- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
VoidXs #10949 üzenetére
Köszönöm a tippet! Azt írja, hogy három alkalommal készített mentést erről a web.archive.org. Amikor rámegyek, akkor magát a videót ugyan nem tudom megnézni, de látszik a feltöltő! 1.32K feliratkozója volt akkor.
Mostmár négyszer annyi van.
Így már fel tudom venni vele a kapcsolatot! Írtam is neki!
Mégegyszer Köszi! -
BB9000
senior tag
Sziasztok!
Van fenn a YT-on egy videó, amire 2024 novemberében bukkantam rá. Akkor nyilvános volt, megnéztem párszor. Sajnos akkor nem töltöttem le, de a linkjét eltettem. Most, ha rákattintok, akkor csak annyit látok, hogy ez egy privát video.
Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a feltöltővel, hogy adjon nekem is engedélyt a megnézéshez? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #10937 üzenetére
Nem, ahhoz kell a yt-dlp (minőségi) vagy a SaveFrom kiegészítő (egyszerű).
-
nincsnév007
addikt
ha van prémium előfizetésem és ott a videók alatt írja a letöltést azt nem tudom valahogy úgy letölteni hogy rá lehessen tenni egy pendrivra ?
-
jbl
senior tag
Mindig 4 videó volt egy sorba? én többre emlékszem.
lehet valahogy emelni ezt a számot?
-
LÁZ
addikt
jó nagy trágya, meg hogy minél jobban az ember arcába tolják a cuccot, elvileg nem 'félrenyomás' volt, hanem update.
krómban is csak 80%-al birok újra 4et varázsolni a 3ból, csak ugye a baloldali sáv annyival kisebb lesz, szóval akinek rosszabb a szeme, az nem jár jobban...kiváncsi leszek a 'népharag' mennyire fogja befolyásolni a dolgot, mert kb mindenhol kiverte a biztositékot a ficsör..
-
Zsoxx
senior tag
Most ez mire volt jó, hogy 3 vagy 4 videó van 1 sorban? Eddig 5 is elfért.
Edge-ben csak 80%-os nagyítással fér el 4, Firefoxban 100%-on is elfér. -
-
flash-
veterán
Tölt innen valaki fel youtu.be-ra videókat?
Elmúlt 1-2 évben (1080p 50fps 15Mbit) már pikk pakk feldolgozta a feltoltott videót és a feltoltesi sebesség is a gigabites internetes savszelessegemnek megfelelően ment.
Viszont az elmúlt 2-3 hétben újra valami nagyon leromlott.. Vagy sokáig dolgozza fel a már feltöltött videót(5 perc helyett fel ora) vagypedig ujra nagyon lassan tölti fel, 9gigához ma is kellett egy óra...
Ez biztosan a youtube oldali gond? Vagy a videóm renderelési beallitasaival is osszefuggesben van?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Évek óta használom a Magic Actions kiegészítőt a Chrome-hoz, de egy ideje feltűnt, hogy hiába van engedélyezve és beállítva a minőségnél 1080p, nem mindig ebben a felbontásban indul. Gyakran csak 720p, hiába van 1080p és 4K is az adott videónál. Mondjuk az esetek harmadában történik így, a többi esetben FHD-ban indul, ahogy szeretném.
Van valami más mód is arra, hogy 1080-ban induljon? Vagy ez minek a hibája/oka hogy így működik? -
flash-
veterán
Mennyit kereshet havonta ezzel az a yotuber Magyarországon aki mondjuk 1-2 naponta tesz fel videot átlagosan 30-40ezres megtekintéssel es van 100-150ezer feliratkozója?
-
Youtubeon a jelenlegi 3 bélyegkép helyett kellő mennyiség beállítása:
[link] -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Johnny Cage #10918 üzenetére
Arra gondolsz, hogy addig nem tölt be, amíg lefelé nem görgetsz? Az feature.
-
Johnny Cage
addikt
Másnál is elkezdte balra zárni a kommentmezőt a youtube (ún. mozi módban)? Ez feature vagy bug?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
VoidXs #10915 üzenetére
Egyfelöl láttunk már tesztben megjelentet végül nem bevezetődni...
Másfelöl meg attól függ, hogy az konkrétan hogyan lesz megvalósítva részletesebben.
(Pl a mostani "egy szerverről kétféle, kétféle szerver helyett" sehol sem volt beparáztatva... és mégis most terjed annyira, hogy nekem feltűnjön.
Másképp: pletyi, amíg nem így tölt be az oldal, azután is még potenciálisan kivezetődhet, vagy más által megkerülhetővé válhat.
(a háromcsapásos módszerből én csak itteni képekből láttam bármit, mert nem engedek mindent át... példaképp)Csak logikusan átgondolva a "videóba vágott" megoldást: vagy mindenkinek pre-renderelni fognak videókat, vagy csak úgy fog túnni, hogy az egy dolog, de valami változni kényszerül (reklám és valós vidi közt)... Az a változás nagy eséllyel szűrhető lesz, mert ma már minden az kb... (manifest v2-v3- addon-jog kérdéskörön is túlmenően)
-
ledgeri
nagyúr
No, olybá tűnik eljutottunk oda, hogy a youtube a reklámokat úgy kezeli, mint videók, mert most megjelentek reklámok a *.googlevideo.com-ról jönni... amiről eddig csak a tényleges videók jöttek. 4-7 helyre csatlakozik ezen belül, szóval lehet még megpróbálni szűrögetni, de ha elkezdik keverni nem igazán lehet majd kikerülni...
-
VoidXs
Topikgazda
-
flash-
veterán
Sziasztok!
(regen kb 2 eve es visszamenőleg, 1-1.5óra volt amig a frissen feltoltott videomat a youtube feldolgozta.)
Elmúlt hónapokban ahogy feltoltottem a szokásos 60-70perces videót youtubera, 5 perc alatt feldolgozta és mar oszthattam. Most ilyen 30-40perceket ir a feldolgozasra.Ti is ezt taoasztaltatok?
Ez a youtube szerveren múlik vagypedig nalam a rendereléstől függ? -
Motar
tag
Sziasztok!
Lányomnak a telefonján állítottam be időkorlátot (family link) a youtube-ra, de az csak az alkalmazásra hat ki! Azaz ha böngészőből, vagy messengerből nyitja meg a youtube-ot akkor ott nézheti ugyanúgy korlátlanul.
Van esetleg a youtube-on belül valamiféle korlátozás beállítási lehetőség? Vagy bármilyen más ötlet?
Premium előfizetésünk van, családi.Köszönöm előre is!
-
Hege1234
addikt
yt-dlp -hez kell a phantomjs, hogy az nsig-et ki tudja olvasni
• phantomjs - Used in extractors where javascript needs to be run. Licensed under BSD-3-Clauseletöltve a yt-dlp.exe mellé kell tenni
ha ez nem oldja meg akkor az a gond, hogy túl sokat töltöttél le egyhuzamban
emiatt vpn-el kell ip-t váltanodha még ez se oldja meg akkor használtad hozzá az accountodat valamelyik bögészőből:
cookies-from-browser "firefox"
emiatt így már az accountot is korlátozhatták...
-
joecontra
addikt
válasz
razorka777 #10902 üzenetére
Nálam mi lehet a gond? Progi legfrissebb a net is jó.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Sziasztok!
Másnál is lassú a
yt-dlp
letöltés? Nálam már több mint egy hete kb. csak 500 KiB/s sebességgel tölt. Frissítés volt. Bannolhatták az IP-t?Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest