Hozzászólok Aktív témák
-
powermause
tag
Látom hogy még nincs topic ennek a (lehet hogy ) remek Játéknak.
Leginkább a problémák miatt érdekelne hogy játszik vele valaki?Van akinek csont nélkül futnak a DLC-k?
Nekem az alap játék minden probléma nélkül megy,(legalább 1500óra) de a "sunken treasure" megvásárlása után...hát,jött a hideg zuhany.15percenként omlik össze!Na megveszem a "botanikát" is mert valahol egy külföldi fórumon olvastam hogy egyedül azzal javult a helyzet.Javult,most 30percenként omlik össze,fagy ki,vagy dob ki a szerver.
Windows 10 64 1906.driverek frissítve,a configom az adatlapomon ,szerintem az elég neki.
Én még ilyen gagyi munkát sehol nem láttam!Ha esetleg valakinek van ötlete ossza már meg velem,mert ez egy gyönyörű játék(lenne)!
[ Szerkesztve ]
powermause
-
powermause
tag
Megoldódott a probléma.Vettem még +16Gb RAM-ot.Sajnos KELL a 32Gb RAM, mert a DLC-kel együtt a játék 11-12Gb RAM-ot foglal.Ami azt jelenti ,hogy 16Gb rendszer memória mellet ~ 92% a memória használat,de ez folyamatosan nő(!).Az Ubisoftnak is írtam , csak annyit válaszoltak, hogy próbáljak meg minden ,a háttérben futó ,felesleges programot leállítani.Diplomatikusan közölték,hogy "vegyé még ramot öcsi"
.(Persze a minimum gépigénynél "elfelejtették" ezt a 32Gb Ram-ot kiírni.)
Most már minden rendbem,nagyon szép a játék!Lehet alatta rádiót halgatni,nem kell semmit leállítani.
[ Szerkesztve ]
powermause
-
powermause (#7)
Dlite
tag
Á, akkor még nem jutottam oda. Szóval elég az égetőt az erdőbe tenni. Köszönöm!
-
Zoolee1976
tag
Terveztem a játék megvásárlását de mivel a gépemben csak 12gb 1800 MHz RAM van egy i3 4170 és gtx 1060 3gb, ezért letettem róla.Kérdésem az lenne hogy javult e a gépigény?A képek amiket feltöltötték fantasztikusan szépek!😉
Zoolee
-
Dlite
tag
I3-8100, 1050Ti, 16giga RAM. Tökéletesen fut. Szerintem a Te gépeden is "eldöcögne".
-
Dlite
tag
Szép!
-
powermause
tag
Sajnos nem.16-17GB ramot használ a játék a DLC-k miatt.Az alapjátékhoz elég a 12GB az szinte biztos.A video memóriából nálam 4GB -ot fogyaszt "Full"beállításon.
powermause
-
Dlite
tag
Na ezért nyergelek át konzolra. 20 éve tolom PC-n de a pöcsöm kivan hogy szinte évente kell új gépet építenem. Vettem egy PS4-et. Csak azokkal a címekkel játszok PC-n ami nem jön ki PS-4-re. És ugye itt "csak" egy stratégiai játékról beszélünk....bár gyönyörű élő játék az igaz.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit GTS okosóra
- [Re:] Újgenerációs játék lesz a Commandos folytatása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- [Re:] ASUS ZenFone 6 - váratlan fordulat
- KONZOL beárazás
- Padavan firmware topik
- [Re:] Kitűnő állapotú "Xiaomi Mi Mix 2S 6GB - 64 GB - Fekete" eladó