Új hozzászólás Aktív témák

  • meroly

    veterán

    válasz #11527168 #7727 üzenetére

    Nagyon sokáig számolgattam, akkor még főleg kalóriát, le is ment 40kg (100-ról 60-ra), most csak arra figyelek hogy napi négyszer legyen csirke rizs (kb 700kg a csirke), reggel zabpehely este cottage cheese. Számolgatni meg méregetni nincs kedvem már, szerintem ez így jó, a sárga kapszulából vettem az ötletet.
    Jön is fel szépen, és nem zsírban, csakhát lassú. A tömegnövelő meg nem dobta meg annyira hogy érdemes legyen rá pluszban egy vagyont költeni. Így most edzés után light sweetened protein megy szőlőcukorral (tudom undorító, de olcsó), a zabpehelyhez meg üresen a protein. Plusz vitaminok.
    Volt egy szép ugrás az elején, azátn még egy kb 1 éve, de olyan hirtelen változás nincs nyár óta, pedig az edzést keményen nyomom, nincs szünet, megállás,semmi. Ha program van, átszervezem.
    Kreatint mondták, de nem akarok belevágni.

    turbobusa: első körben jumbo plusz valami vitamin. De számít mit és hogyan edzzel mellette. Ja és nem a kilók számítanak, de max 78-80-ig. Én 178cm vagyok, 62-ről kezdtem most 73 vagyok én is, de ugye alacsonyabb. Max 75-76-i akarok én is elmenni, de nyilván más az alkatunk.

    [ Szerkesztve ]

    Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák