatok ilyet?
Van arra mód, hogy előkerüljnek a piros csíkok a megnézett videókra? -
ledgeri
nagyúr
A "yt bekeményit" topikhoz, hogy egyre sűrűsödik a fake-probléma, miszerint vagy be kellene lépjek vagy kikapcsolnom a reklámblokkolót, mert egyébként "ismeretlen hiba".... De valahogy pár órára rá, még gépet sem újraindítva megy... YT-DLP addig is aktívan alternatíva, ha nem akarok böngészőt újraindítani...
-
balzs79
csendes tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
User_2 #10701 üzenetére
Régebben volt fúú de nagy újjítás, hogy adott videóhoz lehet tenni külön hangsávokat, mint ahogy fliratsávokat is. Már nem tudom, hogy Tom Scott csatorna próbálkozott vele, vagy valamelyik klicksphilip... bár most ezt írva tom scottos volt, mert pont az volt a lényeg hogy milyen poénokat, szófordulatokat ki hogyan ültet a nyelvébe. Szerintem "tom scot video dub" ra kidobja a vidit, ha az érdekel.
-
User_2
tag
szembejött egy YT video, aminek van audio track-je,
az eredeti mellett angol is.nem találkoztam még ilyennel
tudja valaki, hogy:
- az angol audio sávot a youtuber készítette és töltötte fel?- volt egy rádió gomb feltöltéskor, amit bepipálva a YT készítette a z angol fordítást ? a transcript-hez hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- További aktív témák...