Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    Úgy kérdezem mint falusi származású gyúrós, aki azért fogott már kezébe disznóhúst szinte az összes létező formájában, de ezt nem veszi be az agyam:
    Láttam a Lidl-ben kockázott bacont és egyből feltűnt, hogy 93,2% hústartalomnak nem így kellene kinéznie.
    Oké, hogy a sertéshús 15%-a alapból zsír, tehát ha a maradék 85%-ot is megszorzom 93,2%-al, akkor még mindig legalább 80% színhús kellene legyen. :U
    Ízre jó egyébként, csak a makro-náci tudatalattimnak esik furán.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák