-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
Bjørgersson #13299 üzenetére
Lakhely alapján, hogyan tudom?
Nem találom. -
Shingen
addikt
Hali!
Facen lehet keresni, úgy hogy lakhely meg nem alapján?
Pl. ha környékünkön szeretném tudni milyen csajok vannak fent
Nincs ilyen részletes keresés mint az iwiwen volt?
köszi -
-
Babetta-X
senior tag
válasz
enginev3.0 #13292 üzenetére
Sajnos az általad írt cím tényleg nem jó már. Beírtam googleba, hogy facebook proxy, de a helyek 99%-nál nem jutok egyről a kettőra a végén mindig valami kamu káros tartalmat kellene letölteni vagy reklám jön ki. Néhány ellenben működik, de túl egyszerűnek tűnik, beírom, az oldal keresőjébe, hogy facebook.com majd kihoz egy free proxy szerveren át az FB-be.. Félek az adatlopásoktól, dehát elvileg működhet a dolog.. :S
Ez tűnt a legjobbnak (mármint használat szempontjából)[link]
Tényleg csak az adatlopástól félek.. Vagyis inkább barátnőmet mivel ő fogja használni
[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Zárolták a fiókomat, arra hivatkozva, hogy nem valós a nevem és adjak meg egy igazit. A nevem igazi és első naptól kezdve változatlan. Miután beírtam természetesen a sajátom, utasít hogy töltsek fel egy képet vmilyen igazolványomrol, hogy össze tudják hasonlítani a valódiságát.
Szeretném megkérdezni, hogy ez teljesen "normális" vagy vmi adatlopas áll a háttérben.
Köszönöm.
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
enginev3.0 #13284 üzenetére
Bővebben mit értesz ez alatt?
-
kispx
addikt
Egyáltalán semmit sem látsz belőle. Az adatlapját sem. Ha rákeresel, akkor nem fogja kiadni találatként. Ha váltottál vele üzenetet, akkor az üzeneteknél a neve sem lesz már linkesítve.
Szerk.: Ha megvan az adatlapjának a linkje, akkor a tartalom nem érhető el üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Honnan tudom, hogy tiltott valaki?
Mit nem látok akkor róla? (közeli ismerősnek volt beállítva eddig) -
válasz
zsof Nokia #13285 üzenetére
Azért van az, mert ilyen. Ha még működik, ezzel lehet segíteni rajta.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Miért van az, hogy beállítom a legfrissebb eseményekre, és mégis visszaugrik a legfontosabb eseményekre a hírfolyamnál? naponta belépek úgyhogy nem értem és hiába állítom be megint visszaugrik
-
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, akinek az probléma, hogy mikor telefonon megnéz valamit FB-on, akkor mások látják, hogy fent van. A messenger azt írja, hogy aktív, pedig kikapcsoltam benne mindent, ami szemre ehhez köthető.
Tudja valaki, hogy mit és hogyan kell beállítani, hogy sosem mutassa aktívnak senkinek?
-
Babetta-X
senior tag
Remélem jó helyre írok.. Barátnőm Sanghajban van, szeretné elérni az "Európai" oldalakat is, ugye a facebook is tiltott tartalomnak számít..Hogyan tudná ezt véghezvinni? Én arra gondoltam, hogy távsegítséggel az én gépemen át, de az sem mindig elérhető ugye, nincs erre valami jó megoldás? Köszi előre is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
SOAD19 #13279 üzenetére
A profilképnél nem lehet, így van, viszont az információkat magadról be tudod úgy állítani, hogy csak az ismerőseid lássák. Én mondjuk ezeket látom az adatlapodon: hol tanultál, hol laksz, valamint hol születtél, kik az ismerőseid, néhány kedvenc oldalt, 1 csoportot, és néhány posztot az idővonaladon. Tehát ezek nyilvánosak.
-
SOAD19
addikt
-
-
buci30
addikt
Hogyan tudom ,hogy alapól mutassa a helymeghatározást a telefonon a messenger? (Android)
Mert a beszélgetésbe van a kis pöttyök oda katt akkor ellehet küldeni. De eddig ugye belehetett kapcsolni és akkor jelezte minden üzenetnél. Most ez eltűnt.
Akkor már nincs is ezek szerint automatikusan csak így hogy én kat és csak akkor? -
krizmo_
Topikgazda
Nálam mindig ki volt kapcsolva a chat, csak ritkán kapcsoltam be, akkor is csak néhány ember számára volt látható. De csak az utóbbi időben kezdett el az ismerőseimnek mutogatni, hogy mikor jártam ott...korábban ezt nem csinálta...Ráadásul, nem is jól mutatja...
Egyébként elég idegesítő, hogy ezt csinálja, nem véletlenül van kikapcsolva a chat... -
válasz
Shingen #13268 üzenetére
Ha ott van, hogy hány perce volt fent, akkor használja mobilon is az appot.
(#13269) krizmo_: Egyik ismerősöm elvileg kikapcsolta a chatet, mármint azóta nem láttam nála zöld pöttyöt, de hogy mikor volt fent utoljára azt mindig. Sőt, ha fent van, akkor végig 1 perc van a neve mellett
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Shingen #13266 üzenetére
Üdv,
Lehet, hogy szimplán csak kikapcsolta az illető a chat-et...ilyenkor nem kellene mutatnia, hogy fent vagy facebookon. Bár, mostanában már ilyenkor is mutatja, ha úgy van kedve...legalábbis azt, hogy x perce ott járt valaki, persze ezt sem mindig jól...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz
gabro0 #13244 üzenetére
Hali
Érdekes jelenség fordult elő, nem tudom a FB bugos-e.
Szó volt erről chat sávról, nálam az egyik embernél nincs jelzés.
Sem a zöld pont fent van, vagy a hány perce volt fent.
Ilyenkor mi van letiltott?Mert az adatlapján tudnék üzenetet küldeni meg a idősávjára írni elvileg mert aktívak ezek a lehetőségek.
Van-e olyan lehetőség letiltja lássam, mikor van-e fent?
köszi -
-
bigdady
nagyúr
Hali
Elküldött üzenetet lehet visszavonni vagy torolni valahogy? Kosz
-
-
válasz
tothjozsi96 #13259 üzenetére
Ez miért lényeg?
Amúgy amit egyszer felteszel netre, annak nyoma marad mindig.
-
tothjozsi96
addikt
krizmo_ köszönöm!
Most kiürítettem az előzményeket és valóban a ctrl+f5 megoldotta.Egy kérdésem volna még.
Arról van valami hivatalos dokumentációja a Facebooknak hogyha törlöm a profilom akkor ők maguknál is törölnek minden adatot vagy megtartják mondjuk a képeimet, tartózkodási helyemet?
Ilyenekre gondolok hogy általános adatok, születési hely, lakhely. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #13257 üzenetére
Ilyet is...
Frissíts rá Ctrl+F5-el és jó lesz.
-
tothjozsi96
addikt
Valaki tapasztalt már ilyent?
Nézem a facebookot és nem tudom görgetni az oldalt az egér görgőjével.
Közben meg itt a PH-n tudok görgetni, tehát nem az egér rossz.
Valaki esetleg tapasztalt már ilyent? -
hr2
őstag
válasz
enginev3.0 #13255 üzenetére
Rendben, köszi.
-
-
hr2
őstag
Üdv.
Meg lehet e oldani valahogy, hogy a borítóképemhez ne tudjanak hozzászólni? -
-
buci30
addikt
Azt betudom állítani visszamenőleg ,hogy egy posztom se legyen látható az adatlapomon?
Egyesével igen sok idő lenne a pár év alatt posztolt sok hülyeség -
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tevékenységnaplóból eltűnt az a pont, amit ki kellett pipálni, ha látni akartam az olyan tevéknyégemet, ami az idővonalon nem volt, pl hogy töröltem x felhasználót, rákesrestem erre és erre a személyre. Nálatok sincs? -
Nálatok sem jelzi a cset, hogy ki milyen eszközről facebookozik? Mármint pc vagy mobil.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy fb felhasználó, bocs ha nagy sületlenséget kérdezek, de hogyan tudnék egy adott FB beszélgetést lehetőleg időpontokkal együtt lementeni valami normális formátumba? Egy darabról lenne szó csak, azt tudom, hogy egész fiókot le lehet menteni meg hasonló nyalánkságok, de nekem most csak egy üzenet kéne.
-
gabro0
őstag
válasz
krizmo_ #13229 üzenetére
Eleve érdekes, mert nagyon ritkán reagálok, inkább passzív user vagyok. Valamit nagyon fejleszthetnek, mert nem működik ez sem
Hiába adom hozzá a listához, rányomok a befejezésre és nem történik semmi, ugyanúgy üres marad. Több böngészőben próbáltam, az eredmény ugyanaz.
Használok adblockot, a kikapcsolása semmilyen változást nem eredményez.A hírfolyam beállításokban az írja nincs bejegyzés, ami nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
JasonD
aktív tag
Hello!
Feltelepítettem ezt a facebook lite nevezetű förmedvényt a telóra és szépen átvette a messenger szerepét is. Tehát, ha üzenetem jött ez jelzett helyette. Na már most, letöröltem a lite-ot és azóta nem jelez a messenger ha üzenetem jött, és sehogy nem tudom rávenni, hogy normálisan működjön. (a normál facebook és messenger app adatok törlése, újratelepítés megvolt)
Mi lehet a probléma? -
krizmo_
Topikgazda
-
buci30
addikt
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Furcsa jelenségre lettem figyelmes nemrég. Van pár kedvelt oldalam, amiket tényleg jó látni a hírfolyamban. Ezek közül néhány darab véletlenszerűen eltűnt. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy az oldalt "kedvelem" és követem is, de egy bejegyzés sem jelenik meg a hírfolyamban.
Konkrétan az 8fact oldalról beszélek, nézzétek meg, az újabb posztok óránként jönnek, de nálam ennek semmi nyomaÖtletem sincs mit csináljak. Próbáltam leállítani a követést, majd vissza, de semmi
Ilyenkor megkérdőjelezem a FB értelmét.
Hol lehet nekik írni ilyen ügyben? Van minden, csak ami kell az nincs. Lehet jelenteni oldalakat meg minden, de az ő szolgáltatásukkal kapcsolatos hibajelentés sehol…
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Shingen #13223 üzenetére
Üdv,
Kattints rá az adott képre, oldalt megjelenik a neved, alatta a dátum és egy ikon, azt görgesd le, erre bejönnek az adatvédelmi beállítások, és itt már nincs is más dolgod csak rányomni a nyilvánosra.
Szerk.:
Annyit még hozzátennék, hogy a profilkép albumban lévő képek láthatósága egyesével állítható, viszont az összes többinél csak az album állítható.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Hali!
Nem tudom, hogy van beállítva a FB, de ha felteszek egy képet hogyan tudom beállítani, hogy az nyílvános legyen.
Tehát aki nem ismerősöm az láthassa azt.
köszi -
-
Shingen
addikt
Hali!
Bejelöltem egy csajt.
Még nem jelölt vissza, vhogy meg tudom így nézni, mikor lépett be a FB-re?
köszi -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Most már lassan 2 hete akárhányszor belépek fb-ra, azt írja, hogy van X darab új értesítésem, de ha rákattintok, csak a régieket látom, amiket már olvasottnak jelöltem. Visszatekertem ameddig csak engedte, de nincs olvasatlan értesítés.
Másnál is ez van? Hogy lehetne orvosolni? -
buci30
addikt
válasz
enginev3.0 #13215 üzenetére
Az más....
Egy adott fb oldalt like-olsz.
pl: [link]S ezt eddig kidobta közösbe ,hogy ha like-oltam más is látta ,most pedig nem.
Mert a tevékenységi résznél ha nézem ott van egy kis lakat.... -
-
buci30
addikt
Valahogyan elállítottam, hogy ha like egy fb oldalt akkor azt csak én látom.
S azt szeretném ha ismerősők is látnák ,hogy like-oltam.
Tehát ugye kidobja a közös hírfolyamba...Amikor megnézem a tevékenységi résznél ott van a kis lakat ,hogy csak én látom de az idővonalamon engedélyezve van.
Szóval a lakat helyére más kéne de ott nem engedi állítani a beállításokba meg nem találok ilyet
-
solon123
újonc
válasz
enginev3.0 #13212 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszönöm szépen a segítséget !!!
-
-
solon123
újonc
válasz
enginev3.0 #13209 üzenetére
-
-
-
lac14548
aktív tag
Azt vettem észre, hogy vannak olyan bejegyzései az ismerőseimnek a facebook-on amit a mobilos verzióval látok (android), viszont a neten (win 8.1, chrome) ezek a bejegyzések nem láthatóak.
Van erre valami beállítás? -
solon123
újonc
Facebookon eltűnt a percről perce sávom, helyette a notifications jelent meg, helyette, vagyis, a sávban jobbra csak az értesítések jelennek meg, mert eddig, a ismerősök tevékenysége jelent meg, nem tudom hogy állítódott el, hogyan állíthatom vissza? Mert az ismerőseim tevékenysége helyett oldalt, csak a értesítések jelennek meg.
-
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_ #13203 üzenetére
köszi. Még nem késő, mert a játék még nem indult el.
Ha nyereményjátékot hirdetek, akkor fel kell vennem a kapcsolatot a Szerencsejáték ZRT. vel, vagy a NAV-val ?
Nem akarom, hogy megbüntessék a sportklubot, akinek a nyereményjátékot csinálom.
Hivatalosnak számítanak ezek a nyereményjátékok ?köszönöm
-
kispx
addikt
válasz
kriszwells #13204 üzenetére
Nem sokat: [link]
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy naponta százával lepik el a face-t a kamuhírek, like,-megosztásgyűjtő posztok, amivel elvileg valakik sokat keresnek. Ez ha jól tudom netes bűncselekménynek számít, de maga a kamu hír terjesztése számít annak, vagy már maga a kattintásgyűjtés is?
Amennyiben csak az első, és van lehetőség ilyen módon legálisan is egy kis zsebpénzt keresni, akkor ezt valahol/hogy meg lehet tenni?
Gondolok itt arra, hogy nem kamu, hanem valódi híreket írna az ember, esetleg külföldi oldalak híreit fordítaná, vagy egy adott témával kapcsolatosan írna cikkeket/híreket, amik érdeklik és esetleg másokat. Lehetne ezzel keresni? -
commanDOS
senior tag
válasz
krizmo_ #13200 üzenetére
Jó, ez már más téma. Örülök, hogy ez is van. Rengeteg barátom költözött el a szülővárosomból tanulmányok, majd munka miatt az ország másik felébe. Valakivel jó, ha évente 2-3 alkalommal találkozom, meg néha felhívjuk egymást telefonon. Akivel heti szinte összefutok, azzal nyilván nem nagyon chatelek, max az előbb már említett pingelési célzattal, ami nálam kb. egy néhány szavas sms-nek felel meg, csak annál sokkal olcsóbb. Nem érzem, hogy befordult lennék, és azt sem hiszem, hogy neked kéne ismeretlenül megítélni. Elég sokat járunk össze több baráti társasággal is. Ugyanakkor néha más személyek "társaságára" is vágyom, még ha csak virtuálisan is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby rádiós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...