Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
válasz
krizmo_ #13799 üzenetére
köszi, azt sikerült kikapcsolni hogy emailt kapjak minden szarról, de az érdekelne, hogy tudom elérni, hogy ne tudjanak bevenni csoportba a tudtom nélkül! Ez többször megtörtént már sajnos. Az meg hogy mindenkit egyenként letiltok ne tudjon hívogatni az sem jó megoldás szerintem.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Ultrazord #13796 üzenetére
1. A csoportra vonatkozó beállításokat itt találod meg: [link]
2. Itt tudod beállítani az értesítéseket: [link]
Kapcsold ki azokat, amikről nem szeretnél értesítést kapni.(#13797) Lauda
60 naponta tudod megváltoztatni a neved. Ha engedélyezve van számodra a névváltoztatás, akkor annak elvileg azonnal át kellene váltania.(#13798) Jester01
Nem hiszem, hogy ebben itt neked tud bárki is segíteni. Ezt inkább facebookra kellene kitenned, és kérdned, hogy osszák meg, (angolul és magyarul is). Hátha eljut azokhoz az üzeneted, akiket keresel. -
Jester01
veterán
21-én dél körül találkoztam Velencén egy idősebb amerikai házaspárral akik Seattle-be valósiak és Budapestről indulva Szlovénia felé mennek bicajjal. Elfelejtettem megkérdezni a facebook elérhetőségüket és persze a nevüket sem tudom. Ennyi infó alapján valaki ki tudja esetleg deríteni?
-
Sziasztok!
A nevvaltoztatas altalaban mennyi ido mulva valik aktivva?
Koszonom!
-
Ultrazord
tag
Két dolgot szeretnék beállítani, de nem tudom hogyan kell, kérlek segítsetek!
Az egyik, hogy ne tudjanak meghívni minden csoportba.. azaz ne tudjanak bevenni csoportba az engedélyem nélkül!A másik, hogy hogyan tudom kikapcsolni az értesítéseket teljesen, ha nem akarok egy eventről kapni mindenféle emailt, mit posztoltak alá?!
köszi előre is.
-
qdak
addikt
Sziasztok hogy tudok vkit letiltani, aki a parom facebookjat probalgatja feltorni, illeto tiltva van, de allandoan ugy kell visszahoznunk a facet, ideiglenes tiltasbol! Ma is kiirta ugyanugy android 4 bongeszo meg a hely, h ugyanaz probalkozik, ranyomok h nem en vagyok, nem lehet vhogy orokre kitiltani azt az eszkozt?
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy ha valaki az ismerősöm lesz, akkor ez ne jelenjen meg eseményként sehol? Nem találok erre vonatkozó beállítást.
A tevékenységnapló megtekintésénél a szűrők/ismerősök alatt látom hogy kinek mikor lettem az ismerőse, de itt szerkeszteni nem tudok, csak magát a kapcsolatot lehet törölni.
Van esetleg ötletetek, hogy elrejthető-e ez egyáltalán? -
-
tylerddd
veterán
Hello!
Telefonos appokban valamelyik platformon lehet állítani a Chat beállításait vagy ebbe komolyabban csak PC-ről lehet belenyúlni. Gépen megtaláltam, amit akartam, de telefonon nem.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
masterful87 #13776 üzenetére
Akkor szokott ilyen előfordulni, ha az ismerőseidet a "közeli ismerősök listájára" vetted fel.
Menj rá az adott ismerős idővonalára, és görgesd le "ismerősöket", és nézd meg, hogy benne vannak-e ebben a listában.Ha, nincsenek, akkor érdemes megnézni, ugyanitt (ismerős idővonala), hogy bepipáltad-e azt, hogy kérsz értesítést róluk.
-
MadGame
senior tag
válasz
masterful87 #13776 üzenetére
Az postnál jobb oldalt van egy kis nyíl, ha lenyitod, látsz olyat, hogy értesítések kikapcsolása, talán ez lesz a megoldás. Jobbat nem tudok.
StarKiller89: Érdekes, friss Firefoxot használsz? Én is Chrome-ozok, nem jelzi, ahogy Microsoft Edge és Internet Explorer alatt sem. Csak zöld pötty magában, vagy semmi, vagy néhány embernél mobil és mutatja, hogy hány perce volt elérhető.
-
StarKiller89
senior tag
a napokban léptem be firefox alatt facebookra és láttam, hogy jelzi hogy ki lépett be webről vagy mobilból, alapjáraton chrome-ot használok, ahol még mindig nem jelzi, ez miért van??
-
masterful87
senior tag
Szeptember 17, reggel 5 óra óta folyamatosan kapok értesítéseket olyan hozzászólásokról, amiket frissen írtak általam régebben lájkolt posztokhoz, és ez engem már rohadtul idegesít!!!
Nem állítottam át semmit, azóta minden beállítást 10* átnéztem, egyszerűen nem értem miért kapok értesítést arról, hogy pl. XY hozzászólt egy 2 éve lájkolt képhez.
Vannak itt Tibi atyás posztok, de pár órája lájkoltam egy ismerősöm fényképalbumát, ahhoz is hozzászóltak számomra ismeretlen emberek, a Boxutca oldalán lájkoltam egy külső hivatkozást, arról is értesítenek, ha új hsz érkezik hozzá...
Nem értem, egyetlen közös ezekben az értesítésekben, hogy "XY hozzászólt egy általad kedvelt" akármihez, pl. fényképhez, hivatkozáshoz, tevékenységhez, fényképalbumhoz, bejegyzéshez!Egyszerűen nem értem, de már ott tartok hogy letörlök mindent a francba.
-
HI-FI
tag
Hello!
Van egy kis problémám.
Egy Facebook oldal, amit régóta követek pár napja nem látható számomra.
A csatolt képen látszik, hogy mit ír ki.
A családban továbbra is működik mindenki számára.
Az admint is ismerem személyesen, megkérdeztem tőle mi lehet a baj.
Ő sem tudja, az oldal rendesen működik elvileg.
Azaz nem lettem letiltva meg semmi ilyesmi.
Mi lehet a probléma? Egyik napról a másikra eltűnik az oldal, ami fontos lenne nekem.
Valaki esetleg tud segíteni, hogy mitévő legyek? -
chungee
addikt
Napot!
Hol lehet beállítani, hogy ne játssza le automatikusan a vidiket amikor görgetem a kezdőoldalt
Újabban Win alatt és teló alatt is csinálja
Hadd én döntsem már el, hogy el akarom-e indítani.
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv.
A kérdésem a következő lenne.
Messenger egy embernél nem jeleníti meg a korábbi üzeneteket.
Eddig ment rendesen, de most csak 1 hetet tud vissza tekerni.
Másnál nem áll fenn ez hiba.
A chrome mobil oldalán is ugyan ez a helyzet, de ha váltok asztali nézetre, akkor ott már megjelenik rendesen visszamenőleg az összes üzenet.
Valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet, és mit tudok vele csinálni?
Köszönöm -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Remekelek28 #13771 üzenetére
Nem lehet, a profilkép nyilvános.
Lehet, hogy nem volt kint neki kép, amikor bejelölted és mostanra már pótolta. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Remekelek28 #13765 üzenetére
Üdv,
Mindenképpen látni fogják a profilképed, már egy ideje nem lehet azt beállítani, hogy ne legyen nyilvános.
(#13766) Def26
Ahogy korábban is írták, valószínűleg történt valami, amivel felhívtad magadra a figyelmet. Ilyenkor célszerű teljesíteni, amit kérnek, így hamarabb megoldódik a dolog.Akkor, tárgytalan, amit írtam.
-
Def26
félisten
Üdv.
Kaptam egy név megerősítést a facebook -tól. Amíg ezt nem csinálom meg be sem enged. Miért van ez? Azt kéri küldjek egy másolatot a személyi igazolványomból.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Azt,hogy lehet beállitani,hogy aki nem ismerősöm,ne láthassa a profilk€pem.
Beállitottam,hogy csak én. De más oldalról mégis látszik. -
dokee78
félisten
válasz
enginev3.0 #13763 üzenetére
Köszi,ez így gáz.
Nem értem miért nincs ilyen irányú fejlesztés. -
-
dokee78
félisten
Hogyan tudom egyszerűen beállítani,hogy csak ismerőseim lássák az adatlapom és fotóim?
Tehát ne kelljen egyenként képenként albumonként állítani? -
-
huan
őstag
Meg lehet tudni valahogy, ha valaki "Korlátozott ismerősök listájá" -ra tett?
-
Facebook szerint 5810 darab képem van
Namsammi -
krizmo_
Topikgazda
Kedves Topiklakók!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új funkcióra, amit a jobb oldali sávban, fent láthattok.
Innen elérhetitek a Facebook-hoz kapcsolódó híreket illetve cikkeket, amelyek a lapcsaládon megjelentek. -
br.rak
őstag
Messengerből kapott képeket hogy lehet egyben lementeni ?( egyesével nem akarom, nagyon sok képről van szó) Ha már volt, akkor bocsi
-
válasz
ctibor #13745 üzenetére
Megpróbálkozhatsz egy régebbi verzióval, hátha csak az történt, hogy valamelyikkel mindenki megkapta és egyfajta "tesztelés" után aktiválták mindenkinél.
Nekem egyébként tetszik, az LG G Pad 10.1-en eddig fektetve nagyon széthúzta, most legalább úgy is értelmes kinézete van, de még mindig jobban szeretem álló nézetben.
-
válasz
WhiteWalker #13742 üzenetére
Meglepő, de ez a felületváltás nincs app frissítéshez kötve
Nekem korábban váltott, mármint ha erre a fekvő módban két oszloposra gondolsz. -
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes a face, aszem öntudatra ébredt
, reggel nézem tabon semmi különös , most nezem kb egy órával később szintén tabon tök más lett a felülete... wtf???
-
rokendrol
senior tag
válasz
enginev3.0 #13739 üzenetére
szerinted ha ott lenne akkor kérdezném!! Nincs ott ezért kérdezem a kép egy másik csoporté
-
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Egy ismerősömmel nem tudok chat-elni, azt írja "Nem tudsz hozzászólni ehhez a beszélgetéshez." Miért lehet ez? Nincs letiltva sem, egy ideje még sem jelenik meg a találatok között sem ha rákeresek
Szerintem ő sem tiltott le, mert ő jelezte, hogy nem tud írni nekem...
-
Silverr
aktív tag
válasz
bigdady #13726 üzenetére
Azért mert túl korán állitottad át, hogy a barátok láthatják. Az, hogy elrejted az idővonalról nem egyenlő azzal, hogy nem látszik a hirfolyamon. A face mindenképp kiteszi a hirfolyamra csak annyi, hogy nem lesz friss post. De innentől elég egy ismerősődnek átgörgetni a hirfolyamot visszamenőleg ha épp ehhez van kedve. (én is szoktam és találok dolgokat amiket akkor nem mutatott) Meglátja, lájkolja és innentől már kiteszi rögtön a hirfolyamra a facebook a közös ismerősöknek a kedvellést. (van egy olyan gyanúm, hogy pont azért mert elősször only me volt és, hogy ne maradjanak le róla
) Ha ilyent szeretnél teljen el egy pár nap amig beállitod a láthatóságot. Ha nem nézegetik folyton az albumaidat akkor nagy az esélye, hogy nem látják. Nekem már sikerült igy, nem akartam, hogy látják a dolgot a hirfolyamon. Nem is kaptam rá kedvellést pedig esélyes volt rá sok.
-
bigdady
nagyúr
Illetve hogyan lehet kepet felrakni anelkul hogy barki eszrevenne?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Feltoltottem egy kepet fb-re de csak ugy hogy csak en (only me) lássam. Majd kikapcsoltam hogy latszodjon az idovalolon (hide). Majd ez után modositottam csak a kep lathatosagat a baratokra. Hogy a rákba tudják ez utan egybol like-olni tobben is? No stop az albumomat nézegetik reggel 7-kor?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Hosssszu #13723 üzenetére
Ha, elfogadja a jelölésed, akkor az ismerőseid között megtalálod, plusz kapsz egy értesítést e-mailben (ezt csak akkor, ha beállítottad) , is és facebookon is, hogy az illető elfogadta az ismerősnek jelölésed. Ha nem fogadja el, akkor azt az adatlapján látni fogod, mert a jelölés eltűnik és vagy be tudod újra jelölni, vagy nem, ha nem akkor letiltott.
-
Hosssszu
őstag
-
BIZ0906
aktív tag
A képen kéne lenni egy kék telefonkagylónak HD felirattal az utolsó frissítés óta cseszik megjelenni ha újra telepítem a Messenger-t akkor sem. Másnál is van ilyen gond?
-
Hosssszu
őstag
válasz
krizmo_ #13717 üzenetére
Köszi a választ!
Ez megnyugtat:
"1. Az üzenet és a chat ugyanaz. Amikor mindketten online vagytok, akkor tudtok chat-elni is. De, ha mondjuk nem vagy fent és úgy ír rád, akkor is megkapod amit írt, üzenet formájában."Ez viszont már annyira nem:
"Mivel nem ismerősöd az illető, ezért az üzenetet megkapja ugyan, de az egyéb mappába pakolta be nála a facebook, ezt az emberek nem nagyon szokták nézi, és észrevenni sem."
Erre lehet az megoldás hogy bejelölöm ismerősnek? Akkor esetleg átrakhatja feltűnőbb helyre az üzenetem? -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Hosssszu #13716 üzenetére
Mivel nem ismerősöd az illető, ezért az üzenetet megkapja ugyan, de az egyéb mappába pakolta be nála a facebook, ezt az emberek nem nagyon szokták nézi, és észrevenni sem.
1. Az üzenet és a chat ugyanaz. Amikor mindketten online vagytok, akkor tudtok chat-elni is. De, ha mondjuk nem vagy fent és úgy ír rád, akkor is megkapod amit írt, üzenet formájában.
2. Valamikor kiírja a facebook, hogyha megnézték az üzenetet, amit küldtél, azonban mostanában ez nem mindig akar jól működni.
3. Igen, olyan is tilthat, aki nem ismerősöd.
4. Ha letiltott nem tudsz neki üzenetet küldeni.
-
Hosssszu
őstag
Buta, ámde nekem fontos kérdésem lenne: [link]
Segítséget előre is köszönöm!
-
-
harcikoca
senior tag
Üdv, arra van opció, hogy a beszélgetésekből a képeket egyszerre lementsem? tehát ne egyesével kelljen
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlen kitöröltem egy beszélgetést fb-ből, azt már sehogy sem lehet visszaszerezni?
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki mivel lehetne felgyorsítani ezt a Facebook oldalt?
Rettentő lassú!
Vagy másnál is akadozik? -
trassher
addikt
válasz
krizmo_ #13704 üzenetére
Másoknak tudok üzenetet küldeni.
csako: A két személy közül az egyikkel tegnap is beszéltem személyesen, napi kapcsolatban vagyunk. Rá is kérdeztem de meg volt lepődve és mondta hogy nem tiltott le. Majd megoldódik, nem ez lenne az első hasonló probléma a fb-on ugye.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
trassher #13701 üzenetére
Üdv,
Nem lehet, hogy letiltotta számodra a facebook az üzenetküldést? Próbálj meg másoknak is küldeni, és ha náluk is ez a helyzet, akkor valószínűleg le vagy tiltva.
Szerk.:
De, az is lehet, hogy valamilyen hibáról van szó, ilyenkor írni kell a facebooknak, hogy helyrehozzák. -
bigdady
nagyúr
Mit kell beallitani facebookon hogy jelezze ki mikor volt online utoljára mint iphonnál?
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Ma már a második embernél vannak gondok. Chatelésnél nem tudok semmit sem írni. A szövegbevitel helyén ez olvasható: Nem tudsz hozzászólni ehhez a beszélgetéshez.
Olyan mintha tiltana az adott személy holott nem. A beszélgetésben a másik fél neve fekete lesz és nem lehet rákattintani, adatlapját nem dobja ki a kereső, stb. Ezt mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest