Új hozzászólás Aktív témák

  • Feriboy2

    aktív tag

    Szevasztok!

    Mivel le kéne dobnom pár kilót, (köbö 40-et) :D ezért összeállítottam magamnak egy étrendet, és egy egyszerű edzéstervet rájuk tudnátok nézni, hogy ez így jó-e?
    Alapadataim: 172cm, 106 kg, testzsír százalék kb. 39-42 (néztem több netes kalkulátor és méricskéltem, sztem tűrhető becslés)

    Kaja:
    [link]
    min 2g fehérje/tskg pipa, 2,4 g ch/tskg (talán kicsit sok), kalória min 20 % zsírból jön, pipa :D

    Úgy próbáltam megtervezni, hogy a csirke és a zöldség cserélhetők legyenek egy az egybe. Tehát 20 deka, csirkemell helyett lehet benne, 20 deka pulyka vagy lazac és a tescós mexikói zöldség helyett ha csinálok salit (saláta, paradicsom, uborka egy kis málnaecet kis olívaolaj = nyami :)) akkor se kell hozzányúlni a többi étkezéshez nagyjából megmaradnak a makrók, így egyszerű és változatos az egész és én is meg tudom főzni magamnak :)

    Az ebédnek kb harmadát meghagynám és menne uzsonnának az edzés után.

    Edzés:
    [link] + hasazás
    Ezt az edzéstervet választottam, olyat szerettem volna ami itthon is csinálható. E mellé még minden napi 50 perc sétát terveztem (nem röhög!), pár hónapja 20 perc séta csinált 140-150-es pulzust (most már egy óra is csak 120-ra viszi fel max) Szóval képzelhetitek milyen állapotban vagyok :)

    Ja és magas vérnyomásom van, de a doki nem tiltott el a súlyzóktól, csak azt mondta hogy ésszel csináljam, kis súlyokkal kezdjek ne egyből mázsával nyomjak fekve :)
    Vélemények? Jó lesz-e így vagy változtassak valamin?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák