Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Coccolino_O #62500 üzenetére

    Én azt nem tartom értelmesnek, aki befejezi az iskolát, és próbálkozás nélkül elmegy éhbérért, lenyomva annak az országnak is a fizetéseit, amiért jól megutálnak majd minket is, mint a románokat. Sokaknak bele van táplálva az agyába, hogy itthon nem jó semmire a fizetés, nem lesz belőle ájfón havonta kettő, stb tök felesleges fogyasztási cikkek. Kint sem leszel gazdagabb semmivel, nagyon ritka az olyan, ami megéri, és nem csak illúzió. Havi 3.000 euró alatt meg se mozdulnék.
    Az a helyzet, hogy ezzel csak megölik a hazai gazdaságot is, hogy elmennek. Nem véletlen nincsenek már értelmes szakemberek az országban.
    Én meg itthon vagyok, régen voltam kint egy évet, de nem egy élmény, és nem nagy okosság anyagilag sem, ha fizetned kell a szállásért is, ami ott 600 euró alatt nem is indul nagyon, és amikor valaki kimegy 1.200-1.500-as fizetésért, na az minden csak nem értelmes. :)
    Itthon tudsz keresni 200 körül Pesten mindenképp, de vidéken is már előfordul, akkor felesleges kimenni, és feladni az életed +100-ért, ami nem is marad a zsebedben.

    headhunter:

    Te kaptál választ, mivel VeMar alattad ugyanerről kérdezett. Olvasd el.

Új hozzászólás Aktív témák