-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Beszereztük az új maszkot is:
S3x, hifi & rock and roll
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #30909 üzenetére
Én próbálgattam a buildeket és a köztes PFE builddel (3 armor + 3 DPS) szépen működik.
A héten már szabin vagyok, mondom belogolok egy kicsit, és próbálgatás után egy random csapattal 34 perc volt, ketten skilleztek. Mindig azonnal csináltuk a feladatokat, jó pár vawe kimaradt így, a végén a boss-t lealfáztuk és tényleg nagyon hamar meglett.
Kíváncsi lennék ha a jól megszokott csapattal tolnánk, akkor mennyi idő lenne.
Az electricitynél írták, hogy igazából pár variáns van, és hogy ha megvan az első amivel az éppen adott küldetésnél kezdődik, akkor utána a többi már fix. Gondolom hamarosan fenn lesznek ezek az infók is majd valahol.
A Szólóban az a nehéz, hogy ugye mindenki is téged lő, vagy kivárósan csinálja az ember, vagy full aromos buildben feladatok először, majd a maradék vawe-et letolja az ember.
Ja és ahogy írták nem végtelen spawn, csak nem sok értelme van kivárni a spawnok végét, mert rohadt sok idő (szólóban tegnap próbálgattam).[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
sony309
őstag
Mi is nemrég csináltuk meg hármasban a Space HQ Manhunt-ot Master szinten.
Mi azt vettük észre, hogy ki lehet várni az ellenség hullámainak végét.
Nem kevés idő, de ki lehet várni és "csak" életben kell maradni.
Ráértünk utána megcsinálni a feladatokat.[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz
capulet75 #30908 üzenetére
Ezt nem érdemes a Legendaryhoz hasonlítani.. ott szobáról szobára haladsz, kb 1 irányból spawnolnak a mobok, és tartod a pozicíód (vagy hátrálsz) amig ki nem takarítod a szobát.
Itt 68 irányból fognak jönni, és időnként mozogni kell, kapcsolókat keresni, aktiválni, teerminalt hackelni, ez sokkal mozgósabb, dinamikusabb.. Ezért nem is jó rá a dps szett, mert folyamatosan kapni fogod a lövéseket. Nem tudsz bemenni egy sarokba és azt tartani, mert amíg nem csinálod meg az adott szakaszon amit kell, addig folyamatosan jönni fognak.. infinite spawn..
Ez bevallottan 4 playerre van optimalizálva. Mi ketten szenvedtük végig, full tank buildben, így volt 70 perc.. úgy olvastam egy ütős 4es csapat (mondjuk tank + healer + 2 striker) olyan 20-25 perc alatt futja.. ebből talán el tudod dönteni hogy érdekel-e soloban a Master..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30907 üzenetére
Két okból. Egyrészt kiváncsi vagyok sikerülne-e, másrészt divben nincs csapatom. Egy darabig probálgattam a legendarykat is, de azok túl nehezek solo. A District unionnak pl kb a feléig elmentem. Elvileg ez könnyebb, szal nem lehetetlen.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
capulet75 #30906 üzenetére
csak a DPS sztem nem lesz elég - de amúgy nem is értem miért akarod szívatni magad a szólóval. nem jár érte semmi extra jutalom.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
granini
őstag
válasz
capulet75 #30904 üzenetére
Opció 1 : legyél bátorak
és menj Heartbreakerben..
Opció 2: gyávák vagymenj épített full armoros buildben ahol minden modslotba protection from elite dmg modot raksz..
Mi mást nem próbáltunk, ezekkel kb ment. Teljes gameplay ígyviszont 65-70 perc lett..[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Akinek sikerült a master egyedül, az milyen buildben tolta le?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30901 üzenetére
isten őrizz hogy beletenyereljek a hétvégi családi programba
"itt van a striker buildem fiam.. én is az apámtól örököltem.. ebben ölte az ellenséget a Don kanyarban.. aztán mikor hazajött nekem adta. .. én meg kioptimalizáltam, meg újrarolloltam, meg felhúztam expert level 20-ra.. és most neked adom hogy te vidd tovább a családi striker szettet.. aztán itt van ez a St Elmo karabély, fogd.. még abból az időből maradt amikor a családunk a Comach indiánokkal utazott végig a Nebraskai határvidéken.. ez pedig itt ükapád M1A Klasszikja.. mondanom se kell... "
na jó nem folytatom..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30899 üzenetére
Kösz! Nyilván nem fogok nekiállni (legalábbis nem most, a fiam szereti tolni ezt, ő szokott nyaggatni, hogy játszak veleAkkor így ez már tiszta, ezt a részét hanyagolom
#30900granini
Neked is köszi, valamiért nekem a két dolog összefonódott!
Most végigszaladok rajta, de mivel a fiam meglátta, hogy ezzel játszok, így vele is végig kell menni a scout küldiken a napokban;) - The Power of the Light Side
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30896 üzenetére
ha kell bármi segítség in-game akkor írj rám privátban
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
igen elég sok dolog jött be főleg ebben a szezonban, megpróbálom röviden összefoglalni.
Season pass: hasonló mint eddig, a szezon folyamán kapsz jutalmakat, annyi csavarral hogy csak a "szezonális XP"-t számolja, amit bizonyos aktivitásokból tudsz kapni
Seasonal modifier: egy ki-be kapcsolható módosító, hasonló mint a global event, ez az amit az inventorydban tudsz állítani. ennek vannak aktiválható, és passzív alegységei, amikkel extra bónuszokat tudsz élesíteni, az aktiválhatókat a seasonal journey adja jutalomnak, a passzívakat pedig priority objective-ekből tudod kiszedni
Seasonal journey: küldetés sorozat aminek a teljesítéséért szezonális XP-t és egyéb dolgokat kaphatsz, bizonyos része csak úgy teljesíthető, ha használod a seasonal modifier-t, mivel ahhoz köthető célok vannak (pl ölj meg 100 lila NPC-t xy módosítóval)
Priority objective: aktiválható extra feladat extra jutalomért, ideértve a passzív modifierek kinyitását.igazából ha most állsz neki az egésznek, a Seasonal journeyt kb elfelejtheted, hacsak nincs napi 6-8 órát játszani, mert vannak benne igazán szívatos farmolós alfeladatok. és őszintén nem is vesztesz nagyot vele, mert az anyagi jutalmak mellett csak az aktív modifiereket adja, amik csak a szezonális mod mellett lesznek használhatók, az meg minden szezonban más és más lesz (bár elvileg később is vissza lehet kapcsolni egy korábbi szezon módosítóját, ha ilyen fétised lenne). a season pass-t viszont realisztikusan le tudod darálni szvsz.
#30898 na igen ezzel kurva sokan így voltunk
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
granini
őstag
válasz
A mellényhez nem kell a módosítókat kifarmolgatni, és aktiválni sem.. az a Journey progresshez kell római V. chaptertől felfele. A 16 Manhuntot es a Masteryt megcsinálhatod módosítók nélkül is, én is így csináltam mert gyűlöltem ezt a túlbonyolított modifier szarságot.
-
sony309
őstag
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30892 üzenetére
Valószínüleg nem jól kérdeztem (nem ismerve a Mastery és a Módosítók közötti esetleges összefüggést), amit írtam az első részben írtam, hogy eddig nulla percet toltam ebben a szezonban, de lehet keverem a mastery-t a módosítóval, amit be lehet állítani az inventory fülön felül.
Ugye a módosítónál írja, hogy csináljak Seasonal Journey küldetéseket, hogy unlockoljam a módosítókat, én azt gondoltam, hogy a Mastery-hez kellenek ezek a módosítók.De ha csak annyi, hogy letolom bármilyen nehézségen a manhunt missiont majd mehet a Mastery, akkor kösz ha ezt megerősíted!
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Senki nem olvas vissza, csak kérdez?
-
sony309
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30891 üzenetére
először le kell futnod bármilyen nehézségen (normál is jó), utána nyílik meg a lehetőség a mastery-re. ajánlott a szezonális módosítókat is használni amiket a seasonal journey-vel és a priority objective-ekkel tudsz kinyitni
-
Anonymus23
veterán
Ismerősöm felrakta, hogy leszólózta a manhunt masteryn, na mondom kedvet kaptam, de ebben a szezonban 0 percet toltam, szal kb az összes újítás kiesett.
Pár óra alatt letoltam a 16 scout feladatlistát, viszont ugye mastery-vel nem foglalkoztam, ahhoz, hogy mastery-n el tudjam indítani a manhunt missiont, ahhoz mit kellene végigtolni? (most szondázom, hogy fogok-e még ennyit beletolni ezért)
A 16 scouttal season 68-as lettem;) - The Power of the Light Side
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
capulet75 #30885 üzenetére
a heroicnál nem lesz gond, ha más heroic tartalmat is lefutsz egyedül akkor ez is menni fog - bár szvsz csak szívatod magad mert matchmakinggel gyorsabb lesz.
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30886 üzenetére
Ennyire nem bonyolult!
Igen, de ...!
1. 16 scout
2. Space HQ Manhunt (bármilyen szinten) - ez még nem adja exo mellényt, csak a Dingo kar felvarrót
3. Ha egyszer letoltad a Space HQ Manhunt-ot, utána szerezheted meg a Provocator mellényt (bármilyen szinten dobhatja a mellényt, de csak Master szinten garantált)
-
nanamii_o
tag
Ezeket kell végigtolnom, hogy elérhető legyen a mission ami a mellényt dobja?
-
capulet75
addikt
Nekem most jön a Space HQ, általában heroicon játszom ( 99% ) egyedül akkor nem is tudom megcsinálni? Vagy csak a master nehezebb?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30883 üzenetére
sztem nem sokat ér az a mellény (pláne hogy a dolog távolságfüggő), meg úgy az armor in-general. magasabb fokozaton tökmindegy milyen builded van, mert nem skálázódik úgy az armor mint az npc-k sebzése, fél tárral leszedik rólad az armort és semmi más nem ment meg csak a rejtett mechanizmusok. érdekes olvasmány, amikor csodálkozol hogy hogyan tudtál elfutni fedezékig amikor lepukkantották az armorod, nagy valószínűséggel az egyik itt leírt dolog miatt élted túl.
amit még érdemes lehet megcsinálni ezen a pályán az a kacsákat levadászni a titkos maszkért, de ezt bármilyen nehézségi fokozaton meg lehte csinálni.
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30880 üzenetére
Ezért írtam hogy "lehet" hogy ez a mellény a köv seasonban kap esetleg szerepet, olyan aktivitásokban ahova kell dmg DE a survivability is fontos. Tehát egy 4-es striker mellée lehet be fogod tenni mert lez elég dps-ed és pont a z 25% dam.red fogja megmenteni a segged. csak tippelgetek, igazából főzöm sincs mi jár a devek fejében.
Én is említettem ahogy te is hogy érzésre ez olyan "raid light" volt. Elgondolkoztam rajta hogy vajon volt-e annyira jó ez az egy mission hogy mondjuk 4es partival vissza-vissza járjunk-e próbálhatni, buildeket tesztelni, módosítókat variálni..
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30879 üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt ezen nehezen értelmezhető?
-Scout végén a Space HQ Manhunt (ahogy minden manhunt vége egy manhunt küldetés volt eddig is)
-Ha ez meg van, akkor nyílik ki a Space HQ Mester nehézségi szinteÉn már csak ilyen "értelmetlenül" tudok válaszolni!
De nyugalom, soha többet nem teszek így!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30875 üzenetére
azt még hozzá kell tenni hogy a devek előre megmondták, hogy a master nehézséget úgy lőtték be hogy az 4-fős csapatra van skálázva, bekapcsolt szezonális módosítók mellett. tehát ha az ember kisebb csapattal (esetleg egyedül) megy be, vagy nem kapcsolja be a szezonális modot, neadjisten direktívákat kapcsol be, úgy masszívan más nehézséget érezhet. én úgy éreztem hogy nehézségben ez a heroic és legendary között van félúton kb, afféle "raid-light", mivel itt is vannak nyomkodni/tekerni való dolgokat amiket csinálni kell.
szerintem a legidegesítőbb, főleg ha először megy az ember, hogy nem igazán magyarázza el a pálya, mit is kell csinálni, még csak rohadt pöttyöket se tesz a HUD-ra/minimap-re, hogy tudd hova kell menni egyáltalán. szóval ebből, és a mobok erejéből adódik hogy ez nem egy olyan cucc mint egy random heroic küldi amit négy strikerrel le lehet nyomni. de egy négyfős csapattal, akik mondjuk tudják mit kell csinálni, és nem mindenki DPS, simán lehozható, csak nyilván ésszel kell játszani, fedezékből, nem rohangálva, kicsit hasonlóan mint a legendáson.
#30879 akkor nem olvastad el, vagy nem értelmezted amit írt.
16 scout unlcokolja a Space HQ manhunt küldit bármilyen nehézségen (Normál-Heroic), ami aztán unlockolja a Space HQ manhnt küldi mastery nehézséget.
a mellény eshet csak ezen a küldetésen bármilyen nehézségen, értelemszerűen magasabb nehézségnél nagyobb eséllyel, viszont Mastery nehézség esetén az első teljesítéskor garantált drop. azt nem tudom hogy utána bekerül-e az általános loot poolba, feltételezem igen.[ Szerkesztve ]
-
válasz
NoOne1976 #30878 üzenetére
Amit sony írt, nekem összesen annyi jött le, hogy megcsinálta a scoutot, meg a space hq-t master fokozaton, ami dobja az új exo mellényt...de nem helyezte kontextusba, hogy a master fokozat a scoutban lévő küldi része :) én meg a kisujjamból hát... nem tudom..pont pont pont 18+...
Amúgy ez az új exo mellény is csak exo komponensnek lesz jó ahogy látom. Én nem látok benne fantáziát, hogy bármilyen szetthez lehetne használni
Mondjuk ilyenből nagyon sok van a játékban.
Sony: ne értsd félre,nincs bajom veled, cssk számomra nagyon értelmetlrn volt amit leírtál
el kell fogadni, hogy nem mindenkinek olyan rugóval jár az agya mint neked
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30876 üzenetére
Nem értelmesebb, hanem részletesebb, ezáltal meg tudsz olyan dolgokat, amik az előtte lévő postban nem voltak benne. De attól még az is pontos információkat tartalmazott.
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30876 üzenetére
Milyen lényeges info maradt ki a válaszomból?
Válaszoljon neked legközelebb tudod ki?
Miért orrolsz rám?
-
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30872 üzenetére
Ahogy sony is írta, a mostani Manhunt/Scout utolsó küldetése a Theo Parnell kimentése, ami a Space HQ main küldetés "manhunt" verziója. Elsőre bármilyen nehézségi fokozaton megcsinálhatod, ha completed, akkor tudod újra játszani ezen az új Master fokozaton. Ha megcsinálod a Master fokozatot akkor rewardként garantáltan adja a mellényt.
Mi tegnap ketten letoltuk, érdekes volt. Nem egy legendary nehézség, a mobok ölhetőek, a trükk inkább abban van hogy iszonyat sok mob spawnol, minden irányból, és közben kapcsolókat kell nyomkodni, terminalt kel hackelni, stb tehát komplex a gameplay. Kb olyan nehézségi szintnek tűnt mint egy combosabb raid. Mi heartbreaker / tank buildekben mentünk, és inkább lassabban haladtunk, de úgy talpon lehet maradni.
A klántársam előtte egyedül is lenyomta masteren, mikor velem jött duóban neki a pálya felénél is kidobta még1x a mellényt, tehát én azt tudom igazolni hogy legalábbis master fokozaton eshet, nemcsak rewardként..
Sajnos a master fokozat jelenleg kizárólag ezen az egy pályán ezen az egy küldetésen aktiváható. Mi azt sejtjük, hogy ez a fokozat esetleg előtérbe kerül majd a következő seasonban, és nyilván ehhez adott esetben jól is jön majd ez a mellény.. szerintem jó irány, mi élveztük hogy nem egy legendary mission tipusú "állóháború" volt ez hanem egy sokkal mozgósabb, helyezkedősebb, taktikusabb gameplay..
-
sony309
őstag
válasz
Ha végigcsináltad a manhunt-ot, akkor a vége a Space HQ Manhunt.
Ha ez is meg van, akkor nyilik ki a Space HQ külfetésen az új nehézségi szint, a Master.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Ha jól tudom, a heti scout küldik megcsinálása utan nyílik meg ez a lehetőség. (Azért nem mondom biztosra, mert én a tegnapi 16.hetit még nem toltam le.)
-
válasz
sony309 #30871 üzenetére
Space Admin HQ új nehézségi szint? mióta járszok, csak Story-tól Heroic-ig van
Nincs se Master se Legendary szint
Erről nincs kedved dobni valami bővebb infót?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Meg van már mindenkinek az új exo mellény, a Provocator?
-
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #30860 üzenetére
A teljesség igénye nélkül, -nem kérek disszertációt-, csak pár olyan dolgot emelj ki kérlek, ami hiányzik innen és a kínai hozza.
Még mielőtt félre érti valaki, semmi arrogancia nincs a kérdésben, tényleg érdekel.
A tárhely kapacitást azt adom, -mind a ládában, mind a mentett buildek tekintetében-, szükséges lenne bővíteni, mert én pl a 16 slotot is kihasználtam és nem győzöm kifotózni, ha összepakolok valami újat és használhatót, ugyanakkor nem írnék felül egy helyet sem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py #30858 üzenetére
Van ismerősöm, aki legit módon 6300 körüli órával 70k fölött van, ő nem volt hajlandó karaktert törölni az SHD pontok beváltása miatt, szóval mivel amúgy is nagy kedvence volt, tolta ezerrel. Semmi olyat nem tolt amiért ban járt...
Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy van akinek az ilyen játék jön be, azaz pl kimaxolni a farmolást meg ilyenek.
Én kb jó fél éve nem játszok vele, amikor láttam, hogy mire voltak képesek a kínai elvtársak a játékkal, és kb minden olyat megcsináltak, amit ez a tetű hazug banda pofátlanul és szemérmetlenül végighazodozott az elmúlt években, hogy lehetetlen, akkor én befejeztem.
Néha a fiam kér, hogy játszak vele, de már elmúlt a varázs és még a "kötelező minimum" se vonz be.
Amire még kíváncsi vagyok az a DLC, de azzal együtt, hogy már jelezték, hogy messze nem lesz akkora sem, mint a Warlords, így kb annyi lesz szerintem mint ott az egyik district, szal én rohadtul szkeptikus vagyok, hogy mi lesz, ha lesz egyáltalán bármi...;) - The Power of the Light Side
-
ChPessimist
tag
-
Cr00py
senior tag
válasz
Anonymus23 #30857 üzenetére
Azt azért kétlem.
nem arra gondolok, hogy csal. Rengeteg olyan "exploit" volt a játékban, amit kihasználva sz*rrá farmolták magukat egyesek. ( Bár..valamilyen szinten ez is csalás )
Rengeteg embert bannoltak eze miatt..de még maradtak páran. Én személy szerint semmi értelmét nem látom az ilyen magas szintnek. Azt hiszem 3-4k környékén kimaxoltam mindent magamnak..azóta már majdnem 10k..de ez is totál felesleges..pedig nem játszom sokat.
xp eventeken is 3-400 szintet csináltam max..letolom a napi/ heti küldiket + a summit-t..descent-t nagy ritkán..dz nem mozgat. Napi ~30-40p-t vagyok online.
Eléggé unalmas..de legalább egy kis kikapcsolódás zene mellé. Nincs semmi content..dlc-t várom..de szerintem az se lesz megváltás..2-3 új mission..talán..kicsi lesz a map..semmi extra. -
Cr00py
senior tag
Újabb gyöngyszem. Nyilván legit.
-
NoOne1976
őstag
Az utóbbi időben már nem nagyon játszottam. Az új rendszer kiakasztott, hogy csak adott dolgokkal lehet season xp-t szerezni...
Így a heti manhuntot se csináltam. Most láttam valami videót, hogy az összes heti manhunt feladat (Scout week1, 2 stb.) befejezésével megnyílik valami master fokozatÉs onnan exo mellény szerezhető. Valaki el tudja mondani, hogy is van ez pontosan?
-
Nagus
senior tag
Ezt hogyan kellene értelmezni? Már a negyedik "túsz szabadításon" vagyok túl meg a bountyn amit utána adott de nem számolta.
-
sony309
őstag
-
ChPessimist
tag
Ez valami bug?
Ki van választva a skin de csak sima fehér a fegyver... Próbáltam le "stripelni", átváltani másra, de akármit csinálok, ez ilyen marad. Másik fegyver jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Idén jön az új Division 2 DLC (Year 7 elején akkor mégis? Hiszem ha látom.)
Agents! We are heading back to New York. The Battle for Brooklyn DLC will be launching this year. Here's a sneak peek—for your eyes only! 👀
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
válasz
FireKeeper #30848 üzenetére
én a mobil játékra is kíváncsi lettem volna, de még az sincs sehol
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30847 üzenetére
az outlawsban lett volna potenciál, de elbaltázták. valósznűleg az Ubi/Massive kombinált inkompetenciájának és a Disney beleokoskodásának közös eredménye, hogy az lett ami.
a heartlands jó lett volna, ha mondjuk jó öt évvel korábban készül el
kb teljesen lekéste azt a trendet amiben lett volna helye.
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30844 üzenetére
Én nem reménykedek. De ha jön egy új tulajdonos, ő szab irányt. Ha akarja, azt mondja, mobilra jön Division, vagy eladja valakinek exkluzívként. Mielőtt félre ért valaki, nem azt mondom, hogy ez lesz, csak azt, hogy egy felvásárlás alapjaiban boríthat mindent. Valószínűleg most is jövedelmezőbb lett volna egy Division 3-at fejlesztetni a Massivval, mint Avatart, Star Warst. De ott volt az a standalone Division game, amit közben be is szántottak, pedig már mutogatták is.
-
válasz
Anonymus23 #30842 üzenetére
én a vicces npc bugokat bírom a legjobban...
-térdig a textúrában
-beletekeredve a létrába
-azok a yoga pózokat irigylő kill body testhelyzetek
-a vicces enemy npc szővegek:hyena(táskát kilőve megzavarodva és maga elött kalimpálva mondogatja, wait....wait...),tank( láncát sorba kilőve...stupid belt..., outcast... burn baby...és még stb...
egyéb funny momentsek...maga a játékfolyamatba beavatkozó hibákat persze senki se szereti, azokat leszámítva nagyon jó játéknak mondható...
bár kis grafikus motor update már nem ártana...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Octi
aktív tag
válasz
+1
Tökéletes összefoglalóMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30843 üzenetére
törölni nem hiszem hogy fogják, ez még mindig a jövedelmezőbb franchise-ok közé tartozik az ubi portfóliójában, én inkább attól tartanék hogy még erősebben lesz monetizálva, még toxikusabb grindolós season-ök, még több fizetős tartalom. szóval nem tudom miért reménykedik mindenki az ubi felvásárlásában, nem biztos hogy sok köszönet lesz benne.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Sajnos én is attól tartok, hogy van ott gond bőven. Ez a mostani időpont is már egy halasztott dlc időpont volt. Szerintem nyáron nem fogják kiadni, de kész se lesz.
Ráadásul március mánia van. D1 160318, D2 190315, D2 dlc 200303. Szerintem ez a dlc jó ha 2026 tavaszán kijön, azzal a játékosok legyenek el 2 évig, és esetleg 2028-ban jöhet egy D3. Feltéve persze, hogy addig nem vásárolja fel valaki a Ubit és törli a projektet. -
Anonymus23
veterán
Egy olyan csapat kommunikációjáról beszélünk, akik - egy korábbi hardcore div2-est idézve - akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.
Innentől kezdve, hogy megint hozzájuk kerültek a dolgok, én semmi jót sem várok, nem hogy DLC-t vagy DIV3-at...
Mikor is kellett volna már jönnie ennek? 1 évvel ezelőtt?Talán emlékeztek még, hogy hányszor lesöpörték az inventory és stash méret növelésért könyörgő játékosokat, hogy nem lehet, nem tudja a motor, technikailag képtelenség, errefel a kínaik meg ugye megcsinálták a saját verziójukra, ja bocs, ők nem tudták, hogy amúgy ez lehetetlen... És még sorolhatnánk mindazt amivel szembeköpték az egész játékos közösséget. Már az is hatalmas előrelépés lenne, ha csak a kínai verzió fejlesztéseit implementálnák bele.
Nem beszélve a Ubi jelen állapotáról, amikor kapkodnak mint a fuldokló, egyre másra halmozzák az elcseszett projekteket, aki tehette és értelmes volt annak nagy része már megpattant tőlük.
Pedig ha valaki, én nagyon sajnálom, mert nem sok ember van aki jobban szerette ezt a játékot minden baromsága ellenére mint énm, nagyon sok órát elütöttem ezzel, nagyon sok jópofa játékost megismertem, de amit ezektől az impotens csillámpóni-tudatú szivárványzászlós ufóktól várhatunk, annak a tartós fogyaszthatósága erősen megkérdőjelezhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #30840 üzenetére
Mondjuk akkor még a 2028-on sem lennék meglepve...
Live-Die-Respawn
-
FireKeeper
nagyúr
a div3-at csak azután kezdték el egyáltalán csinálni hogy kijött a Star Wars Outlaws, azt szerintem 3-4 évig ne várja senki. DLC szerintem nyár közepén jöhet leghamarabb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cr00py #30833 üzenetére
Én ezt csak most láttam. Year 7 jó eséllyel ősszel vagy tél elején indul, én szinte biztosra veszem hogy nem kapjuk meg egyből a DLC-t. Vagyis ez 2026, és mivel Div3 biztos nem jön ki a DLC előtt azt meg betolják 2026 végére, rosszabb esetben 2027. elejére-közepére? Meh...
Még rosszabb esetben gen váltás miatt csúszik majd és lesz belőle 2028... (ne legyesn igazam.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30837 üzenetére
Akkor, ha február végén kezdődik az új szezon, ami kb 5 hónap, akkor ebből a dlc-ből őszig nem lesz semmi. Aztán megint csúszik kicsit és 2026 lesz
-
-
-
Cr00py
senior tag
Meglepett bárkit is?[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30831 üzenetére
Közel 10k shd-n vagyok. Eddig nem hiányzott. Majd talán valamikor elő veszem
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30830 üzenetére
rohangálnak, meg ami még inkább idegesítő hogy ha valaki más is lövi őket akkor rángatóznak, plusz ha robbanások vannak a kamera is remeg, nem egyszerű. de a determined sokat segít hogy nem kell annyira jól célozni.
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Ismerem a talentet, használtam is korábban. Önmagában a sniper, mint fegyver nem áll hozzám közel. Valamiért állandóan rohangálnak az enemyk..10/5x legalább misselek.
nem az én világom. Elfogadtam. -
válasz
Cr00py #30821 üzenetére
mi általában herioc cp+4direktíva(722k xp), global event esetén is.
napi/heti/heti summit projectet csak normalon.
global eventeknél a napi kvótákat normal vagy hard, attól függően mit kell csinálni.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30827 üzenetére
na igen, ezzel nem sokra mész
-
ChPessimist
tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30825 üzenetére
headshot dmg és weapon handling a legjobb kombó, de handling helyett más is jó lehet, keveset ad hozzá.
-
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Nekem is van egy Chainkiller-em de ilyen statokkal lehet nem a legjobb. Becsillagoztam, hogy ne adjam el, vagy valami, de jobb lenne egy jobb roll.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30823 üzenetére
ezért kell determined talent a fegyverre és headhunter talent a mellényre. elég a harc elején eltalálni fejen egy piros NPC-t, és utána már nem kell annyira pontosan célozni. testen is lőheted őket, és amíg aktív a talent a mellényről addig oneshotolsz kb mindent. egyedül a sisakos NPC-k okozhatnak kisebb gondot, de azokat érdemes hagyni a legvégére.
build:
a mellény neves (Chainkiller) és a táska is (The Gift), de a nem perfect talentekkel is ugyanúgy működik a build.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30822 üzenetére
Elképzelhető. Ebben nincs sok tapasztalatom. Majd ha nem lesz más, biztosan kipróbálom. Egyelőre jól el vagyok így.
Sokszor sajnos ( lehet, hogy csak nálam ) ..de ritkán maradnak nyugton az enemy-k. Másképp pedig képtelen vagyok eltalálni őket. A seasonpasshoz tartozó sniperes questek is fejfájást okoztak. Ahogy láttam.. a kontrolleres playerek preferálják jobban a snipert, főként az aimassist miatt. -
FireKeeper
nagyúr
-
Cr00py
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #30820 üzenetére
Ritkán szoktam. hero 3 direktíva megy szinte mindig, kivéve ha golden bullet van..főleg ha még egybe is esik az xp eventtel. Olyankor hero +5
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cr00py #30819 üzenetére
oké, de mikor lőszer nélküli direktívával játszol, akkor a gyors fegyverek nem játszhatnak, mert hamar kifektetnek, ekkor jó a sniper build determineddel... jó esély van a one shot kill-re, kivétel 1-2 tipusú npc esetén, amibe 2 lövés kell.
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30818 üzenetére
Igazad lehet.
Én személy szerint kerülöm a snipert amennyire csak lehet. Elég béna vagyok vele.
+ amiket láttam streamekben / videókban is..nekem lassú is.
Sokkal gyorsabban "letakarítom" a mapot az elmo-val. + kéznél van a dark winter is, ha kell.
Lega-n szoktam snipert használni bizonyos helyeken..de ha lehet, akkor másra hagyom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30817 üzenetére
a white death nagyobbat üt de szarabb használni szvsz, az újratöltése sokkal lassabb. még heroicon is simán lehet oneshotolni szinte mindent SR-1-el vagy M700-al miután elindítottad a kill láncot egy sima mobbal.
-
Cr00py
senior tag
White death szerintem sokkal jobb, ha " hotshot " build a cél. Esetleg hs based.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30815 üzenetére
nem rossz sniper de damage to armor-al vagy damage to targets out of cover-el jobb lenne.
másodlagosnak mindegy igazából, ami tetszik.
-
ChPessimist
tag
Jó ez az 5x event így a Reanimated-el
Kb. 45 Shade levelről most tartok 138-nál és nem kifejezetten grindolok, csak csinálgatom a szokásos dolgokat.Más...
Találtam egy nekem nagyon tetsző fegyvert:
Sadist van rajta, azt lecserélném Determined-re ha lenne... szerintetek ez egy jó fegyver általánosságban, vagy csak nekem tűnik annak?
Kellene még a Marksman Riflle mellé egy jobb Assault Rifle is, most a "The Drill"-t használom, de semmi speciális, csak ez esett és egy ideje az van nálam.
Mit ajánlanátok amit esetleg így célzottan meg is lehet szerezni, nem egy RNG based valami?
-
Zen_Ronin
tag
válasz
Akhim92 #30806 üzenetére
Felvettelek!
Mióta "szétoszlott" a Klánunk egyedül nyomom .... néha mecsmékelek
, legtöbbször Legendásra keresek társat.
Sokat mentem akkor is Raid-re ha már mindenem megvolt, mert mindig jöttek újak, akiknek segítettünk. Szerettem mert jó csapatunk volt. /nálam sokkal jobbak is, de nem voltam hátrányára a teamnek.
Egyébként egyre kevesebbet játszok. Mostanában "megcsinálom" a Theo Parnell scout-okat, és ha van kedvem még csapatok kicsit ...[ Szerkesztve ]
-
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
raid leginkább addig kell, míg a blueprinteket megszerzi, aztán már csak bohóckodásnak jó, meg ha ki akarja maxolni a kitüntetés listát, ahhoz kell a raid...
-
Akhim92
csendes tag
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
nem is mentem, és nem is hiányzik.
Mert nem jó csapattal voltál raiden. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Akhim92 #30806 üzenetére
ami loot raid/incursion exkluzív, igazából csak az Ouroboros SMG ami elég meta, és az incursion-re van matchmaking, illetve ha premade csapatot akar az ember akkor 3 jelentkezőt kell találni.
a raid-re igazából nem nagyon kínál a játék ösztönzőt, és azáltal hogy nincs matchmaking az elérhetősége is elég limitált. én pl amióta megvannak a raid-es exok, nem is mentem, és nem is hiányzik.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
ChPessimist #30805 üzenetére
Kimondottan solo dolgok:
1. countdown 1-8 ember is lehet összesen és többféle nehézségi szint
2. Summit
3. Descent, ide build sem kell
4. Journey
5. Priority objectives
6. Mission, control point, open world aktivitások, bounty.
7. te magad légy
8. utas a halálÍgy viszont kimaradsz a raidből és az incursionből amihez 8 illetve 4 ember kell illetve a legendás strongholdok.
Zen Roni küldtem barát felkérést.
[ Szerkesztve ]
-
ChPessimist
tag
-
Zen_Ronin
tag
válasz
ChPessimist #30791 üzenetére
Szia!
Ha Pc-n nyomulsz akkor szívesen segítek, csapathatunk együtt.
Vegyél fel barátnak: Zen_Ronin_Hun
Küldök Discord meghívót hozzám. Jó ha van fülesed+mikrofonod. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30801 üzenetére
Köszönöm.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
capulet75 #30800 üzenetére
a legtöbb rifle auto lett szóval nem kell eszetlenül klikkelni az egeret a lövéshez. a striker kicsit nerfelve lett de még mindig az a meta build. a veterán játékosok kaptak egy neves AR-t (lexington) ami elég jó, de lehet arról már lecsúsztál. más nagyon nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest