Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Dani82 #93831 üzenetére

    ja. Nem tudom mennyire van bekattanva, az edző válaszolba néha beleolvasok. De tényleg a vezető magyar testépítő média által készített egyetlen testépítő műsor minden elárul a sportunk szellemi színvonaláról.

    Percekig azon pörög mekkora kretén és milyen hülyén néz ki aki benéz a kirakaton, meg aki nem jó oldalra rakja a tüskét meg aki rossz helyen fekvőzik. Majd mivel qrvára nem tud már normálisan edzeni megmutatja milyen technikát fejlesztett ki amivel 40 kilóval se égő fekvenyomni (valóban nem nem is erről van szó)

    Aztán Oláh Vivien - akit tényleg jobb messziről csodálni ;]

    Majd Magyarország legtehetségesebb testépítője, aki 3 éves lelkén elszenvedett csorbát kiköszörülendő 2 hetes bekészüléssel megveri a 4 fős pronutrition mezőnyt és még az abszolútot is. Majd röhögve mondja hogy legközelebb hotdoggal a szájában fog versenyezni. Tényleg süt a versenytársak iránti tisztelet.

    A végére meg egy hoist gép ami úgy edzi meg a felső-belső mellet mint semmi más. Láthatóan Bunnynak is pont ez az utolsó hiányossága a tökéletesre csiszolt fizikumán.

    Semmi probléma ha valaki nem testépítőnek néz ki. Munka, család stb. vannak fontosabb dolgok. De egy ilyen fazon aki a magyar testépítés atyaistenének képzeli magát a a tudás legfőbb forrása, attól elvárható lenne, hogy a rendelkezésére álló erőforrások alapján nézzen már ki valahogy. :U

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák